TrackMania Original
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem hasznaljatok azt. Ott kesz a palyarol a kep, az info, a keszito, es meg nemzetkozi ismeretseget is szereztek😉))))
De mar gondolkodtam rajta😊)
De a sajat palyakat, a Nadeo/TrackMania oldalra is fel lehet tolteni, es normalis infok is vannak mellette. Vagysi lehet hogy felesleges egy sajat progi.
Peldaul a regi palyam linkje, a Nadeo-tol: Alexease_Desert_001
De a sajat palyakat, a Nadeo/TrackMania oldalra is fel lehet tolteni, es normalis infok is vannak mellette. Vagysi lehet hogy felesleges egy sajat progi.
Peldaul a regi palyam linkje, a Nadeo-tol: Alexease_Desert_001
Alexease! Nem csinálsz egy olyan pályafeltöltõ oldalt, mint anno az SLR:R képek feltöltésére? Persze, ha van elég tárhelyed.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Pedig azt a 1:15.11-et úgy csináltam, hogy két emeletet leestem, idõt megtakarítva 😊
Gratulálok!
Gratulálok!
OK! Csak add meg az e-mail címed
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ja, nekem is meg kellett nézni felülnézetben elõször, hogy merre is kellene menni azon a körgyûrûn 😊)
kéne regisztrálni egy tárhelyet, de ha elküldöd nekem én felteszem szívesen az mini ftpmre, elfér bõven
Én is csináltam egy pályát csak valaki mondja meg hogy kell feltölteni

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ja ez tényleg jó volt, egy ezüstre jó vagyok ezen is (hiába nem vagyok valami nagy zsonglõr ebben sem)
az elsõ két alkalommal úgy eltévedtem, mint egyszer
az elsõ két alkalommal úgy eltévedtem, mint egyszer

az mitol van, hogy ha a solo gamere kattintok kilep a windowsba? a crack zipbol mindent kicsomagoltam.
- A Trainer nem egeszseges😉
- Install utan a teljes CRACK konyvtar tartalmat be kell masolni!
- Az 1.1-es patch-hez nincs meg crack, vagyis nem erdemes telepiteni.
- Install utan a teljes CRACK konyvtar tartalmat be kell masolni!
- Az 1.1-es patch-hez nincs meg crack, vagyis nem erdemes telepiteni.
Azt szeretném kérdezni, hogy a pályaszerkesztõben hogy lehet összefüggõ egyenes szakaszt csinálni (úgy hogy a szélén korlát legyen). Alpine pályát kezdtem el csinálni de ilyen összefüggõ szakaszt csak úgy tudok néha összehozni ha gyorsan nyomom a space-t és a kurzort; persze így sem mindig sikerül. Valaki biztos tudja.
jaaa, az lesz, coppers csít nem csít, szerintem ez elég hülye dolog volt a készítõktõl. na minnyá utána is nézek 

Más megoldást én se tudok modnani sajna... Szerintem a videó kártyádat nem szereti, próbáld meg a driver-cserét.
Robot, nem, sajna nem lehet visszamondani, de nem nagy baj, csak meg kell nyerni egy futamot és máris van pénz újra vásárolni. Vagy felteszel egy trainert ami unlimited coppert ad, aztán olyan pályát csinálsz amilyet akarzs, szerintem ez nem csalás 😊
Robot, nem, sajna nem lehet visszamondani, de nem nagy baj, csak meg kell nyerni egy futamot és máris van pénz újra vásárolni. Vagy felteszel egy trainert ami unlimited coppert ad, aztán olyan pályát csinálsz amilyet akarzs, szerintem ez nem csalás 😊
ITT az én pályám is, ami valszeg nem olyan jó mint a tiétek, mert egyrészt ez az elsõ, másrészt rövid, nomeg nem vagyok valami nagy szám, szal könnyen lenyomhatjátok az én rekordomat is, de azért próbáljátok ki. 

Nem lesz rip belole. Se zene, se film nincs benne, amit ki lehet szedni. De az egesz ISO 250-300 mega. Gondolom dial-up-os vagy, azert kell kicsi?
Ingyenesnek ott a DC, jo szar, de ingyen van😉)) Meg lassu😉)
Ingyenesnek ott a DC, jo szar, de ingyen van😉)) Meg lassu😉)
Sziasztok!Neharagudjatok hogy nem olvasok de legyszi valaszoljon vki:miert van az hogy ha elinditom a jatekot akkor egy fekete kep utan vissza dob a vifosba????
Koszonom
Koszonom
Nekem szemelyszerint a Rally-s nem nagyon tetszik😞( Bar a palyak jok lennenek, epitesre, logikara, garafikara, hangokra, de az auto mozgasa mar nem igazan tetszik😞((
Vagyis, amikor elkezdtem a jatekot, nagyon-nagyon nem tetszett, de amiota vegig csinaltam a palyait, azota egy kicsit megbaratkoztam vele😉)
Vagyis, amikor elkezdtem a jatekot, nagyon-nagyon nem tetszett, de amiota vegig csinaltam a palyait, azota egy kicsit megbaratkoztam vele😉)
Na gyerekek csináltam nektek én is egy pályát 😄 Ez most kivételesen rallys, még egy rallysat se láttam a challengek közül.
Itt lehet leszedni ni. Remélem jó az url...
Itt lehet leszedni ni. Remélem jó az url...
Valami nehezítést kellett beletennem.
Hidd el megoldható a dolog 😊
Hidd el megoldható a dolog 😊
hmm. a harmadik loopon nem tok átmenni, ha lassú vagyok visszaesem, ha gyors akkor meg lebucizom a checkpointot elõtte... 

Szerintem nagyon kellemes kis pálya, nem olyan nehéz, nem olyan könnyû se, szóval tetszik 😊