1088
-
#197 kurva nagy játékélmény mindjárt telilbebaszom a monitort!!!!!!!!!!!! helppls -
#196 Ha segitunk, a jatekelmenyedet rontjuk el;)) -
#195 Nem szoktam a space-t nyomni.... -
#194 NEM, NEM!!
Figy Csocso barátom... a következőt lehet tenni.. ha vki nem akar ezzel a netgecivel szarakodni akkor:
Letöltitek Csocso-nak azt a hiper-szuper pályáját.. :)
Gamedata\Challenges\My Challenges\Challenge1.Challenge.Gbx vagy akár Track1.Challenge.Gbx na és amit felül fogsz írni azt mentsed el.. mondjuk a Challenge2.Challenge.Gbx felül írod. Akkor ezt elmented. Csocsoét átnevezed Challenge2.Challenge.Gbx-re és ezt átdobot... felülírja? JA. Ezzel meg is volnánk. Ezek után Game indít>>SOLO>> Challenge és itt a Challenge 2 kiválasztod... és jéé a Csocso pályáján vagy!!:) -
#193 jerekek segíjjetek máánmer öngyilok leszek!!!
poráblgatom a challangeket de egy csomot nemtok megcsinálni...:
solo>>challange
2 es challange csak ezüst van
4-5-6 challange csak bronz.. hogy a picsbe csináljak aranyat???? pls help... csináljatok replayokat nékemmm -
#192 nekem nem
CSOCSO : nem néztem, NFSU cikket írtam egész nap, de már megvan, este lecsekkolom a művedet -
FiReBoY #191 Van ilyen igen... Főleg, ha lenyomod kanyarodás közben a space-t... : - ) Ugyanis az a chat gomb... -
#190 Hi!
Nektek nem szokot olyat csinálni, hogy monjuk kanyarodtok balra, hirtelen egy jobb és a következőbe nyomod a bal irányt és baszik arra menni? Szóval nem kanyarodik... -
#189 elmenteni nem lehet...
megcsinálod mész rajta egy kőrt... csinálsz belőle szervert..kilépsz a gamezből... majd bemész gamedata/challange/my challangéba majd ott 1 networkos challange file-t becsomizol... és akkor lesz egy mentett pályád.. meglested a pályámat? -
#188 ?? hogy lehet elmenteni? -
#187 ehhhe.. csináltam egy fasza kis pályát.. nerwork pálya tehát menjetek a netgame ba majd create challange és már mehettek is de elöbb tegyétek be ezt a filet a my challangeba a data/challangeba...
klikk -
#186 MegaLOL!!! 28 alatt mentem kormannyal, motorhazteto nezettel:))))))))))))) Bar nem sokat lattam az esemenyekbol;))) -
#185 Akkorat kell ugrani, hogy a vegefele erjen le, es tovabb pattogjon;)) Csak szerencse kerdese;)) -
#184 RULEZ!!! :)
Az nem vágom, hogy mentél át a nyilakon szemben, engem max a második visszabasz, de általában már az első :) -
#183 Kezeli, de a pedalokat nem. Elvileg ugy, mint egy banant. csak kormany+gombok. De poenbol jokat megyek;)) A valtast is lehet befolyasolni, mert altalaban, tovabb huzatja mint kellene, es gaz elengedessel, es ujra nyomassal, olyan mintha valtana is;)))))) -
#182 kezeli a kormányt?? -
#181 Csak poen keppen, motorhaztetos nezetbol nyomom, kormannyal:))))))))) Teljesen felesleges, ertelmetlen, es eredmenytelen, de jo poen;)))))) -
#180 -
#179 Amugy jo a video;)))) -
#178 El lehet menteni a visszajatszast, ugy egyszerubb a dolog, mint videot csinalgatni;) -
#177 Na ezt videóba is öntöttem. ;)
Videó
Lassítva vettem fel és VirtualDubbal gyorsítottam, szóval az időt nem mérjétek. ;)
Lehet ügyesebben is megcsinálni, de nekem ekősször mérhetően így sikerült. ;) -
#176 dög z a gamez.. elöb neten játszottam:)) kurvajooo:)) -
#175 Ez tetszik tenyleg, hogy nem csak az reflexeken, es a szerencsen mulik a dolog, nam neha trukkozni is kell. Legeloszor en is mindent "betartottam", aztan rajottem, itt az alenyeg, hogy ne tartsd be;))) Van, ahol a fel palyat ki lehet/kell hagyni;)))))
Az egyik Challengeben mar olyakat takoltam, hogy szornyu. es meg mindig "csak" ezust - azt hiszem;) Volt olyan is, hogy mar csak a szerencsen mullott: ha talpra esik, ha atbukik a szallagkorlaton, ha meg tud fordulni a levegoben, ha akkorat pattan stb. ;DDDDD -
#174 igen, erről szól a game, gondolkodj, mielőtt nekilódulsz
azon a pályán párszor véletlenül már átrepültem a túloldalra, de nem jutott eszembe nekifutni :) -
#173 Tobb Recen es Challengen is van rendesen gecosag;))) -
#172 gondoltam, hogy valami gecóság kell, mert körben lehetetlen 30 alá menni :D -
#171 ez a gamez nagyon komoly:)))))))) -
#170 Nekem a 3. 25.26 es meg javithato;)))
Nalam a trukk: a szembenlevo, visszafelejovo, gyrosito utra ugrok at;)) -
#169 hatos pálya 23 98!! -
#168 yepp. osszes race arany:) -
#167 32.08
eddig összesen 2x sikerült megcsinálnom :) mi a trükk? -
#166 el vagyok kenodve:( race-ben a 2-9-ig mind arany, de az elson nem tudom megcsinalni a 18-as limitet, akarhogy megyek:( es gondolom ezert nem lehet meg menni a 10. palyan:(((( -
#165 nekem is sokszor kilép -
#164 Azt mondjátok meg miért lép ki egy verseny után? VAn úgy, hogy már induláskor kilép. -
#163 nekem 26 32 -
#162 race 6os pályán menniyt tudtok menni??
én 24 92 őt -
#161 Na a Race-ben a Track 3-ban 26.22-es időt menntem. ;) és 28 a Gold Limit. ;) -
#160 nekem is csak 8.. még.. -
#159 10 Race, es 10 Champion. -
#158 kicsit "merevebb" a fizika, mint a driverben, de valoban nagyon jo moka. Tenyleg, mennyi race palya van? Nekem eddig 8 jott ossze...?