1088

• Alexease
    http://hdc.atw.hu/index2.html
  • zsotesz
    Melyik az az sms web ahol 160 HUF egy hétre? Én a warezcenterről szoktam letölteni, de ott ennyi pénzért csak két napot ad (bár szvsz még így is megéri).
  • robotnyk
    van, és le is lett írva párszor.
    amikor elindul a launcher, katt a Configuration -re. graphic qualityt állítsd custom-re. ekkor nyomj az advancedre, ahol a display fül alatt a Shader quality-t állítsd PC2-re!
  • Alexease
    160 HUF egy hetre az SMS Web, min. 50k toltes, van minden. Nem ertem, miert jo az ilyenekkel szenvedni:((
  • Pyx #758
    én sem tudom, de amig connectinget ir, addig nem csatlakozott :)

..ha kazaarol le tudtaad szedni a torrentet, akkor a játékot miért nem onnan? :o)
  • robotnyk
    én passzolom...
  • oneal1
    thx
  • robotnyk
    itt vannak ugyan, de ehhez nem kell. ha a crack zipből nem másolsz be mindent a játék könyvtárába, akkor kéri a cdkeyt, szal nézd meg azt a crack.zipet alaposabban :D
  • oneal1
    cd keyt lécci irjon valaki
    vagy oylan oldalt ahonnan tudok nézni több játékhoz is
    köszi
  • Alexease
    En is sokat nyomtam a Codemasters szerveren, jo party-k voltak:)))
  • fm
    egyetértek..és akkor ez tényleg az insane:)

megvan vhol,2en már nyomtuk is lanon csak régen..de talán újra elő kéne venni,már szinte meg is feledkeztem róla. hajrá!!
    :)
  • Alexease
    Pedig ez az Insane!:))
    Csak mindenki, mindig csak uj jatekokkal akar jatszani, ami tele van zsufolva, uj hightech grafikai efektekkel. Es sajnos, ezek az efektek miatt, a jatek mar nem az igazi, mert kimaradnak dolgok.

Lehet, hogy az Inane mar 3 eves, de grafikailag azert meg mindig nagyon jo, foleg ha az ember a jatekkal foglalkozik, es nem azzal, hogy hogyan tukrozodik az auto. De attol fuggetlenul, van benne grafikailag nagyon jo por, fust, viz, tukrozodes, kod, fenyek, arnyekok, koszolodas, kopas stb.

Es mint azutos jatek, nagyon jo fizika, elvezetes vezetes, iranyithatosag, tores, gyurodes, alkatresz elhagyas, tobb kulso es belsonezet, FFB.

Jatekmodokbol korpalyas versenyek, free race, akcio dus Tapture/Return The Flag, csak tores mod, check point race stb.

Es megy LAN-on, online, toressel, mindennel egyutt.

Es rengeteg auto, palya, palyagenerator, sajat festesek, sok letoltheto palya, auto stb. stb.

Aki fun race-re vagyik, jo kis zuzos netes autos jatekra, annak arekad kategoriaban meg mindig az Insane a csucs. A szolgaltatasait, lehetoseget nem fogjak lenyomni egyhamar. Sajnos manapsag, szinte mar csak a grafikara mennek, es az eleg keves egy jo jatekhoz.

• fm
    ez biztos az insane? nekem megvan/volt de nem ilyenre emlékszem..
  • arty
    bar allitolag a bitorrent is bitang jo :)

alexease: nemertem miert emeled ki h a crashday arkad jellegu... ha az azlesz (a fizikat realra tervezik) akkor mi a trackmania? :)

sztem a crashday ut mindent, halistennek a fegyverek csak opcionalisak, a gfx korrekt, a tores mar most latszik h jobb mint a trackmaniaban, lesz utkozes, bazinagy loopok ;) Kicsit stuntsosabb lesz mint a TM.

Flatoutot meg majd meglatjuk... mostanaban a legtobb pc autosban nincs langame :( buzi konzolos hatas ... amihez igertek (merci w racing) se jon, ford racing2ben alapbol nincs, corvetteben volt egyedul, de azmeg.... :)) nfsuban sincs :(

egyre szarabb a helyzet :( egy tetves utkozesecske hianyzott volna ebbe a TMbe ...
  • arty
    truckman: ingyenes letoltesekhez fajlcserelo: szerintem a legjobb: www.emule-project.net - faq ban leirjak hogyan kell beallitani!
  • robotnyk
    kell hozzá egy bittorrent nevü progi, hogy le lehessen szedni, nézz utána a googleban.
  • Alexease
    Hat az Insane:))
  • Lacc
    Ez melyik game?
  • Alexease

• Alexease
    Ev kozepen jon a Crash Day ami inkabb arkad jellegu, csak tores. Ugyan ekkor, esetleg kesobb, jon a Flat Out, ami mar inkabb autoverseny, de hatalmas toresekkel:))
    Mindkettonek van topic-ja, nezz utana.

Jelenleg, amivel meg jot lehet szotakozni, ami hasonlo fun race, az az Insane:))
  • fm
    :(( beteszteltem és nincs ütközés...kár érte. azért maj kipróbáljuk ketten is,mer most csak egyedül nyomtam,lehet hogy jól el lehet azért szórakozni vele...nincs vmi hasonló autós game,ahol ütközni is lehet? vmi roncsderby :)
  • Alexease
    Ez nem roncs derby:) Ez inkabb ugyessegi jatek, ami idore megy. Bar azert az utkozes elfert volna:( Meg ha opcionalisan is. De allitolag olyan szar a net-kodja, hogy valszeg azert is maradt ki:))
  • fm
    komolyan? akkor lehet fel se teszem..nincs ütközés? :(((
  • Alexease
    Csak Challenge palyakon lehet menni es nincs utkozes - ha jol tudom.
  • fm
    én mindjárt feldobom a másik gépre is..oszt maj nyilatkozok..
  • arty
    azt meseld, hogyan megy a lanos play ?

utkoznek a kocsik, avagy a tobbieket csak ghostkent latod ?

van bajnoksag is ? challenge palyain lehet menni ?

vagy csak a raceseken ?
  • robotnyk
    innen
  • Lacc
    A hátamról.
  • robotnyk
    van, Fig 8, plusg G 1-3ig raceban és Puzzleben is
  • robotnyk
    ha elindul a trackmania launcher, katt a Configure-ra. a graphics qualityt állítsd Customre. ezután katt az advancedre, és a shader qualityt állítsd PC2-re. aztán katt ok, save, és nyomhatod!
  • Alexease
    Mert hulye vagy:)))
  • robotnyk
    kellenek az aranyak
  • zsotesz
    Megnéztem a képet de nálam alapból a várfal körbe megy, körülötte víz, oda nem enged rakni építőelemet.
  • zsotesz
    Köszi
  • zsotesz
    Segítsetek plz. A puzzle C8-at nem tudom megcsinálni. A várfal tetejére már fel tudok menni csak az a gond, hogy nem tudok lejönni. Ha leugratok akkor mindig a vízbe esem.
  • robotnyk
    restart? bármennyiszer újrapróbálhatsz egy pályát!
  • robotnyk
    nem kell az összesnek aranynak lennie, de egy 7-8at jó ha összeszedsz
  • robotnyk
    passzolom, de azt talán lehet
  • OPM
    lan-t 100%, hogy lehet?
  • robotnyk
    nincs, mert warezzal nem lehet netes multit nyomni, csak lanosat.