Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, de meg nem mondom hányadik pálya volt.
Ellenben lenne mindenkihez egy kérdésem, ugyanis megakadtam de rendesen. A tarawa nevû pályán vagyok annál a résznél ahol fel kellett robbantani a bunker tetején lévõ adótornyot. Na már most még 5 ágyút kéne likvidálni a parton, de sehogy sem tudok továbbmenni az ágyúk irányába. Remélem nem bug és tud valaki segíteni ellenben felkötöm magam....<#help>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

xxxbence
sracok ti tudtok interneten yaccani ezzel a szutykal? nekem eye-be nem nem akarja az igazsagot egyszeruen nincs egy jatek tipus sem a mohpa alatt. ez miert van?
dr Kotász
<#eljen>
Csuhai G
és tudni szeretném, hogy hanyadik pályán van?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Mert még nem jutottam el odáig, de láttam róla képet

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Heló!
a Pacific Assaultban lehet majd repülõt vezetni?

insp
Priv. ment, nem akartam offolni. <#rolleyes>

Hogy egy kicsit ON is legyek:

A Henderson reptérre szerintem Hard-on a legjobb taktika a következõ:

1. Amikor az elsõ légvédelmi ágyúhoz értek, akkor ritkítsátok meg kicsit a vadászgépeket, és nem fogtok 5 másodpercenként elhullani a géppuskatûzben.
2. Amikor a hangárt kell megvédeni, akkor NE a légvédelmi ágyúval tüzeljetek, hanem a géppityuval! Hármasával fordulnak zuhanórepülésbe a bombázók, még jó messze a levegõben le kell szedni õket egy sorozattal.

...Így se lesz könnyû (hard-on legalábbis), de megcsinálható. A szállítógépet pedig már gyerekjáték lesz megvédeni a géppuskával.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Mennyibe kerül egy ilyen? Nem találok árlistán

steam, origin: ACE_hun

insp
Az egyetlen alkatrész, amin TILOS spórolni, az a monitor.

insp
Samsung 959NF: 1600x1200@85 Hz

Ide már nem kell AA.

KeKKSZike
Ez micsoda? 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Az érdekes lenne ha 1600-ban tudna 75 Hz-et, jó lesz az 1280-nak is...

Kandurex
Fene, régebbi modell, így elavult volna?? 😞(, na jó, hagyjuk mielõtt elkezd valamelyik fan üvölteni az OFF miatt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Glpetyus
Ez?
Ez 1920x1440 -es felbontású...pfff...nem is tudtam,hogy van akkora felbontás <#idiota>

Kandurex
Ár? Nemtom' tavaly decemberbe vettem 50 ropiért, tudom drága, de ne feledd, hogy tavaly és tényleg kellemes a szemnek, amúgy www.samsung.hu és az MB kategóriáknál nézelõdj.

Glpetyus
Brutal
Ár?
Link? 😊

Kandurex
Az enyém samsung 1024 100 megy, 1600 pedig 75

Glpetyus
+ egy= <#lama>
😊

Glpetyus
GeCube Ati Radeon X800 Pro 256Mb

Ennél bikásabbat?? <#idiota>

Most már tényleg = <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
😊

Na hát ezaz, 19"-osnál nagyobb moncsira meg kinek telik? Akkor inkább veszek bikás videókarit, és bekapcsolom az élsimítást 😊

Glpetyus
Arra ugyanúgy kell az élsim 😊
Legalábbis szerintem...én nem látok TÚL nagy különbséget...

Az enyém 17" LG F700B, és szintén csak 1280, de természetesen csak 60 Hz. Általánosságban a 17"-os moncsik 1024-ben tudnak 85 Hz-et, a nagyonn khz-esek meg 100-at. Majd remélem mostanában le tudom cserélni F900B -re, majd ott kipróbálom 1280-ban 85 Hz-en a game-kat élsimítás nélkül.

De 60 Hz-nél többet tuti nem tud abban a felbontásban, sõt az egyel kissebben sem...

Glpetyus
<#help>
Az enyim csak 1280-at
(noname 😊

Kandurex
Nekem annyit tud a 17', az otthoni

Glpetyus
Akkor lennék vicces,ha a 17"-es moncsiból kihoznék 1600-as felbontást 😊

És kinek van 25"-os monitorja, vagy ki akarja szétcseszni a szemét 60 Hz-el szerinted?

insp
Hehe, viccesek vagytok ezzel az aniso+AA dologgal...
Én felpakaolom 1600x1200-ba, ott AA fölösleges, anisot meg max 2x-re.
A felbontás növelését semmilyen csiribiri mûvelet nem pótolja (AA), de kb ugyanakkora erõforrást zabál.

Glpetyus
"naja, nálam élsimítás meg Aniso is max.-on"

Erre meg megérdemelsz egy <#banplz>-t 😄

Glpetyus
Á,az kis túlzás volt 😊
Mondjuk 30-50 (persze ez utóbbi mondjuk egy szoba vagy valami)
Persze nyílván ment 30 alá is,nem szoktam méregetni,csak akkor ment a Fraps amikor klippeket készítettem belõle.
Így játszottam le asszem 2 pályát,ez alapján mondom ezt az értéket.

De az a lényeg,hogy ennél sokkal jobban futott....vagy nem is tudom itt mintha 30 fps nem az a 30 lenne,mint más gémeknél,...nemtom' olyan fura,máshogy nem tom' megfogalmazni 😊

naja, nálam élsimítás meg Aniso is max.-on... de ha a max. volt nálad 30, akkor nem hiszem hogy a minimum is annyi, mert kiba nagy különbségek vannak a külsõ meg belsõ helyszínek között.

Glpetyus
Nálam a jó futás = 30 Fps 😛
annál lejjebb nemigen ment,igaz sokkal följebb se(
Amúgy meg az árnyék volt csak mediumra téve,élsimitást nem használtam,mert az már nagyon lefogta...

Hát azért az megnézném hogy 9600-al hogy fut a Far Cry mindent full-ra állítva 1024-ben... Még nálam is meg-megröccen egy-két külsõ helyszínnél, és lemegy 30-ra az fps. Belsõ helyszíneken nincs gond, ott nálam is 80-100 fps között mozog.

SPOILER!
Ha még akut a problémád akkor az anyahajó oldalán kétoldalt vannek légvédelmi ütegek azokat ha kilövöd a hajó felrobban.A bombákat meg a torpedót rádobáltam elötte. A rombolóra meg majdnem függölegessen zuhantam rá közben meg szórtam gépágyúval erre az is felrobbant.

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Glpetyus

Kisregény 😊)

Glpetyus
Vélemény a gémrõl=
Kezdjük a gépigénnyel,grafikával =
Elõre mondom,kicsit a Far Cry-hoz kel hasonlítanom,hisz a környezet nagyjából ugyanaz.
Nos hát szerintem a gépigény indokolatlanúl magas néha,én nekem ez az elsõ gém amit 800x600-ban tolok,mert így mindent maxra tudok tenni 1024-ben meg csak a mediumra futja...
Habár csak egy 9600-al tolom,de ezen a gépen az ötször szebb Far Cry 1024-ben,max-on teljesen jól futott. (mondjuk a Doom is 😛)
Graf = nos nekem ez sem tetszik,...nem ronda,de semmi extra,egy ilyen gépigényhez képest.
A robbanásokat jól elbaszták,mert sztem nincs gép amit nem lassítana be,ha pont a "pofám" elött robban.
Egyedûl a karakterek tetszettek,mert jópofa a mimikájuk,és amúgy is szépek.
A táj a FC-hoz képest emlitésre sem méltó...

Játékmenet,M.I. = Néha jó,néha "fura"
Végre nem csak én használom a telepített géppuskákat!!!4
A közelharcok nagyon hangulatosak (shotgun rulz 😛)
A "történet" végre nem dögunalom,legalábbis nekem.
A hangok,zenék nagyon jók.

Néhény negatívum ami eszembe jut =
Az említett gépigény,...nem is tom' olyan "fura" néha...(jobb lett volna,ha a CRYEngine-t használják 😄)
Bugok = hát gondolom már mindenki találkozott egy párral 😊
LASSÚSÁG = nos számmra ez a legrosszabb,mert az emberünk olyan lassú mint egy csiga 😞
Az újratöltés,a fegyver váltás sztem piszok lassú 😞
Sebzés = szar...,Mediumon tolom,de néha egy lövés,máskor egy fél tár kell az ember törzsébe,hogy feküdjön.
A logókat nem lehet átlépni!!!!4 😊 (kicsit zavaró 😛)
Na egyelõre ennyi,majd még biztos eszembe jut vmi 😊

Nahar
Tört server van már??Írott cd-vel lehet Multizni??

Motorola Defy

Glpetyus
Reggelt 😊

Glpetyus
<#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#sniffles>

rage
Megnéztem, gratulálok
Nekem is tetszik, ügyes munka!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hali!
Megnéztem. Amúgy szép. Ha a zenét jobban illesztenéd a snittekhez,ill.ha ingame akcióknak lenne hangja(robbanások,lövések).Még jobban ütne! 😊 Ha meg már lösz rájuk illene néhánynak meghalnia is!

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

Tatyla
jó már neked hogy ott jársz!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ReTeK
SPOILER

Repülõs rész.Az anyahajót + rombolót kellene megsemmisítenem 4 bomba + 1 torpedóval. Mindent szétlõttem/bombáztam de semmi... melyikre kell a bombát és melyikre a torpedót ?

rage
Amúgy az volt a legjobb taktika, hogy csak a szállító gépet kísértem figyelemmel, végig rajta voltam, s ha valaki nagyon közel ment hozzá, akkor lõttem azt a gépet.

De számomra is váratlan volt, hogy hirtelen megjelent a completed felirat, induló megszólalt, gép leszállt, én meg jobban örültem, mint a katonák a játékban 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Tatyla
Hogyan? kérlek mond el!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

rage
Ahh
Azért tizenkettedikre sikerült :-)

Nem mert load felirat jon be.

Tatyla
sajna nem mert akkor nem irná ki hogy "press fire"!

dardevil
A fejhallgatód nagyon felkelltette az érdeklödésemet !
Nekem sincs 5.1-es hangkártyám, hogyan kell átkonfigurálni a hangdrivert - csak beállítom és müxik az 5.1 ???

Jöhet privibe, hogy a többieket ne zavarjuk .
KÖSZI !!!

hiba
nem lehet hogy ez is direkt olyan kinyiffanos resz mint az elejen? 😊