4775
-
#2654 "Csatakiáltásokat" kell csinálnod. Ezt úgy teheted meg hogy a fel, le, balra, vagy jobbra gombok egyikét megnyomod. -
#2653 Nos igen, ez az egyik nagy hátránya... Nálam maradt a CoD a trónon.
-
#2652 Na de a gatya utáni első pálya az Pearl Harbor? -
#2651 nem hiszem, nekem mindig az első pályánál van így -
#2650 Mi van itt??? -
#2649 Pearl Harbornál? Nem, azt túl kéne élni. -
#2648 bocs, hogy ilyen hülye vagyok, de amikor végigvittem a traininget akkor is mindig ez történik? -
#2647 -
antijedi #2646 jakuzák? te fejedre estél?? -
#2645 koporsó -
#2644 huu ténleg idegesítő itt a henderson airfield-nél a dzsungelbe ez a 2× fejen lővős dolog meg eléggé nyűzsögnek a jakuzák ! most ott tartok amikor kilőttem a tankokat azzal a batár kilővővel és az utána rész ! nem annyira nehéz de sokan vannak :) -
Driver, directX, safe mode, hangkártya, BIOS, reinstall, koporsó -
romee23 #2642 ezmi? -
#2641 :lál -
romee23 #2640 Azt mondja meg valaki gyorsan, hogy nekem miért fagy ki azonnal kékhalállal az XP(!!) amint bejönne a menü, amikor elinditom a gamét??? Reloaded-es van meg... -
#2639 má voltak páran kik leírták elég bőven véleményüket a game-ről lécci olvass vissza ha nem gond :) -
Glasses #2638 Sziasztok!
Leirja valaki lényegre törően a játékról való tapasztalatait jó és rossz értelemben? -
#2637 jaja messziről állva le tom szedni a sniperest ! -
BlackWolf #2636 1etertek -
#2635 ilyen gond szerintem nincs vele, ha lefekszel egy jó puskával messziről is lehet irtani rendesen -
ACE #2634 Na, elsőre kiba unom már az őserdőben való mászkálást, és tényleg rohattul elbaszták a hitmap-ot, nálam is csomószor előfordul hogy fejbe lövésre baszik meghalni az ellen. Ezzel nagyon elszürták az egészet. Messziről már nem is tudom lelődözni őket, csak ha rájuk rohanok, és SMG-vel aprítom őket... nagyot csalódtam... -
#2633 :))) -
#2632 sorry all -
#2631 vegyél vissza a grafból
én 640-ben nyomtam végig, két perc után már nem is zavaró, és fut rendesen -
#2630 noob=newbie
önmagában ez semmit nem jelent, de ha valaki még faszkalap is mellé..... -
#2629 Milyen drivert? -
damati #2628 Üdv!
Sajnos nekem "késik" az egér játék közben.Catalyst 8.07-es drivert használok Ati 9600XT-m van.Valaki tud erre megoldást?
Köszönöm. -
#2627 A demo utánn, és olvasva ezen topikot, "kissé" félek a sigle kampánytól, ellenben a multi demó nagyon tetszett. -
#2626 Hali! mielőtt nekikezdek leszedni, kiváncsi volnék, megyen-e a multiplajer gond nélkül(mint pl spearhead), vagy neaggyisten sz*pás van.
so? -
#2625 :lál
(nem én voltam :P) -
#2624 ügyesek vagytok -
#2623 :)
-
#2622 kezdő, lámmer, vesszőt lehagytam. Te is nOOb vagy :)) -
#2621 Hát lámerségből nem hinném,hogy kezdő lenne,nagyon megy neki :D
Persze tudom= ujreg(?)...dehát alig utánam regelt,szal akkor én is az vok :))
Úgyhogy =
:) -
#2620 kezdő lámmer -
hmmm...mijaza noob? :P -
#2618 na vegyél szépen vissza, noob létedre kurva nagy a pofád
a játék meg tele van buggal, hidd el, hogy engem is megszopatott trainingen ugyanennél a résznél, csak másképp -
#2617 -
CUCLI #2616 #2605? -
#2615 de nagy p*r*szt vagy.
attól még, hogy 28 üzim van, lehetek olyan, aki visszajött, más néven.
hát én ilyen vagyok...