1088
-
#571 köszi. az a baj hogy nem valami jól "vásároltam", nem lehet visszacsinálni ugye? -
Szerintem nagyon kellemes kis pálya, nem olyan nehéz, nem olyan könnyű se, szóval tetszik :) -
#569 ITT az én pályám is, ami valszeg nem olyan jó mint a tiétek, mert egyrészt ez az első, másrészt rövid, nomeg nem vagyok valami nagy szám, szal könnyen lenyomhatjátok az én rekordomat is, de azért próbáljátok ki. -
#568 Nem lesz rip belole. Se zene, se film nincs benne, amit ki lehet szedni. De az egesz ISO 250-300 mega. Gondolom dial-up-os vagy, azert kell kicsi?
Ingyenesnek ott a DC, jo szar, de ingyen van;))) Meg lassu;)) -
#566 Majd ejjel csinalok egy masik palyat is;)) De most hozok, mert mar elkestem megint;)))))))) -
#565 - Rossz az install
- Rossz a crack
- DirectX, Videokartya driver, hangkartya driver.
- stb. -
#564 Sziasztok!Neharagudjatok hogy nem olvasok de legyszi valaszoljon vki:miert van az hogy ha elinditom a jatekot akkor egy fekete kep utan vissza dob a vifosba????
Koszonom -
#563 Elsore meg 1-2 tided volt, csak pluszban;))) -
#562 Lol 3 századsec :D -
#561 Masodjara:))
-
#560 Akkor irány megdönteni a rekordomat :P -
#559 Nekem szemelyszerint a Rally-s nem nagyon tetszik:(( Bar a palyak jok lennenek, epitesre, logikara, garafikara, hangokra, de az auto mozgasa mar nem igazan tetszik:(((
Vagyis, amikor elkezdtem a jatekot, nagyon-nagyon nem tetszett, de amiota vegig csinaltam a palyait, azota egy kicsit megbaratkoztam vele;)) -
#558 Nah kíváncsi vagyok ki tudja megdönteni a rekordomat :P -
#557 Na gyerekek csináltam nektek én is egy pályát :D Ez most kivételesen rallys, még egy rallysat se láttam a challengek közül.
Itt lehet leszedni ni. Remélem jó az url... -
#555 majd egyszer megpróbálom, de ez kifejetten idegesít per pill :) -
#554 nincs mit :) -
#553 Valami nehezítést kellett beletennem.
Hidd el megoldható a dolog :) -
#552 hmm. a harmadik loopon nem tok átmenni, ha lassú vagyok visszaesem, ha gyors akkor meg lebucizom a checkpointot előtte... -
#551 na ezt kipróbálom :)
Lacc: nemtom, de asszem azaz -
#550 Az első Alpine-es pályán én is megdöntöttem, nem tudom egyről beszélnük-e :) -
#549 Csináltam én is egy kezdetleges pályát, nem is csináltam túl erős rekordot. Töltsétek. -
#548 az, volt amit már nem is tudtam végig vinni. viszont 2-n megdöntöttem a készítő csúcsát -
#547 jó.mostani.wc. -
#545 Ember, ezek iszonyú nehéz pályák! :D -
#544 Küzködtem egy csöppet, de megvan az aranyérem. Sőőőt :)
A bizonyíték: Alexease pályája -
#543 Mind ket mod-ban, van meg 3 G palya is. Valszeg, csak emgfelelo mennyisegu Gold utan adja oket. -
zsotesz #541 Race módban az F az utolsó vagy van még több is? -
#540 Remelem leesel a lepcson valahol, es lenyomorodsz egesz eletedre, es hosszu-hosszu eletet elsz igy. BUEK! -
#538 A7, A8, B5, C5 ezüst
B8, C8 bronz :( -
#536 crackelted? -
#533 még jó, hogy sehol sem találsz serial-t, mivel nem kell a telepítéshez -
#531 Szerintem nem lehet, valszeg hibas;)) Nekem az Puzzle A-B-C full Gold, a D 1-2 Gold, a 3 semmi:((
A patch leirasban nemlegettek egy Puzzle G3 palya javitast, lehet hogy elirtak, es D3;)))))) -
#530 Puzzle D3-at megcsinálta már valaki? Sííííírok :( -
#529 TrackMania MapPack 1
a honlapról szedtem le pár pályát, úrrá lettem a lustaságon. 22 pálya (Alexease pályája is benne van) -
#528 hát, ha valami nincsen teletolva bump mappingel, 274szeres élsimítással, pixel sóderes vízzel, meg úgy általában 2 oldalas grafikai fícsörlistával, akkor már nem is pálya -
#527 Nem ertem az ilyen "Roncsderby" unreg hulyegyerekeket?!?! -
#526 Viszlat. -
#525 na azt a flat-out-ot még nagyon várom:) ezt a trackmaniat meg ki kéne már próbálni, csak nem sok hangulatom van -
#520 nem ártana
ötlet? -
#519 PuzzleD3-at hogy a @#$@#$-ba kell megcsinalni?