TrackMania Original

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
multizni szoktatok?

robotnyk
nekem sem, Zsotesz, tudsz te errõl valamit?
Alexease
Nincs hozza "gyari" ido, igy nem listazza.
Lacc
Én inkább töltöm az fw-s helyemre, de ha csináltok magyar ftp-t, akkor oda fogom.
Alexease
Szerintem hasznaljatok azt. Ott kesz a palyarol a kep, az info, a keszito, es meg nemzetkozi ismeretseget is szereztek😉))))
Lacc
Ezt valamiért nem hajlandó nekem felismerni, nem listázza ki...
Alexease
De mar gondolkodtam rajta😊)
De a sajat palyakat, a Nadeo/TrackMania oldalra is fel lehet tolteni, es normalis infok is vannak mellette. Vagysi lehet hogy felesleges egy sajat progi.
Peldaul a regi palyam linkje, a Nadeo-tol: Alexease_Desert_001
Lacc

Arrrgh 5 századmásodperc 😄
robotnyk
Mighty
Alexease! Nem csinálsz egy olyan pályafeltöltõ oldalt, mint anno az SLR:R képek feltöltésére? Persze, ha van elég tárhelyed.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Pedig azt a 1:15.11-et úgy csináltam, hogy két emeletet leestem, idõt megtakarítva 😊

Gratulálok!

Alexease
Franko palya, koszi!!!! Tuti volt, jot mentem rajta, gyors, trukkos😊)
OK! Csak add meg az e-mail címed

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Lacc
Ja, nekem is meg kellett nézni felülnézetben elõször, hogy merre is kellene menni azon a körgyûrûn 😊)
robotnyk
kéne regisztrálni egy tárhelyet, de ha elküldöd nekem én felteszem szívesen az mini ftpmre, elfér bõven
Én is csináltam egy pályát csak valaki mondja meg hogy kell feltölteni

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

robotnyk
ja ez tényleg jó volt, egy ezüstre jó vagyok ezen is (hiába nem vagyok valami nagy zsonglõr ebben sem)

az elsõ két alkalommal úgy eltévedtem, mint egyszer
toMpEr
az mitol van, hogy ha a solo gamere kattintok kilep a windowsba? a crack zipbol mindent kicsomagoltam.

Lacc
Király kis pálya 😊
Mighty
Elkészült a harmadik pályám. Már nevet is adtam neki 😊

Spriál vagy szerpentin?

robotnyk
ja csak a pályaépítéshez kell, kéne valami normálisat, de ahhoz nincs elég elem.
Alexease
- A Trainer nem egeszseges😉
- Install utan a teljes CRACK konyvtar tartalmat be kell masolni!
- Az 1.1-es patch-hez nincs meg crack, vagyis nem erdemes telepiteni.
robotnyk
hmm, hát ez a trainer dolog nem vált be, amikor valamit venni akarok kifagy a program :-)
Alexease
Online lehet egymas ellen menni, de csak az eredeti verzioval.
Alexease
Lenyomva tartod a Space-t, es a kurzorral "mozogsz".
Azt szeretném kérdezni, hogy a pályaszerkesztõben hogy lehet összefüggõ egyenes szakaszt csinálni (úgy hogy a szélén korlát legyen). Alpine pályát kezdtem el csinálni de ilyen összefüggõ szakaszt csak úgy tudok néha összehozni ha gyorsan nyomom a space-t és a kurzort; persze így sem mindig sikerül. Valaki biztos tudja.

robotnyk
crack zipbõl mind az összes filet kimásoltad?
robotnyk
jaaa, az lesz, coppers csít nem csít, szerintem ez elég hülye dolog volt a készítõktõl. na minnyá utána is nézek
Lacc
Más megoldást én se tudok modnani sajna... Szerintem a videó kártyádat nem szereti, próbáld meg a driver-cserét.

Robot, nem, sajna nem lehet visszamondani, de nem nagy baj, csak meg kell nyerni egy futamot és máris van pénz újra vásárolni. Vagy felteszel egy trainert ami unlimited coppert ad, aztán olyan pályát csinálsz amilyet akarzs, szerintem ez nem csalás 😊
STLRR
Valaki tud valami megoldast????

robotnyk
köszi. az a baj hogy nem valami jól "vásároltam", nem lehet visszacsinálni ugye?
Lacc

Szerintem nagyon kellemes kis pálya, nem olyan nehéz, nem olyan könnyû se, szóval tetszik 😊
robotnyk
ITT az én pályám is, ami valszeg nem olyan jó mint a tiétek, mert egyrészt ez az elsõ, másrészt rövid, nomeg nem vagyok valami nagy szám, szal könnyen lenyomhatjátok az én rekordomat is, de azért próbáljátok ki.
Alexease
Nem lesz rip belole. Se zene, se film nincs benne, amit ki lehet szedni. De az egesz ISO 250-300 mega. Gondolom dial-up-os vagy, azert kell kicsi?
Ingyenesnek ott a DC, jo szar, de ingyen van😉)) Meg lassu😉)
Alexease
Majd ejjel csinalok egy masik palyat is😉) De most hozok, mert mar elkestem megint😉)))))))
Alexease
- Rossz az install
- Rossz a crack
- DirectX, Videokartya driver, hangkartya driver.
- stb.
STLRR
Sziasztok!Neharagudjatok hogy nem olvasok de legyszi valaszoljon vki:miert van az hogy ha elinditom a jatekot akkor egy fekete kep utan vissza dob a vifosba????
Koszonom

Alexease
Elsore meg 1-2 tided volt, csak pluszban😉))
Lacc
Lol 3 századsec 😄
Alexease
Masodjara😊)
Lacc
Akkor irány megdönteni a rekordomat 😛
Alexease
Nekem szemelyszerint a Rally-s nem nagyon tetszik😞( Bar a palyak jok lennenek, epitesre, logikara, garafikara, hangokra, de az auto mozgasa mar nem igazan tetszik😞((

Vagyis, amikor elkezdtem a jatekot, nagyon-nagyon nem tetszett, de amiota vegig csinaltam a palyait, azota egy kicsit megbaratkoztam vele😉)
Lacc
Nah kíváncsi vagyok ki tudja megdönteni a rekordomat 😛
Lacc
Na gyerekek csináltam nektek én is egy pályát 😄 Ez most kivételesen rallys, még egy rallysat se láttam a challengek közül.

Itt lehet leszedni ni. Remélem jó az url...
robotnyk
majd egyszer megpróbálom, de ez kifejetten idegesít per pill 😊
zaki
nincs mit 😊

Mighty
Valami nehezítést kellett beletennem.

Hidd el megoldható a dolog 😊

robotnyk
hmm. a harmadik loopon nem tok átmenni, ha lassú vagyok visszaesem, ha gyors akkor meg lebucizom a checkpointot elõtte...
robotnyk
na ezt kipróbálom 😊

Lacc: nemtom, de asszem azaz
Lacc
Az elsõ Alpine-es pályán én is megdöntöttem, nem tudom egyrõl beszélnük-e 😊