TrackMania Original
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jók a videók, amik kijöttek róla. Ottse törik teljesen, de olyan mintha. Szakadjanak az alkatrészek és máris jól elvagyok vele!!! (Street Legal-ok).
Þór vígi þessi rúnar
Nekem kevés kivételtõl eltekintve bizony a vizkai sérülés a mindenem. (Destruction Derby-k). Nem érdekel, hogy nem pont úgy törik, mint az igazi, csak lássam, hogy van hatással az autóra, ha kiválasztom a fát! (Viper Racing).
Nagyon szeretem még a NASCAR (álldassék a neve) 2003-at!!! Na, az egy jól megírt program. Nem olyan, mint az a szar EA-s izé!!! Papyrus a király!!!
Þór vígi þessi rúnar
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Persze nem lonek benne, nem szornak bombat a helikopterek, nncs rendor, es nem lehet tobb szaz metert ugratni. De ezek, amugy is, ismet egy "masik" kategoriat alkotnak.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Olyan, mint ha a FIFA sorozatban a labda, csak csuszna a foldon, es ugy pattogna mint egy fa- vagy acelgolyo. Nem tudom mennyire elvezne bar ki is?! Bar ki tudja, vannak meglepo erdeklodesu emberek

Egyebkent a beta tesztre feliratkoztam en is mar egy ideje, es remelem nem kell majd csalodnom. Nem egy fizikavilagbajnokot varok (mint ugy tunik sokan), csupan egy jol jatszhato jatekot szeretnek mar vegre latni pc-n, hogy ne csak a 2 evesnel regebbi jatekok legyenek...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Ha mar valami Insane szeru fizikaval lehetne "tologatni" az autokat, az mar jo lenne. A CrashDay-ben azok az opcionalisan felszerelheto raketavetok, es helikopter-gepagyuk amik nem igazan tetszenek;(
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Inkább CrashDay!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk