Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben lenne mindenkihez egy kérdésem, ugyanis megakadtam de rendesen. A tarawa nevû pályán vagyok annál a résznél ahol fel kellett robbantani a bunker tetején lévõ adótornyot. Na már most még 5 ágyút kéne likvidálni a parton, de sehogy sem tudok továbbmenni az ágyúk irányába. Remélem nem bug és tud valaki segíteni ellenben felkötöm magam....<#help>#help>
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
a Pacific Assaultban lehet majd repülõt vezetni?
Hogy egy kicsit ON is legyek:
A Henderson reptérre szerintem Hard-on a legjobb taktika a következõ:
1. Amikor az elsõ légvédelmi ágyúhoz értek, akkor ritkítsátok meg kicsit a vadászgépeket, és nem fogtok 5 másodpercenként elhullani a géppuskatûzben.
2. Amikor a hangárt kell megvédeni, akkor NE a légvédelmi ágyúval tüzeljetek, hanem a géppityuval! Hármasával fordulnak zuhanórepülésbe a bombázók, még jó messze a levegõben le kell szedni õket egy sorozattal.
...Így se lesz könnyû (hard-on legalábbis), de megcsinálható. A szállítógépet pedig már gyerekjáték lesz megvédeni a géppuskával.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
steam, origin: ACE_hun
Ide már nem kell AA.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez 1920x1440 -es felbontású...pfff...nem is tudtam,hogy van akkora felbontás <#idiota>#idiota>
Ennél bikásabbat?? <#idiota>#idiota>
Most már tényleg = <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
😊
Én felpakaolom 1600x1200-ba, ott AA fölösleges, anisot meg max 2x-re.
A felbontás növelését semmilyen csiribiri mûvelet nem pótolja (AA), de kb ugyanakkora erõforrást zabál.
Mondjuk 30-50 (persze ez utóbbi mondjuk egy szoba vagy valami)
Persze nyílván ment 30 alá is,nem szoktam méregetni,csak akkor ment a Fraps amikor klippeket készítettem belõle.
Így játszottam le asszem 2 pályát,ez alapján mondom ezt az értéket.
De az a lényeg,hogy ennél sokkal jobban futott....vagy nem is tudom itt mintha 30 fps nem az a 30 lenne,mint más gémeknél,...nemtom' olyan fura,máshogy nem tom' megfogalmazni 😊
annál lejjebb nemigen ment,igaz sokkal följebb se(
Amúgy meg az árnyék volt csak mediumra téve,élsimitást nem használtam,mert az már nagyon lefogta...
Ha még akut a problémád akkor az anyahajó oldalán kétoldalt vannek légvédelmi ütegek azokat ha kilövöd a hajó felrobban.A bombákat meg a torpedót rádobáltam elötte. A rombolóra meg majdnem függölegessen zuhantam rá közben meg szórtam gépágyúval erre az is felrobbant.
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
Kezdjük a gépigénnyel,grafikával =
Elõre mondom,kicsit a Far Cry-hoz kel hasonlítanom,hisz a környezet nagyjából ugyanaz.
Nos hát szerintem a gépigény indokolatlanúl magas néha,én nekem ez az elsõ gém amit 800x600-ban tolok,mert így mindent maxra tudok tenni 1024-ben meg csak a mediumra futja...
Habár csak egy 9600-al tolom,de ezen a gépen az ötször szebb Far Cry 1024-ben,max-on teljesen jól futott. (mondjuk a Doom is 😛)
Graf = nos nekem ez sem tetszik,...nem ronda,de semmi extra,egy ilyen gépigényhez képest.
A robbanásokat jól elbaszták,mert sztem nincs gép amit nem lassítana be,ha pont a "pofám" elött robban.
Egyedûl a karakterek tetszettek,mert jópofa a mimikájuk,és amúgy is szépek.
A táj a FC-hoz képest emlitésre sem méltó...
Játékmenet,M.I. = Néha jó,néha "fura"
Végre nem csak én használom a telepített géppuskákat!!!4
A közelharcok nagyon hangulatosak (shotgun rulz 😛)
A "történet" végre nem dögunalom,legalábbis nekem.
A hangok,zenék nagyon jók.
Néhény negatívum ami eszembe jut =
Az említett gépigény,...nem is tom' olyan "fura" néha...(jobb lett volna,ha a CRYEngine-t használják 😄)
Bugok = hát gondolom már mindenki találkozott egy párral 😊
LASSÚSÁG = nos számmra ez a legrosszabb,mert az emberünk olyan lassú mint egy csiga 😞
Az újratöltés,a fegyver váltás sztem piszok lassú 😞
Sebzés = szar...,Mediumon tolom,de néha egy lövés,máskor egy fél tár kell az ember törzsébe,hogy feküdjön.
A logókat nem lehet átlépni!!!!4 😊 (kicsit zavaró 😛)
Na egyelõre ennyi,majd még biztos eszembe jut vmi 😊
Nekem is tetszik, ügyes munka!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Megnéztem. Amúgy szép. Ha a zenét jobban illesztenéd a snittekhez,ill.ha ingame akcióknak lenne hangja(robbanások,lövések).Még jobban ütne! 😊 Ha meg már lösz rájuk illene néhánynak meghalnia is!
Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Repülõs rész.Az anyahajót + rombolót kellene megsemmisítenem 4 bomba + 1 torpedóval. Mindent szétlõttem/bombáztam de semmi... melyikre kell a bombát és melyikre a torpedót ?
De számomra is váratlan volt, hogy hirtelen megjelent a completed felirat, induló megszólalt, gép leszállt, én meg jobban örültem, mint a katonák a játékban 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azért tizenkettedikre sikerült :-)
Nekem sincs 5.1-es hangkártyám, hogyan kell átkonfigurálni a hangdrivert - csak beállítom és müxik az 5.1 ???
Jöhet privibe, hogy a többieket ne zavarjuk .
KÖSZI !!!