1088

• Dodo55
    OK
    Szerinted csináljak ide is flashes bannert?
  • ngcsnet
    Dodo plz nevezd át a topikot a TMN topik mintájára, TrackManiaOriginal-á
  • ngcsnet
    természetesen beleegyezek
  • Dodo55
    Szeretnék ennek a topicnak + a TrackMania Nations topicnak a házigazdája lenni mert:
    -Se ennek a topicnak, se annak a topicnak nincs még házigazdája, pedig jó lenne, ha lenne nekik, én pedig szívesen lennék
    -Eléggé értek mindkét játékhoz
  • ngcsnet
    már csak helyre kéne pofozni a topikot, amúgy a topiknyitó átengedi a házigazdasági jogot
  • Lammer
  • Dodo55
    Akkor én vagyok a 3. akinek megvan eredetibe itt az SG-n. Ma megvettem.
  • Lammer
    es a foLOAL, hogy a nationst kiprobaltam miutan beirtam... ott a settingsbe egybol lehuztam a zenet... meg vissza is valtottam a TMOra, de egyszeruen atsiklottam rajta... szeirntem ideges voltam...
  • Lammer
    LOÁÁÁL!!!!!
    mentsegem, hogy projektoron nyomtam Svideo kabelen keresztul, nem vettem eszre...
    most VGA 15 pinnel mar tueles, csak igy meg a TFT moncsit kell ugye lehuznom(direktbe nyomtam a projektorba)... :CCC

azert koszIIII... ez annyira a fatol az erdot volt, hogy loaaaal... :DDDDDDD
    (vegulis kiszurta a szememet, mindent speckon beallitok... ehhh nembaj feleves bebenazasom akkor pipa :DDDDD)
    szerk: ahogy elnezem itt a skilleket, szerintem nekem meg nagyon sokat kell gyakorolnom... :DDDDD
    szerk2: ize a "rogtonelkanyarodokjobbraszetb4szazideg" megoldasra tudsz valamit??? (btw hun a gamez es 1.2.6os patch van fenn)
  • ngcsnet

büszke is lehetsz arra hogy megvetted, ugyanis az sg-n én vagyok az egyetlen akinek tmo is megvan
    msn-en felvehetsz és játszhatunk online:
    [email protected]
  • Lammer
    jahigen azt is elarulhatnatok, hogy a zenet hogy a feneben tudom kiloni... mar probalkoztam az mp3akat atnevezni, lenullazni... de elszallt a progi :DDD mivel a settingsben nincs lehetoseg, sem a jatekban... engem zavar nagyon a zene... nem tudok ugy koncentralni :ð
  • Lammer
    skacok!
    miert van az, hogy a tetves kocsi egybol jobbra fordul? valami beallitasi basz? probaltam siman billentyuvel, usb atalkito-ps2 joy () ugyis... -.-
    (most probalgatom a nationst, abban is ugyanezt csinalja... -.-)
    5let?

(szerk: regen ezt nem csinalta, meg anno jatszogattam vele amikor kijott az original... most ujra kedvet kaptam hozza, mert megvettem eredetiben [buzske] )
  • ngcsnet
    :)
  • MacForce
    Ohh! Ezer bocs!
  • ngcsnet
    EZ TrackManiaOriginal topic, nem Sunrise
  • MacForce
    Sziasztok!
    Tudnák egy Sunrisos megoldást!
    1.Kell , hogy legyen egy Alcohol 120%-od
    2.Rámész a képrögzítés varázslóra
    3.Ott megadod a Sunrise elérési útvonalát (a képfájlét)
    4.4x vagy 8x -san írd ki (Raw Dao-val,adattípus securom NEW,RMPS legyen kikapcsolva!
    5.Írd ki
    6.Töröld le a játékot!
    7.Majd Telepítsd fel , add meg a kódot majd csekkolja a disket , és utánna ENJOY
  • ngcsnet
    már soxor lett mondva hogy ez tmo topik
    TMS topik

egyébként meg: klikk az internet gombra-.-
  • PCMAXI
    Hali4 Hogy lehet a Track mania Sunrise-van neten multizni?
  • ngcsnet
    és nem csalunk, az szemétség. -ban cheaters-
    amúgy sincs csalás
  • ngcsnet
    ez tmo
  • jointeer
    geciiiik
  • k725
    KI tud csalást modot a track mania nation-hoz Kérem írjon
  • ngcsnet
    hát az gáz, mindegyik dobozban más kód van
  • PCMAXI
    Hali! nem tudna valaki a Trackmania régi(Original) hoz CD kodot ?eredetiben van meg csak elhagytam a kodot!
  • ngcsnet
    spam
  • UT2007
    Léccives akinek meg van az Track Mania Nations ESWC[az újjjj Track Mania] és mapja is van hozzá[de te csinálétad]az küldje át nekem és berakom a szerveremre!!!! aki szeretné adok skineket a játékhoz vagy web oldalakat ahonnan tuc szerezni skineket!!!!!
    ITT AZ E-mail cimem:[email protected]
    A szerver UT2007 néven müködik!!![EXTRÉM+MAP][EXTRÉM mappokat küldjatek]
    köszi elöre
  • UT2007
    Léccives akinek meg van az Track Mania Nations ESWC[az újjjj Track Mania] és mapja is van hozzá[de te csinálétad]az küldje át nekem és berakom a szerveremre!!!! aki szeretné adok skineket a játékhoz vagy web oldalakat ahonnan tuc szerezni skineket!!!!!
    köszi elöre
  • ngcsnet
    ez TMO, eltévedtél
  • ngcsnet
    SPAM!
  • UT2007
    Sziasztok egy nagy kérésem lenne!!!!!

köszi elöre
  • dekk
    helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetőleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekről és egyéb eseményekről! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlőre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!

TrackMania Nations ESWC FÓRUM
  • ngcsnet
    háth igen, senki nem jáccik már ezzel:) pedig ha tudnátok milyen jó gém:)
  • Saddalim #1014
    most mondom mindenkinek, mielőtt még hatodiknak megkeresne, hogy ez NEM a sunrise fóruma. a surise fóruma itt atlálható!
  • ngcsnet
    má nem kő neki mer megmondtam.
    nekem viszont a d3 kéne...asszem, szal azt a hülye visszalökőturbó nem tudom hogy kell kikerülni
  • Saddalim #1012
    hello
    le tudná valaki irni valahogy a PuzzleC5 megoldását? sehogy se tudok rájönni...
    vagy itt vagy emailban ([email protected]) vagy MSN-en ([email protected])
    kösz
  • ngcsnet
    figy,ha megveszed akkor siess,mert én szervezek egy Magyar ligát a TM-ben....még talán suliidő elött...minden magyart szivesen várunk.....
  • TH448
    Sajnos úgy néz ki, igazad van.
    Nah, asszem marad, hogy eredetit veszek. Nem sokat játszom, úh hál istennek nem sokat kell költeni ilyenre, ez most belefér. :)
    De azért ha holnapig lesz crack, akkor inkább valaki linket adjon hozzá. :D
  • ngcsnet
    nem lesz, mivel cracker barátainkat nem érdekli a TrackMania, nem akarják feltörni.
  • TH448
    Mivel nincs feltöhetetlen game, valszleg előbb-utóbb lesz crakc is. Azon kívül még más felrakhatja ugyanazzal a kulccsal, mivel nincs netes ellenőrzés, a cd-re meg nem ír semmit. Ezen kívül gondolj bele mi lenne, ha 1 gamet csak 1X lehetne felrakni. Ilyen helyzetben mi lenne win reinstallnál? Vedd meg újra? Neeem...
  • ngcsnet
    hát, más vidékek, más autók, + új funkciók, több építőelem. stb...nekem megvan az is, de a sunrisehoz nem is csináltak cracket!! tehát megvettem, a régit is megvettem mert akkor még nem volt hozzá crack.