Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Srácok, ez a játék sztem ultra király, nem tudom, hogy miért sz*dják sokan, a grafika gyönyörû a játékélmény maximális! Ajánlom mindenkinek a játékot, ha valaki még nem játszott vele! HATALMAS élmény!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Breki33
töredezettségmentesített és utánna rakta újra az XP_t? P

EZ komoly?
glkFox
Nekem az a bajom hogy 1280x1024 kisebbb felbontast nem enged az meg kicsit gazz mert csak 9600xt van kicsit lefogja gepet 😞(
Promi
Azoknak akik elakadtak, nem boldogulnak.
MOH: Pacific Assault v1.0 ALL ACCESS CHEAT (14,8 M😎
Fps-t hogyan tudom elõhozni a játékban?

SuperCow
Aki esetleg letöltés managgerrel szeretné szedni annak az alábbi link barátságosabb..

MOH : PA INTRO by SupaCow

jó szórakozást.

😊

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

majd leszedem ha lejött nfs:u2

http://thenamelessphoto.com/

SuperCow
Végre elkészült.
Egy kis ízelítõ a MOH : PA bol ezoknak akiknek még nincsen meg.
Akiknek meg megvan azért nézzék meg.

Hossz: 2 perc
Méret: 24.1 MB
kodek: DivX 5.1
Link : MOH : PA INTRO by SupaCow

Jó szórakozást.
Várom a véleményeket.

<#smile>

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

á azt végképp nem 😄

insp
easy?

Hardról lesz. Nemsokára ott tartok.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

pedig úgy mennék már tovább..

jaja ez a bajom nekem is ész nélkül verem a quickloadot

CUCLI szerintem nem olyan nehéz én hardba kezdtem az elsõ részek alapján, és nem egy egetrengetõ a nehézség, szívesen küldenék save-t de csak hard van...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

0Fritz0
Jó éjt! <#wave>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tatyla
Wazz én is ott járok de 5. nekifutás után most léptem ki ,talán kiphentebben jobban fog menni!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Na nekem amikor kilép már nem indul újra,mert beállítottam így viszont eltudtam olvasni a kinyját!
ami ez: "A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekében leállt. Ha elõször látja ezt a hibaképernyõt akkor indítja újra a számítógépét. Ha ismét megjelenik futtasa a hardvergyártótól kapott egyik rendszerdiagnosztikai segédprogramot. Konkrétumban futtason memóriaellenõrzést és vizsgálja meg, hogy van-e hibás vagy egymáshoz nem illõ memória.......
................
blabla még egykét dolog, hogy kapcsoljak ki minden drivert stb..

Technikai probléma: ***Stop:0x0000007F (0x00000000D , 0x000000000, stbstb...) "

Kb ennyit ír ebben a kék szerû halálban...
kész feladom nem megy a repteres szar<#gonosz3>
easybe tolom és egyszerüen még ígyis béna vok hozzá.
ki lesz az a rendes arc aki elküldi az azutáni mentést? (easy legyen ha lehetséges)

Nekem is hasonló kékes hibát ír ki, a videókártyáról beszél meg a memóriáról...A haverom azt mondta, hogy õ úgy csinálta, hogy töredezés mentesített és aztán újra rakta az XP-t...utána én felrakom a directx 9.0c-t és az új nvdia driver..hátha már fog menni akkor..most megyek újra rakom az xp-t
hiba
Nalam eleg szarul jott le ez a hajos ugy, mivel a steg alatt voltam velem egyetemben vagy 4 tarsammal, a robbanas utan azokkal semmi nem tortent csak en purcantam ki...

fitutufi
cool<#vigyor2>
majd holnap kipróbálom ! thx

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

vársz két mp-t és nem vered rögtön a quickloadot akkor rájöttél volna...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Méreg ugyan nincs a puskán ,de elvérzel ha csak be nem kötözöd magad gyoran a "B" -vel

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

igen épp ezt mondtam hogy egyszer csak meghaltam, és bárhol, csak azt írhatták volna ki hogy iulyen atörténet...

???
a meghalásnak semmi köze ahoz hogy merre mész, iylen a történet...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nyugalom...
láttam csak, ezen voltam kiakadva...

bazzeg ott a válasz a #2794ban!!!
vak vagy???

igen meg a hajónál is megszívtam ezt, mikor ugye elkezdõdött a pálya felrobban a hajó visszatölt, és ez megcsináltam 10-szer aztán kimentem a konyhába mire visszaértem ugye ment továbba pálya, kiírhatnák ilyenkor, hogy ne loadolj ez a pálya része... <#vigyor1>

vagy szurony igen arra gondoltam, de még mindig nemtom mivan, állok és egyszer csak meghalok, utálom ezt, ha nem jó fele mész meghlasz, mondjuk az se jobb ha láthatatlan falba akadsz...

Tatyla
esetleg a szuronnyal szurkálnak!<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

igen közbe rájöttem, hogy azért fogy le az életem mert amikor megszurkálnak puskatussal akkor kezd el fogyni, valami méreg van a puskán vagy mi?

Most nem tom mi bajod van azzal ha segítséget kérek?
pl visszaolvasás? az mindig segit... 😊
amugy ot meg KELL halnod, hagyd továbbmenni...

ja és amikor lefogy az életem egy robbanás és halál...

Hi mi a szart kell csinálni a partraszállásnál, elvagyok egy ideig, nyírom az ellent, és egy idõután bárhol vagyok csak úgy felrobbanok, megy fogyik az életem folyamatosan, és egyszercsak elfogy...

FREAK
olyan szépen haladsz a megoldással, ne félj továbbmenni 😊

Riszpekk

Bizonyossá vált hogy a kivágás kékhalállal oka a memóriám. Vmi 0x0000000-ás blokkra hivatkozik. Most szerintetek mi legyen?
Lõni erõsen a repülõket,hogy ne csapjon be a bomba 1. a 0.50 cal gépágyúval amikor a Nevada megvédése a cél. 2.Utánna pedig a quad AA gun-nal a saját hajódat (West Virginia.

FREAK
ha csak úgy lövöldözöl vaktában, nem fog sikerülni

figyeld meg a gépek mozgását, a 80% csak zavaró tényezõ, valójában hármas rajokban támadnak, vagy szembõl vagy jobbról fentrõl borítanak le

ha látod, hogy jobbról erõsen zuhanóban érkezik egy, lõj elé, és tudd, hogy utána még kettõ jön, így hangár vesztés nélkül meg lehet úszni (a szembõl érkezõk egyenesen, laposan érkeznek, az piskóta)

többet ésszel, mint légelhárítógránáttal!

Riszpekk

1007.8 MHZ
256 MB Ram és ez kevés a mohpa-hoz ezt megértem csak azt nem értem, hogy régebben mitõl bírta még az optimizálatlan demót is amelynek állítólag a minimumja 2.0 volt ???
Most töltöm az Nvidia legújabb driverét. Lehet hogy az majd megoldja problémát
Csuhai G
heló! Pear Harborban azon a pályán amikor kijutottam a hajó belsejébõl szétlõttem a repülõket és kiírta, hogy ezt a dolgot sikeresen befejeztem és eltûnik a hajó élete.Aztán megint elõ jön a hajó élete és lebombázzák vagy pedig elõ jön a hajó élete és becsap egy bomba amibe belehalok.
Mit csináljak?
Elõre is köszi

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ok köszi
futtasd le az EasyInfo.exe-t. Az megmondja,h futtatható-e az alkalmazás a gépeden."C:\Program Files\EA GAMES\Medal of Honor Pacific Assault(tm)\support\EasyInfo.exe"

A társaid mindig mondják melyik irányból jönnek a zuhanóbombázók. Én így csináltam, (igaz itt jegyzem meg régen volt,hogy játék ennyire kihozzon a béketûrésbõl mint ez. Csak azért nem csapkodom az egeret mert üvegbõl van az egérpadom 😊

Köszi szépen a tippet, de sajnos nem segített. Ugyanúgy kifagy, csak kékhalálnál megakad. Azt írja hogy valami rendszerhiba van. Én ezt nem értem! Jó lenne már megfejteni hogy mi a gáz mert már elegem van.
fitutufi
mikor má becéloztam õket arra má ledobják a bombát és utánuk tudok csak lõni 😞
valami tipped van ? te h csináltad ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
azzal lõttem de olyan gyorsak nem tudom célozni is meg lõni is akik dobják a bombák egyik nagyobb lõvõvel sem !
tipp ?

start>vezérlõpult>rendszer.A rendszertulajdonságok lapon speciális fül.Indítás és helyreállítás beállítások,na ott vedd ki a pipát az automatikus ujrainditás mellõl.
fitufi:Az AA gunnal kell lõni a japán repcsiket (dive bombers)

rezsofiz
Jah, mellesleg simán ki lehet tapasztalni hogy egy rifle lövéssel úgy lehet megölni õket hogy nem a fejére célzol, hanem a torok alatt egy picivel...

sazl : c

fitutufi
minden max , csak a 2. rublikát levettem mediumra , nemtom mi az ! de igy néha beakad indokolatlanul , de csak nagyon ritkán ! 1024-85herz , high model , felette medium meg a több minden full
kb

Csuhai G
nem tudom mi lehet, én idáig még nem jutottam el de segítenél a #2765-ben? a végéhez hozzá teszem, hogy megint elõ jön a hajó élete és lebombázzák vagy pedig elõ jön a hajó élete és becsap egy bomba amibe belehalok

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"