TrackMania Original

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
kurva nagy játékélmény mindjárt telilbebaszom a monitort!!!!!!!!!!!! helppls
Alexease
Ha segitunk, a jatekelmenyedet rontjuk el😉)
Adi
Nem szoktam a space-t nyomni....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
NEM, NEM!!
Figy Csocso barátom... a következõt lehet tenni.. ha vki nem akar ezzel a netgecivel szarakodni akkor:
Letöltitek Csocso-nak azt a hiper-szuper pályáját.. 😊
Gamedata\Challenges\My Challenges\Challenge1.Challenge.Gbx vagy akár Track1.Challenge.Gbx na és amit felül fogsz írni azt mentsed el.. mondjuk a Challenge2.Challenge.Gbx felül írod. Akkor ezt elmented. Csocsoét átnevezed Challenge2.Challenge.Gbx-re és ezt átdobot... felülírja? JA. Ezzel meg is volnánk. Ezek után Game indít>>SOLO>> Challenge és itt a Challenge 2 kiválasztod... és jéé a Csocso pályáján vagy!!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CSOCSO
jerekek segíjjetek máánmer öngyilok leszek!!!
poráblgatom a challangeket de egy csomot nemtok megcsinálni...:
solo>>challange
2 es challange csak ezüst van
4-5-6 challange csak bronz.. hogy a picsbe csináljak aranyat???? pls help... csináljatok replayokat nékemmm
FREAK
nekem nem

CSOCSO : nem néztem, NFSU cikket írtam egész nap, de már megvan, este lecsekkolom a mûvedet

Riszpekk

Van ilyen igen... Fõleg, ha lenyomod kanyarodás közben a space-t... : - ) Ugyanis az a chat gomb...

Adi
Hi!
Nektek nem szokot olyat csinálni, hogy monjuk kanyarodtok balra, hirtelen egy jobb és a következõbe nyomod a bal irányt és baszik arra menni? Szóval nem kanyarodik...

CSOCSO
elmenteni nem lehet...
megcsinálod mész rajta egy kõrt... csinálsz belõle szervert..kilépsz a gamezbõl... majd bemész gamedata/challange/my challangéba majd ott 1 networkos challange file-t becsomizol... és akkor lesz egy mentett pályád.. meglested a pályámat?
FREAK
?? hogy lehet elmenteni?

Riszpekk

CSOCSO
ehhhe.. csináltam egy fasza kis pályát.. nerwork pálya tehát menjetek a netgame ba majd create challange és már mehettek is de elöbb tegyétek be ezt a filet a my challangeba a data/challangeba...
klikk
Alexease
MegaLOL!!! 28 alatt mentem kormannyal, motorhazteto nezettel😊)))))))))))) Bar nem sokat lattam az esemenyekbol😉))
Alexease
Akkorat kell ugrani, hogy a vegefele erjen le, es tovabb pattogjon😉) Csak szerencse kerdese😉)
FREAK
RULEZ!!! 😊

Az nem vágom, hogy mentél át a nyilakon szemben, engem max a második visszabasz, de általában már az elsõ 😊

Riszpekk

Alexease
Kezeli, de a pedalokat nem. Elvileg ugy, mint egy banant. csak kormany+gombok. De poenbol jokat megyek😉) A valtast is lehet befolyasolni, mert altalaban, tovabb huzatja mint kellene, es gaz elengedessel, es ujra nyomassal, olyan mintha valtana is😉)))))
FREAK
kezeli a kormányt??

Riszpekk

Alexease
Csak poen keppen, motorhaztetos nezetbol nyomom, kormannyal😊)))))))) Teljesen felesleges, ertelmetlen, es eredmenytelen, de jo poen😉)))))
M. Tibor

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Alexease
Amugy jo a video😉)))
Alexease
El lehet menteni a visszajatszast, ugy egyszerubb a dolog, mint videot csinalgatni😉
M@TriX
Na ezt videóba is öntöttem. 😉

Videó

Lassítva vettem fel és VirtualDubbal gyorsítottam, szóval az idõt nem mérjétek. 😉
Lehet ügyesebben is megcsinálni, de nekem ekõsször mérhetõen így sikerült. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
dög z a gamez.. elöb neten játszottam😊) kurvajooo😊)
Alexease
Ez tetszik tenyleg, hogy nem csak az reflexeken, es a szerencsen mulik a dolog, nam neha trukkozni is kell. Legeloszor en is mindent "betartottam", aztan rajottem, itt az alenyeg, hogy ne tartsd be😉)) Van, ahol a fel palyat ki lehet/kell hagyni😉))))

Az egyik Challengeben mar olyakat takoltam, hogy szornyu. es meg mindig "csak" ezust - azt hiszem😉 Volt olyan is, hogy mar csak a szerencsen mullott: ha talpra esik, ha atbukik a szallagkorlaton, ha meg tud fordulni a levegoben, ha akkorat pattan stb. ;DDDDD
FREAK
igen, errõl szól a game, gondolkodj, mielõtt nekilódulsz

azon a pályán párszor véletlenül már átrepültem a túloldalra, de nem jutott eszembe nekifutni 😊

Riszpekk

Alexease
Tobb Recen es Challengen is van rendesen gecosag😉))
FREAK
gondoltam, hogy valami gecóság kell, mert körben lehetetlen 30 alá menni 😄

Riszpekk

CSOCSO
ez a gamez nagyon komoly😊)))))))
Alexease
Nekem a 3. 25.26 es meg javithato😉))

Nalam a trukk: a szembenlevo, visszafelejovo, gyrosito utra ugrok at😉)
oneal1
hatos pálya 23 98!!

!Forza Ferrari!

WiZZaRD
yepp. osszes race arany😊

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

FREAK
32.08

eddig összesen 2x sikerült megcsinálnom 😊 mi a trükk?

Riszpekk

WiZZaRD
el vagyok kenodve😞 race-ben a 2-9-ig mind arany, de az elson nem tudom megcsinalni a 18-as limitet, akarhogy megyek😞 es gondolom ezert nem lehet meg menni a 10. palyan😞(((

oneal1
nekem is sokszor kilép

!Forza Ferrari!

Stranger
Azt mondjátok meg miért lép ki egy verseny után? VAn úgy, hogy már induláskor kilép.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

oneal1
nekem 26 32

!Forza Ferrari!

oneal1
race 6os pályán menniyt tudtok menni??
én 24 92 õt

!Forza Ferrari!

M@TriX
Na a Race-ben a Track 3-ban 26.22-es idõt menntem. 😉 és 28 a Gold Limit. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nekem is csak 8.. még..

Alexease
10 Race, es 10 Champion.
WiZZaRD
kicsit "merevebb" a fizika, mint a driverben, de valoban nagyon jo moka. Tenyleg, mennyi race palya van? Nekem eddig 8 jott ossze...?

M@TriX
és a full még jobb lesz. 😉

FREAK
mostanában csomószor valami könnyed játékra vágytam, ami hosszú idõre lekötne, na ez pont ilyen

Riszpekk

Alexease
Szerintem is pont jo a fizika es a vezethetoseg. Epp olyan, amilyennek lennie kell. Nekem anyira megtetszett, hogy ha lenne penzem, ezt megvennem. (ez mar dicseret a keszitoknek😉))
FREAK
azért a Driver ennél komolyabb fizikával rendelkezett (nem volt ilyen magasan a súlypont), de szerintem is pont jó ez

látványos, kicsit játékautó fíling, de nem is kell annyira komolyan venni

ez egy nagyon jó JÁTÉK

Riszpekk

M@TriX
kár hogy még AI nincs benne... 😉 Jó lehet rátolni a padkára az ellent meg letolni a mélybe, stb. 😉 Mint anno az 1Nsane-ben. 😉

Alexease
Pontositok, megneztem😉 15 palya van meg, es 5 nem arany😉 Nem mindegy😉)
Alexease
En is tok jol elvagyok vele😉 Szerintem tuti. Mar meg van 18 palya, 2-3 kivetelebvel mind arany😉)))
Bar vannak szivatasok, amitol a falra maszok, de kis piheno, es ujra😉)
M@TriX
na ezt mondom én is. 😉 Ez szerintem egy egészséges középút. Az árkádos srácok is elboldogulnak vele, de nekünk is minimálisan megfelel. Amúgy a nagy sebességnél való belengetés már nagyon jól érezhetõ és a padkadobás is tetszik. Mondjuk nagyobb töréseknek örültem volna, de ez béta és végülis beérem ennyivel is. 😉

Alexease
Igen, teljesen Driver😉))
Ha ilyen lenne a Colin3 ban, mar akkor orulnek;DD De hat, a Codies meg ez sem tudja;(( Ez a ciki😉)
M@TriX
Szerintem jó kis játék és a ha legalább ilyen sérülésmodell és autómozgás lenne pár mostanában megjelent játékban, akkor én meg lennék elégedve. (Pl.: MC2)
Amúgy az autó mozgása a Driverre emlékeztet.