4775
  • hofitom
    Nem tudom. Ki skippeltem mind a kétszer ezt a részt. Nekem nem tetszett.
  • MORO67
    KÖSZ
  • hofitom
    A Tab-ra lejön a feladat lista. Ha ott az van, hogy még kell elzárni csapot akkor még keresgélj, ha nincs akkor feljebb kell menni egy szinttel és ott sebesülteket majd jobbra balra hurcibálni aztán meg a fedélzeten kell vadászni a japcsi repülőket és ez a vége a hajós résznek.
  • jebacs
    Karácsonyra ajánlom mindenkinek:
    http://www.polodesign.hu

Üdv
  • ponki
    Hi! A repülős küldetés végén járok. Le akarok szálni az USA anyahajóra, de mindig leáll a motor. Miért mit kell csinálni? Ki kell engedni a futóműveket vagy valami hasonló?
  • MORO67
    Köszi sikerült de ha nem gond lenne még egy kérdésem ott mikor egy hajó belsejében vagy és ell kell zárni a gázcsapokat hatot elzártam azthiszem hogy nincs több ott hogy kell kimennia hajobol vagy kevés a hat csap lenne még több is? mert ott időre megy és mindig kovájgok mig lejár az idöm ha megtennéd hogy elmondod hogy kell befejezni ezt a pályát köszi
  • hofitom
    A 4 kurzor gombot nyomogasd, mikor annak vmelyik pozíciójába kerül a képernyőn látható 4 kockában vmilyen jel. Csapat utasításokat adhatsz ki. Pl fedezőtűz, visszavonulás, gyülekező stb. Én nem használtam.
  • MORO67
    Sziasztok lenne egy kérdésem azokhoz akik már régota játszák a játékot.Van a kiképzőbázis a játék elején van ott egy olyan rész hogy beszél egy kiképző a jobfelső sarokba meg 4 db kockavan és ott megjelenik egy csillag egyszer utána meg az eggyik kockába négy nyil ami egymás felé van forditva na itt nemtudom hogy mit kell csinálni amikor ezek feltünnek az átlátszo kockákba ha tud valaki segitsen elöre is köszi.
  • Csuhai G
    Nem lehet asszem! :(
  • priluki
    Hali,az lenne a kérdésem,hogy lehet tört verzioval neten tolni?
    ha igen akkor hogyan? help pls
  • hofitom
    Itt nézd meg.
  • thhommy
    tudna vki adni egy crackat a játékhoz? már kerestem googlen mindenhol de nem találtam
  • lord nihilus
    de kár, amúgy kösz az infót
  • tHommy
    PS2-re, XBOX-ra és Nintendo Gamecube-ra jelent csak meg, PC-re nem fog.
  • lord nihilus
    sziasztok!
    bocsánat,de nem tudtok valamit esetleg a european assault-ról, nemtúl sokminden
    van a hivatalos honlapon, pc-re kiadják?
  • tHommy
    Ahogy látom, már tudtok róla. Mellesleg le is fagyott egyből az 1.2 crackkel. Tudna valaki segíteni? A crackkel van a baj? A hiba paraméterei: AppName: mohpa.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: hnetcfg.dll
    ModVer: 5.1.2600.2180 Offset: 0003c988
  • tHommy
    Tudtátok hogy már van 1.2 patch is?
  • alebardo
    Már megvan, kösz! Egyetértek: Forza Milan!!
  • forza milan
    googlebe beirod,ésennyi!
  • hofitom
    Uninstall majd ujra fel talán segít de lehet, hogy a videokártya driver szarakodik. Próbálj frissíteni.
  • alebardo
    Szasztok! Tud nekem küldeni valaki egy működő cracket a MOHPA-hoz a [email protected]?! Kösz!!
  • Desert
    Sziasztok!Most írok először és nem tudom írtak e már ilyesmit:
    Ilyen gépem van: Abit NF-7, AMD 2500+(Barton),768Mb RAM,MSI GeForce NX6200AX
    Mikor felteszem a játékot és beállítom az opciókat aztán leokézom és a következő hibaüzenetet írja: az alapbeállítás sem tölthető be(ez angolul)
    Ugyanilyen gépen FX-5200-essel ment a game
  • GoHJ
    Beszálsz a légvédelmi ütegbe és jobb oldalon fognak jönni a japcsik!!!
    Egyszerre kettő lődd őket (de másfelé is csak oda jobban figyelj)
  • soldier79
    Hello!
    Valaki tudna nekem segíteni, elakadtam a játékban.
    A repülötéren 3 hangár kell védenem ha jól forditók, de egyszerüen nem sikerül, mi lehet az egyszerű megoldás. Meddig kell óvni? egyszerüen nem lehet kivédeni.
  • hofitom
    Keress vissza egy picit már leírtam ide.
  • good charlotte
    valaki el magyarázná hogy kell használni a cheatet???
  • forza milan
    nekem aztán nembaj,nekem tök mind 1 a caps lock:)))!naja,a repülés nagyon szar rész!
  • hofitom
    A REPÜLŐTERESEN ÉN IS ÁTGÁZOLTAM, CSAK A REPÜLŐS. eGÉRREL REPÜLŐT IRÁNYÍTANIIIIIII
    Bocs de a capslock bekapcsolva maradt
  • forza milan
    ja,a repülöteres nem gyengén odabaxa gamenek,nagyon idegelö rész,de nagy szenvedések árán,csak átkönyörögtem magam rajta:DA repülössel is igy voltam:))))
  • hofitom
    Pl. átugrottam a repülős pályát vele. Amúgy semmire, viszont azt mát vagy százszor leírtam, hogy sztem az naon tré rész a gémben.
    A többi viszont bejön.
  • forza milan
    csitelünk...nono!csak azt nem értem bennetek,mi jó a csitbe!?
  • good charlotte
    én nem tudom használni a cheateket mert egyszerűen nem engedi használni vagy itt si verzió számra vannak osztva???? valaki segítsen
  • Falconer
    Nekem bajom akkor nem volt, csak elegem az egészböl, mert én IL2-vel is szoktam játszani, és az után ez a PA küldetés, hát enyhénszolva nevetségesen szar volt. Meg ugy egyébként is.
  • DonPapa
    a PA aszem a 7végén fog felkerülni

ha ezekkel végleg elakadok
  • forza milan
    nekem egy részen volt bajom,amikor repcsit kell vezetni,huuuuuuuu!
  • forza milan
    tök könnyü game...:)egyébként nagyon halott volt a topig,mostmeg 24 uj üzi,huha:D
  • Falconer
    Ez elött volt a szar repszimulátor mission.
  • Falconer
    Szoval itt van a tarawa atoll elsö részének a mentése
  • Falconer
    Vagyis nem, mindjárt kijavitom
  • Falconer
    Na fölraktam a tarawa atoll résznek a legelejét.
    Leszedhetö innen