1088
-
#157 és a full még jobb lesz. ;) -
#156 mostanában csomószor valami könnyed játékra vágytam, ami hosszú időre lekötne, na ez pont ilyen -
#155 Szerintem is pont jo a fizika es a vezethetoseg. Epp olyan, amilyennek lennie kell. Nekem anyira megtetszett, hogy ha lenne penzem, ezt megvennem. (ez mar dicseret a keszitoknek;))) -
#154 azért a Driver ennél komolyabb fizikával rendelkezett (nem volt ilyen magasan a súlypont), de szerintem is pont jó ez
látványos, kicsit játékautó fíling, de nem is kell annyira komolyan venni
ez egy nagyon jó JÁTÉK -
#153 kár hogy még AI nincs benne... ;) Jó lehet rátolni a padkára az ellent meg letolni a mélybe, stb. ;) Mint anno az 1Nsane-ben. ;) -
#152 Pontositok, megneztem;) 15 palya van meg, es 5 nem arany;) Nem mindegy;)) -
#151 En is tok jol elvagyok vele;) Szerintem tuti. Mar meg van 18 palya, 2-3 kivetelebvel mind arany;))))
Bar vannak szivatasok, amitol a falra maszok, de kis piheno, es ujra;)) -
#150 na ezt mondom én is. ;) Ez szerintem egy egészséges középút. Az árkádos srácok is elboldogulnak vele, de nekünk is minimálisan megfelel. Amúgy a nagy sebességnél való belengetés már nagyon jól érezhető és a padkadobás is tetszik. Mondjuk nagyobb töréseknek örültem volna, de ez béta és végülis beérem ennyivel is. ;) -
#149 Igen, teljesen Driver;)))
Ha ilyen lenne a Colin3 ban, mar akkor orulnek;DD De hat, a Codies meg ez sem tudja;(( Ez a ciki;)) -
#148 Szerintem jó kis játék és a ha legalább ilyen sérülésmodell és autómozgás lenne pár mostanában megjelent játékban, akkor én meg lennék elégedve. (Pl.: MC2)
Amúgy az autó mozgása a Driverre emlékeztet. -
#147 readme van abban van controls meg stb... -
#146 nincs -
#145 ? -
#144 help. télleg nincs -
OPM #143 a menü bejön csak utána pl a race után, amikor már a pályát kéne betöltenie -
OPM #142 amikor elindítanám a játékot visszalép az asztalra :( mitől lehet ez?
mellesleg a gombok hangja nagyon idegesítő :) -
#141 nincs controls... :( -
#140 mint mondottam volt: marek kavics...
vita lezarva.
A game jo. -
#139 Eszemben sincs veszekedni. Nem hitt senki semmit, csupan velemenycsere ment, es ugy tunik, Freak akkor nem volt itt...
ha pedig ez igy van, felesleges leszolni, nemde? -
#138 itt szó nincs különböző véleményekről
csak megjegyeztem, hogy milyen megdöbbentően okos dolog egy full arcade-ként reklámozott játék topikjában kijelenteni, hogy "én megmondtam...."
mintha bárki is azt hitte volna, hogy szimulátorról van szó....... -
#137 Es akkor mi van? Nem kell egybol veszekedni.
Ez szol Wizzardnak is....
Unom mar, hogy minden topicban elobb-utobb kitor valamilyen veszekedes. Mindenkinek van egy velemenye. Na puff neki, ha eppen nem olyan, mint az enyem. Nem fogom leragni a fejet erte. -
#136 én csak említettem egy elemet, ami miatt MÁR nem lehet realisztikus, nem mondtam, hogy csak ez nem stimmel benne
sebaj, okos voltál, jól megjósoltad, és most mindenki le van taglózva, micsoda tudás... -
#135 sajnalom ha nem tudsz olvasni, nem az epiteszeti megvalositasrol volt szo, hanem a jarmufizikarol, amitol van aki tobbet vart.
De valoban felesleges, egy marek kavicsba tobb ertelem szorult mint beled. -
#134 minek? ennél szarabb netkódot még az EA sem tudna csinálni :D -
#133 mit olvassak vazzeg, olvasom folyamatosan
nagyot mondtál, nem jött be, nyeld le a békát -
#132 valaki jön netre? PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS
-
#131 mint mondottam olvass vissza okoska...aztan beszelj. -
#130 valaki jön netre? PLS -
#129 5 perc alatt nem tudom milyen pályát építesz... egy 2 személyes meccs sem 5 perc, de azért próbálkozz :) -
#128 Mekkora gagyi játék!!!!!
Azért aranyos szinten elmegy... :)
Olyan van 5 percem játszani mit csináljak szinten... -
#127 Nekem az 1. 3. 4. az már megvan aranyra, a többivel küzdök. Még. ;)
Multiba jó lehet szerintem... -
#126 "de en megmondtam, hogy nem sok koze lesz ennek az ultrarealisztikussaghoz"
EHHEZ sok ész kellett, miután az összes képen 100 méter megas, építészetileg kivitelezhetetlen szerkezetek vannak. Elmehetnél jósnak. -
#125 !!!GYERTEK NETRE CSINÁLTAM SZERVERT!!!
!!!NA GYERTEK!!! -
#124 kicsit olvass vissza aztan lehet fika addig nem. -
#123 igen, ehhez sok ész kellett a képek után...... -
#122 kormannyal megy? -
#120 Valaki próbálta már neten? -
#119 Végre egy játék, amit kisebb gyerekeknek is oda lehet adni :-) -
#118 khmmm...nem akarom mondani, hogy en megmondtam, de en megmondtam, hogy nem sok koze lesz ennek az ultrarealisztikussaghoz, ellenben jo a hangulata es jatszhato:) -
#117 Most 1/2 orat kuzdottem, de nem tudtam megcsinbalni az elso palyat Aranyra (18.01). 1 szazad hianyzik;))))