Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
El akarom rakni a mentéseim, nehogy valami bajuk essen. Hol vannak ezek?

littleNorbi
ilyen piros.

littleNorbi
mit kell csiálnom amikor az égõ hajában vagyok és fent vagyok a dokinál ?
Jah és miért pirosak az emberek (egyszer csak betöltöttem a save-t és pirosak lettek)?

littleNorbi
honnan lehet letölteni a magyarítást(ha van már) ?

Csak ebben a gémben csíteltem. Itt is csak a repcsis részt mert szerintem gagyi volt rettenetesen. A többi rész király volt de egérrel repülni?????

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

littleNorbi
98SE-n miért nem megy a játék, az xp-en rögtön elindul.?

Ezt írja ki.

danee12
<#gun>

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
ebként nem tom mi jó abba hogy cheateltek a gameben.tiszta hülyeség.

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
hihhhhhhhhhhhh.köszi pöcök.

Törölt felhasználó
Felejtsétek el az mx-es kártyás kérdést mert nem fog menni rajta!A directx kodút végett!Directx 9-es kártya kell neki,egyébként már egy radeon 9600-as kártyán 1000-es procival grafikai butitás mellett játszható!
Glpetyus
Van ott egy alagút az épületben...

Felraktam a cheatet. Menj át rajta vele. Én is úgy toltam ezt a pályát. Naon úúúúútáltam.
Elcseszte a játék hangulatát

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Van. Itt a leírás
Start the game with the command-line parameter "+set developer 1" to enable the cheats. While playing, press <~> (tilde) to bring up the console, then type any of the following cheat codes.
Example: "C:\Medal of Honor Pacific Assault\mohpa.exe" +set developer 1

Note: Make sure you use this parameter with the mohpa.exe file and not the mohpa_setup.exe file which is installed to your desktop by default.

Alternate Method
Instead of using the command-line parameter, you can edit your player config file, located by default in "My Documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs". The default file is "unnamedsoldier.cfg". Open this file with Wordpad.exe. Go down to the section // Cvars. Add the following line to this section:

seta developer "1"

Save the file. This should enable the console once you go back into the game. Still use <~> (tilde) to bring it up.
Code: Result:
dog God Mode
wuss All Weapons
fullheal Full Health
notarget Enemies Ignore You
noclip No Clipping Mode
fps 1 Show FPS
maplist Load Any Level (double-click map name)
map Load Map (use names from maplist)

Alternate Method #2
If you still cannot get the console to come up, you can actually bind the cheats to keys using the config file which does not require access to the console. Open your config file with Wordpad.exe (located by default in "My Documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs"). The default file is "unnamedsoldier.cfg". Under the // Key Bindings section, simply change any of the bindings to the cheat codes. For example:

bind F1 "dog"
bind F2 "fullheal"

Then, while playing, each time you press F1, you will have god mode, F2 will give you full health, etc.

Lenne egy kérdésem: A partraszállós pályánál járok, a játék vége felé de megakadtam ott hogy van egy bazi nagy munker abból lõ ki vagy 5 telepített géppuskás nagy nehezen lehenteltem õket akkor felrobbantottam a bunker felett a rádió tornyot vagy mit és ez után nem tudom mit kéne csinálnom. Van egy szögesdrótos bak ami miatt nem tudok átmenni az úton pedig ott lenne két légvédelmi üteg.Próbáltam szétkapni a bunker tetejérõl az anti-tank fegyverrel de nem sikerült.Mi lehet a bibi???
Simán meg lehet csinálni. Már majdnem a végén vagy, minek ilyenkor lámázni?

danee12
<#mf1>ezt a pacifices hibaüzinek!!!!!!!!!!!!!!!

danee12
twine teljes mértékben igaz amit mondasz!!!a hibaüzenet amit 440mx-en ir ki nem fedi a valóságot.ebként is azt irja ki hogy vmi directX9.c kell.amikor meglett a game felbaszta az agyamat ez a geci baszott hibaüzenet.legalább 20-szor felraktam a hozzá való directy-et.elmehetnek a picsába a készitök.jó a game meg minden,de lehet hogy a hibaüzenetet is direkt iratják ki a készitök hogy arra késztessék az embereket,hogy új videokártyát vegyenek.ebként fel lehet kúrni az egész szart,mert a gépembe 256ram meg vidia geforce mx440 64mb van,és a hl2 meg a doom 3 is simán ment,pedig ugyanaz mind2 gamenek a gépigénye mit a mohpanak.nem igaz hogy ne lehetne lejebb venni a grafikát.na mindegy.igy jártunk

csabka77
Hi!aki tudja miért kapcsolja ki a monitort játék közben az légyszi irjon!!!Már mindennel probálkoztam de nem jutottam semmire!<#confused>

A RALLYnál nincs is jobb dolog........kivéve.....

.....persze mint már irtam eddig is, nem az a cél hogy ezen a kártyán toljuk végig ezt a game-et,hiszen nem álmodozok,,,és tisztában vagyok a kártya gyengeségével,,,,,,,,,csak idegesitenek az elvek,,,,és ha már kiszurja a szemem valamilyen hibaüzenettel,,,,,akkor az legaláb valos legyen,,,,,,az pedig amit kiir nem fedi a valoságot,,,,

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Azért ha valakinek elindulna Gef4Mx-en,,,,,,,,,kérem jelezzen hogyan sikerült,,,mert agybajt kapok hogy nincs ésszerü magayarázat a hibaüzenetére...............amugy meg Greenpeace irtad hogy a COD sem ment már vele,,,,,,,,ha ezalatt a Cal of Duty-t érted,,,,,akkor meg kell hogy cáfoljalak,,,mert ment,,,,végig is játszotta a haverom ezen a kártyán "türhetö" minöségben...............

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Hali!

Elmehetnek a pi*ába a készítõk!! Mi a ge*iért kellett belerakniuk ezt a tré repülõs-marhaságot???
Nagyon szépen megköszönném, ha vki küldene egy, a repülõs-rész utáni mentést a játékból!
Köszi elõre is!

Hi!
[email protected]

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

danee12
akkor vidia mx440-el ne is probalkozzak mi?

DannyL
Sziasztok! Felraktam a játékot, de miközben töltené a menüt kilép a játékból. Biztos a crack rossz. Tudnátok adni egy mûködõ crack-et?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

csabka77
Tessék Evogordon!
5X99-T8RX-24UD-LYHC-DRLD
<#wave>

csabka77
Az a baj hogy a legkissebb felbontással sem jo,már mindenhogyan probáltam.A monitor biztos hogy nem gagyi.Vmi más ötlet?<#fejvakaras>

Evogordon
Valaki Tudna írni egy ccd key-t??

valszin gagyi a monitorod. nem birja azt a felbontast es azt a frekit, amit a jatekban beallitottal. vedd kisebbre ezt is, azt is.
Csáztok!nemtudjátok hogy cracok verzióval lehet e neten játszani???ha igen hogy vagy van e valami módja ?
csabka77
Hi! Lenne egy gongom.Mikor elkezdek játszani,mindig kikapcsolja a monitort.Minden betöltés elött v. után.Aki tud megoldást a problémára v tud segiteni megköszönném!!<#worship><#worship>

MX-el ne erolkodjetek. DX9-es kartya alatt nem all szoba veletek. Ha meg esetleg sikerulne is elinditani vmi trukkozessel, akkor sem lesz benne koszonet. (1-2fps)
danee12
hello nekem is azt irja ki.én is azt szeretném tudni hogyan tudnám elinditani.már 2 napja várok rá hogy helpeljen valaki.valaki mondja má meg hogykell b.meg

Hi
Valki help!
Amikor indítanám a gámát akkor hibaüzit ír ki hogy valami directx kell neki. Navidia gforce 4 mxse kártyám van
El tudom indítani????????????????
Lécci help!
via_mala
Tegnap kipróbáltam, nagyon élethû, hangulatos, a szituációhoz mérten frusztráló. Csak ahhoz képest, hogy milyen grafikai megvalósítás, furcsa, hogy beszaggat (P4 2,8 Ghz, 512 MB DDR400, R9800Pro). Meg nekem egy kicsit soknak tûnik a mozi benne, hangulatos meg minden, de azalatt a 1,5-2 óra alatt, amit eltöltöttem vele, legalább az idõ felét a töltögetés és az átvezetõk tették ki. 😞
Egyenlõre félretettem, majd a COD:UO-t is kipróbálom.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

szasztok nem tudja valaki,hohy lehet script hibát orvosolni? már másik játékban is volt problémám/painkiller/ elõre is köszi!
A játékhoz vannak cheatok? Ha igen akkor lécci valaki írja már le hogy hogyan kell õket használni. Fõleg az isten mód kéne<#smile>
köszi!
danee12
<#boxer>

danee12
<#help>

danee12
medal of honor rising sun

R0sc0
srácok szerintem nagyon állat ez a játék.
HWSW forumon azt mondják hogy egy kalap szar. de szerintem nem söt nagyon is jó. nekem nagyon bejött a feelingje. Az egész nagyon jo a zenétöl kezdve a grafikáig. Nagyon jo gamma lett. nem tudjátok mi lesz a következö Medal of Honor game?

danee12
nem tudja valaki miért van az hogy feltelepitem a game-t és kiir egy ilyet hogy valami directx 9.0c hibaszerüséget.pedigtelepitve van.simán indulnia kéne geforce 4-en.a doom3 meg a hl2 is indult.hogy van ez?

NeoMaN
MX csak DX7-et tud, nincs benne se PS se VS. COD se ment már vele....

Ombika
Magyarositas letetik gamehez?

Végigtolta ezt vki Realistic fokozaton? Én ezen hozzáfogtam, bár lehet hogy hiba volt. Pályarészenként 25-30 visszatöltés.

fm
hali! milyen ez a game hálóban? lehet lanon nyomni? érdemes is? 7-8 fõ esetén....köszi!

Zzozzo
Elõször is köszönöm a segítségeket!
Másodszor megint kéne egy kis segítség! Mikor repülõvel megyek és egy anyahajót meg egy kissebb hajót kell lebombázni akkor hova dobjam a bombát és hova a torpedót! Az eddig stimt hogy a torpedóval az anyát kell eltalálni és az egyik bombával az anyának a tetején azt az irányítóközpont szerû építményét de a tobbit hova mert a radaron jelzi hogy hova de nemtom pontosan hogy mégis hova elõre is köszönöm!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

R0sc0
azt mondja tiszttitsam meg a fedálzetet meg a hidat.
oé szetlöttem a mindegyiket de semmi, és maradt egyetlenegy torpedom.
mit tegyek?

R0sc0
hy
elakadtam a gémben. a repülös küldetésnél mikor fel kell robbantani, az anyahajót és a rombolot. de nem tdom hogy kell pls help
thx

Hasonló konfigom van. Nem kevés. Végig játszottam nem volt semmi gond. Most,hogy újra telepítettem nem akar futni rendesen de szerintem nem a gép gyenge.

nem tudtok valami oldalt ahol tippeket,trükköket találok a játékhoz???
ok-ok félre ne értsétek a mérgemet és a kapálozást,,,,,én vagyok az aki álltalában mindig azt javasolja ilyen helyzetben hogy "válts vasat",,,csak tényleg nem értem a hibaüzenetet,,,ezzel a dx8-al kapcsolatban mikor mindenhol azt irják hogy tudja a dx8-at és valoban tudja is,,,ha jol tudom a Prince of Persia SoT az dx9-es zsugát igényelt nem? (de ezt biztosra nem mondanám)