Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ezek a kedvenceim: "This problem seems specific to WinXP." ill. "Changing from an ATI to Nvidia card seems to have eliminated problems for many users.".
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Esetleg az eszközkezelõben megnézheted a folyamatokat, és ami nem kell azt kikapcsolhatod, hátha ott akad össze valamivel.
Körbenézhetsz az msconfigban is /futtatás: msconfig/, az automatikus indításnál, gyakran iszonyat sok szemét van, ami a háttérben fut, ha ezek mellõl az x -et elveszed és ujraindítod a gépet, akkor valszeg az eszközkezelõben sem kell szórakozni, és sokkal kevesebb dolog fog a háttérben zavarni, ez hosszútávon is jó.
Ugy hirtelen csak ennyi jut eszembe, majd írd le mit tapasztalsz!
Ezt az üzenetet kapom, miután a konfigot beállítottam. Safe modban sem hajlandó indulni. Újratelepítés már megvolt.<#nemtudom>#nemtudom>
(Amd3000, 512ram, Gf5900xt, legfrisebb driverek stb.)
Létezik ehhez a játékhoz magyarítás, ha igen, dobjatok már egy linket.
Köszi!
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Tudna nekem segíteni vki?
Szóval a Guadalcanalos pályán elakadtam, amikor egy ösvényen kell bandukolni, majd szembetalálkozom egy gépfegyveressel, és felette pedig egy hídról is lõnek! Mire odaérek cafattá lõnek és nem tudok felmászni a gépfegyveres elõtti árokból ha esetleg eljutok odáig!
Köszi elõre is a segítséget!
A zsír játékok dobozára is rá van írva, hogy min konfigurácio 128ram, 64MB VGA, PIII 1Ghz... Azért maradjunk reálisak
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Na mindegy, legfeljebb evvel sem játszom😊))))
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Dx 9.1c
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Egy kis segítséget kérnék.
Nem igazán vagyok FPS rajongó, inkább a stratégia köt le, de úgy gondoltam kipróbálom, mert sokat hallottam róla.
Clonecd-s változat, a 4. cd alcoholsoft-os. Találtam hozzás nocd-t. Elindul vele, de hang nincs, és a start new game intrója után kilép a játék.
Mi lehet a gond???
Elõre is köszi😊))
Kéne egy kis help
Sztem már a játék végén vagyok, ugye újra ott vagyok a D-Daynél. Felborul a hajó, aztán ki kell jutni a partra a többiekhez.
Segítséget kérek Jimmytõl, de ezután a csapat tagjai leguggolnak, és nem csinálnak semmit. Már mindenkit leszedtem, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.
Please segíljetek!<#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy ilyeneket ne kérdezz, mert úgysem tudja senki.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Elõre is köszi! <#alien>#alien>
Megawarezrõl szedtem: MegaWareZ
Play hard, go pro!
A megjelenés után elég hamar abbahagytam ezt a játékot,de most ujra elõbányásztam.Idõközben ehhez nem jött ki valami magyarositás,már csak a jobb hangulat kedvéért?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"tudod ki a láma te rohadék.oké,oké 26szor leirtad.jóvan,bocs és tudod ki a láma?!na haggyuk,én nem mondtam volna ezt a helyedben,gondolom te is jártál már igy valamivel.ha annyira pont te lámázol,akkor te ki is vagy?na csá,bocs az egészért de ez idegesitö picit!!!!ebként meg nem járok sokszor ebbe a fórumba!nem olvastam!csá"
Figyelj:
- segítettem
- így köszönöd meg
Javaslom:
- fejezd be a mai lackében a díszítõsorokat
- ránts rá hármat
- nem jött ki netes tört patch.
- nincsen sok szerver még eredeti is. Ez a játék sajnos a rókabõr jegyében készült.
Hogyan tudnám a játékot neten nyomni ?? ( nem eredeti a játékom)
Valaki plz irja le !
Segítsetek!
sztan betoltottem a daemon tools al safedisk meg minden szarsaggal es egybol mukodott...
alcoholt le is toroltem
nagyon bejon hogy elmosodik a kep mikor nagy fegyverrel lovok😊 szetrazza a zsigereimet😊))