4775
-
#4295 reggel úja kezdtem nem az özönlő barmokat lőttem hanem csak a tornyot így megoldódott, a repülés sz@r volt fölöslegesen tették be, azzal meg hogy tarawa-nál vége azzal fel is b@szák az agyam, eddig ez volt a leggyengébb medal of honor hosszúságban, sokkal többet vártam, kicsit ordít hogy kiegészítés kellene. -
#4294 a pályán nem lehet eltévedni,max körbe mész 1-2-szer,de ha jól megnézed csak egyirányba mehetsz. -
bunkolaja #4293 A játékot, vagy a kérdezést élvezed? :-) Egyébként passz. -
#4292 az alagútban szétvertem a rádiót, de a kanyon végén a géppuska álláshoz nem lehet felmászni és csak nem akarnak elfogyni, merre kell menni?
-
#4291 kibombázzák az aa-gunt. -
#4290 elszaladsz onnan mikor lelőtted/megvédted a gépet. -
#4289 ezt hogy kell? -
#4288 kiírja hogy feladat teljesítve és meghalok :( -
bunkolaja #4287 ez a 30 halál még kevés. :) Emlékeim szerint a japók kötelékben támadnak, azokat kergesd ne az össze vissza repülő egyéb gépeket lődd. Persze lehet hogy rosszul emléxem, hiába no elgurult a cavinton.
-
#4286 merről jön? most haltam 30x egymás után, 100% az életem aztán meg már csak kész vége :( -
#4285 thx müxik :) -
#4284 Szerintem próbáld meg csak a patch-t újra rakni,talán elég az is. -
#4283 ehez az eredeti nem crack-elt exe kell? ahoz van link? nincs kedvem újrarakni :) -
#4282 Innen szedd
le:mini imige
Oldal közepe,ez neve: MOH: Pacific Assault [ALL] No-CD/Fixed Image
Olyan,mint a sima cd-kép,csak kisebb.
Kapsz egy ilyen nevü(MOHPA_CCnG) Mdf és egy Mds fájlt.
Mds-t nyisd meg daemonnnal vagy alcohollal!
Aztán indítsd simán a játékot! -
#4281 az mi is? :) -
#4280 Nálam ugyan ez volt.Ne crackeld,használd a mini image-t.
Nálam bevált.
-Telepít
-1.0-1.2 patch
-Magyarítás telepítése
-Mini image daemon-ba
-Play&enjoy etc,etc...
-
#4279 ez kurta érdekes, kevés játé egyike ami eredetiben van meg, de betettem egy NOCD-t mert a fasz kivolt a lemezberakodással. Egy darabig nem volt baj, most ua. a helyzet...... -
#4278 megy a szöveg fejet behúzni bumm és kész kilép a winfos, kétlem hogy a 630-as P4 kevés lenne neki 2 giga rammal..... -
#4277 tuti,hogy fagyás,nemcsak lassú a géped.mert a legelején akármit csinálsz,meg kell pusztulnod a dokk alatt egy gránáttól,hogy folytatódjon a story. -
#4276 valaki tudna nekem küldeni mentést, ahogy kiér a hajó az elején a partra, mert az egyik robbanás mindig kiakasztja a win-t, (10-ből 10x ugyanaz :( -
xerdi #4275 A hangárokat (ott vannak szemben a légvédelmi üteggel) három kis kötelék támadja zuhanó repülésben egymás után ugyanott szállva. Ha csak az egyik köteléket sikerül kilőnöd, nyert ügyed van, egy hangárt is elég megvédeni. A csapatszállító gépet (fekete gép) utána kell megvédeni, az üldöző Zerok lelövöldözésével. -
#4274 ilyen nincs rögtön az elején ahogy elkezdek lőni a hajóról a géppuskával, kifagy :( -
#4273 -
#4272 valami ötlet hogy mit lehet vele csinálni? se daemon-ból se kiírva nem hajlandó menni :( -
#4271 dettó de nekem daemon-ból csinálja -
#4270 mintha emlékeim úgy súgnák hogy a leszállás az automatikus, tehát egy videóban láthassuk, de lehet hogy tévedek, mert már rengeteg ilyesmit játszodtam és keverednek a részletek -
#4269 tipp:VGA kártya driver újrainstalálása vagy új driver keresése vagy játék reinstall, ha a kártyával lenne gond sztem el sem indulna, a MOHPA ilyen -
#4268 Sziasztok!!Amikor repülővel kell leszállni az anyahajóra nem tudok leszállni mert midig leáll a motor és lezuhanok.Hogy kell megcsinálni??? -
#4267 Hello!
lenn egy kérdésem az ittlévő nagy Medal of honorosokhoz!
Egyik ismerősömnek megvan a játék,felteszi,crack minden megvan,és menü is jó meg minden de amikor elkezdene jáccani akkor nem lehet semmit látni..méha piros...esetlek szürke...de semmmit nem lehet látni...mi lehet a problem? lehet h csak 1.2-es patch kell???Laptopon játszana...nem tom ez számít-e me láttam h nem szeretik nagyon...meg VGA problémák is voltak....vagy még 1 dologra tudok gondolni...a videókártyára....vmi Gforce van neki....nem tom pontosan mi....majd megnézemm.....plz help! -
gematta #4266 szedj le egy másik verziót
ami iso vagy nrg -
#4265 Ezt mind így csináltam és nincs hangja a gamenak!!! -
#4264 Minden problémára ez a megoldás:(ebben a sorrendben!)
játék telepítés
patch telepítés(1.0_1.2 ajálott)
magyarítás telepítése
mini-image használata, akinek nincs eredeti
De NE CRACK-elje senki a játékot! Vagy nem fog elindulni, vagy hibát okozhatnak(lásd: 1.1 crack-nél, kimarad a gyakorló pálya egyrésze)
Akinek más természetű problémája van a játékkal, próbáljon ki egy másik verziót, vagy vegye meg boltban. -
#4263 Mi lehet a gáz ha nincs hang? Felraktam a 1.0-1.2patchet magyarítást lbemountoltam az .mds fájlt és nincs hang! Kiprob crackel is de úgy be se tölt! A cracket a gamecopyworldröl 1.0 reloaded v. raktam! -
#4262 Nah megoldottam:D!!! Ha vkinek is ilyen gondja lenne mint nekem (#4255) a megoldás minden fájlt 1 mappába és image készítése! -
gematta #4261 Hát
nekem a rendezői változat van
meg és avval eddig semi problem nem volt
nekem felment autorunból meg stup exeből is
én csak azt tudom mondani szedj le más verziót
hátha segit -
#4260 jaja -
MORO67 #4259 Sziasztok a repüpös rész utána partraszállás jön az ugye az utolsó küldetés??? -
#4258 Gematta esetleg te nem tudsz gyógyírt a bajomra? -
gematta #4257 hy!
nekem tuti az 1.2 patchel a magyarositás
és nem lép ki és nem kell megcrackolni a játékot hanem
le kell szedni egy backup cd fájlt
ami tartalmaz mdf-mds fájlt
azt benyomod a deamon tools ba és lás csodát nem lép ki
a játék és nem ir ki hibaüzit
a fájlt a megagames.com-on megtaláljátok -
#4256 Vazze! Mindenki játszik? HEEE én is szeretnék!!!PLS HELP!!!#4255