Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi csináljunk szervert? Mivel nem túl jó a netkód ezért egy ADSL 512 mondjuk elbír sztem lag nélkül vagy 3 embert legjobbindulatú esetben...
sazl : c
A legjobb megoldás az lenne hogy beadod egy szervízbe. Ott megnézik mivel van a gond. De aztán majd ne hagyd hogy ilyen 50.000 Ft-okat elkérjenek! Szóval sztem csak nézesd meg, aztán amit majd mondanak hogy cserélni kell azt kicseréled. Legjobb az lenne ha ez a "szervíz" egy ismerõs lenne.
Hát a grafika szép meg minden de olyan nehézkes az egész vagy nem tudom mivel illetni jobban.
A zene és a hangok valami elképesztõ jóra sikeredtek.
A fizika... Nos ezt eléggé erõsen kifogásolni tudnám.. Elvileg azt ígérték hogy Havok lesz benne, de ennek semmi nyoma...
De a legszarabb az egészben a Hitbox.. Na az valami botrányos. Majdnem rosszabb mint CSS-é.
De úgy az összkép az jó, szóval van rendes sztorija meg minden, a fegyverek barók, szóval 10/8-8.5-öt adnék neki ( én így magamnak elég szigorúan pontozok... )
De persze mondom ez szinte csak az 1. benyomások, mert még csak pár órácskát játszottam vele.
Jimi Hendrix
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Esetleg egy másik driver feltelepítése eredményezhet valamit.
2. Tele e vagy szemetelve az XP?
3. Milyen videókártyád van?
4. Milyen hûtésed van?
5. A ReadMe-ben leírt követelményeket kielégítik a géped paraméterei?
2. Van felrakva legújabb videókártya-driver?
3. Van elég hûtés a gépben?
4. Milyen hûtés van benne?
amugy miért menyen a halálba? mert irnak egy min követelményt és azt te nem veszed figyelembe és csakazért is letöltöd warezba és utána még te harakszol? loál... 😛P