1088
-
#288 ja 28-a van:D
bocs:)) nem nagyon szoktam figyelni -
OPM #287 szerinted fog még tudni válaszolni rá...? :) -
#286 alex mé nem lesz neted? -
OPM #285 November 28?? azaz ma?? -
#284 vazz nem indul a demo, valami dx9 baja van
9a van telepítve nálam
vmi tipp? -
#283 Hogy en is mondjak valamit: 28-tol nem lesz netem:( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Árnyvadász #282 CSAK MEGSZÜLETETT!!! Mennyit kellett várni rááááá ÁÁÁÁÁÁ....
Stunts óta csak ilyen progit várok, na de most aztán jöhet bármi: HL2, DoomIII, Stalker, XIII, NFS:U stb... MOST EZÉ A PROGIÉ lesz a FŐSZEREP!!!
Végre egy igényes, ötletes, nagyon szép grafikájú és legfőbbképpen: nagyon szórakoztató program! Plussz kihívással teli (gold) és kreatívitást elősegítő (editor).
Nagy szerencse, hogy mindez kijön Nov. 28-án, mert a Crashday-re már nem biztos, hogy tudtam volna várni még egy évet... Gépügyileg sem :)
Hogy zárjam is a sort valamivel:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :) -
#281 !!!!!!!!
Az elozoben kicsit elsiettem a hozzaszolast:((
Az uj demoban VANNAK uj palyak, uj alkatreszek, kuldetesek stb.!!
Csak az elejen ugyanazkat adja egy ideig. Vagyis, erdemes megegyszer neki esni;))
Sorrry! -
#280 Azt nem mondtad, hogy ilyen gyors, munkahelyi verseny kell:))) Arra, azok tenyleg nem jok;)
A TrackMania pont jo lesz munkahelyre szerintem;))
Amugy nincs semmi extra az uj demoban. Teljesen ugyan az. Persze, azert vannak kissebb-nagyobbb valtoztatasok - azert jobb lett - de mint palyak, ugyanazok. -
#279 Innen! -
#277 Én tényleg a hasonlókat szeretem (az STCC2-vel is nyomtam egy darabig, meg persze az SL-ekkel:), de itt a melóhelyen az lenne a fontosabb, hogy amikor a főnök épp nincs jelen, akkor egy gyorsat tudjunk nyomni.
Néha csak 5 perc az egész.
Az Porshe Unleashed is volt egy darabig és elég jól ment ezen a gépen, de túl sok idő amíg töltöget.
Na mindegy, most töltöm a Trackmania Demót.
Jelentős változás került bele? -
#275 mintha kicsit mas lenne a fizikai viselkedese a jarganynak...kicsit nehezebb, mint a beta demo -
#274 (Gamers Hell) A Trackmania béta demo után a publikus demo változattal rukkolt elő a Nadeo. Két újabb pályán szmöröngélhetünk és egy plusz építőblokkal kergethetjük őrületbe a vállalkozó kedvű autóversenyző társainkat mind szingli, mind többjátékos módban.
-
#273 Szerintem az NFS;U nem fut rendesen azon a gepen, raadasul az nem is autos jatek;)))))))) Vagyis autok vannak benne, de szerintem O olyanra gondolt, amiben fontos, hogy azert autokent viselkedjenek:))
De az STCC2 az tenyleg jo, de ott a GPL is. -
#272 STCC 2 :) alap :) -
#271 NFS:PU -
#270 Jéé, ennek van topicja!:D
Nagyon szeretem ezt a gamet, multkor lanon beoltottam a többieket, és hatalmasakat versenyeztünk.Alig várom, hogy megjelenjen a taljes:) -
#269 Bár valószínüleg úgyis maradunk az NFK-nál
Ez hálóban a legjobb amit mostanság kiprószáltam. -
#268 Hát ez szomorú :(
Tényleg Alexease, nem tudsz egy olyan élvezetes autós játékot, amit lanon lehet nyomni, és fut egy p3 750-es gépen? (az 1nsane-en kívül)
-
#267 Szerintem is kimarad;( Eddig sem volt valami fenyes a netkod, ha meg az utkozeseket is at kell vinni, akkor meg is hal.;(
Mivel itt foleg a palyaval, idovel kell versenyezni, valszeg ugy gondoltak, hogy a net jo lesz inteligens Ghost-nak;))) -
#266 Elég nehéz lesz, hogy a pályán tartsd az autót ha közben ütközöl az ellenféllel.... Majd meglátjuk. -
#265 Jelenleg a Beta1 demo multijában átmennek egymáson az autók
Szerintem ez így is fog maradni... -
#264 Még nem néztem meg a videot, de láttam olyan képeket, ahol több auto is küszködik a pályán. Ezek nem tudnak összeütközni? Átmegy az egyik a másikon? Remélem, hogy ez beállítható lesz, ha igy van. -
#263 -
#262 Nem figyeltem, sorry -
#261 Akkor ezek szerint nem ütköznek az autók? -
#259 Igen :) -
#258 Ez világos, de local multira gondolok.
Ja, és ha nem egyedül megyek ... -
#257 Ott volt a kulcsszo, az elso mondat vegen: multiban;)) -
#256 Milyen ütközésre gondolsz? Demoban nincs ellenfél, csak az idő. Ütközni meg bármivel lehet. -
#255 A véglegesben sem fognak ütközni az autók multiban?
Vagy a demóban is be lehetne állítani és csak én vagyok béna? -
#254 6-tal lejebb, mar "bejelentettek";) -
#253 "Trackmania aranylemezen
A Nadeo boszorkánykonyhájában készülő Trackmania nem sokkal ezelőtt aranylemezre került. Az autóversenyzés felhőtlen élményével és a vele járó fizikális megpróbáltatások mellett a program a versenypályák létrehozásának rögös és néha igen unalmas világával kecsegtet. A cucc november 21-től lesz megvásárolható, a szigetországban lakók azonban csak egy héttel később juthatnak az égi mannához." -
#252 Nem tudok rola. De itt az oldala, olvasgass: http://www.trackmaniagame.com/ -
Árnyvadász #251 Azt szeretném megkérdezni, mert nem egyértelmű a számomra, hogy: A játékban lesznek gép által vezérelt autók a Rally módban vagy ezt a programot csak emberek ellen lehet majd játszani?
Fontos lenne, thx... -
#250 Már megjelent? Honnan lehet letölteni? -
#249 Ehhhh -
#248 Egyet olvass vissza;)))))))))) LOL! -
#246 Nadeóék bejelentették, hogy elkészült autóversenyölős játékuk, a TrackMania és még novemberben a boltokba is fogják küldeni a kicsikét. Akik számára ismeretlennek hangzana a cucc, itt, és saját Galériánkban is találhatnak róla néhány képet, itt egy béta demót, de van ám neki hivatalos oldala is! :) -
#244 igaz! én is olvasgatom az autós fórumokat és tökre igazad van. ;)