1088
-
#846 Ezt írja ki.:
Pedig minden pályát megcsináltam :(
-
#845 Attól függ, hogy mit ír ki. Lehet, hogy olyan allcutrace-ek :))) vannak benne, amiket még nem szereztél meg a játék folyamán, és akkor azt hiszem, hogy nem lehet megnyitni játékra. :( -
#844 ismét van egy gondom.A netről letöltött pályák nem működnek .valami hibát ír ki.Csak néhánnyal lehet játszani.
Meg gregorius-ével.Miért? -
#843 Igem a key csak telepíteni nem kell. Oda elég a crack. -
#842 ó francba.Köszi szépen. -
OPM #841 csak eredeti játékkal lehet a fullt neten nyomni -marad a demo -
#840 s=és -
#839 Hi.Megpróbáltam vele a neten multizni de az adatoknál (neved ,hány éves vagy ,milyen nemzetiségű vagy stb..)kér olyat s hogy KEY.Oda miit írjak?? -
#838 Hogyhogy mit, végig kell menni az összes pályán, amit addig adott, és mindenhol aranyat kell szerezni! -
#837 Mit kell csinálni ahhoz, hogy a rally pályákon is lehessen race-t, meg puzzle-t futni? -
#836 A CD-n a crack könyvtárban van egy rakás file. Azokat káll átmásolni a megfelelő könyvtárakba, felülírni a Trackmania.exe-t és kész. -
#835 hogyan oldottad meg?engem is érdekelne!!! nem indul a crack sem!!!! -
#834 multiban a ghost car... phff
lehetne lökdösődni. Bár akkor az elsők nagyon elhúznának -
#833 Engem például nagyon zavar, hogy nem lehet a hegyre föl utat vezetni. Nagyon gáz! -
#832 Screenshotokat én is láttam róla... Márcsak azért is érdekelne, mert hátha megadná azt a kis pluszt ami hiányzik a játékból. -
#831 Nem tudom, de engem is érdekelne, persze nálunk nem adták ki az eredetit sem, amennyire tudom. :( -
#830 És ez Power up! mikor jön ki hozzá ? -
#829 Oké, CDkulcs nincs, ne is keress! :) -
#828 Thx. Megoldottam. -
#827 Üdv. A HDC-ről szereztem meg most a gamát, de a crack nem működik. Valakinek nincs véletlenül egy CD-KEY a birtokában? Lehet, hogy volt már, de nincs időm végigolvasni a topikot. Segítsetek plz! -
#826 Üdv. A HDC-ről szereztem meg most a gamát, de a crack nem működik. Valakinek nincs véletlenül egy CD-KEY a birtokában? Lehet, hogy volt már, de nincs időm végigolvasni a topikot. Segítsetek plz! -
#825 :-)
Úgy legyen!
Nem vagy hülye egyáltalán. A demóban is ugyanez a pályarendszer van kiadva, úgyhogy egyáltalán nem világos miért nincs benne. ;-) -
#824 De hülye vagyok!Bocsi!Demóm van.Biztos az a baj!!!
Megszerzem a teljeset!!
Köszi. -
#823 Ja tényleg, milyen verziód van? -
#822 Pedig ott kéne lenni, közben megnéztem:
Solo -> Play a challange
Ha nem működik, akkor menjmoda, hogy
Edit Challange -> Load Challange
és nézd meg, hogy ott vannak-e a listában.
Ha még mindig nem megy, akkor próbáld meg bemásolni a
Downloaded meg a többi Challange könyvtárba is. Mennie kéne. De majd még utánanézek. -
#821 Jó szórakozást!
Amúgy ott sem találom.Mindegy,még próbálgatom. -
#820 Race ->
Play a challange ->
asszem
Ja, mert én régen a demót nyomtam LAN-ban, és akkor csak szellemautós volt. Meg se próbáltam. Arra meg gondolni sem mertem, hogy anno Stunts-hoz még csináltak AI-t, ezek meg nem vették a fáradtságot. Na mindegy, köszi, akkor megpróbálom LAN-on. Biztos marha jó, mert én igazából a multis nyomulás miatt szereztem be. Úgy volt megveszem eredetiben, de még sehol nem láttam nálunk. -
#819 LoL -
robot2 #818 ne ezzel a szar játékkal játszatok
inkább játszatok a Robot Arenával!!!!!!!!!!!!!!
-
#817 Beraktam oda.
És a játékban hol kell kiválasztani azt a pályát???
Nem találom sehol a pályákat.
THX -
#816 Én LAN-oztam vele a haverokkal.(7-en)Nagyon király volt!!! -
#815 Mert eredeti jatekouk van es neten is tudnak vele masokkal jatszani. -
#814 Te, miért van az, hogy én mindenhol azt látom képlopásokon, hogy többen nyomulnak egy pályán, nálam meg akárhogy szenvedek, akármilyen beállítással, akármilyen játékmódban, maximum a szellemautót sikerül belőle kicsalnom? -
#813 GameData/Challanges/My Challanges -
#812 Hova kell berakni a pályát???( A játék könyvtárában) -
#811 Játszok hát!tök jó vele LANozni a haverokkal :)) -
#810 Én is nekiláttam pályákat készíteni. Itt a honlapomon lehet majd őket megtalálni. Egyelőre csak egy van, de az jó szivatós. Nagyon állat ez a játék. Néha kicsit nehezebb, mint amilyen jópofa, de azért megacool. -
#809 ide még nem volt belinkelve, szal:
Trackmania Power Up! Singleplayer Demo
ha még jáccik vele valaki..
mer én majd felteszem... ^.^ -
#808 Köszönöm. -
#807 itt van úgy ezer darab.
lehet megint felteszem a játékot :)