Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek már nem normálisak tényleg...
576:
Akkor most az a helyzet, hogy 2005 elsõ negyedéve helyett mégis novemberben jelenik majd meg az EA II. világháborús shooter-e, érkezett a cáfolat a kiadó részérõl az éjszaka folyamán. A következõ hónap közepén érkezõ produktum tehát felveszi a kesztyût a Halo 2-Half Life 2 párossal, kérdés csupán az, hogy hány menetig bírja majd a roppant nehéznek ígérkezõ összeacsapást.
576:
Akkor most az a helyzet, hogy 2005 elsõ negyedéve helyett mégis novemberben jelenik majd meg az EA II. világháborús shooter-e, érkezett a cáfolat a kiadó részérõl az éjszaka folyamán. A következõ hónap közepén érkezõ produktum tehát felveszi a kesztyût a Halo 2-Half Life 2 párossal, kérdés csupán az, hogy hány menetig bírja majd a roppant nehéznek ígérkezõ összeacsapást.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Felröppent egy elég szomorú hír: késik. Ugye, most nagyon csalódottak vagytok? Én is. De hopp, jött mégegy hír. KAMU! 😄 Hálistennek nem igaz a késedelmi sztori, a cucc az eredeti tervek szerint érkezik. Mondjuk hozzátenném, hogy mostmár az Armageddon sem állhat a megjelenés elé, ugyanis mélyen tisztelt ZeroCool kolléga már tolja ezerrel. Most bezsebelhet tõlem egy "csúnyánnézést" Id.(GAMESTAR)
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
na most akkor mi van? most értem haza fél óráig nem vagyok online és változik a helyzet, EA meggondolta magát nehogy rájuk gyújtsam az épületet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szal november 17.-én buli
gamestar.hu
www.bluesnews.com
HOAX !!!!!!!!!!!!!!!!!
MoH: Pacific Assault Not Delayed
MoH: Pacific Assault Not Delayed
biztos 

lehet hogy az 576-osok kevertek valamit össze
lehet hogy ismernek valahonnan és elõvigyázatosságból megszüntették 

ja ott van a HardWired-en is
egyedül egy konzolos Medal Of Honor játékról találtam valamit ami 2005 márciusában jelenik meg
Azért érdekes hogy még egyetlen külföldi oldal sem hirezte ki.
Aki most jön be=
"Pacific Assault csak jövõre
PC - 2004-10-20 13:03:00 Szólj hozzá!
Ennyit a biztosnak mondott novemberi megjelenésrõl...Angol források szerint az EA szóvívõi ma délelõtt megerõsítették a Medal of Honor széria kövektezõ felvonásaként érkezõ Pacific Assault újabb jelentõs csúszását, minek következtében csak 2005 elsõ negyedévében kerülhet majd a boltokba az alkotás"
Csak,hogy ne kelljen ennyi faszságot olvasnotok ^.^
"Pacific Assault csak jövõre
PC - 2004-10-20 13:03:00 Szólj hozzá!
Ennyit a biztosnak mondott novemberi megjelenésrõl...Angol források szerint az EA szóvívõi ma délelõtt megerõsítették a Medal of Honor széria kövektezõ felvonásaként érkezõ Pacific Assault újabb jelentõs csúszását, minek következtében csak 2005 elsõ negyedévében kerülhet majd a boltokba az alkotás"
Csak,hogy ne kelljen ennyi faszságot olvasnotok ^.^
Miután én videót csak a demóban lévõ pályáról láttam,már biztos vagyok benne,hogy csak annyi volt "kész" az egész gémbõl...

GECI EA,GECI EA,GECI EA,GECI EA,GECI EA,GECI EA,GECI EA,GECI EA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!