Medal of Honor: Pacific Assault

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Van javitas a gamehoz amit erdemes feltenni?

Falconer
Valami patch nincs a játékhoz? Vagy Nvidia oldalán a kártyához?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

*együttállás

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Írt egy bizonyos "eggyütállásról"<#idiota> a readme nforce3+amd+ati esetében, de nekem gf-em van. Azért elolvastam, gondoltam nem veszíthetek vele. Az elõzõ történethez annyit tudtak hozzáfûzni, hogy távolítsam el a gart drivert és kész. Természetesen megtettem, de nem segít.
Ezek a kedvenceim: "This problem seems specific to WinXP." ill. "Changing from an ATI to Nvidia card seems to have eliminated problems for many users.".

Falconer
Há' baszki.... A részleteknél nem ír semmi használhatót?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Vga reinstall sem segít, de azért köszi a tippeket.

Eszközkezelõ stb. tiszta, betegesen felügyelem a dolgaim :-) Vga reinstall nem volt, feldobtam a 66.9x-re a legújabb 77.xx-et (mindig így szoktam). De azért kiprószálom, remélem segít.

azt már nem, inkább uninstall :-)

Falconer
VGA Driver reinstall volt? (láttam, hogy friss, de lehet h. nem árt reinstall)
Esetleg az eszközkezelõben megnézheted a folyamatokat, és ami nem kell azt kikapcsolhatod, hátha ott akad össze valamivel.
Körbenézhetsz az msconfigban is /futtatás: msconfig/, az automatikus indításnál, gyakran iszonyat sok szemét van, ami a háttérben fut, ha ezek mellõl az x -et elveszed és ujraindítod a gépet, akkor valszeg az eszközkezelõben sem kell szórakozni, és sokkal kevesebb dolog fog a háttérben zavarni, ez hosszútávon is jó.

Ugy hirtelen csak ennyi jut eszembe, majd írd le mit tapasztalsz!

forza milan
nekem is ezt csinálta!nekem ugy lett jó hogy megint format C: aztán csak a pa volt fenn!

Erre tudna nekem valaki megoldást javasolni?

Ezt az üzenetet kapom, miután a konfigot beállítottam. Safe modban sem hajlandó indulni. Újratelepítés már megvolt.<#nemtudom>
(Amd3000, 512ram, Gf5900xt, legfrisebb driverek stb.)

David8
Sziasztok!
Létezik ehhez a játékhoz magyarítás, ha igen, dobjatok már egy linket.
Köszi!

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

<#nyes>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

hmm....egyszerûbb lett volna inkább tovább próbálkozni, mert tegnap este elsõre sikerált...
Hali!
Tudna nekem segíteni vki?
Szóval a Guadalcanalos pályán elakadtam, amikor egy ösvényen kell bandukolni, majd szembetalálkozom egy gépfegyveressel, és felette pedig egy hídról is lõnek! Mire odaérek cafattá lõnek és nem tudok felmászni a gépfegyveres elõtti árokból ha esetleg eljutok odáig!
Köszi elõre is a segítséget!
Falconer
Az meg senkit nem érdekel amit ír
A zsír játékok dobozára is rá van írva, hogy min konfigurácio 128ram, 64MB VGA, PIII 1Ghz... Azért maradjunk reálisak

Falconer
Én nemértem a hozzád hasonló embereket komolyan. Van egy egész jó géped, és hozzá egy gyenge régi videokártya<#falbav> Pont a VGAnál fogyott el a pénz, vagy mi? Ez az egész gépet lehúzza a porba játékoknál...

bricsi01
thx.probálkozok majd vele.

Gépágyúval lõdd ki a légvédelmi ágyúit. ( Szvsz ez a legszarabb része a játéknak.)

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

bricsi01
helló!
helpelnétek,a flyboysban az anyahajot hogy tegyem harcképtelenné?

gstyle
Háát az infójában az volt, hogy jó neki a Gef3 és Gef3 Ti200.
Na mindegy, legfeljebb evvel sem játszom😊))))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

forza milan
geforce 3?akkor felejtsd el!

Elõször le kell hentelni azokat a japikat akik a mólón vannak, majd vissza szállsz a hajóba ami felborul, aztán ki kell veretni a partra és ott is lehentelni a japikat, majd a társaid felrobbantják a védõgátat és ott be kell nyomulni aztán jöhet a challenge

gstyle
AMD 2500 Barton, Abit NF7 dual-DDR, 1 giga RAM DDR/400Mhz, Gef 3 Ti200.
Dx 9.1c

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

forza milan
milyen a géped?

gstyle
Sziasztok!!

Egy kis segítséget kérnék.
Nem igazán vagyok FPS rajongó, inkább a stratégia köt le, de úgy gondoltam kipróbálom, mert sokat hallottam róla.

Clonecd-s változat, a 4. cd alcoholsoft-os. Találtam hozzás nocd-t. Elindul vele, de hang nincs, és a start new game intrója után kilép a játék.
Mi lehet a gond???

Elõre is köszi😊))

Helosztok
Kéne egy kis help
Sztem már a játék végén vagyok, ugye újra ott vagyok a D-Daynél. Felborul a hajó, aztán ki kell jutni a partra a többiekhez.
Segítséget kérek Jimmytõl, de ezután a csapat tagjai leguggolnak, és nem csinálnak semmit. Már mindenkit leszedtem, de nem tudom, hogy mit kell csinálni.
Please segíljetek!<#szomoru1>
Falconer
Ha jóltudom ez nem teljesen legális.
Amúgy ilyeneket ne kérdezz, mert úgysem tudja senki.

Örm
Tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet szedni a DVD-s Directors Cut-ot?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

you should understand English only, so shut up and follow my orders rookie!!! 😊

Falconer
I dont know exactly

We're hungarian, why the fuck must we speak English?

faDe
Sziasztok! Nekem még mindig nem megy ezzel a hibával:

Elõre is köszi! <#alien>
Megawarezrõl szedtem: MegaWareZ

Play hard, go pro!

Falconer
Aha

bricsi01
szevasztok!
hogy lehet multizni ha ea számot kér meg stb?
vagy ti csak sp-t nyomtok?

Falconer
What can u do in this shit world without english?

speak english or die!!! 😊

Üdv!
A megjelenés után elég hamar abbahagytam ezt a játékot,de most ujra elõbányásztam.Idõközben ehhez nem jött ki valami magyarositás,már csak a jobb hangulat kedvéért?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

akkor ezzel se játszok multiban , kár érte.....

Az alábbi privit kaptam dani12 kollegától:

"tudod ki a láma te rohadék.oké,oké 26szor leirtad.jóvan,bocs és tudod ki a láma?!na haggyuk,én nem mondtam volna ezt a helyedben,gondolom te is jártál már igy valamivel.ha annyira pont te lámázol,akkor te ki is vagy?na csá,bocs az egészért de ez idegesitö picit!!!!ebként meg nem járok sokszor ebbe a fórumba!nem olvastam!csá"

Figyelj:
- segítettem
- így köszönöd meg

Javaslom:
- fejezd be a mai lackében a díszítõsorokat
- ránts rá hármat

Mármint arra miért nehéz neten nyomni

2 objektív okot látok:
- nem jött ki netes tört patch.
- nincsen sok szerver még eredeti is. Ez a játék sajnos a rókabõr jegyében készült.

A radaron látod hol vannak a többiek, kövesd õket. Elérsz az amcsi hadihajó flottához ott írja hogy melyikre kell leszállni. Nem kell megijjedni elég csak rárepülni az anyahajóra, és jön a videó...

hy!

Hogyan tudnám a játékot neten nyomni ?? ( nem eredeti a játékom)
Valaki plz irja le !

Gyerekek! A repülégépvezetõs résznél - kilövõm a rombolót,meg az anyahajót. A feladat:kövessem a másik 2 repülõt. Egyszercsak leáll a motor és lezuhanok. Elõtte ledobtam a bombákat,azt hittem,túlsúlyban vagyok,ezért repülök lassan.De nem...
Segítsetek!
CSOCSO
nekem is sirt az alcoholnal...
sztan betoltottem a daemon tools al safedisk meg minden szarsaggal es egybol mukodott...
alcoholt le is toroltem
CSOCSO
😊)))))))))))))))))
CSOCSO
nemtom neked mi lehet.. az en verziomhoz volt csomagolva vmi sub file.. ami a negyedik cd hez volt csomizva.. es mielott felraktam volna kitoroltem a sub filet mert nem tudtam mi az. .majd mountolasnal ramszolt a daemon hogy nem talalja a sub channelt vagy mit. nah orultem neki. sztan leszedtem ujra az utcso cd rar filejait..
CSOCSO
nah en most jutottam a jatekhoz de mar uber volt ahogy kezdodott😊
nagyon bejon hogy elmosodik a kep mikor nagy fegyverrel lovok😊 szetrazza a zsigereimet😊))
Illetve most már az sem<#szomoru1>