Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
NEM TUDJUK!!!4

Sanko
:-) jó az

a mohának mindig a déli oldala fás

rezsofiz
?
Mi csináljunk szervert? Mivel nem túl jó a netkód ezért egy ADSL 512 mondjuk elbír sztem lag nélkül vagy 3 embert legjobbindulatú esetben...

sazl : c

rezsofiz
😄DDDDDDDDDDddddd

Glpetyus
Na ez értelmes lett,de mind1 <#idiota>

Sanko
CSINÁLT MÁR VALAKI SZERVERT?

a mohának mindig a déli oldala fás

Glpetyus
Hát ez elég "fura" kérdés...érted,ártani nem ártana,de kitudja,hogy tényleg az végett nem indul-e el?

rezsofiz
Nem feltétlenül processzor a hiba forrása.
A legjobb megoldás az lenne hogy beadod egy szervízbe. Ott megnézik mivel van a gond. De aztán majd ne hagyd hogy ilyen 50.000 Ft-okat elkérjenek! Szóval sztem csak nézesd meg, aztán amit majd mondanak hogy cserélni kell azt kicseréled. Legjobb az lenne ha ez a "szervíz" egy ismerõs lenne.

Szerintetek ha kicserélném a procit mondjuk 2800-as Celeron-ra akkor nem indulna újra a gém?
rezsofiz
Nincs mit
^ . ^

Glpetyus
^.^

Glpetyus
Köszi szépen <#eljen>

rezsofiz
Nos én még csak a dzsungel elején járok, nem sok idõ volt eddig játszani vele. Eddig tapasztalataim:
Hát a grafika szép meg minden de olyan nehézkes az egész vagy nem tudom mivel illetni jobban.
A zene és a hangok valami elképesztõ jóra sikeredtek.
A fizika... Nos ezt eléggé erõsen kifogásolni tudnám.. Elvileg azt ígérték hogy Havok lesz benne, de ennek semmi nyoma...
De a legszarabb az egészben a Hitbox.. Na az valami botrányos. Majdnem rosszabb mint CSS-é.
De úgy az összkép az jó, szóval van rendes sztorija meg minden, a fegyverek barók, szóval 10/8-8.5-öt adnék neki ( én így magamnak elég szigorúan pontozok... )
De persze mondom ez szinte csak az 1. benyomások, mert még csak pár órácskát játszottam vele.

Meg csak a game elejen vagyok de az eddigi velemenyem:a trening a sok toltes miatt,meg allapbol is csak idegesito volt.a gamebe a hangok nagyon bejonnek nagyon hangulatos lett foleg a zene miatt a viz nagyon durva lett bizonyos helyeken,a grafika se rossz igazabol maxon lehet elvezni a gamet stabil 50fps-el,ami nekem 20korul mozog a gep:p4 2.5,ati 960pro 256ddr.mindenesetrre remelem egyre jobb lesz majd,a fegyverek eleg szarok lettek.

Jimi Hendrix

rezsofiz
Attól még lehet hibás.

attól még simán lehet hibás pl... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Glpetyus
F.sz tudja,...lehet mégis a proci a kevés,nem?

ja és a RAM SD.
RAM-hiba? De hát 512 Mb Ramom van! Bár mondjuk nekem úgy van hogy 2 db 256-os van beletéve a gépembe.
Glpetyus
Te Rezsõ,véleményezd már a gémet plíz 😊

rezsofiz
Hmmm hát errõl sincs sok fogalmam. a hûtésre gyanakodtam de ezekszerint nem az. Nemtom ez nem biztos de valami ilyesmi rémlik hogy lehet hogy valami RAM-hiba van a dologban.

sokminden

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A kártyám nincs húzva,egyébként egy Geforce FX 5600XT-m van a legújabb driver fenn van a procimon pedig egy Cooler Master venti van. Egyébként csak ennél az egy játéknál van ez a gond.
hiba
ezen mi 1 dvdnyi anyag?

a.carkey
Táp?

A medve nem játék.

oks 😊

Glpetyus
12 rar lejött a 83-ból <#falbav> <#zavart2>

Csuhai G
ok kössz, bocsi én voltam hülye, már megy

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

miért ne létezne? 😊

akkor valami gáz van nálad simán tovább kéne mennie ha megvan a training map pearl harborra...

Csuhai G
ok, meghalok azután jön a training amit végigviszek ezek után ott termek annál a feladatnál ahol a kocsira bombát szerelek, de ezt már egyszer megcsináltam<#rolleyes>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Glpetyus
Mással még nem csinált ilyet? ^.^

rezsofiz
Hm hát akkor foggalmam sincs.
Esetleg egy másik driver feltelepítése eredményezhet valamit.

rezsofiz
Csõke ^.^

zsír új xp,9x00pro, zalman hûtés, nem húzott a vga<#nemtudom>
Glpetyus
Hi 😊

rezsofiz
*vagy = van

rezsofiz
Igen, létezik....

rezsofiz
1. Mikor volt rá Windows XP felrakva?
2. Tele e vagy szemetelve az XP?
3. Milyen videókártyád van?
4. Milyen hûtésed van?
5. A ReadMe-ben leírt követelményeket kielégítik a géped paraméterei?

dr Kotász
Nem kapcsoltad be a monitort.
dr Kotász
Az létezik, hogy az ASE egy szervert sem lát?
mitõl lehet az, hogy elindítom a játékot, bejön egy fekete képernyõ és semmi?<#help> 4.9es cat,dx9.0c, új xp<#kuss>
rezsofiz
1.meg van húzva a kártya?
2. Van felrakva legújabb videókártya-driver?
3. Van elég hûtés a gépben?
4. Milyen hûtés van benne?

nem melegszik tul a proci??
amugy miért menyen a halálba? mert irnak egy min követelményt és azt te nem veszed figyelembe és csakazért is letöltöd warezba és utána még te harakszol? loál... 😛P

már mondták hogy ot meg kell halni...

Glpetyus
pfff....hát sajna a proci elég gyenge,bár nem hinném,hogy ez végett mindjárt újra is indúlna a géped...nem tom'...

Rohadt egy játék ez. Nagy fáradtságok árán letöltöm,ezután felinstallálom szépen tölt meg minden aztán mikor belép a main menube egyszerûen újraindul a gépem. Az egy dolog hogy a procim 1100 Mhz-es de a video kártyám bõven jó és a memóriám is 512 Mb Ram! Létszi segítsetek! Miért van ez? Talán azért mert a procim nem éri el a minimumot? Ha ez a probléma akkor menjen a halálba az EA!
Csuhai G
Tarrawa atoll d-day november 19

Csuhai G
legeslegelsõ pálya 😊)) amúgy mi az a gatya?

Glpetyus
Na,most 170K-val jön...pffff...még mindig távol van a mexokottol :C