1088
-
#473 Újra fogom telepíteni, új profile, újra végigviszem a C-ig. Ha addig is van ötletetek ne kíméljetek. Köszi
-
#472 Ha megcsinaltad mind a 102 palyat, akkor meg sokmindent:) Utana jon csak a jatek nagyobb resze, vagy a lenyeg;) A meglevo penzmennyisegbol, a 3 palyastilusra egyenkent vasarolhatsz kozel 100 epitoelemet, amikbol palyakat, Challenge-eket gyarthatsz. Ezekre szintidoket produkalhatsz, megoszthatod masokkal - hagy kiserletezzzenek, mit is talaltal ki - vagy jatszhatsz net-en a sajat vagy masok palyain (csak a dobozos verzioval!). Vagyis, az igazi "jatek"meg hatra van.
(De amugy az osszes palyat csak akkor adja meg, ha van komplett Aranyra befejezett sorozatod, vagyis Bronzokkal nem tudom hogy csinaltad vegig;)) -
#471 fura, a hivatalos fórumon ezt írták a probléma orvosolására.
amúgy nincs még crack a patch-hez, úgyhogy addig azt felesleges letölteni. -
#470 lehet, de ahhoz nemtudom van-e már crack -
#469 hi
megcsináltam a race-t és a puzzle-t, igaz mindegyik majdnem bronz. Ezután mit lehet még csinálni a játékban? :)
-
#468 Megnéztem.
Be van kapcsolva a gyors írás.
A játék így is kivág a desktopra.
C első pálya.
A trackmania.com-ról letölthető 1.1-es pach kell neki? Emiatt csinálhatja ?
HELP PLÍZ !!
-
#467 Téged is kivágott a desktopra pont itt ?
Beállítottad a gyors írást és jó lett? -
#466 ezzel nem fagy ki? -
#465 windows desktop -> jobb gomb -> tulajdonságok -> beállítások -> speciális -> SMARTGART -> gyors írás be
c sorozat első pálya nálam is. stimmt. -
#464 Be kéne kapcsolni a "gyors írást" ? Az mi ? -
#463 radeon 9600-
elolvastam a topikot már, de mi is volt a gáz a 9600-al ?
Kell állítani vmit? Na minnyá visszaolvasok..
Az a furcsa hogy eddig semmi baja nem volt, és nincs is, amíg el nem akarom indítani a C sorozat első pályáját.
5let? -
#462 érdekes haver gépén ugyanezt csinálja, pedig az én verzióm van fent nála. talán valami hardvereses problem. vga-d milyen? neki radeon. -
#461 A RACE-nel mar az F-nel tartok, nagyon kemeny dolgok vannak;)))))
A PUZZLE-nel a D-nel, de el is akadtam:))) Vagy hiba, bug, vagy valami nagyon durva otlet:)) Meg a bronzot sem tudom osszehozni;)) Sot, meg a celig sem tudok eljutni;DDDDD Bar van egy otletem, de majd tesztelem:)) -
#460 Hoppá, nem gondoltam volna, hogy egyszer alapműben fogok tévedni!
Köszike. -
#459 A RACE A-ban minden arany,
A RACE B-n egy két ezüst,
A RACE C-t indítom, hmm... első pálya...
Duplaklikk... desktop !
Miért ?
Pedig most jönne a rally? B*ssz*m*g...
HELPME PLZ !!! -
#458 A végeleges verzióban vannak ellenfelek? Vagy csak a ghost? -
#455 A Stuntsnak anno volt jatektermi valtozata, ugyanazzal a jo kis vektorgrafikas megoldassal, minden ugyanaz volt, csak persze idore mentek a palyak:) En is birtam anno a Stuntsot nagyon, de kicsit maceras ma mar bebuzzenteni egy dosos gamet szamomra, szoval jo ez a Trackmania nagyon, csodalkozoik azon, hogy 10 evig senkinek nem jutott eszebe lemasolni a Stuntsot... -
#454 A Stunts - szerintem - egy legendássá vált játék. Anno rengeteget nyomtuk mi is és őrült jó pályákat csináltunk.
Szerintem dícséretes, hogy vannak olyanok - lásd: Trackmania elkövetők - akik a csili-vili dolgok helyett a játékélményre mennek rá. Szerintem nagyon szuper kis játék lett. A pályaszerkesztő rész adja meg az esszenciáját. No és van multiplayer! S hogy ebből is "legenda" lesz -e? Ki tudja? A Stunts-ról sem gondoltuk anno... Majd kb. 10 év múlva kiderül. ;) -
#453 Hogy mitől volt több?
Abban a játékban volt (az akkori időnek megfelelő szinvonalú) belső nézet. A fizikája alapján sokkal inkább volt valamiféle vezetési élménye az embernek. Sőt tovább megyek abban az időben még a szimulátor jelző sem állt messze tőle. A fizikáját nézve ma is jobb mint ennek. Voltak abban is akróbatikus elemek szép számmal, de az átlag user csak pöpec páját épített (kihagyva a halálkanyaros marhaságokat). A játékot sokkal inkább pályaszerkesztővel ellátott autos gamenak tekintettek, mint akróbatikai ügyességi autós játéknak.
Tehát ettől mássabb a Stunts! Tapéta meg maradjon a falon! ;-) -
#450 Aki esetleg nem tudta volna:
Letölthetővé tették az eredeti "Nagy Öreg" Stunt Car Racert a készítői.
Letöltés például innen:
Stunt Car Racer -
#449 ha azt mondod hogy a stunts ennél több volt (ügyességi autós játék), lekaparom a tapétát -
#448 Történetesen pont az írás előtt :)
Szóval nekem még mindig nagy kedvenc, mai szemmel olyan mint a Chokito "Ronda és finom!"
A Stunts-os hasonlatot csak azért írtam, mert többen ahhoz hasonlították. A látottak alapján továbbra is fenntartom a véleményem. Egyébként szerintem is sokkal inkább egy ügyességi autós játék ez, ezért is van távol a Stunts-tól (és az én világomtól, de ez már egyéni kérdés). -
#446 jaja! -
#445 Na szoval a puzzleban az ermeim:
teli palya b:1 e:1 a:6
sivatagi palya b:3 e:3 a:2
videki palya: b:0 e:1 a:3 -
#444 Egy palya visszajatszasa aranyermesre megcsinalva. -
#443 Thx! -
#442 FILE "TRACKMANIA.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00 -
#441 Hello! Letöltöttem a játékot, de nincs hozzá .cue file-om. Vki plíz írja már be ide, hogy hogyan néz ki a cue file. Thx előre is! -
#440 Mikor jatszottal utoljara a Stunts!-szal? Csak azert kerdezem, mert az ido meg tudja szepiteni a dolgokat, plane, akkor, amikor jatszottal vele es tetszett.
Azert mert en a demo megjelenese utan ujra kiprobaltam a Stunts!-ot es rajottem, hogy csak az ido mulasa miatt erzem, hogy nagyon kiraly jatek volt. Ne feledjuk, akkor meg nem voltak sok ma letezo jatekfajta, csilli-villi 3D, stb.
Szoval arra akarok en kilyukadni, hogy nem koser nekem ez a regi jatek ezerszer jobb volt duma. Tisztelet a kivetelnek! Szerintem most ez nem kivetel. -
#439 ellene=elleni -
#438 így van, egyetértek, én leginkább az elmához tudnám a trackmania-t hasonlítani, ott is volt motor, mégsem volt klasszikusan motorverseny, ott is az idő ellene harc adta a játék sava-borsát (bár azt annyira nem kedveltem mint ezt) -
#437 Mint lent irtam, ez logikai, ugyessegi, reflex, turelem jatek. Az hogy auto van benne, dolog. Mivel nem az autovezetes a lenyeg, a belsonezet felesleges, es hasznalhatatlan is lenne. Bar az auto nem ugy mozog ahogy az illene, de amennyi fizika van benne, az ehez a jatekhoz boven jo.
A CrashDay abszolut mas kategoria, nem lehet osszehasonlitani! Abban tenyleg a tores lesz a lenyeg, szetzuzni a masikat es/vagy szitava loni gepagyuval, raketaval. Abban majd szamit az autos erzes, vagyis talan hasznalhato lesz egy belsonezet. De ott a fegyverek jelenlete - bar opcionalis - a lehangolo. Raadasul, a jatek "celja" sem valami felemelo. Igaz, sokat nem lehetett belole latni, de a tores nem volt annyira meggyozo - egyszeru gyurodes - es max a "film szeru" renderelo engine ami latvanyos.
De ha mar tores es autovezetes, akkor talan a Flat-Out lesz a nyero. Bar abbol sem lattam eddig sokat, de a BugBear cegnev - RallyTrophy, ToughTrucks - azert ott van. Tuti grafika, nagyon jo tores, hullo alkatreszek stb. Jatekmenetrol semmi info, de ez inkabb autoversenyszeru lesz, kissebb-nagyobb zuzasokkal;))
Vagyis itt van 3 jatek, amit majd hasonlitgatnak, bar abszolut nem is lehetne. A TrackMania logikai, ugyessegi jatek, a CrashDay egy nagy hent, a Flat-Out meg autoverseny lesz toresekkel. -
#436 Tudom nem illik elso blikre velemenyt irni, de batorkodom hozza.
Szoval en is nagy Stunts rajongho vagyok, voltam, leszek, de ez a jatek meg csak meg sem kozeliti azt, nem szabad egy lapon emliteni vele! Gyenge iranyitasa van, a fizika is hulladek (na jo az a Stuntsba sem volt ragyogo, de ettol sokkal jobb). A grafika olyan amilyen. A "belso nezet" meg egy hulladek, se muszerfal, semmi...
Szoval eddig nekem nagy csalodas ez a jatek, remelem a Crash Day jovval jobb lesz ettol.
Ha lesz idom meg egy probat meg fog erni, remelem akkor pozitivabban csalodok benne... -
#434 Nem megy neten, mert a Nadeo szerveret hasznalna, ami nem szereti a masolatot;)))) -
#433 Nem Radeon+TFT, hanem igy irtak meg;)) -
#429 ...csak billentyűzetet használok, mert ez, szétverés esetén olcsón pótolható... -
#428 Ha adnál egy emailt :) -
#427 NAh szoval hogyan is kell feltelepiteni? -
#426 Igen, ez tipikus keybord-killer;))) De ezt inkabb analog kontrollerre optimalizaltak, azzal lehet inkabb normalisan menni. Bar van bumper-view, meg hasznal rendes kormanyt is, de nagyon gaz, semmire sem jo;)))) -
#425 Kuld el a profilodat (..\Profiles\teneved.profiles.gbx), megnezem mi van.