1088

• hykao #424
    na akkó mellőzöm, pár billentyűzet má elment vadászni...
  • Alexease
    Amugy a jatek neha elegge idegesito, frusztralo tudd lenni;) Sok benne a direkt szivatas, ami mar nem az ugyessegtol fugg. Vagy centinkent kell megtanulni a palyat - az egyik lenyeg elvileg - es/vagy szerencse kell hozza - a masik lenyeg;). Mivel "kszkador", ugyessegi, vagy "Stunts" jatek igy belfer, de hosszabb tavon egyhuzamban jatszva, az ember neha lerugna a monitort a helyerol;))))))))
    Vagyis, mindezek felett, turelem jatek is nagyban;)))
  • I.C.ram
    Mi a francért nem tudok továbbmenni? :(((
  • I.C.ram
    De lehet, hogy kétfajta ISO létezik!!!!!
  • hykao #420
    kösz
  • Alexease
    Azt nem tudom;) Ha nem lenne meg az osszes file-od az ISO-hoz, akkor nem is mukodne;))
  • Alexease
    Itt bonyolult, ugyessegi palyakon kell az autot "tologatni", nagyokat ugratni, repulni stb. Vagy 2 pont koze, a meglevo 1-200 uttipusbol - egyenesek, kanyarok, ugratok, gyorsitok, csovek, 8-asok stb. - olyan szabadon valasztott "utat" epiteni, amin ido alatt vegig ersz;))) stb.
    Probald ki a demot, az a leegyszerubb. Olyan "munka kozbeni", vagy "nyomok egyet-kettot" tipusu jateknak tokeletes. Amugy kicsi - 2-3300 mega - szep, es gyors.
  • I.C.ram
    Nekem akkor miért nem jön be a maradék sorozat??? Miért csak három van nekem??? Nektek hány fájl volt az iso?
  • Alexease
    Nem. Ez ilyen "kis autot hatulrol tologatok", fun, arkad, ugyessegi, logikai jatek;) Eleg jo fizikaval - fun physic;) - kisebb toressel, szep kidolgozassal.
  • hykao #415
    ...akkó nem ilyen corvette, meg ford racing 2 féle gányság???
  • Alexease
    Ezt honnan tudjam?!;)) nekem tetszik, igy erdemes volt letoltenem:)) Hogy neked tetszi-e, azt nem tudhatom;))
    Elobb toltsd le a demot 10-20 mega, abban eleg jo sok mindent ki lehet probalni. Ha tetszik, szedd le az egeszet.
  • hykao #413
    ...érdemes letölteni???
  • Alexease
    Az iranyitas csak a fuves, varas, angolos palyan, a Rally autonak nevezett valamivel gazos. De az nagyon. Annyira idetlenul gyors, hogy szornyu. A teljes C sorozatban, nem volt egy normalis palya.:(( Egyszeruen csak szaguldozni kellett:(((
  • Alexease
    Nekem atlag csak Bronzok vannak, de a Race-ben mar a "D" - 4. ;) - sorozat vegen vagyok. Sorozatonkent 8 palyat adott. A Puzzle resznel a "B"-be.
    MInden sorozat - Race, Puzzle - "F"-ig van - 8-8 palyaval. Plusz van valami "G" sorozat, 2-2 palyaval. Igy jon ki a 102;))
  • magus
    amuy a palyak nehezebbek. marmint a 3.sorozatban tartok es nemtok meg ezustot se csinalni
  • magus
    háát, nemrossz, bar az iranyitas eleg szornyu, foleg hogy (lehet csak) nalam, a gombnyomast egy fel masodperccel kesobb fogja fel, ami elegge megneheziti a korlat nelkuli anoverezest 500m magasban...
  • Mighty
    Igen, ezért mondtam, hogy nem biztos.
    Ezen nem veszümk össze :)
  • robotnyk
    a demoban ez volt, ettől még nem biztos hogy itt is lesz
  • Mighty
    Arany kell! De mint mondtam nem biztos. Majd holnap beszámolok.
  • I.C.ram
    Megcsináltam egy sorozatot ezüstre, de nem változott semmi, pedig eddig bronz volt végig.
  • robotnyk
    előfordulhat, sztem hamar helyrerakják
  • Mighty
    CSiiiirke
  • I.C.ram
    Menj má' :D Egy-két páylát bronzra alig tudtam megcsinálni :)
  • Mighty
    Akkor elmondom neked, ha csak pár aranyérmed van, nem csináltad végig. :)
    Ugyanis, csak akkor adja az extra pályákat, ha minden pályát aranyra csináltad. Ez volt legalább is demo-ban. A fullban még csak 6 aranyérmem van asszem, de nem játszottam még sokat. Holnap behozom melohelyre, aztán majd nyomatom :)
  • I.C.ram
    Öööööö.... hát persze!!! /HAZUDIK MINT A GÉP/ :D

Áhh főleg bronzra meg ezüstre. Arany csak 1-2 van. Összesítettben meg mindegyiket bronzra :DD
  • Mighty
    Marci mindet aranyéremre csináltad?
  • Takimate
    Sziasztok !
    Lejött a warezcenterről minden, kivéve az utolsó 2 rar fájl...
    Megőrülök.
    Szokott ilyet csinálni, hogy szerver error gyakran ?
  • I.C.ram
    Mindig kiírta a sorozat végén, hogy milyen medállra teljesítettem a sorozatot. Tehát nem valószínű, hogy egy sorozatban tobb pálya lenne 10-nél.
  • I.C.ram
    Hát nekem csak a sima versenymódban 3*10 (kb) pálya volt. Ugye a 3 autótípus miatt. A Puzzlenél meg csak 2*10 kb.
  • Alexease
    Ja persze, ha a "3/4"-nel 3-4 orara gondoltal, es nem 3/4 (haromnegyed) orara, akkor elkepzelheto;)))
  • Alexease
    Biztos vegig toltad 3/4 ora alatt?!?!?! Elvileg lehetettlen:))
    102 palya van osszesen!! Meg a normal Race palyak darabja is 1 perc felett van, nem beszelve a Puzzle-rol, amit ki kell talalni, epiteni, logikazni stb. A leg-extrabb esetben is, ha minden versenyt elsore megcsinalsz - lehetetlen - es elore tudod hogy mit kell epiteni a Puzzle-vel, osszerakod, lefutod a versenyt, szerintem minimum 5-6 ora!!!
    Szerintem, max egy sorozatot nyomtal vegig, aztan annyi.
  • Ombika
    Bocsi kicsit hosszu lesz!
    Ez mit is jelent pontosan?
    First, make sure you have downloaded Daemon Tools or similar
    CD-mounting software(Alcohol 120%).

1. Shut down your computer.
    2. Disconnect your IDE-cable from your CD-Rom drive(s).
    This doesn't work, if you disable your CD-Rom drive from bios,
    or it didn't work for me.
    That's how you can bypass the Starforce's cd-check.
    3. Mount Trackmania_FR.bin or other not-fake trackmania's bin-file.
    4. Install the game, if not yet installed and start it.
    5. It should start working now. CD-test passes ok and etc.

Only problem you may have after this, is that you need valid serial,
    which I didn't find.

PS: For some people it works fine with just burning the image onto a cd
    and run it!

Also, if anybody finds a working serial, please share it! (on dc, bit torrent,etc.)

VAn egy cue fajlom meg +Trackmania FR + Manuel + Serial-ace.torrent

NAh most hogyan tudnal feltelepiteni+key!!!

Koszi
  • robotnyk
    ja, én is befejeztem, node ezzel nincs vége, jön a számtalan letölthető pálya
  • I.C.ram
    Én már végigtoltam az egészet, kb. 3/4 óra alatt lehet végezni a versenyekkel meg a puzzle móddal is.
  • robotnyk
    a puzzle mód is nagyon fain, tetszik ez a gém
  • Alexease
    Van.
  • Takimate
    ápropó... LAN van benne ?
    vagy csak interneten lehet ?
  • Takimate
    Inkább feladtam magam a rendőrségen. Már itt állnak fölöttem. Azt mondják fejbelőnek, ha nem adjátok meg a pontos címeteket. NE MONDJATOK NEKIIKSMMMIT !!.asdv.a.s....

kösz egyébként a kimerítő választ :DD
  • Alexease
    Multiplayer;)) Vagyis interneten, egymas ellen, ha kell sajat palyakon stb.
    De utkozesekre ne szamits, mert a demoban nem volt, valszeg itt sem lesz.
  • gabifafnir
    Lenne egy kérdésem? A képeken nagyszerűen látszik hogy többen száguldoznak a pályán.De amikor kipróbáltam azt vettem észre hogy egyedül vagyok.Végigvittem Race játékmódban az "A" kategóriát és a "B"-t is a 6. futamig de még mindig egyedül vagyok.Van olyan játékmód amelyben mondjuk 3-4 ellenféllel lehet versenyezni?Ha igen hol van?