1088

• Lacc
    Tényleg nem kéne csinálni valami közös ftp-t ahova felpakolhatnánk az ilyesmit?
  • Lacc
    Ember, ez aztán a szivatós pálya :) De azért ezüstre megcsináltam. Majd nekiállok én is készíteni egy pályát, majd felpakolom :)
  • Mighty
    Ja igen! Nagyon jo kis palyat csinaltal!
  • Mighty
    Par tized kell csak az aranyeremhez :)
  • zaki
    bazz, elég nehéz a pálya (inkább nagyon), de azért szódával elmegy :)
  • zaki
    az igen :)
  • Alexease
    Meg nem toltottem le oket:))
    De irtam gyorsan egy progit, ami kilistazza egy oldalra az osszeset:)) Nekem a letolto manager nem akarta oket batchben szedni, de ha van megoldas szoljatok;)) En most elhuzok, majd jovok;)))
    TrackMania FanTracks
  • robotnyk
    óóóó milyen egy pálya ez, hogy rohadj meg a neved napján
  • robotnyk
    lehet :)
    kipróbálom a pályád, ja és ha töltöttél le másoktól már párszázat, egy zipben felpakolhatnád a lustábbaknak
  • Alexease
    Ha valaki nem talalna a helyet, akkor az uj palyakat a: ..\GameData\Challenges\Downloaded\ konyvtarba kell masolni.
  • Alexease
    5-10 kbyte ;)
  • Alexease
    Itt az elso teszt palyam, lehet nezegetni;)))
    Alexease Desert 001
  • zaki
    mekkora a mérete 1 pályának kb?
  • Alexease
    Megcsinalni oket egyenkent tovabb tart;)))
  • robotnyk
    persze, ráadásul nem is nagyok. csak idegesítő egyenként leszedegetni :)
  • zaki
    én is kipróbáltam a gamet, sztem elég jó kis játék, el lehet vele szórakozni :) egyelőre csak az A8-asig vittem el, megszerezve eddig az összes aranyat, de az utolsó pálya, amin abbahagytam kicsit nehéz
  • Alexease
    Nekem egy komplett Gold-os utan adogatta D-tol F-ig. Van meg egy G sorozat is, 2 palyaval, azt valszeg full Goldnal adja majd.
  • magus
    F-ig? nekem csak d-ig vannak... lehet nem nyertem eleg aranyat, vagy mi?
  • Alexease
    De van meg egy amin meg vegig sem tudtam menni talan:) Valamelyik "Rally" palyan (persze a vege fele) - 2,5 perces - egy kanyarkombinaciobol, maxra kell gyorsitani, es egy extra nagyot ugrani - ket torony kozott. Egy nyikkanas a kanyarban, es rovid, minimalis ivtol elteres, es melle;))) Ezt mar valszeg, csak analog kontrolerel lehet megoldani, vagy bazi szerencsevel. Vagy valami nagyon jo celzoka kell hozza;) En 20-30-bol, egyszer sem tudtam atugrani rendesen;)))
  • Alexease
    Vegig vittem a Race sorozatot F-ig, most mar a full Gold-ra gyurok. De a B-vel nem boldogulok:( A 7. palya abszolut szivas. Mar vagy 150-szer probaltam, de nem megy:(( Raadasul a palya vegen van a szivatas, vagyis mindig vegig kell nyomni hogy kideruljon mi van. Remelem a patchben javitanak az ilyen irrealis idokon, mert ez mar tulmutat a jatekon.
    De van meg jo nehany abszolut genyosag, ami mar azert frusztralo. Pl. van olyan palya valahol, amit csak ugy lehetett megcsinalni Gold-ra, hogy egy nagyivu, hossszu, gyors kanyar kozben, egy urgatorol ferden elugrani, es atrepulni messzebb a kaktuszok kozott pontosan. raaadasul, az erkezes egyszeru sziklakra, vagyis az is ketes. Persze ez is a palya legvegen, vagyis szopacs:((

Latszik egy-ket palyan es idon, hogy a tesztelo jo sokaig elszorakozott vele, minnel extrem utvonalakat keresve, es ha veletlenul osszejott egy brutal ido, akkor azt bent hagyta, hogy jo lesz;))

Persze a jatek lenyege a logika, a sok probalkozas, es a szerencse, errol szol. De azert vannak hatarok;)))

A patch leirasaban irtak is, hogy javitottak egy-ket hasonlo dolgot. Meg a P-D3-at is (bar a leirasban G3 van) ami lehetetlen.

De ezektol fuggetlenul, ha egyszer lesz penzem, akkor szivesen megvennem;)
  • I.C.ram
    Azt nem tudom, hogy észrevettétek-e már, de ha nagyobb a Frame Per Sec-etek, akkor ugyanannyi idő alatt sokkal gyorsabban lehet menni! Próbából lebutítottam grafekot, és ugyanazzal a technikával, mindent ugyanúgy csináltam, de akár 2-4 másodperces megtakarításokkal. Aztán próbáltam úgy, hogy benyomtam antialiasing, aniso-t maxra, tök lassú volt a játék, az autó is marha lassan ment, de a stopper a játékban, meg teljesen realtime ment. Tehát a HC playerek csinálhatják azt, hogy lebutítják a grafikát nagyon, és FPS növekedést kihasználva gyorsabbak lesznek az autók! Ezt utoljra a Quake 3-ban láttam, de azt mondják, hogy minden FPS játékban működik ez.
  • I.C.ram
    Nálam is jelentkezett ez a hiba. Csináltam egy új profile-t, majd újra kezdtem, és teljesen jól adogatta az új küldiket, pedig főleg bronzosok lettek.
  • zsotesz
    Szerintem goldra kell csinálni minden futamot. Nekem miután megcsináltam a Race A,B,C-t (többnyire bronzzal és ezüsttel) nem adott be újabbat.
  • Mighty
    Mert mindegyik futamot legalabb bronzra kell teljesiteni.

Tudott mar valaki Nadeos csucsot megdonteni valamelyik palyan?
  • Ams
    nekem raceC után nincs D :(
  • Lacc
    Nekem eddig ez a rally-s környezet tetszik a legjobban.

Most eljutottam talán az E futamig, hát itt már iszonyat milyen meredek pályaelemek vannak :D Komolyan mondom, nem tudom ki az az állat akinek eszébe jut egy lejtő után berakni egy LEFELE bedőlő kanyart... :P
  • Lacc
    Ja már rájöttem de hülye vagyok :DD
  • Lacc
    Én nem tudom állítani a Shader Quality-t, R9800-am van... Nem tudja valaki miért?
  • robotnyk
    egész jók a vitorlák
  • Alexease
    Azert tudnak a "kis" cegek is;) Nem kell agyon lihegni, hulyere reklamozni. Jo otletek, szepek, korrekt kivitelezes, es fut rendesen. Egyszeruen egy "jatek". nem akarja az emberrel megvetetni tobb 100E-ert a legujabb csucs hardware-eket. Meg nehany kep a Virtual Skpper-bol, de mar csak linkkent, az OFF miatt;))
    pic1 pic2 pic3 pic4 pic5 pic6
  • robotnyk
    odab@sz!
  • Alexease
    Nincs. Csak Ghost! AIünak nem sokertelme lenne a jatekban, utkozes ugy sincs, az egesz idore megy. A Ghost tokeletes megoldas. Tobb jatekosra ott a net vagy a Lan.
  • Alexease
    Mindegy hogyan hivjuk, valszeg az a gondja;) De amelyik kartya nem tamogatja vagy mashogy, azon biztos erdemes a shader beallitasokkal probalkozni.
    Amugy, tenyleg ugyesek:)) Ok csinaljak a Virtual Skipper-t is, es nagyon brutal a viz, a napszak es minden egyebb grafikai megoldas. (Foleg mozgasban:)
  • M@TriX
    A végeleges verzióban vannak ellenfelek? Vagy csak a ghost?
  • musha
    ezt miért nem vettem észre? :)
    mindegy, köszi, így most (PC2-vel) tökéletesen elindul a C1.
  • Mighty
    Problémáim vannak a következő puzzle pályákkal:
    A7(Ezüst), A8(Bronz)
    B5(Ezüst), B8(Bronz)
    C5(Bronz), C8(Bronz)
    D1(Bronz, D3(semmi)

Szóval pár tippnek nagyon örülnék. A fentieken kívül minden arany.
  • Mighty
    A fő ablakban állítsd customra a Graphic Quality-t.
  • musha
    nekem az a beállítás szürke (és PC3)
    és az összes allatta lévő is szürke.
  • robotnyk
    szvsz nem pixel shaderes, mert az én gef4 mxem is megjeleníti, pedig abban nem fícsör. inkább rohadt ügyes volt aki csinálta
  • Alexease
    A "C" sorozatban az ujdonsag a megjelenitesnel a "viz", ami pixel-shaderes. Talan az lehet a gond. driver, beallitas stb. De valszeg a patch tenyleg segit majd, mert nagyon gyorsan megjelent.
    De rengeteg egyeb ujitas, javitas, modositas van a patch-ben, jo lenne ha lennne;)))