4775
-
#2694 ok, meghalok azután jön a training amit végigviszek ezek után ott termek annál a feladatnál ahol a kocsira bombát szerelek, de ezt már egyszer megcsináltam -
#2693 Mással még nem csinált ilyet? ^.^ -
#2692 Hm hát akkor foggalmam sincs.
Esetleg egy másik driver feltelepítése eredményezhet valamit. -
#2691 Csőke ^.^ -
sony #2690 zsír új xp,9x00pro, zalman hűtés, nem húzott a vga -
#2689 Hi :) -
#2688 *vagy = van -
#2687 Igen, létezik.... -
#2686 1. Mikor volt rá Windows XP felrakva?
2. Tele e vagy szemetelve az XP?
3. Milyen videókártyád van?
4. Milyen hűtésed van?
5. A ReadMe-ben leírt követelményeket kielégítik a géped paraméterei? -
#2685 Nem kapcsoltad be a monitort. -
#2684 Az létezik, hogy az ASE egy szervert sem lát? -
sony #2683 mitől lehet az, hogy elindítom a játékot, bejön egy fekete képernyő és semmi? 4.9es cat,dx9.0c, új xp -
#2682 1.meg van húzva a kártya?
2. Van felrakva legújabb videókártya-driver?
3. Van elég hűtés a gépben?
4. Milyen hűtés van benne? -
antijedi #2681 nem melegszik tul a proci??
amugy miért menyen a halálba? mert irnak egy min követelményt és azt te nem veszed figyelembe és csakazért is letöltöd warezba és utána még te harakszol? loál... :PP -
antijedi #2680 már mondták hogy ot meg kell halni... -
#2679 pfff....hát sajna a proci elég gyenge,bár nem hinném,hogy ez végett mindjárt újra is indúlna a géped...nem tom'... -
Nocco #2678 Rohadt egy játék ez. Nagy fáradtságok árán letöltöm,ezután felinstallálom szépen tölt meg minden aztán mikor belép a main menube egyszerűen újraindul a gépem. Az egy dolog hogy a procim 1100 Mhz-es de a video kártyám bőven jó és a memóriám is 512 Mb Ram! Létszi segítsetek! Miért van ez? Talán azért mert a procim nem éri el a minimumot? Ha ez a probléma akkor menjen a halálba az EA! -
#2677 Tarrawa atoll d-day november 19 -
#2676 legeslegelső pálya :))) amúgy mi az a gatya? -
#2675 Na,most 170K-val jön...pffff...még mindig távol van a mexokottol :C -
qrz #2674 Biztos cheater volt a japcsi! :) -
#2673 Jó baz+ ,5 perce kezdtem :P
Hogy ért volna már le? :) -
#2672 mé még nincs meg a mohpa ? wanadoo-ról szerintem királyul jön mert má mindenkinek lennt van amikor felnyomták akkor állt le pár órára ! -
#2671 Nincs valaki,aki tölt a Wanadoo-ról ? :P -
#2670 Kurva annyját',hogy a tetves Megacity-ről 70(!!!) k-val jön,máskor meg jön 4-500-al....
Fasznak sincs kedve másik oldalra is regelni... -
#2669 sárgák azok sárgák , le kell lőni őket mint a xart !
de a sebzémiatt is sokkal kevesebbet fog kapni a mohpa , igazán megcsináhatták volna már ezt , mert valamikor qrva idegesítő tud lenni mikor van egy egyet lővő puskám és ha rosszul találok akkor 1 óra míg visszatölt és addigra má 2 JAPCSI :P ki is lőtt ! ez a nagy gond meg olyan hogy 3 méterre voltam tőle és belelőttem a fejébe és nem döglött meg . -
BlackWolf #2668 nezd haver... he? ottjon anyad zold kontosben a konyhakessel mer megint a szennyestarto melle dobtad a zoknit...
-a francba.gyerunk sracok lojetek ki -
#2667 "dobócsillag"
Dudikoff rulz :PP -
#2666 vagy egyböl az Alkaida! -
#2665 :DDDDD
Tényleg,....jönnének a "dobócsillaggal" :DD -
#2664 -
antijedi #2663 vagy ninjákat!! :P -
#2662 :D
Hogy ennyire hülye legyen valaki... :lál
Még jó,hogy szamurájokat nem írt :P -
antijedi #2661 hágy nagyon nem mind1, de mind1 :) -
#2660 nem mindegy? részeg sárgák nagy késekkel :) -
#2659 Jakuzák? Nem inkább japcsik? -
#2658 Sajnos nekem is késik valamennyit az egér, ezellen nincs mit tenni. -
#2657 *Segítséget kért. -
#2656 Nézd. A fórum arra való hogy megbeszéljünk egy adott témát, illetve hogy segítsünk a többi embernek. Segítséget kérd egyik fórumozó társunk, erre Te meg mit csinálsz? Így nem működik a rendszer. Mellesleg ha beszólsz Neki, attól Neked jobb lesz? Vagy Ő többet fog megtudni? Nem hiszem. -
#2655 Te is voltál valamikor kezdő úgy vélem.