TrackMania Original
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viccet félre a patch szerintem segítene, csak b@asztak törést csinálni hozzá. azért egy driver frissítést megpróbálnék a vidkártyán, más ötletem nincs.
mert így mindig kiép a rally A küldetés után...
akkor arra csak a demo marad sajna...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Meg lehet tudni az author's medalokat valahonnan?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
faq alapjan beallitod, search trackmania , es mar szeded is.
es meg a pofatlan smswebes szutykoknal is egyszerubb 😉
es ingyenes.
en is igy szedtem le anno...

Forza.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
amikor elindul a launcher, katt a Configuration -re. graphic qualityt állítsd custom-re. ekkor nyomj az advancedre, ahol a display fül alatt a Shader quality-t állítsd PC2-re!
..ha kazaarol le tudtaad szedni a torrentet, akkor a játékot miért nem onnan? :o)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
vagy oylan oldalt ahonnan tudok nézni több játékhoz is
köszi
!Forza Ferrari!
megvan vhol,2en már nyomtuk is lanon csak régen..de talán újra elõ kéne venni,már szinte meg is feledkeztem róla. hajrá!!
😊
Csak mindenki, mindig csak uj jatekokkal akar jatszani, ami tele van zsufolva, uj hightech grafikai efektekkel. Es sajnos, ezek az efektek miatt, a jatek mar nem az igazi, mert kimaradnak dolgok.
Lehet, hogy az Inane mar 3 eves, de grafikailag azert meg mindig nagyon jo, foleg ha az ember a jatekkal foglalkozik, es nem azzal, hogy hogyan tukrozodik az auto. De attol fuggetlenul, van benne grafikailag nagyon jo por, fust, viz, tukrozodes, kod, fenyek, arnyekok, koszolodas, kopas stb.
Es mint azutos jatek, nagyon jo fizika, elvezetes vezetes, iranyithatosag, tores, gyurodes, alkatresz elhagyas, tobb kulso es belsonezet, FFB.
Jatekmodokbol korpalyas versenyek, free race, akcio dus Tapture/Return The Flag, csak tores mod, check point race stb.
Es megy LAN-on, online, toressel, mindennel egyutt.
Es rengeteg auto, palya, palyagenerator, sajat festesek, sok letoltheto palya, auto stb. stb.
Aki fun race-re vagyik, jo kis zuzos netes autos jatekra, annak arekad kategoriaban meg mindig az Insane a csucs. A szolgaltatasait, lehetoseget nem fogjak lenyomni egyhamar. Sajnos manapsag, szinte mar csak a grafikara mennek, es az eleg keves egy jo jatekhoz.
alexease: nemertem miert emeled ki h a crashday arkad jellegu... ha az azlesz (a fizikat realra tervezik) akkor mi a trackmania? 😊
sztem a crashday ut mindent, halistennek a fegyverek csak opcionalisak, a gfx korrekt, a tores mar most latszik h jobb mint a trackmaniaban, lesz utkozes, bazinagy loopok 😉 Kicsit stuntsosabb lesz mint a TM.
Flatoutot meg majd meglatjuk... mostanaban a legtobb pc autosban nincs langame 😞 buzi konzolos hatas ... amihez igertek (merci w racing) se jon, ford racing2ben alapbol nincs, corvetteben volt egyedul, de azmeg.... 😊) nfsuban sincs 😞
egyre szarabb a helyzet 😞 egy tetves utkozesecske hianyzott volna ebbe a TMbe ...
Forza.
Forza.
Mindkettonek van topic-ja, nezz utana.
Jelenleg, amivel meg jot lehet szotakozni, ami hasonlo fun race, az az Insane😊)
utkoznek a kocsik, avagy a tobbieket csak ghostkent latod ?
van bajnoksag is ? challenge palyain lehet menni ?
vagy csak a raceseken ?
Forza.