Medal of Honor: Pacific Assault
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Qwerty4
Qwerty4
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
lenn egy kérdésem az ittlévõ nagy Medal of honorosokhoz!
Egyik ismerõsömnek megvan a játék,felteszi,crack minden megvan,és menü is jó meg minden de amikor elkezdene jáccani akkor nem lehet semmit látni..méha piros...esetlek szürke...de semmmit nem lehet látni...mi lehet a problem? lehet h csak 1.2-es patch kell???Laptopon játszana...nem tom ez számít-e me láttam h nem szeretik nagyon...meg VGA problémák is voltak....vagy még 1 dologra tudok gondolni...a videókártyára....vmi Gforce van neki....nem tom pontosan mi....majd megnézemm.....plz help!<#smile>#smile>
PSP FW 2.00-->2.82-->3.03-->1.50-->3.03OE-C ..... (o__O) .....
ami iso vagy nrg
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
játék telepítés
patch telepítés(1.0_1.2 ajálott)
magyarítás telepítése
mini-image használata, akinek nincs eredeti
De NE CRACK-elje senki a játékot! Vagy nem fog elindulni, vagy hibát okozhatnak(lásd: 1.1 crack-nél, kimarad a gyakorló pálya egyrésze)
Akinek más természetû problémája van a játékkal, próbáljon ki egy másik verziót, vagy vegye meg boltban.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
nekem a rendezõi változat van
meg és avval eddig semi problem nem volt
nekem felment autorunból meg stup exebõl is
én csak azt tudom mondani szedj le más verziót
hátha segit
nekem tuti az 1.2 patchel a magyarositás
és nem lép ki és nem kell megcrackolni a játékot hanem
le kell szedni egy backup cd fájlt
ami tartalmaz mdf-mds fájlt
azt benyomod a deamon tools ba és lás csodát nem lép ki
a játék és nem ir ki hibaüzit
a fájlt a megagames.com-on megtaláljátok
PLS HELP!!!
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
telepitettem a játékot felraktam az 1.2patch az 1.2 cracket magyarositottam és a training befejezése elõtt kiirja hogy hiba történt ezért leáll, és kilép a játékbol nálunk lehet a gond vagy nem nekem a Directors Edition van meg.
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
http://66.118.142.54/pcgamefixes/MEDAL.OF.HONOR.PA.V1.2.ENG.DEVIANCE.NOCD.ZIP
.:asChil:.
http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=MEDAL.OF.HONOR.PA.V1.2.ENG.DEVIANCE.NOCD.ZIP
.:asChil:.
"A játékot indítsd a következõ paraméterrel: +set developer 1
Ezután a játék közben nyomd le a ~ gombot és a konzolba írd be:
dog - sérthetetlenség
wuss - összes fegyver
fullheal - maximális egészség
notarget - az ellenség nem lát meg
noclip - átjárás a falon
fps 1 - FPS kiírása a képernyõre
maplist - bármelyik pálya betöltése (kattints 2x a pálya nevére)
spawn weapons/JPN_44.hag - japán 44-es
spawn weapons/landmine_allied.hag - akna
spawn weapons/US45.hag - amerikai 45-ös
spawn weapons/JPN_Model96LMG.hag - japán géppisztoly
spawn weapons/type100_smg.hag - sub machine gun
spawn weapons/US_Colt45.hag - 45-ös colt
spawn items/binoculars.hag - távcsõ"
Itt ebben az esetben a következõ ami számodra érdekes:
"maplist - bármelyik pálya betöltése (kattints 2x a pálya nevére)"
Qwerty4
Qwerty4
Szerintem ott az utolsó feladat (a hangárok után) a szállítógép megvédése ami a hátad mögött fog jönni, nem?
Szerintem ott az utolsó feladat (a hangárok után) a szállítógép megvédése ami a hátad mögött fog jönni, nem?
én is sokszorra tudtam végigvinni ezt, de nálam az is volt a baj, hogy nem volt teljes életem<#shakehead>#shakehead>
Qwerty4
Silversting - LVL59 Vagabond Sword-Man @ Naraeha Guild: NewWorldArmy Ennyit játszom: http://profile.xfire.com/silverstinghun