1088

• Alexease
    Nincs benne AI. Ez a jatek direkt idore van kitalalva, es online-ra egymas ellen. Nem is lenne ertelme AI-nak benne.
  • Alexease
    Nincs hozza ido, azert nem jelenik meg. Az editorban, kell hozza gyartani idoket. Jobb oldalt, alul a VALIDATE "gomb". Itt mesz par kort, es a legjobb idoddel mented el a palyat (ha nincs ido, akkor mentesnel szokott szolni).
  • zsotesz
    Ezt nálam is tapasztaltam.
  • robotnyk
    hiába másolom (másoljuk) be a pályádat a downloaded közé, nem jelenik meg a challenge listában!
  • zsotesz
    Én most el vesztettem a fonalat, mi a kérdés?
  • Lacc
    :(
  • Mighty
    Téged beelőztelek, de Alexeastől 1 századdal lemaradtam :)

• Alexease
    Ez nem szegyen, ez igy sikerult;)) Kepzeld el, mit erezhetnek a jatek keszitoi, az osszes palyarekordjukat lenyomtuk;DDDDDDDDDD
  • Mighty
    Bakker szégyenben maradok. Kéne nekem is valami jobb időt futnom :)
  • robotnyk
    hmm ez érdekes. alex linkelését megnéztem, és kipróbáltam azt a pályát ami az övé alatt van egyel, de az sem került a listába...
  • zaki
    multizni szoktatok?
  • robotnyk
    nekem sem, Zsotesz, tudsz te erről valamit?
  • Alexease
    Nincs hozza "gyari" ido, igy nem listazza.
  • Lacc
    Én inkább töltöm az fw-s helyemre, de ha csináltok magyar ftp-t, akkor oda fogom.
  • Alexease
    Szerintem hasznaljatok azt. Ott kesz a palyarol a kep, az info, a keszito, es meg nemzetkozi ismeretseget is szereztek;)))))
  • Lacc
    Ezt valamiért nem hajlandó nekem felismerni, nem listázza ki...
  • Alexease
    De mar gondolkodtam rajta:))
    De a sajat palyakat, a Nadeo/TrackMania oldalra is fel lehet tolteni, es normalis infok is vannak mellette. Vagysi lehet hogy felesleges egy sajat progi.
    Peldaul a regi palyam linkje, a Nadeo-tol: Alexease_Desert_001
  • Lacc

Arrrgh 5 századmásodperc :D
  • robotnyk
    _Zsotesz pálya_
  • Mighty
    Alexease! Nem csinálsz egy olyan pályafeltöltő oldalt, mint anno az SLR:R képek feltöltésére? Persze, ha van elég tárhelyed.
  • Mighty
    Pedig azt a 1:15.11-et úgy csináltam, hogy két emeletet leestem, időt megtakarítva :)

Gratulálok!
  • Alexease
    Franko palya, koszi!!!! Tuti volt, jot mentem rajta, gyors, trukkos:))
  • zsotesz
    OK! Csak add meg az e-mail címed
  • Lacc
    Ja, nekem is meg kellett nézni felülnézetben először, hogy merre is kellene menni azon a körgyűrűn :))
  • robotnyk
    kéne regisztrálni egy tárhelyet, de ha elküldöd nekem én felteszem szívesen az mini ftpmre, elfér bőven
  • zsotesz
    Én is csináltam egy pályát csak valaki mondja meg hogy kell feltölteni
  • robotnyk
    ja ez tényleg jó volt, egy ezüstre jó vagyok ezen is (hiába nem vagyok valami nagy zsonglőr ebben sem)

az első két alkalommal úgy eltévedtem, mint egyszer
  • toMpEr
    az mitol van, hogy ha a solo gamere kattintok kilep a windowsba? a crack zipbol mindent kicsomagoltam.
  • Lacc
    Király kis pálya :)
  • Mighty
    Elkészült a harmadik pályám. Már nevet is adtam neki :)

Spriál vagy szerpentin?
  • robotnyk
    ja csak a pályaépítéshez kell, kéne valami normálisat, de ahhoz nincs elég elem.
  • Alexease
    - A Trainer nem egeszseges;)
    - Install utan a teljes CRACK konyvtar tartalmat be kell masolni!
    - Az 1.1-es patch-hez nincs meg crack, vagyis nem erdemes telepiteni.
  • robotnyk
    hmm, hát ez a trainer dolog nem vált be, amikor valamit venni akarok kifagy a program :-)
  • Alexease
    Online lehet egymas ellen menni, de csak az eredeti verzioval.
  • Alexease
    Lenyomva tartod a Space-t, es a kurzorral "mozogsz".
  • zsotesz
    Azt szeretném kérdezni, hogy a pályaszerkesztőben hogy lehet összefüggő egyenes szakaszt csinálni (úgy hogy a szélén korlát legyen). Alpine pályát kezdtem el csinálni de ilyen összefüggő szakaszt csak úgy tudok néha összehozni ha gyorsan nyomom a space-t és a kurzort; persze így sem mindig sikerül. Valaki biztos tudja.
  • robotnyk
    crack zipből mind az összes filet kimásoltad?
  • robotnyk
    jaaa, az lesz, coppers csít nem csít, szerintem ez elég hülye dolog volt a készítőktől. na minnyá utána is nézek
  • Lacc
    Más megoldást én se tudok modnani sajna... Szerintem a videó kártyádat nem szereti, próbáld meg a driver-cserét.

Robot, nem, sajna nem lehet visszamondani, de nem nagy baj, csak meg kell nyerni egy futamot és máris van pénz újra vásárolni. Vagy felteszel egy trainert ami unlimited coppert ad, aztán olyan pályát csinálsz amilyet akarzs, szerintem ez nem csalás :)
  • STLRR
    Valaki tud valami megoldast????