Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah és miért pirosak az emberek (egyszer csak betöltöttem a save-t és pirosak lettek)?
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Elcseszte a játék hangulatát
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Start the game with the command-line parameter "+set developer 1" to enable the cheats. While playing, press <~>~> (tilde) to bring up the console, then type any of the following cheat codes.
Example: "C:\Medal of Honor Pacific Assault\mohpa.exe" +set developer 1
Note: Make sure you use this parameter with the mohpa.exe file and not the mohpa_setup.exe file which is installed to your desktop by default.
Alternate Method
Instead of using the command-line parameter, you can edit your player config file, located by default in "My Documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs". The default file is "unnamedsoldier.cfg". Open this file with Wordpad.exe. Go down to the section // Cvars. Add the following line to this section:
seta developer "1"
Save the file. This should enable the console once you go back into the game. Still use <~>~> (tilde) to bring it up.
Code: Result:
dog God Mode
wuss All Weapons
fullheal Full Health
notarget Enemies Ignore You
noclip No Clipping Mode
fps 1 Show FPS
maplist Load Any Level (double-click map name)
map
Alternate Method #2
If you still cannot get the console to come up, you can actually bind the cheats to keys using the config file which does not require access to the console. Open your config file with Wordpad.exe (located by default in "My Documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs"). The default file is "unnamedsoldier.cfg". Under the // Key Bindings section, simply change any of the bindings to the cheat codes. For example:
bind F1 "dog"
bind F2 "fullheal"
Then, while playing, each time you press F1, you will have god mode, F2 will give you full health, etc.
A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Elmehetnek a pi*ába a készítõk!! Mi a ge*iért kellett belerakniuk ezt a tré repülõs-marhaságot???
Nagyon szépen megköszönném, ha vki küldene egy, a repülõs-rész utáni mentést a játékból!
Köszi elõre is!
Hi!
[email protected]
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
<#wave>#wave>
Valki help!
Amikor indítanám a gámát akkor hibaüzit ír ki hogy valami directx kell neki. Navidia gforce 4 mxse kártyám van
El tudom indítani????????????????
Lécci help!
Egyenlõre félretettem, majd a COD:UO-t is kipróbálom.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
köszi!
HWSW forumon azt mondják hogy egy kalap szar. de szerintem nem söt nagyon is jó. nekem nagyon bejött a feelingje. Az egész nagyon jo a zenétöl kezdve a grafikáig. Nagyon jo gamma lett. nem tudjátok mi lesz a következö Medal of Honor game?
Másodszor megint kéne egy kis segítség! Mikor repülõvel megyek és egy anyahajót meg egy kissebb hajót kell lebombázni akkor hova dobjam a bombát és hova a torpedót! Az eddig stimt hogy a torpedóval az anyát kell eltalálni és az egyik bombával az anyának a tetején azt az irányítóközpont szerû építményét de a tobbit hova mert a radaron jelzi hogy hova de nemtom pontosan hogy mégis hova elõre is köszönöm!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
oé szetlöttem a mindegyiket de semmi, és maradt egyetlenegy torpedom.
mit tegyek?
elakadtam a gémben. a repülös küldetésnél mikor fel kell robbantani, az anyahajót és a rombolot. de nem tdom hogy kell pls help
thx