4775
  • Punker
    reggel úja kezdtem nem az özönlő barmokat lőttem hanem csak a tornyot így megoldódott, a repülés sz@r volt fölöslegesen tették be, azzal meg hogy tarawa-nál vége azzal fel is b@szák az agyam, eddig ez volt a leggyengébb medal of honor hosszúságban, sokkal többet vártam, kicsit ordít hogy kiegészítés kellene.
  • Wreck86
    a pályán nem lehet eltévedni,max körbe mész 1-2-szer,de ha jól megnézed csak egyirányba mehetsz.
  • bunkolaja
    A játékot, vagy a kérdezést élvezed? :-) Egyébként passz.
  • Punker
    az alagútban szétvertem a rádiót, de a kanyon végén a géppuska álláshoz nem lehet felmászni és csak nem akarnak elfogyni, merre kell menni?
  • Wreck86
    kibombázzák az aa-gunt.
  • Wreck86
    elszaladsz onnan mikor lelőtted/megvédted a gépet.
  • Punker
    ezt hogy kell?
  • Punker
    kiírja hogy feladat teljesítve és meghalok :(
  • bunkolaja
    ez a 30 halál még kevés. :) Emlékeim szerint a japók kötelékben támadnak, azokat kergesd ne az össze vissza repülő egyéb gépeket lődd. Persze lehet hogy rosszul emléxem, hiába no elgurult a cavinton.

• Punker
    merről jön? most haltam 30x egymás után, 100% az életem aztán meg már csak kész vége :(
  • Punker
    thx müxik :)
  • svani
    Szerintem próbáld meg csak a patch-t újra rakni,talán elég az is.
  • Punker
    ehez az eredeti nem crack-elt exe kell? ahoz van link? nincs kedvem újrarakni :)
  • svani
    Innen szedd
    le:mini imige
    Oldal közepe,ez neve: MOH: Pacific Assault [ALL] No-CD/Fixed Image
    Olyan,mint a sima cd-kép,csak kisebb.
    Kapsz egy ilyen nevü(MOHPA_CCnG) Mdf és egy Mds fájlt.
    Mds-t nyisd meg daemonnnal vagy alcohollal!
    Aztán indítsd simán a játékot!
  • Punker
    az mi is? :)
  • svani
    Nálam ugyan ez volt.Ne crackeld,használd a mini image-t.
    Nálam bevált.
    -Telepít
    -1.0-1.2 patch
    -Magyarítás telepítése
    -Mini image daemon-ba
    -Play&enjoy etc,etc...
  • revizor
    ez kurta érdekes, kevés játé egyike ami eredetiben van meg, de betettem egy NOCD-t mert a fasz kivolt a lemezberakodással. Egy darabig nem volt baj, most ua. a helyzet......
  • Punker
    megy a szöveg fejet behúzni bumm és kész kilép a winfos, kétlem hogy a 630-as P4 kevés lenne neki 2 giga rammal.....
  • Wreck86
    tuti,hogy fagyás,nemcsak lassú a géped.mert a legelején akármit csinálsz,meg kell pusztulnod a dokk alatt egy gránáttól,hogy folytatódjon a story.
  • Punker
    valaki tudna nekem küldeni mentést, ahogy kiér a hajó az elején a partra, mert az egyik robbanás mindig kiakasztja a win-t, (10-ből 10x ugyanaz :(
  • xerdi
    A hangárokat (ott vannak szemben a légvédelmi üteggel) három kis kötelék támadja zuhanó repülésben egymás után ugyanott szállva. Ha csak az egyik köteléket sikerül kilőnöd, nyert ügyed van, egy hangárt is elég megvédeni. A csapatszállító gépet (fekete gép) utána kell megvédeni, az üldöző Zerok lelövöldözésével.
  • Punker
    ilyen nincs rögtön az elején ahogy elkezdek lőni a hajóról a géppuskával, kifagy :(
  • Punker
  • Punker
    valami ötlet hogy mit lehet vele csinálni? se daemon-ból se kiírva nem hajlandó menni :(
  • Punker
    dettó de nekem daemon-ból csinálja
  • Qwerty4
    mintha emlékeim úgy súgnák hogy a leszállás az automatikus, tehát egy videóban láthassuk, de lehet hogy tévedek, mert már rengeteg ilyesmit játszodtam és keverednek a részletek
  • Qwerty4
    tipp:VGA kártya driver újrainstalálása vagy új driver keresése vagy játék reinstall, ha a kártyával lenne gond sztem el sem indulna, a MOHPA ilyen
  • manutdzoli
    Sziasztok!!Amikor repülővel kell leszállni az anyahajóra nem tudok leszállni mert midig leáll a motor és lezuhanok.Hogy kell megcsinálni???
  • BECKHAM07
    Hello!
    lenn egy kérdésem az ittlévő nagy Medal of honorosokhoz!
    Egyik ismerősömnek megvan a játék,felteszi,crack minden megvan,és menü is jó meg minden de amikor elkezdene jáccani akkor nem lehet semmit látni..méha piros...esetlek szürke...de semmmit nem lehet látni...mi lehet a problem? lehet h csak 1.2-es patch kell???Laptopon játszana...nem tom ez számít-e me láttam h nem szeretik nagyon...meg VGA problémák is voltak....vagy még 1 dologra tudok gondolni...a videókártyára....vmi Gforce van neki....nem tom pontosan mi....majd megnézemm.....plz help!
  • gematta
    szedj le egy másik verziót
    ami iso vagy nrg
  • Béla9248
    Ezt mind így csináltam és nincs hangja a gamenak!!!
  • Evin
    Minden problémára ez a megoldás:(ebben a sorrendben!)
    játék telepítés
    patch telepítés(1.0_1.2 ajálott)
    magyarítás telepítése
    mini-image használata, akinek nincs eredeti
    De NE CRACK-elje senki a játékot! Vagy nem fog elindulni, vagy hibát okozhatnak(lásd: 1.1 crack-nél, kimarad a gyakorló pálya egyrésze)

Akinek más természetű problémája van a játékkal, próbáljon ki egy másik verziót, vagy vegye meg boltban.
  • Béla9248
    Mi lehet a gáz ha nincs hang? Felraktam a 1.0-1.2patchet magyarítást lbemountoltam az .mds fájlt és nincs hang! Kiprob crackel is de úgy be se tölt! A cracket a gamecopyworldröl 1.0 reloaded v. raktam!
  • Béla9248
    Nah megoldottam:D!!! Ha vkinek is ilyen gondja lenne mint nekem (#4255) a megoldás minden fájlt 1 mappába és image készítése!
  • gematta
    Hát
    nekem a rendezői változat van
    meg és avval eddig semi problem nem volt
    nekem felment autorunból meg stup exeből is
    én csak azt tudom mondani szedj le más verziót
    hátha segit
  • Wreck86
    jaja
  • MORO67
    Sziasztok a repüpös rész utána partraszállás jön az ugye az utolsó küldetés???
  • Béla9248
    Gematta esetleg te nem tudsz gyógyírt a bajomra?
  • gematta
    hy!
    nekem tuti az 1.2 patchel a magyarositás
    és nem lép ki és nem kell megcrackolni a játékot hanem
    le kell szedni egy backup cd fájlt
    ami tartalmaz mdf-mds fájlt
    azt benyomod a deamon tools ba és lás csodát nem lép ki
    a játék és nem ir ki hibaüzit
    a fájlt a megagames.com-on megtaláljátok
  • Béla9248
    Vazze! Mindenki játszik? HEEE én is szeretnék!!!PLS HELP!!!#4255