Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor felveszed a bombát, azzal a tankot kell felrobbntani (vagy vmi hasonlót).

\"Hard to see, the dark side is.\"

DONGUBA
sziasztok nem lehurrogni de amikor az elejen a gyakorlopalyan ott vagyok hogy felveszem a kisasztalrol a bombat ezek meg ott gugolnak es lonek mit kell csinalnom???

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

AnuluWork
Túl alacsonyan van, amikor betöltõdik? (Bug)

Az az utolsó pálya?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gunner
Van egy kis gondom, de inkább a bratyómnak. Van ez a repcsis pálya, ahol zero japán gépeket kell lelövöldözni. Azt hiszem szétlõtte már a gépeket és most a pálya másik felén van dolgva, de senki nem lõ lá, senki nem robbant oda neki és megfexik a csávesza... ez ilyenkor normális? Avagy kikéne várnia a következõ jelenetet, esetleg itt a vége a missziónak és jön a következõ érdekesség? Help please 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Csuhai G
Nekem nem volt még ilyen...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok Srácok!!!
Éppen elkezdtem volna a játék telepítését amikor hibaüzenet érkezett. A Windows nem találja a Medal of Honor Pacific Assaulttm_Code.exe file-t. Gondolom már másnak is jelentkezett a probléma, mi a teendõ?
Isten b... meg a seggednél fogva hát van nálatok hanyas mert lebontalak és ha leteszed majd újra felhívlak teeeeee hülye teeeeeee.
Nincsen még!!!!!!!<#mf3>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Nem tudja valaki hogy miért indul újra a gépem akkor amikor indulna a játék?
Duddits
Huzzál már a fenébe! Az Underground 2 topikba is beírtad.

Csõ!Nem tud valaki segíteni abba, hogy msnbe hogy lehet mikrofonon keresztül beszélni.Mindkettõnknek van mikrofon és ugyanaz a verzió van fenn.
Elõre is kösz

Duddits
HellO!

Kell eredeti serial tudj neten menni? Mert most töltöttem le a boritóját és rajta van a serial Tehát ha ez így van az erdetinél is (és szerintem így van) akkor csak bemész a boltba, felirod a serialt és kész. :-)

nagykispeter
Mindjárt az elején a hajón mit kell csinálni mikor odaviszem a pasit az orvoshoz az továbra is csak a másikat gyógyítja baszik rá hogy odavittem a beteget

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

AnuluWork
A repülõvel gondoltam! 😊

Szétlõttem a szigetet, de ezzel a hajós résszel nem boldogulok.

Lassan már itt tartok ...

dr Kotász
Használd a tengeralattjárót.
AnuluWork
Az anyahajó elsüllyesztéséhez (meg a rombolóéhoz) milyen tippetek volna? Melyiknek mi kell? Torpedó vagy bomba? Hány darab?

kcsbubi
9S5V-8WAZ-RMRV-CST5-HRLD
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

ITT-EGY-CDKULCS-NEKED
Hi all!!!
Tud valaki egy cd kulcsot adni?Elõre is köszi
helosztok!kiakasztottam hl2-õt,most jön a pa!magyarosítás létezik már?ha igen honnét tudom leszedni?

Valaki tudna nekem küldeni egy a "Henderson Field - Dive Bombers" utáni autosave-et, vagy a repülõk lelövése utáni quicksave-et? Ja, és medium nehézségi fokozaton kéne. Nem akarom, hogy szétverjem a billentyûzetemet. 😊
Elõre is köszönöm annak, aki elküldi!!

címem: [email protected]
gery88
Egy kérdés:
Nem tudjátok, mikor jelenik meg a sima változat(amiben nincsenek extrák)?

Csuhai G
Ezt is megoldottam 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Amúgy ez az elsõ tankos pálya (az elõzõ pályán is volt tank, de az nem lõtt rám)

Csuhai G
Segítség kellene! Ott tartok, hogy beértem egy faluba ahol rengeteg japán van. Ez nem is lenne nagy baj, de ott van náluk egy tank és mindig szétlõ, felrobbantani pedig nem tudom! Mit kell itt csinálni?

Gorcsev Iván
sziasztok miért van az hogy a MOHA pac.ass. lemezen lévõ krekket nem engedi kicserélni ,azt irja ki, hogy írásvédett. Mi a megoldás , találkozott már ilyennel valaki??

Csuhai G
Megoldottam

Csuhai G
Elakadtam 😞! Ott tartok, hogy a dzsungelben megöltem három kicsi falut, utána elkocsikáztam és ahol kiestem a kocsiból lelõttem mindenkit és nem tudok semerre se menni! Van a kapuban egy tank ami lõ valamit de amikor felrobbantottam, akkor is lõtt és elálja az utat! Valaki tudna segíteni?

Shep
A gépágyúval apró sorozatokat lõve pontos célzással szeded õket, aztán ha lefogyott belõle a lõszer hátrálsz és mindíg ott segítesz ahol éppen kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lehet, hogy már kérdezték, visszaolvastam jópár oldalt, de nem találtam megoldást a problémámra 😊
Szóval elakadtam az egyik pályán. Egy dombot kéne megvédenem. Az ellen jön ezerrel, a lõszerem is gyorsan elfogy, de õk nem fogynak. Van valami tippetek?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Shep
nekem jó bár én dna-t használok

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mr Manson
azzal is...legalább is nekem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Shep
4.12b

Morphin
Hello !!!!
Jonak tûnik a game.De nekem az emberek pirosak meg "sárgák"
A vid.karim Ati9600.Ez még bírja a játékot elvileg.Milyen driver kell leszednem hogy jo legyen????

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Csuhai G
És engem is

intelligence és pop-up windows

Danecay
Ez engem is érdekel

úgy látszik ma mindenki iskolába..vagy dolgozni van😞(

hogy lehet kikapcsolni ai információs szart...mert alig látok tölle bármit..(nem gyözöm nyomkodni az "f" betüt...(((((!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Készült már a gammához Magyarosítás...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Danecay
Hát nem tudom, lehet, de akkor kérdezemazt, hogy honnan dudjam, hogy mikor vérzek, vagy esetlegminden egyes találatnál, de akkor az meg elég hülyén jön ki, hogy minden egyes bekapott találat után nyomkodni kell a "B"-t, kicsit valószínütlennek tûnik. Nem tom, hogy be van e állítva a menüben a player bleeding , de minden esetre amikor a "B"-t nyomtam ugyan úgy feltöltötte a doki az életemet 100%-ra, mint ha a "H"-t nyomtam volna, annyi különbséggel, hogy nem szurit kaptam, hanem kötözést, és ugyan úgy elvett a ápoláskérési lehetõségembõl 1-et.

Készült már a gammához Magyarosítás...?

AnuluWork
Köszi!

Sziasztok! Leírná valaki annak a hozzászólásnak a számát, amely azt a problémát orvosolja, mely szerint (crackelve) nem indul a program, csak szabálytalan mûveletes hibát ír ki? vagy tudnátok egy másik crack elérhetõséget adni (amely nem a 9,28 megás)? a dvd-s változatom van meg. Elõre is köszönöm. otthon nincs netem, a munkahelyen meg nincs idõm végignézni a hozzászólásokat.

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

hiba
Javit valamit a patch az fpsen foleg lerobban ego jarmuvek kozeleben?
Mert amot nalam ott muvel az szanalmas 😞
Mohaanal volt ilyen csak akkor meg kisse gyerebb gepen...

Na a restartra megvan a megoldás tegyétek fel az 1.1-s pecst, krekkeljétek, és már nem fog restartolni
sziasztok! valakinek volt még olyan gond hogy játékinditás után restartolt a gépe ? vki mondja pls mi az orvosság... thx!
Shep
hát ha jól tudom a B alapból az a bandage vagyis bekötözi elfolytja a vérzést, vagyis ha beállítottad a menüben, hogy player bleeding akkor ha nem nyomod a B-t akkor elvérzel, vagyis saját magadnak nyomod el a vérzést, valószinüsítem, hogy te nem kapcsoltad be ezt a lehetõséget, és ezért ilyenkor a doki csak kötözget egy kicsit, a másik meg amolyan turbó szuri amitõl még a halott is táncra kél.

Csuhai G
Erre én is kíváncsi vagyok 😊

Danecay
Lenne egy LAMA kérdésem. Mi a különbség, abban, hogy a dokitól kötözést kérek "B" vagy ha szurit "H". Azt hittem, hogy az egyik 100%-osan feltölti az életemet és kevesebbszer lehet igénybevenni, míg a mási, tölt egy bizonyos %-ot az életedre viszont ezt többször lehet használni, de mint kiderült nem így van, de akkor mi a különbség a 2 között?

Annál a résznél van amikor a repülõteret foglalod vissza és közben hallani a pilóták közötti rádiózást. Két mondatra figyeltem fel (lehet hogy több is van):

1. "This is Red 5. I'm goin' in!" - Ezt Luke mondta az EP 4-ben amikor elõször repül be a Halálcsillag árkába, és ezt mondja az egyik pilóta a másiknak is.

2. Ezt nem tudom angolul idézni, magyarul valahogy úgy szól: "Te foglalkozz a vadászokkal, enyém a torony". Szintén az elõbbi filmben hangzott el.

Nekem bejött, hogy a kedvenc filmem felé tesznek a készítõk egy gesztust. <#integet2>
dr Kotász
Nekem ne mondd...