4775
  • mickeymano
    Sziasztok!

Vki segítsen lécci!
    A Henderson reptéres pályánál amikor visszafoglalom az AA löveget és meg kell védeni a hangárokat, mit kell csinálni???? Mindig lebombáznak...
    A többiek mondják előtte hogy "Tomy húzz onnét!" de hiába szaladok akárhová, mindíg kampec...
    Ezért kezd már tele lenni a hócipőm a gémmel, pedig nagyon jó!
    PLZ HELP!
  • IkszKoMa
    Sziasztok, vki meg tudná mondani hogy az 1.2-es patch vívmányát a multisamplingot hol tudom bekapcsolni? Se console-ba se cfg fájlba nem sikerült.
  • Qwerty4
    szia
  • Babidi
    sziasztok
  • Zolesz91
    Ha majd valaki talál 1.2-es crack-et az majd légyszi szóljon!!!
  • Wreck86
    bocsi,csak 1.1hez tudo kmax.
  • Zolesz91
    császtok!valaki tud 1.2-es crack-et?
  • jamaspeciál
    Köszi srácok a segítséget sikerült feltennem,
    bár még pár dolgot le kellett szednem a dc++-rűl de megoldottam :)
    Mégegyszer hála mindenkinek :)
    csáóóóóóó

• Wreck86
    jól jön néha a help:)
  • Qwerty4
    köszi, hogy helyettem válaszltál, nem voltam egy ideig netközelben :)
  • Wreck86
    daemon tools kell hozzá,abba bele kell tenni,mint virtuális megahjtóba az mdf file-t és az meg fog jelenni úgy,mint 1 dvd,és install.
  • jamaspeciál
    kedves ismeretlen köszi a válaszod!
    mohpa - mdf-fájl 3,95 GB
    MOHPA - ms info dokumentum

csak ennyi jött le de nem indul el sehogy :(
  • Wreck86
    iso lesz 78% :D
  • Qwerty4
    hello!
    elárulnád a két fájl nevét kiterjesztéssel együtt??
    akkor tudnék segíteni...
  • jamaspeciál
    Sziasztok, help help!
    Letöltöttem a medal of honor pacific assoult játékot,de a mappában csak kettő fájl van,az egyik egy ismeretlen alkalmazás(3.95 GB),a másik meg valami rendszer tesztelő fájl,tehát nincs telepítő,meg semmi exe,vagy setup ikon, mit tegyek??????????????
  • DupiDani
    Sziasztok! ha föl akarok menni magyar törtre mer ugyebár csak arra tok akkor milyen patch kell? csak mer ugyebár a codokhoz is van netes patch:) szal valaki megmondaná hogy kell-e és még valami probléma ha esetleg fel akarnék lépni akor ott lesz az a regisztrációs oldal azzal meg mit csináljak? ott van hogy regelni az ea-hez szóval játszanék én vele csak gondolom kell egy patch ami nemtom melyik:D meg hogy mit kell tenni hogy kikeruljem azt a ea reges valamir:D
  • Qwerty4
    parancsolj, itt van:http://www.softwarepatch.com/games/mohpa.html
  • emirates 141
    VALAKI MEG TUDNÁ MONDANI HOGY A MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSAULTHOZ HONNAN TUDOM LETÖLTENI AZ 1.2 JAVITÁST?? KÉRLEK SEGITSETEK!!
  • Wreck86
    ugye a cél,hogy ki kell lőni a két hajót.először menj rá a repülőgéphordozóra.pottyants rá 3 bombát(1-et előre,2-őt meg a repülők környékére)utána a gépágyúval lődd ki a légvédelmi ágyukat az oldalán,s úgy emlékszem akkor már neki annyi.majd a kicsinek is lődd ki az ágyuját,s bombázd még ha van.
  • Kobold20
    Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kapni, hogy hogyan lehet megcsinálni az a pályát, hogy van egy repülőm, torpedóm és több bombám.
    Segítségeteget előre is köszönöm!
  • Wreck86
    all seing eye pl,jó kis program töltsd le,ő felismeri hogy van mohpa-d és beadja az ilyen servereket,és próbálkozol,melyikre tudsz felmenni.
  • Francesco Totti
    és oda hogy tok felmenni?
  • Wreck86
    tört serverre tudsz menni max,sztem magyarok nagy része az,ha külföldre,akkor meg kell venned.
  • Francesco Totti
    Hali

van valami olyan program ehez amivel lehet multiplayerbe játcani? vagy csak ugy lehet ha megveszem a játékot?
  • karegab
    hali

a medal of honorban ellehet érni ,hogy single-playerban mutatkozzanak a letöltött ruhák és nem csak a multy-playerban?
  • karegab
    bocs az első változat rosz de a második jóóó
  • karegab
    szasztok cheates-ek
    namármost ezt kell a parancsfájlhoz írni:+set cheats 1 +set ui_console 1 +set developer 1
    nos ezek után beléptek a játékba és megnyomjátok az alt gr gombot+a 0-lát.ezután gépeljétek be a cheateket.

(a fönti parancsfáljról:ikon ,jobb gomb,tulajdonságok,cél,ezután beüttök egy szünetet és odagépelitek ezt a parancssort)

• karegab
    szasztok cheates-ek
    namármost ezt kell a parancsfájlhoz írni:+set cheats 1 +set ui_console 1 +set developer 1
    nos ezek után beléptek a játékba és megnyomjátok az alt gr gombot+a 0-lát.ezután gépeljétek be a cheateket
    a fönti parancsfáljról:ikon ,jobb gomb,tulajdonságok,cél,ezután beüttök egy szünetet és odagépelitek ezt a parancssort

by:dave
  • Wreck86
    nemtom nem csíteltem soha.
  • stricker
    sziasztok!
    remek játék ez,pár napja fejeztem be.egész élethűek a helyszínek,bár Iwo Jima szigetét igazán belerakhatták volna:)
    láttam lentebb linket cheat-ekhez.namost én nem vagyok valami nagy "gépész" szóval elnézést a hülye kérdésért:)-de mégis miként tudom ezeket használni a játékban?:D csakmert ami ott van az nekem kínai:S
  • Wreck86
    kamu kulcsot neten sokat találsz,eredetit azt vegyél,mert úgy jársz a legjobban.
  • llama
    Sziasztok!Valaki tudna mondani nekem a MOHPA-hoz serial kódot?
    Elöre is kösz
  • Evin
    Miért kell variálni? Nem lenne egyszerűbb, ha felraknád a javítást arra meg a magyarítást?
    Nem véletlen van benne az 1.2-es korlátozás!
  • mt91
    Nekem az lenne akérdésem,h a magyarításhoz muszáj e fölrakni az 1.2-es patchet.Mert nekem azt mondták,h a registryben át kell írni vmit és akkor föl lehet rakni korábbi verzióra is.Nem tudjátok,h melyik registry fájlt kell átírni és,h mire kell átírni?
    Lehet,h kérdezték már bocs,ezesetben bocs,h megint kérdezem.
  • Wreck86
    helyes.
  • pekka2
    OK,
    sikerült,
    túl messze mentem a többi géptől, azért krepált be
  • mascarun
    Azt hogy csináltad?
    Nekem egyszer sem fogyott ki az üzemanyag!
    Szigeten mindenkit kicsinálsz aztán szétbombázod az anyahajót és irány haza!
  • bunkolaja
    nekem is az rémlik, hogy le kell szállni valami anyahajóra, a többiek mennek tovább, te meg visszatérsz a földre. :)
  • Qwerty4
    igen! mintha valami anyahajóhoz kellene elérni, talán, kövesd az iránytűt
  • Wreck86
    hűha,akkor nemtom.velük együtt repülsz gondolom,iránytű sem jelez valamit?