4775
-
Aspyrin #3816 Erre tudna nekem valaki megoldást javasolni?
Ezt az üzenetet kapom, miután a konfigot beállítottam. Safe modban sem hajlandó indulni. Újratelepítés már megvolt.
(Amd3000, 512ram, Gf5900xt, legfrisebb driverek stb.) -
#3815 Sziasztok!
Létezik ehhez a játékhoz magyarítás, ha igen, dobjatok már egy linket.
Köszi!
-
hofitom #3814 -
Laccvacc #3813 hmm....egyszerűbb lett volna inkább tovább próbálkozni, mert tegnap este elsőre sikerált... -
Laccvacc #3812 Hali!
Tudna nekem segíteni vki?
Szóval a Guadalcanalos pályán elakadtam, amikor egy ösvényen kell bandukolni, majd szembetalálkozom egy gépfegyveressel, és felette pedig egy hídról is lőnek! Mire odaérek cafattá lőnek és nem tudok felmászni a gépfegyveres előtti árokból ha esetleg eljutok odáig!
Köszi előre is a segítséget! -
#3811 Az meg senkit nem érdekel amit ír
A zsír játékok dobozára is rá van írva, hogy min konfigurácio 128ram, 64MB VGA, PIII 1Ghz... Azért maradjunk reálisak -
#3810 Én nemértem a hozzád hasonló embereket komolyan. Van egy egész jó géped, és hozzá egy gyenge régi videokártya Pont a VGAnál fogyott el a pénz, vagy mi? Ez az egész gépet lehúzza a porba játékoknál... -
#3809 thx.probálkozok majd vele. -
hofitom #3808 Gépágyúval lődd ki a légvédelmi ágyúit. ( Szvsz ez a legszarabb része a játéknak.) -
#3807 helló!
helpelnétek,a flyboysban az anyahajot hogy tegyem harcképtelenné? -
#3806 Háát az infójában az volt, hogy jó neki a Gef3 és Gef3 Ti200.
Na mindegy, legfeljebb evvel sem játszom:))))) -
#3805 geforce 3?akkor felejtsd el! -
hofitom #3804 Először le kell hentelni azokat a japikat akik a mólón vannak, majd vissza szállsz a hajóba ami felborul, aztán ki kell veretni a partra és ott is lehentelni a japikat, majd a társaid felrobbantják a védőgátat és ott be kell nyomulni aztán jöhet a challenge -
#3803 AMD 2500 Barton, Abit NF7 dual-DDR, 1 giga RAM DDR/400Mhz, Gef 3 Ti200.
Dx 9.1c -
#3802 milyen a géped? -
#3801 Sziasztok!!
Egy kis segítséget kérnék.
Nem igazán vagyok FPS rajongó, inkább a stratégia köt le, de úgy gondoltam kipróbálom, mert sokat hallottam róla.
Clonecd-s változat, a 4. cd alcoholsoft-os. Találtam hozzás nocd-t. Elindul vele, de hang nincs, és a start new game intrója után kilép a játék.
Mi lehet a gond???
Előre is köszi:))) -
Brutus13 #3800 Helosztok
Kéne egy kis help
Sztem már a játék végén vagyok, ugye újra ott vagyok a D-Daynél. Felborul a hajó, aztán ki kell jutni a partra a többiekhez.
Segítséget kérek Jimmytől, de ezután a csapat tagjai leguggolnak, és nem csinálnak semmit. Már mindenkit leszedtem, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.
Please segíljetek! -
#3799 Ha jóltudom ez nem teljesen legális.
Amúgy ilyeneket ne kérdezz, mert úgysem tudja senki. -
#3798 Tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet szedni a DVD-s Directors Cut-ot? -
bunkolaja #3797 you should understand English only, so shut up and follow my orders rookie!!! :) -
#3796 I dont know exactly -
Vlala #3795 We're hungarian, why the fuck must we speak English? -
#3794 Sziasztok! Nekem még mindig nem megy ezzel a hibával:
Előre is köszi!
Megawarezről szedtem: MegaWareZ -
#3793 Aha
-
#3792 szevasztok!
hogy lehet multizni ha ea számot kér meg stb?
vagy ti csak sp-t nyomtok? -
#3791 What can u do in this shit world without english? -
bunkolaja #3790 speak english or die!!! :) -
Gabe18 #3789 Üdv!
A megjelenés után elég hamar abbahagytam ezt a játékot,de most ujra előbányásztam.Időközben ehhez nem jött ki valami magyarositás,már csak a jobb hangulat kedvéért? -
abonyitomz #3788 akkor ezzel se játszok multiban , kár érte..... -
bunkolaja #3787 Az alábbi privit kaptam dani12 kollegától:
"tudod ki a láma te rohadék.oké,oké 26szor leirtad.jóvan,bocs és tudod ki a láma?!na haggyuk,én nem mondtam volna ezt a helyedben,gondolom te is jártál már igy valamivel.ha annyira pont te lámázol,akkor te ki is vagy?na csá,bocs az egészért de ez idegesitö picit!!!!ebként meg nem járok sokszor ebbe a fórumba!nem olvastam!csá"
Figyelj:
- segítettem
- így köszönöd meg
Javaslom:
- fejezd be a mai lackében a díszítősorokat
- ránts rá hármat -
bunkolaja #3786 Mármint arra miért nehéz neten nyomni -
bunkolaja #3785 2 objektív okot látok:
- nem jött ki netes tört patch.
- nincsen sok szerver még eredeti is. Ez a játék sajnos a rókabőr jegyében készült. -
bunkolaja #3784 A radaron látod hol vannak a többiek, kövesd őket. Elérsz az amcsi hadihajó flottához ott írja hogy melyikre kell leszállni. Nem kell megijjedni elég csak rárepülni az anyahajóra, és jön a videó... -
abonyitomz #3783 hy!
Hogyan tudnám a játékot neten nyomni ?? ( nem eredeti a játékom)
Valaki plz irja le ! -
turando #3782 Gyerekek! A repülégépvezetős résznél - kilövőm a rombolót,meg az anyahajót. A feladat:kövessem a másik 2 repülőt. Egyszercsak leáll a motor és lezuhanok. Előtte ledobtam a bombákat,azt hittem,túlsúlyban vagyok,ezért repülök lassan.De nem...
Segítsetek! -
#3781 nekem is sirt az alcoholnal...
sztan betoltottem a daemon tools al safedisk meg minden szarsaggal es egybol mukodott...
alcoholt le is toroltem -
#3780 :)))))))))))))))))) -
#3779 nemtom neked mi lehet.. az en verziomhoz volt csomagolva vmi sub file.. ami a negyedik cd hez volt csomizva.. es mielott felraktam volna kitoroltem a sub filet mert nem tudtam mi az. .majd mountolasnal ramszolt a daemon hogy nem talalja a sub channelt vagy mit. nah orultem neki. sztan leszedtem ujra az utcso cd rar filejait.. -
#3778 nah en most jutottam a jatekhoz de mar uber volt ahogy kezdodott:)
nagyon bejon hogy elmosodik a kep mikor nagy fegyverrel lovok:) szetrazza a zsigereimet:))) -
hofitom #3777 Illetve most már az sem