Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen graf beállításokkal tolod?

http://thenamelessphoto.com/

fitutufi
nah itt vok a Protect hangers (3 reaming) itt a kép róla itt mit kell csinálni mert lövöldözöm a japcsi repülõket és meg kéne védeni a hangárt ? mert én csináltam mindent de ha elfogy a 3-as szám akkor jön egy bomba és elterit akárhol vok ha nem oda jön a bomba akkor is meghalok és után látom objectives completed nem értem , elsõsegély elfogyott ! tippeket pls !
itt a kép a hangárról és a lõvõrõl meg az egészrõl

köszi elõre is !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

amúgy hülyeség ez a fejbelövõsdi. nekem többször volt az hogy faszi bekapott egy headshotot és már feküdt is. jó én pölõ easybe tolom. lehet hogy csak realisticben ilyen szar?

Csuhai G
király! (csak nehéz)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Dietrich
milyen a game? mert a demo nem nagyon jött be nekem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Az automatikus újraindítást hogy kell kikapcsolni?
nem
de bosszant marhára<#confused>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Punkerwork
és most ezen miért csodálkozol?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

affen...
nem megy a gém a gef 4 mx 440-esemen <#falbav>
azt irya nem fully support 8.1-es direct x<#mf3>

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Csuhai G
heló! Pear Harborban azon a pályán amikor kijutottam a hajó belsejébõl szétlõttem a repülõket és kiírta, hogy ezt a dolgot sikeresen befejeztem és eltûnik a hajó élete. Ezután mit kell csinálni?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Van konzol a tilde ill 0 bill vel jön elö. fps 1 az fps kiratás parancsa.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

rezsofiz
1. Meg van húzva a kártya?
2. Van felrakva legújabb videókártya-driver?
3. Van elég hûtés a gépben?
4. Mikor volt rá Windows XP felrakva?
5. "1 Ghz-s 256 ram " Akkor most 1 ghz vagy 256 mb ram?

sazl : c

És már a Director Edition is meg van..annál meg pláne csinálja!
egy nagy gondom van. Amikor még nem formáztam újra a gépest akkor sok cucc volt a gépen. Valami miatt az optimizálatlan demó ment highon is amikor csak 1 Ghz-s 256 ram FX 5600 gépem van. Jó azé akadt,de lowon simán tudtam vele nyomulni. Amitóa volt takarítás és újra volt rakva a windows-t azóta még csutka lowon is kilép a gamma...vagyis nem kilép hanem újra indul a gép...
Mivel tudnám ezt helyre hozni,mert ez nagyon idegesít,hogy eddig faxán tudtam játszani most meg már csutka lowon is kilép...Segítsetek plz???? Melyik driver képes ilyenre????
rezsofiz
Hát ha van Fraps-ed akkor azzal, játékon belül sztem nem lehet.

Goodwill
fps-t hogy kell kiíratni? mongyuk a konzolt se nagyon lelem....

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

rezsofiz
1. Meg van húzva a kártya?
2. Van felrakva legújabb videókártya-driver?
3. Van elég hûtés a gépben?
4. Mikor volt rá Windows XP felrakva?

rezsofiz
Tudom azt láttam én is. De a játékban semmi nyoma nincs.

rezsofiz
Aha értem. Okés. Nincs mit.

rezsofiz
Így van!

Csao!
Asszem rajtam kivul 2en jeleztek olyasmit hogy a game inditasa utan vagy
egy allas betoltesenel vagy mar a menunel fogja magat es kidob az asztalra de sokszor ujra is indul a gep... Konfigom: AthlonXP 2800+ , GeFX 5200 , 512 DDR , oprendszer: XP . Rohattsok beallitason probaltam ma de mindig ugyanaz... Tudna vki helpet nyujtani, mer en mar nem birom
es jaccani akarok. 😄 Elore is thx 😄

KeKKSZike
Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nem kell

KeKKSZike
Sziasztok!

Lehet, hogy hülye kérdés, de... Ugye kell a játékhoz az alapjáték? 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

rudanjoe
9S5V-8WAZ-RMRV-CST5-HRLD
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD
nesze😊)

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

rudanjoe
all seeing eye-al be lehet menni bárhová?
1általán próbáltátok már a multit!

vaki tudna adni egy serialt?

Nekem, amiután van az a küldetés ahol felkell robbantani a rádióantennát, a következõ pálya iszonyatosan beszaggat pedig már alapon nyomom így is, nincs valami ötletetek mi a hiba? A konfig fõleg a videókártya miatt eléggé gyengusz de az elõzõ pályáknál nem volt semmi gáz (2500+ os AMD-m van 512 rammal és 9200se radeonom)<#conf>
rudanjoe
mondja légyszives meg valaki, hogy lehet-e multizni vele, vagy csak tört szerveren mûxik. kösz

Ikarus
<#eljen>

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

FREAK
"a AI egész jó"

Nézd meg jobban. Olyan, hogy AI alig van benne, scriptes szar az egész, mint eddig is. AI még arra sem képes, hogy a doki megtalálja a beteget, az ellenség meg néha ugyan látványosan lövöldöz egy fa mögül, de néha a SEMMI mögött is elbújik... Ha már kicsit más útvonalon közelítesz meg egy állást, kezdõdik a káosz, a scriptek ugye merevek, mindenképpen úgy történik minden, ahogy a készítõk tervezték, csak hát ciki, hogy mégsem úgy kéne....

Riszpekk

FREAK
"Elvileg azt ígérték hogy Havok lesz benne, de ennek semmi nyoma... "

Docs and Settings alatt van a másik könyvtára, ott van a havok dir is

Riszpekk

Hi!
Meg tudná valaki monndani, hogyan tudnám megnézi az fps-et játék közben? Kiváncsi lennék mennyivel fut a game?
A játékról annyit: Nem rossz, a AI egész jó. A grafika szuper (kivéve a robbanások) Nekem a COD-ba szebbek. De nem szögez úgy le a monitor elé, mint az elõdje, azonban egyszer ki lehet akasztani. A multira kiváncsi leszek!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Ha reális lenne a játék, akkor úgy nézne ki, hogy az elsõ találat után amit bekapsz, visítva esnél hanyatt a földön.

Aztán, ha mázlid van, s túléled, akkor sem mennél utána
2 hónapig csatába :-)

De ez továbbra is csak egy játék.
S ez így van jól
Ikarus
Nem vészes a game, de nem is az igazi.
A realitásról annyit, hogy a headshot meg sem kottyan az ürgéknek!!!
Ez nagyon gagyi benne.
A hangulat, meg a grafika szép, de fizikáról nem is hallott a program, leszámítva egy-két hordót, meg kis bizbaszt, ami arrébgurul, ha meglövöd, de ma ez már aligha elég, fõleg ha úgy harangoznak be valamit. Lett volna benne inkább rongybaba effekt, sokkal többet dobott volna a játék hangulatán.
Sok a bug: katonák sokszor beakadnak (ezek az ellenfelek), átlógnak az élõk és a hullák egyaránt a falakon! ???hááát nem tudom??? ez azért elég szar

Mindent összevetve a hangulat tényleg jó, de maga a játék elég tré lett. Ennyi szarság tán az elõdökben sem volt.
Ami nagyon tetszik az a folyamatos kiabálás, ha lopakodunk suttogás (de még a kiadott parancsok is), ez ötletes. Végig kell játszani, mert mégis csak MOHA! ,de többet ilyenre nem vágyom a kezükbõl, remélem a jövõben ezek a dolgok ki lesznek küszöbölve.

SZVSZ!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

nekem is leért raggelre

trident
Sziasztok!
A multi részérõl nem írt még senki...Jónak tûnik a kasztrendszer, jók a játékmódok? Sajnos nekem még nem érkezett meg a MOHA😛A...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csao!
Asszem rajtam kivul 2en jeleztek olyasmit hogy a game inditasa utan vagy
egy allas betoltesenel vagy mar a menunel fogja magat es kidob az asztalra de sokszor ujra is indul a gep... Konfigom: AthlonXP 2800+ , GeFX 5200 , 512 DDR , oprendszer: XP . Rohattsok beallitason probaltam ma de mindig ugyanaz... Tudna vki helpet nyujtani, mer en mar nem birom
es jaccani akarok. 😄 Elore is thx 😄

rage
Szerintem, ha nem a realitást nézzük, hanem azt, hogy voltaképp
ez egy játék, egyáltalán nem rossz

Sõt.

Az ember egész bele tudja magát élni, hogy éppen háborúban van
Alighanem, az életben is hasonlóan rohangálnék fától fáig, mint itt
:-)
Szerintem hangulatos játék, én jól elszórakozok vele

Viszont látszik, hogy amcsi program
Mondhatni igazi, amcsi sztori, tele USA zászlóval, hõs amerikai katonával.
A végén nem lesz kint a "vonulj be te is" plakát ?
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Glpetyus
Na majd pénteken nyilatkozom a gémrõl..<#vigyor1>
(leért!!44)

A garfika gyönyörû , de a game 1 fos jáchatatlan szar. Az elõzõ mohák lehet , hogy nem voltak ilyen szépek , de a játékélmény 50 x jobb volt.

Glpetyus
74. Rar
(már a f.sz kivan)

Mr Manson
igy van...
grafika szép
hang jó
jatékélmény jó
-- nagyon pozitiv élmény
fizika el lett cseszve
AI meg nevetséges
iszonyat lámák a társak

alapvetõen nem rossz nem nagy szám... gg HL2

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Glpetyus
😄
Kétlem,hogy ez megoldja a problémáját 😄

kapcsold ki az automatikus ujraindítást az xp-dben

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Glpetyus
52. RAR <#zavart2><#zavart2>

Ezzel énis így vagyok, CoD az valahogy rugalmasabb volt, bár lehet csak az miatt, mert gyorsabb ugyanazon a vason, nincs benne sok csicsamicsa. Viszont azt abba sem tudtam fejezni, amig nem lett hajnali 2-3 óra, és épp rá is értem, sza'l ez valahogy más... Hajrá HL2! 😄

steam, origin: ACE_hun

Kösz a tanácsot de nem hiszem hogy ennyire komoly lenne a problem. Mert mondom, csak ennél a játéknál csinálja!
Sanko
õõõõõ.....ja

a mohának mindig a déli oldala fás

"Hát a grafika szép meg minden de olyan nehézkes az egész vagy nem tudom mivel illetni jobban."

Nem is kell,pont jó megfogalmazás.Mig a CoD-ban minden olyan könnyedén,zökkenõmentessen ment,addig itt valahogy minden olyan körülményes.És nem azért mert ez akkora nagy realisztikus fps lenne,hanem...,hanem nem tudom miért.Valahogy nem az igazi...
Nem mondom hogy rossz,mert nem az,de az elsõ nap játszottam vele,aztán azóta nem sok kedvem volt hozzá.A CoDUO-t Veteránon vittem amig vége nem lett (nem egyhuzamban persze,csak nem játszottam addig mással amig be nem fejeztem <#vigyor4> ) .

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.