Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Az az utolsó pálya?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Éppen elkezdtem volna a játék telepítését amikor hibaüzenet érkezett. A Windows nem találja a Medal of Honor Pacific Assaulttm_Code.exe file-t. Gondolom már másnak is jelentkezett a probléma, mi a teendõ?
Nincsen még!!!!!!!<#mf3>#mf3>
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Elõre is kösz
Kell eredeti serial tudj neten menni? Mert most töltöttem le a boritóját és rajta van a serial Tehát ha ez így van az erdetinél is (és szerintem így van) akkor csak bemész a boltba, felirod a serialt és kész. :-)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Szétlõttem a szigetet, de ezzel a hajós résszel nem boldogulok.
Lassan már itt tartok ...
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
V8ZR-SLWR-DJBC-X9GC-MRLD
HD7F-ZU4G-CQTV-6ZBG-4RLD
SNLU-BAMU-LP3L-KSFE-JRLD
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Tud valaki egy cd kulcsot adni?Elõre is köszi
Elõre is köszönöm annak, aki elküldi!!
címem: [email protected]
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval elakadtam az egyik pályán. Egy dombot kéne megvédenem. Az ellen jön ezerrel, a lõszerem is gyorsan elfogy, de õk nem fogynak. Van valami tippetek?
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Jonak tûnik a game.De nekem az emberek pirosak meg "sárgák"
A vid.karim Ati9600.Ez még bírja a játékot elvileg.Milyen driver kell leszednem hogy jo legyen????
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
hogy lehet kikapcsolni ai információs szart...mert alig látok tölle bármit..(nem gyözöm nyomkodni az "f" betüt...(((((!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Mert amot nalam ott muvel az szanalmas 😞
Mohaanal volt ilyen csak akkor meg kisse gyerebb gepen...
1. "This is Red 5. I'm goin' in!" - Ezt Luke mondta az EP 4-ben amikor elõször repül be a Halálcsillag árkába, és ezt mondja az egyik pilóta a másiknak is.
2. Ezt nem tudom angolul idézni, magyarul valahogy úgy szól: "Te foglalkozz a vadászokkal, enyém a torony". Szintén az elõbbi filmben hangzott el.
Nekem bejött, hogy a kedvenc filmem felé tesznek a készítõk egy gesztust. <#integet2>#integet2>