1088
-
Dodo55 #1046 OK
Szerinted csináljak ide is flashes bannert? -
#1045 Dodo plz nevezd át a topikot a TMN topik mintájára, TrackManiaOriginal-á -
#1044 természetesen beleegyezek -
Dodo55 #1043 Szeretnék ennek a topicnak + a TrackMania Nations topicnak a házigazdája lenni mert:
-Se ennek a topicnak, se annak a topicnak nincs még házigazdája, pedig jó lenne, ha lenne nekik, én pedig szívesen lennék
-Eléggé értek mindkét játékhoz -
#1042 már csak helyre kéne pofozni a topikot, amúgy a topiknyitó átengedi a házigazdasági jogot -
#1041 -
Dodo55 #1040 Akkor én vagyok a 3. akinek megvan eredetibe itt az SG-n. Ma megvettem. -
#1039 es a foLOAL, hogy a nationst kiprobaltam miutan beirtam... ott a settingsbe egybol lehuztam a zenet... meg vissza is valtottam a TMOra, de egyszeruen atsiklottam rajta... szeirntem ideges voltam... -
#1038 LOÁÁÁL!!!!!
mentsegem, hogy projektoron nyomtam Svideo kabelen keresztul, nem vettem eszre...
most VGA 15 pinnel mar tueles, csak igy meg a TFT moncsit kell ugye lehuznom(direktbe nyomtam a projektorba)... :CCC
azert koszIIII... ez annyira a fatol az erdot volt, hogy loaaaal... :DDDDDDD
(vegulis kiszurta a szememet, mindent speckon beallitok... ehhh nembaj feleves bebenazasom akkor pipa :DDDDD)
szerk: ahogy elnezem itt a skilleket, szerintem nekem meg nagyon sokat kell gyakorolnom... :DDDDD
szerk2: ize a "rogtonelkanyarodokjobbraszetb4szazideg" megoldasra tudsz valamit??? (btw hun a gamez es 1.2.6os patch van fenn) -
büszke is lehetsz arra hogy megvetted, ugyanis az sg-n én vagyok az egyetlen akinek tmo is megvan
msn-en felvehetsz és játszhatunk online:
[email protected] -
#1036 jahigen azt is elarulhatnatok, hogy a zenet hogy a feneben tudom kiloni... mar probalkoztam az mp3akat atnevezni, lenullazni... de elszallt a progi :DDD mivel a settingsben nincs lehetoseg, sem a jatekban... engem zavar nagyon a zene... nem tudok ugy koncentralni :ð -
#1035 skacok!
miert van az, hogy a tetves kocsi egybol jobbra fordul? valami beallitasi basz? probaltam siman billentyuvel, usb atalkito-ps2 joy () ugyis... -.-
(most probalgatom a nationst, abban is ugyanezt csinalja... -.-)
5let?
(szerk: regen ezt nem csinalta, meg anno jatszogattam vele amikor kijott az original... most ujra kedvet kaptam hozza, mert megvettem eredetiben [buzske] ) -
#1034 :) -
#1033 Ohh! Ezer bocs! -
#1032 EZ TrackManiaOriginal topic, nem Sunrise -
#1031 Sziasztok!
Tudnák egy Sunrisos megoldást!
1.Kell , hogy legyen egy Alcohol 120%-od
2.Rámész a képrögzítés varázslóra
3.Ott megadod a Sunrise elérési útvonalát (a képfájlét)
4.4x vagy 8x -san írd ki (Raw Dao-val,adattípus securom NEW,RMPS legyen kikapcsolva!
5.Írd ki
6.Töröld le a játékot!
7.Majd Telepítsd fel , add meg a kódot majd csekkolja a disket , és utánna ENJOY -
#1030 már soxor lett mondva hogy ez tmo topik
TMS topik
egyébként meg: klikk az internet gombra-.- -
PCMAXI #1029 Hali4 Hogy lehet a Track mania Sunrise-van neten multizni? -
#1028 és nem csalunk, az szemétség. -ban cheaters-
amúgy sincs csalás -
#1027 ez tmo -
#1026 geciiiik -
k725 #1025 KI tud csalást modot a track mania nation-hoz Kérem írjon -
#1024 hát az gáz, mindegyik dobozban más kód van -
PCMAXI #1023 Hali! nem tudna valaki a Trackmania régi(Original) hoz CD kodot ?eredetiben van meg csak elhagytam a kodot! -
#1022 spam -
UT2007 #1021 Léccives akinek meg van az Track Mania Nations ESWC[az újjjj Track Mania] és mapja is van hozzá[de te csinálétad]az küldje át nekem és berakom a szerveremre!!!! aki szeretné adok skineket a játékhoz vagy web oldalakat ahonnan tuc szerezni skineket!!!!!
ITT AZ E-mail cimem:[email protected]
A szerver UT2007 néven müködik!!![EXTRÉM+MAP][EXTRÉM mappokat küldjatek]
köszi elöre -
UT2007 #1020 Léccives akinek meg van az Track Mania Nations ESWC[az újjjj Track Mania] és mapja is van hozzá[de te csinálétad]az küldje át nekem és berakom a szerveremre!!!! aki szeretné adok skineket a játékhoz vagy web oldalakat ahonnan tuc szerezni skineket!!!!!
köszi elöre -
#1019 ez TMO, eltévedtél -
#1018 SPAM! -
UT2007 #1017 Sziasztok egy nagy kérésem lenne!!!!!
Léccives akinek meg van az Track Mania Nations ESWC[az újjjj Track Mania] és mapja is van hozzá[de te csinálétad]az küldje át nekem és berakom a szerveremre!!!! aki szeretné adok skineket a játékhoz vagy web oldalakat ahonnan tuc szerezni skineket!!!!!
köszi elöre
-
#1016 helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetőleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekről és egyéb eseményekről! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlőre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!
TrackMania Nations ESWC FÓRUM -
#1015 háth igen, senki nem jáccik már ezzel:) pedig ha tudnátok milyen jó gém:) -
#1014 most mondom mindenkinek, mielőtt még hatodiknak megkeresne, hogy ez NEM a sunrise fóruma. a surise fóruma itt atlálható! -
#1013 má nem kő neki mer megmondtam.
nekem viszont a d3 kéne...asszem, szal azt a hülye visszalökőturbó nem tudom hogy kell kikerülni -
#1012 hello
le tudná valaki irni valahogy a PuzzleC5 megoldását? sehogy se tudok rájönni...
vagy itt vagy emailban ([email protected]) vagy MSN-en ([email protected])
kösz -
#1011 figy,ha megveszed akkor siess,mert én szervezek egy Magyar ligát a TM-ben....még talán suliidő elött...minden magyart szivesen várunk..... -
TH448 #1010 Sajnos úgy néz ki, igazad van.
Nah, asszem marad, hogy eredetit veszek. Nem sokat játszom, úh hál istennek nem sokat kell költeni ilyenre, ez most belefér. :)
De azért ha holnapig lesz crack, akkor inkább valaki linket adjon hozzá. :D -
#1009 nem lesz, mivel cracker barátainkat nem érdekli a TrackMania, nem akarják feltörni. -
TH448 #1008 Mivel nincs feltöhetetlen game, valszleg előbb-utóbb lesz crakc is. Azon kívül még más felrakhatja ugyanazzal a kulccsal, mivel nincs netes ellenőrzés, a cd-re meg nem ír semmit. Ezen kívül gondolj bele mi lenne, ha 1 gamet csak 1X lehetne felrakni. Ilyen helyzetben mi lenne win reinstallnál? Vedd meg újra? Neeem... -
#1007 hát, más vidékek, más autók, + új funkciók, több építőelem. stb...nekem megvan az is, de a sunrisehoz nem is csináltak cracket!! tehát megvettem, a régit is megvettem mert akkor még nem volt hozzá crack.