Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi volt a titkos fegyó? mert én nem találkoztam olyannal, pedig végigjátszottam. vagy csak nem tutdtam hogy titkos?

lamase
irj a magyarorszagi forgalmazonak, ha meg nem eredeti nincs reklamacio

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Beszereztem én is a Pacific Assault-ot, de nem indul. Próbáltam már mindent, de mindig bejön egy üres fehér képernyõ az elején, ahonnan nem tudok kilépni (feladatkezelõ azt írja, hogy nem válaszol) Másnak is volt ilyen problémája??? (kártya fx5600 (256megás), 512ddr, 2.6g cel)
M313R

►►^._.^◄◄

rorr
csodáltam volna ha a játékmenet vagy a grafika díjat kapott volna bár a zene is azért volt mert az EA zsebében van a játékipar 60-70 százaléka....

dr Kotász
Dokumentumfilmek, interaktív idõrend, 1 db titkos fegyver.
Mi a különbség a Director's Edition és a sima MoHPA között? Még csak a DE-t láttam, a sima mennyivel kevesebb?

grebber
2004-ben ezt a díjat nyerte:

Best Music - Medal of Honor: Pacific Assault

Next PC upgrade: 2022

XeeN
Off: Te még élsz?

kcsbubi
hi magyarosítás van már?

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Nemhalottál már olyanról hogyha valakit meglõnek meg sem érzi aztán ha mittomén megölt valakit akkor hirtelen összeesik.
Erre a kaleti térségre meg tök jellemzõ az ilyen hogy akár az életük árán is de megvédik a megvédenivalót.

Szerintem így igazi. gondold el, hogy téged is meglõnek a japik vagy husszor mire meghalsz. Az õ energiájuk is így van beállítva. Szerintem nagyon jó a hangulata a játéknak, visszaemlékezéseket olvasva ugyanilyen volt a csendes-óceáni hadszíntér.
Akinek nem tccik jáccon Dinablasterrel

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

nekem az nem tetszik, hogy hason, nyakon, kézen lövök egy japót az meg meg sem érzi hanem leszúr aminek következtében egy idõ után kampec ha nincs több cucc. szóval szarul oldották meg a találat érzékelést, ami tönkrevágja az egészet. uninstall
rorr
nemcsak a grafikát kritizáltam hanem az egész játék volt rám ilyen hatással!gyengus!fõleg a többi MOHA részhez képest!sõt ennél még a wolfenstein2 is jobb volt!nálam a grafika ha tökéletes a játékélmény másodlagos!

Juj, de ezt el ne mond a papádnak.

A grafika tényleg sokat eszik és ahhoz képest olyan amilyen. Ha nem tetszik készíts jobbat. :)

Te az életben töltöttél már újra gépfegyvert? Mondjuk egy AK47-t. Azt se gyorsabb, szvsz a lassú újratározás közelebb áll a valósághoz. Mondjuk a nicked mindent elmond. :)

Rambo 20
És úgy tölt benne az a Tommy Gyerek mintha most látna elõször gépfegyvert.
Mintha mátrixolna csak közben az ellenfél szarrá lõ.
Én nem igazán tudom értékelni.

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

rorr
remélem szebbjobb játékkal soha életedben nem játszol mert szerintem ócska,silány hatásvadász és szar!

fireball
állat gamma...nyomatom...full grafon enyhén odabasz a grafika..

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Kapdd elõ a sniper rifle-t és lõdd le a hídon szaladgáló japikat akik a légvédelmi ágyval akarják lelõni a repülõgépet

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

lamase
talán tegyél eleget a felszólításnak..

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Beírod a google -be hogy mit keresél és az elsõ találatnál láss csodát <#vigyor3>

Az új fiókom: DevLupius

Hahó nincs itt senki??
Valaki nem küldené el a CD-keyt!!!
Tatyla
eredeti game!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

én inkább letörlöm a gépemrõl
elõször tetszett
de most már nem

Nemtom!
Van olyan is amit a neten lehet használni ?

Lapozz vissza van vagy öt!
Spoiler

Hi!
Elakadtam a játékban a ..?.valley-ben. Egy hídhoz értem, ahol a japók mindíg lemészárolnak. A híd két oldalán két géppuskafészek van. Beleesek egy árokba, de onnan nem tudok kijönni. Ha valaki tud segíteni kérem írjon [email protected].
vigyori14
vki tud nekem mondani ehhez a játékhoz egy cd-keyt?

rorr
Hát igen. Én úgy érzem ,hogy semmi szabadság nincs ebben a játékban elkezded és terelgetnek a végéig ,túl lineáris.A grafika meg olyan amilyen a halflife,riddick,vampire,thief3 mellett labdába sem rúghat ha leveszed a felbontást ilyet már láttam 3éve is csak az ragyogóan futott az akkori átlag gépeken is!Ez bizony optimalizálatlan vedd meg a legújabb videokártyát,hangkártyát,ht-s pentium4 procit 2gb ramot a´la Electronic Arts és akkor majd nem szaggat csak néha:) !Szóval a tökéletestõl igencsak messze van akárcsak a man of valor! Majd a brothers in arms talán jó lesz!Azért a moha eredeti fejlesztõcsapatának ehhez már nemsok köze volt lerágott csont ez így!

démonigyerek
aztat hogy?
visszatérteeem!!!

Tatyla
játékon keresztül már tudtam multizni de nekem eredeti cd-keyem van,amivel regelni kell az EA-.nál!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Az ASE nekem sem talál egy szervert sem.
A játékban tudnék szerverhez csatlakozni ip alapján de úgysem engedi.
Gondoltam megveszem, de sztem nem éri meg csak a multi miatt.
Valaki tud multizni majdenm eredeti verzióval ? <#pardon1>

Én 1024*768 -ban nyomtam végig minden maxra állítva, hibátlanul ment.
(ABIT IS7/IP4 3.2Ghz 800FSB/1 GB 400MhzDDR/ATI X800Pro 265mb/S120GB)

Megjegyzem még én is ,hogy azért kicsit többet vártam a játéktól.
Az iszonyatossan lekorlátozott mozgástér és néhol a grafika miatt sírtam vizesre a kispárnám <#lookaround>

Tatyla
Próbálnék multizni de az ASE ezt irja ki!
Help!

szvsz jó játék nekem bejön. Csak ne heti csak 3 órát bírnék játszani. Nincs rá több idõm mostanában. Nekem a feelingje jön be nagyon, jobban mint a HL2. Az valahogy nekem nem jött be.

Ellenben a gépigénye nem semmi, a R9800Pro kártyámon inkább shader 1.1-el játszok a 2es eléggé kattog. Vagy a 2GHZes XP processzor kevés hozzá? (Vagy nem ártana újratelepíteni a 1,5 éves rendszeremet...)

szerinetem sem olyan szép! <#shakehead>
azt írták hogy a robbanásokon dolgoztak a legtöbbet
de a robbanás elég csúnya
akkor nem valami sokat dolgoztak vele nem?

rorr
Szerintem néhol iszonyú elnagyolt primitiv grafikája van és nem is olyan jó volt mint az elõdei!rókabõr szaga van ha nem medal of honor lenne az elõcíme nem biztos ,hogy ekkora sikere lenne egy két embernél!

Nekem pont a repcsis rész nem teccet kurvára. Amúgy a többi szerintem ötös. Olvastam ott harcolók visszaemlékezéseit és tisztára élethûen csinálták meg a gémet

A társad nem reagál semmit? Mert ki kell kémlelnetek a japánokat, aztán vissza a többiekhez, közben egy japán õrjáratot a saját géppuskájukkal ki nyuvasztani és vissza a vízeseésen keresztül a többiekhez. Ennyi a feladat.
kövesdd a társad

Hi, nemtom, nekem nem nagyon tetszett, kicsit többet vártam volna el egy Medal of Honortól. Én a Director's Edition-nel jáccottam, de nem láttam benne semmi Havoc motort. A HL2 simán beelõzi, mondjuk nem egy kategória. Ez az én egyéni véleményem, az én szememben nagyot bukott fõleg a MOHAA után.

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

sziasztok!
király a játék
én még az elején járok ahol fel kellett a dzsungelban robbantani
azt a repcsilelövõt(ágyú)mint amivel az elején kell lõni pearl harbor-ba
a hajón
Hardon játszok
rohadt nehéz :))

dr Kotász
<#wave>
démonigyerek
na csá mindenki
jó volt itt
már többet nem jövök
mert kikötik a netet
ez a szörnyû hír fogadott mikor hazaértem
csá<#rinya>

démonigyerek
uhh
kira
és ezeket a gémeket honnan szeded?

nos tényleg így van ahogy mondod. sztem arra számítottak hogy mire ide elér az ember, addigra úgyis elfelejti hogy mi is volt pontosan az elején :) egyébként sztem megbocsátható a dolog, nagyon jó kis játék volt, fõleg a nem gyalogos küldik tetszettek benne, bár ha jól emléxem a korábbi részekben tankot is lehetett vezetni, itt most csak repcsi volt.és a hangok és a sztori és a színészek hangja mind 5*

Hi.
Kérdés következik......
A játk úgy kezdõdött, hogy partraszálltunk Tarawa -n , kimentem a partra a hidalá és jött a bomab. Ekkor eszméletvesztés és közben elkezdtek leperegni a kiképzéstõl az események amiket végigjáccottunk. Most befejeztem a repülõs misszíót és teljessen elõrõl inditja a Tarawai küldetést (partraszállást intróval mindennel).
Namármost sztem a hidalól kelett volna folytatódni ahól magamhoztérek a kábulatból, vagyha nemígyvan akkór megint partrszállok és jön a bomba és megin kezdõdik elõrõl a játék (ördögi kõr) <#wink>
vagy ez megin csak valami bug, vagy én nem értem az egésznek a logikáját.

Hmmm ?

dr Kotász
Nem.
Hello! Másolt játékkal lehet multizni?