4775
-
#3174 én mediumon játszok vele 256 ddr memóriával.. -
#3173 na nehogymár:PPPPP -
Gabyee #3172 Beírna pár ember hogy mennyi rammal játszik?Nekem 512 van de gyakorlatilag játszhatatlan!1GB kell neki vagy mi?Folyamatosan töltöget:(
Köszi! -
#3171 Az első pályán (tarawa-atoll?) meg KELL halni...
:) -
#3170 ha majd rájösz hogyan lehet túljutni az első pályarészen akkorírj :))) -
olasz #3169 Köszi szépen! -
#3168 Sziasztok !!!
Tudna nekem valki adni 1 működő 1.1-es krekket?????
A gamecopyrol amit letöltök azzal nem müxi! -
#3167 egy kérdés:az első pályán állandóan kipurcanok a gránátok miatt,ezt hogyan lehet elkerülni???
még ha a híd féleség alatt vagyok akkor is... -
#3166 9S5V-8WAZ-RMRV-CST5-HRLD
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
válassz,az első tuti jó... -
olasz #3165 Tudna valaki mondani egy jó telepítő kódot? -
#3164 Ja, :P
Hát így fejből nem tom melyik könyvtárba (de vmi olyasmi,hogy "MohPlayer),ott vannak a zenék Mp3-ba.
De persze csak azok,amik a MOH lejátszóval is játszhatók,az összes "játékalatti" zeneszám nincs benne. :( -
Davidsned #3163 Jah és 1.1-es pecset honnan tudok leszedni? -
Davidsned #3162 :)Elárulod hogyan? -
#3161 Igen. -
Davidsned #3160 A zeneszámokat ki lehet szedni valahogyan a játékból? -
JiM001 #3159 Thx! ;) -
#3158 Hát ha letöltöd a www.gameburnworld.com -ról az 1.1 -es cracket ,akkor biztos -
JiM001 #3157 Én is most töltöm a pecst, a kérdés csak az, működni fog-e a warez felrakás után?? -
#3156 a csónakos 5-ből 3x nekem is volt, a sniperpuskás is, igaz nekem előző pályáról megvolt a fegyver így nem zavart. -
#3155 hmmm...nálam azért ilyen bugok nem voltak :P
-
#3154 sziasztok!
Van 1 kis gondom, ugyanis hiába cserélem ki a crakkket nem indul a gém mia bánat lehet?
-
ppeti66 #3153 Üdv!
Nem tudja vki hogy akkor mi van ha elindítom a gamet, az intrók után tölt, és egy csúnya fehér képernyő, és kiírja hogy "Elnézést kérünk a kellemetlenségért" meg hibajelentés küldése vagy nem, meg ilyenek. (A gépemen már játszottam ezzel a játékkal, feltettem egy új drivert, ami után ez a probléma lépett fel, de visszaraktam a régi, de azzal se.)
Lécci valaki vmi tippet (reinstall megvolt) -
#3152 ááááá de undorító ez a repülős rész, totál irányíthatatlan a gép, hogy a fenébe lehet így leszedni a zérókat, dugjam fel a joyt-lehet azzal jó lenne? -
#3151 Sziasztok!
Miért van az, hogy nálam csak 1152x864 (85 Hz) -ben akar futni? -
Mester01 #3150 Jah jah erre mar en is rajottem. -
#3149 akkor uj nocd is kell -
Mester01 #3148 Kijott egy patch.
Már toltom is -
#3147 most csináltam meg a sniperes részt /a fákról kellett őket leszedni/
innentől még mennyi va hátra? a 23 küldetés amit beígértek igaz? Ha igen akkor még a felénél sem vagyok. -
#3146 azzal a gombal amire az utest allitottad (alapbol a masodik egergomb) -
#3145 na vegeztem a jatekkal, legalabbis olyan szinten hogy az 'easy' fokozaton torteno vegigjatszasert kaphato medalon kivul minden megvan. az meg a raknak sem kell. szoval ize... egy kis maganvelemeny :) amit hianyolok a CoD -ban azt megkapom a MOHA -ban, amit hianyolok a MOHA -ban azt meg megkapom a CoD -ban. roviden igy tudnam leirni azt, hogy mi a velemenyem a jatekrol. viszont ebbol a szempontbol nalam a ket CoD viszi a palmat.
ami nagyon hianyzott: a lanctalpas gyilkos, a TANK. az meg nem is nagyon gond, hogy nem vezethettem, de hogy az egesz jatek alatt 3-4 db -ot lattam belole az eleg rossz aranynak mondhato.
meg azert volt jo nehany bug is a jatekban ami miatt volt, hogy tobbszor is ujra kellett kezdenem egy palyan belluli szakaszt.
amin kis hijjan agyverzest kaptam. raadasul pont itt mentettem el, akkor meg bennt csucsult a csonakban es nem gondoltam volna, hogy: nem tudom melyik palya volt pontossan de a lenyege: a parton jatszodik ez a palya resz, es a mortar -os emberkeket kell meggyilkolni. ezutan visszavonulunk egeszen a part vonalaig, ahol is megint csak jonnek az orult banzaiii -os japok. masodlagos celnak meg van jelolve, hogy ugyan menjek mar vissza az erdobe az elkoborolt es lelott tarsamert es kaparjam mar ossze a foldrol es szorjam be a csonakba. ezt meg is teszem, ezutan probalunk angolosan tavozni mikozben riadot fuj az egyik banzaiii-japo es felezren elkezdik ontani rank az olmot. mi meg evezunk mint a hulyek, hogy elve kijussunk, de (miert is ne) pont abban a csonakban van a doki-ba ahol en is huzmo az igat. egyszeruen ugy dont, hogy hip-hop kiugrik a csonakbol es valahol a fak magassagaban folytatja tovabb az utat. szoval szegeny csoka ott lebeg a semmiben es evez mint a hulye. mondanom sem kell, hogy ebbol a hibabol kifolyolag mi soha a budos eletben nem ertunk el odaig, hogy feljussunk a hajora (elvisztam egy cigit, megkajaltam es meg mindig eveztunk. ez 20perc volt kb.).
Evezz mocsok
volt egy jungle -es szakasz is ahol szivtam eleg rendessen. ott pl. a palya elejen levadaszott banzaiii-japo sniper puskajat kellett volna hasznalnom, hogy leszedjem a fak kozott megbujo rizsszemueket. de akarki akarmikor lotte le azt a kis sargat a palya elejen, a tole felveheto puska mindig a levegoben maradt, raadasul olyan magassagban, hogy a mellettem fellelheto sziklarol, meg ugorva sem ertem el. ettol fuggetlenul is teljesitheto a resz hala az egylovetu pontossaganak, de ha van sniper, akkor miert kell nekem tokolnom ilyenekkel...? ah
ez nem az a kep, de mivel arrol nem mentettem, igy gondoltam beszurok egy hasonlot, lassatok mirol beszelek.
Gravitacio RLZ!
a pearl harbor -os es a haddaway airfield -es csata jelenektek viszont nagyon-nagyon el lettek talalva. elso nekifutasra csak skubiztam jobbra-balra, hogy hu, meg ha, meg bazzzzz (ebbol kifolyolag ugy kijuggadtak a zero -k mint a szitat :)
dogrovasig tudnek irogatni de inkabb befejezem, mert ugyse fogja 5embernel tobb elolvasni. de mivel szeretek 'pofazni' meg olvasgatni igy leirtam, hatha megis (teljesen veletlenul) erdekel valakit :)
PeeTeR -
Cassano #3144 Sziasztok, feltettem a legújabb - azt hiszem 67.02-es - drivert és azóta ha elindítom a játékot a menü előtt újraindul a gép. Valaki tapasztalt hasonlót? -
King Royy #3143 Sziasztok.Segítség kellene. A GameSpy-t hogyan lehet aktiválni ami után föltelepítettem?? -
#3142 Van valami jó taktika az éjszakai pályára mikor a rókalyukból tüzelve kell visszatartani a japókat? Elég durva hogy annyian vannak mint az oroszok, és hogy a társak elég gyengén muzsikálnak, szóval gyakorlatilag nekem kell mindenkit lelölni. -
#3141 (anizo&élsimítás bekapcsolása?)
Thx!:) -
Realtibi #3140 hogyan kell kidobni a repülőből a torpedót? -
#3139 Ott jön még egy saját gép,arról szedd le a Zerokat -
#3138 Nekem tud vki segíteni #3135 -
Fisher #3137 Hát ez itt nem igaz. Ők sem lőnek, én meg nem islátom őket, és nem történik semmi. Csak rohangálok le, föl. -
FunGM #3136 Lehet, hogy maguktól éhendöglöttek :)
Nekem volt már olyan, hogy nagyon untam már a pályát, simán átmentem az ellenségen úgy, hogy nem is foglalkoztam velük, kaptam néhány sebet, az japcsikat nem öltem meg és a pálya végén a játék mindig továbbengedett. -
#3135 A repteres pályán miután visszavertem a bombázókat akik a hangárokat bombázták, jövök el a fegyvertől de mindíg meghalok, ilyenkor mi van, mert mindenki a doki is a földön fetreng, mondjuk nincs több gyógyítási lehetőségem, de nem is érnék így vele sokat.