Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Megvan a gém,de sajnos nemtom feltenni.Valami crc-hibát ír ki telepítéskor.ezzellehet valamit csinálni?
Légyszi segítsetek!
Köszi!
Ha megmondod mi a mentett fájlok neve mert nekem nincs fent a gém már csak a mentéseim vannak meg

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

danee12
halljátok kis bajom van.megvan a radeon 9600 xt-m,ment a game egy ideig most meg betölti a fmenüt és kilép a gameböl.ez mért van?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

tudna valaki egy repülötéri mentést küldeni a mikor a nagyot kell megvédeni

köszi

[email protected]
Jaaaaa. Számolatlanul írtuk az okosságot már itt<#buck>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

De láma vagy pedig!

26x leírtuk: meghalsz és menj tovább, ne tölts vissza, így kezdõdik a játék.

danee12
halljátok ne nézzetek lámának de a tarawán mért robbanok fel egy idö után mindig amikor elkezdenek jönni a japcsik?vagy hogyan lehetne ezt elkerülni?

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Hidd el sok embernek nem sír emulátor progi miatt, talán ha közölnéd a pontos hibaüzentet és megadnád a konfigod...

Valaki ??
Lehet hogy nagyon hülye kérdés de hogy kell elindítani?
Mer nekem mindig emulátor progiért sír...
Hát én pedig vagyv 30x nekimentem a pályánák azt hittem láma vagyok..de látom mégis az vagyok😊
Csuhai G
Azután jön majd a kiképzõ pálya.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Annak úgy kell történnie!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sziasztok!

A játék elején ahogy kiérek a partra egy kis lövöldözés után mingig felrobbanok mért, mit csinálok rosszul?
odex
de tört serveren se lehet? örülnék nekimert fantasztikus a játék fõleg a grafik

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

bricsi01
please!

Hali! Hány pályás a game?
OK, sikerült 😊

Rájöttem, hogy az égnek csak egy kis százalékat kell nézni és csak azokon a gépeken kell behúzni a kéziféket, aztán már csak a nagy fekete gép seggérõl kellett leszedni a jamcsikat
azt hiszem hogy a hangárokat kell meg védeni de az lehetetlen egy darabig löj és egyidöután meny a doki mellé majd az segit
drg bocsi de összekevertelek valakivel

drg ügyessen kel löni és meglesz az

csáó!!!!!!!!!!!!!
bricsi01
hello!
help!a demot leszedtem és belépek,végig megy a töltés és kilép más-más felirattal,attol fögg hogy,hogy állitom be a felbontást.

Elakadtam 😞 egy felszállópályán, a pálya végén van egy légvédelmi ágyú meg egy géppuska, de túl sok a gép és mindíg kilõnek, mit csináljak?
Sziasztok
Egy kis segitség kellene az ismerösömnek mx460-as van és a játéknál állandoan a directx 8.1-et kéri és nem hajlando elindulni???
a reptérnél mit kell csinálni ???
ForRedGlory
Ne kapd fel a vizet, nem hazudtam..... <#action>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

wudy86
Sziasztok! Tudna nekem valaki küldeni egy eredeti angol vagy magyar borítót? Elõre is köszi!!! De tényleg eredeti kellene!!!! [email protected], írd már a témához, hogy borító

odex
óóóóóóóóóó csak eredeti a [email protected] na a picsbe már <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#mf3>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

ForRedGlory
A válasz határozott igen ha eredeti a játék. <#nyes>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

odex
konkrét választ kérek!!! lehet a MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSAULT-al MULTIBA játszani?

ForRedGlory
Csak hogy magam ellen beszéljek, nekem ti4200 van 28-as p4 mellett jelenleg <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

odex
én hallottam már hogy lessz elég régen

fhsasa
Amúgy sajna még nincs fordítás... felfüggesztve.
Tud valaki valamit a dologról?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
Nos, ASEE-ben néztem, bízva abban, hogy találok szervereket de nem találtam, lehet valami beállítást elcsesztem.
Amúgy igen, szerintem lehet tört verzióval

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

odex
most segítettem egy picit most te segíts ha tutsz! lehet multiba játszani vele? (a tört verzióval)

odex
http://www.magyaritasok.hu/ itt talán találsz

fhsasa
mit? :|
Ha van akkor 1 linkel valaki megdobhatna

odex
képzeld

fhsasa
Üdv,

Van a játékhoz magyarosítás?

odex
lehet multiba nyomni?

Én is így láttam és korábbi hozzászólásodat olvasva már azt hittem bennem van a hiba, öreg trotty vagyok.

Falconer
De shader 1.1-gyel sokkal jobban megy az tény 😊
2200+

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mert nekem csak 2400+ (2 GHZ) XP és ment shader 2.0val, de valahogy úgy éreztem, hogy le vagyok maradva az actionrõl. Visszakapcsoltam 1.1re és OK lett.

Ja kérem szépen mediumon lehet... 😊 Processzorod milyen?

köszi
Falconer
Belassul a játék?
Grafikát vedd alacsonyabbra, kísérletezz

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sziasztok segitség kellene az elsöpályánál még jó de utána be lassul mitöl tudvalaki segiteni(azt hiszem az olaj vezeték pályánál)
odex
nem lehet tört verzió-val hálóba játszani?

Falconer
Gyááááááá......
Elõször nem fogtam fel, hogy mivan Ez nagyon nagy lol! <#nevetes2>

Elõször is japánok, másodszor sehogy így kezdõdik a játék

cicai
Segitsetek!!!!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt