1088

• CSOCSO
    kurva nagy játékélmény mindjárt telilbebaszom a monitort!!!!!!!!!!!! helppls
  • Alexease
    Ha segitunk, a jatekelmenyedet rontjuk el;))
  • Adi
    Nem szoktam a space-t nyomni....
  • Adi
    NEM, NEM!!
    Figy Csocso barátom... a következőt lehet tenni.. ha vki nem akar ezzel a netgecivel szarakodni akkor:
    Letöltitek Csocso-nak azt a hiper-szuper pályáját.. :)
    Gamedata\Challenges\My Challenges\Challenge1.Challenge.Gbx vagy akár Track1.Challenge.Gbx na és amit felül fogsz írni azt mentsed el.. mondjuk a Challenge2.Challenge.Gbx felül írod. Akkor ezt elmented. Csocsoét átnevezed Challenge2.Challenge.Gbx-re és ezt átdobot... felülírja? JA. Ezzel meg is volnánk. Ezek után Game indít>>SOLO>> Challenge és itt a Challenge 2 kiválasztod... és jéé a Csocso pályáján vagy!!:)
  • CSOCSO
    jerekek segíjjetek máánmer öngyilok leszek!!!
    poráblgatom a challangeket de egy csomot nemtok megcsinálni...:
    solo>>challange
    2 es challange csak ezüst van
    4-5-6 challange csak bronz.. hogy a picsbe csináljak aranyat???? pls help... csináljatok replayokat nékemmm
  • FREAK
    nekem nem

CSOCSO : nem néztem, NFSU cikket írtam egész nap, de már megvan, este lecsekkolom a művedet
  • FiReBoY
    Van ilyen igen... Főleg, ha lenyomod kanyarodás közben a space-t... : - ) Ugyanis az a chat gomb...
  • Adi
    Hi!
    Nektek nem szokot olyat csinálni, hogy monjuk kanyarodtok balra, hirtelen egy jobb és a következőbe nyomod a bal irányt és baszik arra menni? Szóval nem kanyarodik...
  • CSOCSO
    elmenteni nem lehet...
    megcsinálod mész rajta egy kőrt... csinálsz belőle szervert..kilépsz a gamezből... majd bemész gamedata/challange/my challangéba majd ott 1 networkos challange file-t becsomizol... és akkor lesz egy mentett pályád.. meglested a pályámat?
  • FREAK
    ?? hogy lehet elmenteni?
  • CSOCSO
    ehhhe.. csináltam egy fasza kis pályát.. nerwork pálya tehát menjetek a netgame ba majd create challange és már mehettek is de elöbb tegyétek be ezt a filet a my challangeba a data/challangeba...
    klikk
  • Alexease
    MegaLOL!!! 28 alatt mentem kormannyal, motorhazteto nezettel:))))))))))))) Bar nem sokat lattam az esemenyekbol;)))
  • Alexease
    Akkorat kell ugrani, hogy a vegefele erjen le, es tovabb pattogjon;)) Csak szerencse kerdese;))
  • FREAK
    RULEZ!!! :)

Az nem vágom, hogy mentél át a nyilakon szemben, engem max a második visszabasz, de általában már az első :)
  • Alexease
    Kezeli, de a pedalokat nem. Elvileg ugy, mint egy banant. csak kormany+gombok. De poenbol jokat megyek;)) A valtast is lehet befolyasolni, mert altalaban, tovabb huzatja mint kellene, es gaz elengedessel, es ujra nyomassal, olyan mintha valtana is;))))))
  • FREAK
    kezeli a kormányt??
  • Alexease
    Csak poen keppen, motorhaztetos nezetbol nyomom, kormannyal:))))))))) Teljesen felesleges, ertelmetlen, es eredmenytelen, de jo poen;))))))
  • M. Tibor
  • Alexease
    Amugy jo a video;))))
  • Alexease
    El lehet menteni a visszajatszast, ugy egyszerubb a dolog, mint videot csinalgatni;)
  • M@TriX
    Na ezt videóba is öntöttem. ;)

Videó

Lassítva vettem fel és VirtualDubbal gyorsítottam, szóval az időt nem mérjétek. ;)
    Lehet ügyesebben is megcsinálni, de nekem ekősször mérhetően így sikerült. ;)
  • CSOCSO
    dög z a gamez.. elöb neten játszottam:)) kurvajooo:))
  • Alexease
    Ez tetszik tenyleg, hogy nem csak az reflexeken, es a szerencsen mulik a dolog, nam neha trukkozni is kell. Legeloszor en is mindent "betartottam", aztan rajottem, itt az alenyeg, hogy ne tartsd be;))) Van, ahol a fel palyat ki lehet/kell hagyni;)))))

Az egyik Challengeben mar olyakat takoltam, hogy szornyu. es meg mindig "csak" ezust - azt hiszem;) Volt olyan is, hogy mar csak a szerencsen mullott: ha talpra esik, ha atbukik a szallagkorlaton, ha meg tud fordulni a levegoben, ha akkorat pattan stb. ;DDDDD
  • FREAK
    igen, erről szól a game, gondolkodj, mielőtt nekilódulsz

azon a pályán párszor véletlenül már átrepültem a túloldalra, de nem jutott eszembe nekifutni :)
  • Alexease
    Tobb Recen es Challengen is van rendesen gecosag;)))
  • FREAK
    gondoltam, hogy valami gecóság kell, mert körben lehetetlen 30 alá menni :D
  • CSOCSO
    ez a gamez nagyon komoly:))))))))
  • Alexease
    Nekem a 3. 25.26 es meg javithato;)))

Nalam a trukk: a szembenlevo, visszafelejovo, gyrosito utra ugrok at;))
  • oneal1
    hatos pálya 23 98!!
  • WiZZaRD
    yepp. osszes race arany:)
  • FREAK
    32.08

eddig összesen 2x sikerült megcsinálnom :) mi a trükk?
  • WiZZaRD
    el vagyok kenodve:( race-ben a 2-9-ig mind arany, de az elson nem tudom megcsinalni a 18-as limitet, akarhogy megyek:( es gondolom ezert nem lehet meg menni a 10. palyan:((((
  • oneal1
    nekem is sokszor kilép
  • Stranger
    Azt mondjátok meg miért lép ki egy verseny után? VAn úgy, hogy már induláskor kilép.
  • oneal1
    nekem 26 32
  • oneal1
    race 6os pályán menniyt tudtok menni??
    én 24 92 őt
  • M@TriX
    Na a Race-ben a Track 3-ban 26.22-es időt menntem. ;) és 28 a Gold Limit. ;)
  • M@TriX
    nekem is csak 8.. még..
  • Alexease
    10 Race, es 10 Champion.
  • WiZZaRD
    kicsit "merevebb" a fizika, mint a driverben, de valoban nagyon jo moka. Tenyleg, mennyi race palya van? Nekem eddig 8 jott ossze...?