628
Trainz Railroad Simu 2004
  • V43 1105
    Egy régebbi munkám :

• Guriga
    Hi!

Speedle: töröld ki az intró videót. El fog indulni a játék.
  • kavekedvelo
    Helló! ha valakinek van egy eredeti Serial Numbere amit az interneten nem használ, egy olyan Planet Auran(DLS) profilja ami már nem kell neki vagy, aki közösen használná velem azt nagyon nagyon nagyon........ kére hogy küldjön egy mail-t a [email protected]
  • Speedle
    :) mind1 azért kössz!!!(de ettől még ha valaki tudja mit kell tenni az írhat nem adom fel könnyen):)
  • csgery
    De nem olvastam el rendesen. Nálad a DivxMedia.ax van az üzenetben. A kezdő videó kodekje összeakad a gépen tárolt kodekkel... megoldását sajnos nem tudom, de nekem ilyet nem írt, én erről cask hallottam:)
  • csgery
    Ezt nekem is szokta kiirni... egyenlőre nemtom mi lehet a baj:S ... sajna:D
  • Speedle
    A fatal error has occured.

Class: Hardware
    Reason: Acces Violation
    Exception @ 0C9892C9 in C:\WINDOWS\system32\DivXMedia.ax
    Recoverable exception: Yes

EAX: 0A365410 EBX: 0A3654FC ECX: 00000000 EDX: 7C90EB94
    ESP: 0012E504 EBP: 80004005 ESI: 0A3654F0 EDI: 0A3654FC

DS: 00000023 FS: 0000003B
    ES: 00000023 GS: 00000000
    SS: 00000023 CS:EIP: 001B:0C9892C9

Flags: 00210202 (CF:0 ZF:0 SF:0)

Call Stack:

0c9892c9 - 00000001(+182c9) C:\WINDOWS\system32\DivXMEDIA.ax
    Unable to gather full diagnostics

Feltettem a trs 2004-et és mikor el akarom indítani akkor azt írja ki amit az elöbb leírtam valaki pls
  • Speedle
    okés regisztrálva vok de pályát nem lehet, főleg nem magyart.
    mind1 ha valaki tud olyan oldalt ahol MAGYAR pályákat tudok leszedni pls írjon ha kell itt az msnem :
    [email protected]
  • kBagyula #380
    Regisztrálj, csak úgy tudsz letölteni.
  • Speedle
    Hogy mit csináljak?
  • [HUN]FaTaL
    reggelj
  • Speedle
    Azon belül????mert én nem találok sehol plyákat!
  • kBagyula #376
    itt? :DD
  • Speedle
    hi!
    Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a TRS 2004-hez magyar pályákat???
  • csgery
    KÖszi:)
  • kBagyula #373
    Paint Shed
  • csgery
    Nah,akko megint egy kérdés:)
    Mi annak a programnak a neve, amivel át lehet festeni a modelleket? Ha vki tudja,lécci segíccsen
  • Varga10
    Hello all!!!

Ez milyen játék inkább stratégiai és utasítod a mozdonyokat hogy honnan hová mikor mit, vagy beülsz és a te feladatod irányítani őket????
  • csgery
    Biztos? Nem találta...
  • kBagyula #369
    Benne van alapból a modell.
  • csgery
    Halihó mindeki!!! Nem tudja valaki, honna lehet egy SD70 - es típúsú mozdonyt leszedni? Bátyónak kellene:). Előre is kösz!
  • kidlacee
    Segtítene valaki az ügyben hogy a leszedett magyar mozdonyokat hogy kell feltenni hogy működjenek?
    NAgyon megköszönném...A V 43 1070-est szedtem le de az is eleve több fileból áll...
  • Boxer HUN
    Hali Gyula: Most mikor írok nem megy a trainz.hu!!! Ez elött 1-2 nappal pedig ismeretlen okból kifolyólag elveszett az ottani fórum írás jogom??? why?? Utánna néznél?

• gegg27
    honnan tudok letölteni a trs2004 játékhoz kiegészitöket?
  • gegg27
    sziasztok hogyan tudok vonatokat letölteni a demo játékhoz
    ?
  • totti10
    hi
    a játékhoz kijött már vmi patch?
  • neoplan
    HI all!
    Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Trainz Railroad Simu 2004-et?
    Választ előre is kösz!
  • neoplan
    Hello all!
    Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni ingyenesen a Trainz Railroad Simulator 2004-t?
  • Faterx
    Nekem sincs:)
  • Csuhai G
    Igazad van, de szerintem azért kérte itt mert nincs pénze! :)
  • Faterx
    5 K-ért orig. és nincs több gondod...
  • SzThoma
    Szevasztok. Szeretnék egy nagy szívességet kérni. Aki regisztrálta magát az auran dls-en, az nem tudná egy napra a regisztrációs nevét és kódját odaadni, mert a bpmotot csak onnan lehet letölteni. Csak egy napra kellene és aztán vissza is adnám, esetleg tudnék neki pár ritka cdp-t küldeni. Ha valaki úgy érzi, hogy egy napot kibír a dls nélkül, az küldjön el lécci a regisztrációját az [email protected] címre. Vagy ha letöltené és a cdp-ket elküldené, nekem az is kiváló lenne.

Üdv,
    SzThoma
  • Tarajos Sül
    Köszi!

Még nem olvastam,át hogy el ne felejtsem megköszönni,de biztos hasznos a linked!
  • kBagyula #355
    Szia!

Szabályt (rule) kell létrehoznod. Bővebben itt olvashatsz

Üdv,
    kBagyula
  • Tarajos Sül
    Én is kérnék egy segitséget!

Ha telepitek egy uj megállóhelyet,vagy várotermet(állomást) behuzok oda egy passenger kocsival,meg állok és egyszerűen nem tudok szállitani utast!

Ez tulajdonképpen azért van,mert nem áll senki a peronon!
    Hogy lehet az megcsinálni,hogy uj állomásnál,személyvagonnal,lehessen szállitani embereket,és eggyáltalán hogy magam által telepitett állomáson legyenek is emberek!
    Amit majd én a másik állomásra elszállitok!
  • 12346
    áp
  • 12346
    kérnék egy kis segítséget:)

még vmikor múlt évben nyitottak egy külön topicot egy pályának. vmely hazai vonal volt lekoppintva, kb 300mb. ennyi maradt meg róla sajna:) meg, hogy igényes. talán vki tudja melyikre gondolhatok. viszont merre lehet megtalálni? trainz.hu-n pálya letöltési lehetőséggel nem is találkoztam, vagy vak vagyok. más ötletem meg nincs.
    pls help:)
  • nagykispeter
    Ha pedig elakarnak kapni akkor úgyis elfognak,lehet az SMS vagy torrent vagy bármi.Ebbe nyugodt lehetsz,de a megosztással jobban megütöd a bokádat.Az olyan mintha árulnád a cuccot
  • nagykispeter
    Arrol nem is beszélve hogy van Telecardos oldal is
  • nagykispeter
    Aha akkor nézz szét hányan álltak bíróság elé fájlcserélők miatt.Gondold el ott se hülyék vannak egy pár dolgot kell csak nekik tőlteni aztán már csak az IP.-ket kell azonosítani.Nem véletlen hogy a fájlcserélősöket fogják meg.Arról nem is beszélve hogy ott megosztassz és PONT EZ A LÉNYEG