1088

• Lacc
    up
  • robotnyk
    ha bemásolod a crack könyvtárból a dolgokat akkor lesz ilyen könyvtárad. sok file csak akkor lesz, ha a crack.zipből mindent kimásolsz a játék főkönyvtárába.
  • Lacc
    Ééés készen van egy új pálya! :) Szedjétek le innen. A rekordomat biztos megdönti akárki, aki végig tud rajta menni. Nagyon szar lett mert örültem hogy be tudtam fejezni a saját pályámat :D
  • Bandeeka
    Hali!
    Lenne 1 kérdésem? Feltelepítem a játékot de nemhoz létre ilyen nevű könyvtárat (resource). Ez mitől van?
    Másnál is volt ilyen gond? Mival nincs ilyen könyvtáram nemis tudom crackelni a gamet és igy nemindul el. Thx Segítsetek pls
  • Ombika
    NEktek is francia a nyelve?
  • robotnyk
    igen, nagyon szeretem, bár azt (az egyet :)) nem szívtam meg.
  • Mighty
    És hogy még egy kicsit meglepődj, (ugyebár nagy sebességgel haladsz) jön egy aranyos jobbos lejtő :)
  • robotnyk
    de az a rész amikor két lyukon ugratsz keresztül, az fenomemális, azt hittem beszarok mikor még egy lyuk jött
  • Lacc
    Hu bazz ez tényleg szivatós :DD
  • robotnyk
    ja, akartam is mondani. jó kis pálya. most én is dolgozom egyen, mert találtam egy olyan profile filet, ahol unlimited cucc van
  • Mighty
    Javítottam!
  • Mighty
    Lehet én basztam el, mert jatékon kivül neveztem át. Keresd Challange003 néven.
  • Mighty
    Biztos meg van a validate. A donwloaded könyvtárba tetted be?
  • Lacc
    Nekem nem rakja be a Challenges listába a játékban... Biztos meg van rá a validate?

Egyébként én a D8-at megcsináltam aranyra :)) Vagy 20adszorra :D
  • Mighty
    Persze!
  • Pyx #646
    joregg'!
    Author medal ugye minden racen van?
  • Mighty
    Azt elfelejtettem írni az előbb, hogy szivatós :)
  • robotnyk
    szééép, emlegettelek is közben
  • Mighty
    Megint alkottam: Near Area 51
  • Alexease
    Nekem az A, B, D (kiveve D5) full arany, a C,E,F meg nagyon szivatos, full ezust, ossz 3 arannyal. De raadasul ebbol a C es az F Rally, amit nem is szeretek:(( De F-ben van olyan palya, amin 10-bol 1-szer tudok egyaltalan vegig menni:)))))

Ezekbol az E izgatna, mert az meg Speed-es (Desert), ahoz csinalgatnek meg palyat. A masik ketto nem annyira tetszik.
  • Alexease
    Es most gondolj bele, en a D8-at megcsinaltam - bar nem volt egyszeru:) - de az E es F sorozatban, van olyan, amihez bottal nem tudok hozzapiszkalni;))))

Nem tudom, mennyit szorakoztak az idokkel, de van nehany palya, amit mar nem "szorakoztato" megcsinalni:(
  • OPM
    nem tudod??
    azok viszik a szint a játékba, mint anno a stunstba. Neten játszottam a demoval és ott mentem elégjó izgalmas pályán, nemtom mér mondod, hogy lehetetlen megcsinálni?
  • Alexease
    nem tudom, mitol lesz izgalmasabb, hogy "atfordulhatsz"?!:)) Azokat megcsinalni, meg mar szinte lehetetlen:))
  • OPM
    ezek az alap pályák (a,b,c) elég unalmasak.
    ugye utána jönnek az átfordulós meg ilyen hülyesége? :)
  • Alexease
    Nem.
  • OPM
    a puzzle-okat is végig kell nyomni, hogy sima race-ben kapjunk újakat?
  • Mighty
    Itt egy pelda: puzzle B4 megoldasa
  • OPM
    "Pl. at lehet ugratni egyszakaszt, vagy komolyabban le lehet vagni, vagy van ahol mas iranyba erdemes kezdeni stb."

konkrétabban? :)

a demoban énis találtam csomó ilyen helyet, de itt valahogy nem m1 :( túl sok a checkpoint
  • Alexease
    Bocsi a gepelesi hibakert:(
  • Alexease
    Mindig lehet jobban menni, majdra josz:)) De komolyan, erdemes minden menet elott figyelmesen vegig nzni a palyat, mert sok helyen trukkok vannak. Pl. at lehet ugratni egyszakaszt, vagy komolyabban le lehet vagni, vagy van ahol mas iranyba erdemes kezdeni stb.

Egy irrealis megoldas, de nem talaltam jobbat, az egyik palyan. Csak igy tudtam aranyra: egy nagy ivu, gyors kanyarbol, egy fferde ugratassal, kaktuszok kozott kell atrepulni, es sziklara erkezni. Szerintem tisztan latszik, hogy tizbol egyszer ha osszejon, de mas megoldas nem volt;)))

De van olyan palya az F sorozatban, hogy 10-bol 1-szer tudok vegig menni, nem hogy meg jobb ermet szerezni;)))))

Vagyis az elso 4 sorozat, szinte csak bemelegites:)))
  • OPM
    de csomószor érzem, hogy ennél jobban, tökéletesebben már nem lehetne menni mégis csak sima silver :(
  • robotnyk
    nemtom, gyakorollj
  • Alexease
    Ha az elso 2-4 sorozatban nem tudsz meg aranyat csinalni, akkor a tobbiben meg vegig sem tudsz menni:)) Ez komoly.
  • OPM
    aha, kössz
    melyik pályákon egyszerűbb még az arany? :)
    Nekem eddig az A7-en van csak
  • robotnyk
    4-5 arany kell
  • OPM
    hali! most kezdtem el komolyabban játszani a tm-val.
    Kivittem a 3x8 pályat, voltam a legtöbbet bronzra, 2-3-mal kevesebbet ezüstre és 1-et aranyra
    mikor kapok több pályát?
  • robotnyk
    crack zipből minden filet bemásoltál? videokárty milyen? variállj a graf beállításokkal, frissíts drivert, direct xet....
  • robotnyk
    zsotesz pálya *proper fix* :-)
  • zsotesz
    valdate=validate
  • zsotesz
    Probléma megoldva, a valdate után nem mentettem el. Robotnyknak el küldtem még egyszer, remélem hamarosan felteszi.