1088
-
#886 de jobban ki van dolgozva és szebb a grafika!!
csak hogy miért mennek át egymáson??
-
#885 Megnéztem én is, haveromnál van ADSL. Tényleg nincs nagy változás benne, csak szélesebb az út és talán egy hajszálnyival jobb hangulata van. Persze multiban. Ez a szellemautós megoldás viszont mégrosszabb, hogy látom. -
#884 nem tom.Mindjárt linkelek egy képet!! -
#883 Ha szép az már egy jó pont azért.Kiadásról tudtok valamit? Lesz nálunk, vagy marad a warez? -
#882 Nincs mit. ;) :)
Akkor a zene nem lehet frankó, de szódával elmegy.
Ha átmennek egymáson, az naggyon gáz most már.
Így kell írni, csak nagy L-lel. :D
A pályán meg csak azért nincs sok trükk, mert még nem szakértettük meg. ;)))) -
#881 Én is néztem,szép de az egymásbamenés gáz!
Sajna. -
OPM #880 hát nem vagyok elájulva...
zene a már megszokott minőségű :D, az autók meg ugyanúgy átmennek egymáson... :*(***
a videó egy ingame verseny replay, kb 12 lamborghini (így kell írni? :) versenyez, a pályában nem sok "trükk van" sajnos -
OPM #879 thx! már töltöm! -
#878 Na mi van? Már mindenki ismerte? Milyen, mert nekem modemem van és nem álltam neki leszedni? -
#877 Ezt csekkoljátok le:
http://www.cheatland.de/downloads/zeige.php3?id=3279
Lehet hogy már régi, akkor bocs! -
#876 De akkor polírozzák még egy kicsit, ne úgy kezdődjön, mint az első rész, hogy nesztek 134Mbyte patch. -
#875 király leszz!!!!!!!! -
#874 Hát azt irták sajna! -
#873 Olyan soká? :( -
#872 Trackmania Sunrise lesz a folytatása.Remélem az már jobb lesz.
2005 ben jön.
SG cikk :) -
#871 Nekem az irányítással semmi bajom nem volt, sőt ez csak így arcade-osan jó. A szellemautós multi viszont engem is baromira zavar. Ha nem úgy lesz, akkor beszerzem, ha igen, akkor csak megszerzem. -
#870 Jaja -
#869 ŐŐ, sikerült bemásznom 3 éves akkomba :)
Ugyhogy inkább [email protected] -ra küldje vki a trackmania regjét plz. -
bla #868 A powerup packba vannak ellenfelek singlebe is, legalábbis readmejébe ez van :)
Vki nemtudna megvágni a progy registrybe lévő adataival? [email protected]
köf -
#867 nyilvanvaloan ezt is gagyi iranyitas, egymasonatmenioautos multi, szingliben csak a te kocsid van fogja jellemezni :(
ezt tudvan, nem is gond, h starforce3 lesz :D -
#866 EZ A TRACKMANIA KÖV. RÉSZE??? Ez rohadt jól néz ki! -
#865 Hát ez a sunrise basszus ütős lesz!
http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=914 -
#864 hát .. most TOCA 2-t sikerült beüzemelni , teszek 1 próbát ttrackmania val is .. mármint a power pack-al -
#863 egy magyar sem játszik a TrackManiaDemoInternet -tel???
Mindíg amcsikkal megyek. -
#862 sajnos van:( -
#861 olya nincs .. -
#860 Megvenném, csak nincs hol, annyit meg nem ér, mert nálam hálóban is csak szellemkocsik vannak egymásellen. -
#859 ez is starforce3 vedelmu, azaz meg kell venni :) nincs jelenleg toresi/masolasi lehetosege ... -
#858 Nem tudok róla sajnos. -
#857 power up! crack még mindig nincs ? :o -
#856 Köszi! ;)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075657453&PHPSESSID=a5a2a0915de6dbe1dd95f8e468578a6b -
#855 azért köszönöm!jó az lba fordításod!(mindkettő)!!! -
#854 Ja, értem, hát erről nem tudok mit mondani, az enyémhez nem volt semmi info. -
#853 hát az immersion nevű csapat törte meg a védelmét az a verzió! -
#852 Mi az az Immersion verzió? -
#851 oké,várom!:) -
#850 sajnos nekem így sem ment ezért kérdeztem indítás után pár másodpercig tölt és kilép két gépen különböző konfiggal is próbáltam (immersion)verzió -
#849 Már csináltam egy kínai pályát, amint lesz időm és kapok egy kis PHP segítséget, fel is teszem. -
#848 köszönöm szépen a segítséget,RENDES VAGY!!!!!!!!! -
#847 Ilyenem még nem volt, de ez nagyon úgy néz ki, hogy a verziószám nem stimmel. Biztos, aki a pályákat csinálta a legújabb beta patch-csel csinálta a pályát, amiben állítólag több elem van, mint az alap szériában, amit crack-elni lehet. Így sajnos meg kell várni, amíg kijön a crack a javított verzióhoz, vagy végre kiadják nálunk a játékot!