Trainz Railroad Sim 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a TRS 2004-hez magyar pályákat???
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mi annak a programnak a neve, amivel át lehet festeni a modelleket? Ha vki tudja,lécci segíccsen<#rinya>#rinya>
Ez milyen játék inkább stratégiai és utasítod a mozdonyokat hogy honnan hová mikor mit, vagy beülsz és a te feladatod irányítani õket????
NAgyon megköszönném...A V 43 1070-est szedtem le de az is eleve több fileból áll...
<#worship>#worship>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
?
Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Trainz Railroad Simu 2004-et?
Választ elõre is kösz!
Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni ingyenesen a Trainz Railroad Simulator 2004-t?<#vigyor2>#vigyor2><#nemtudom>#nemtudom>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Üdv,
SzThoma
Ha telepitek egy uj megállóhelyet,vagy várotermet(állomást) behuzok oda egy passenger kocsival,meg állok és egyszerûen nem tudok szállitani utast!
Ez tulajdonképpen azért van,mert nem áll senki a peronon!
Hogy lehet az megcsinálni,hogy uj állomásnál,személyvagonnal,lehessen szállitani embereket,és eggyáltalán hogy magam által telepitett állomáson legyenek is emberek!
Amit majd én a másik állomásra elszállitok!
még vmikor múlt évben nyitottak egy külön topicot egy pályának. vmely hazai vonal volt lekoppintva, kb 300mb. ennyi maradt meg róla sajna😊 meg, hogy igényes. talán vki tudja melyikre gondolhatok. viszont merre lehet megtalálni? trainz.hu-n pálya letöltési lehetõséggel nem is találkoztam, vagy vak vagyok. más ötletem meg nincs.
pls help😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Tudtok privátban olyan torrentoldalakat mondani,ahonnan le lehetne tölteni a Trainz 2004-et? /torrentspy-on, thepiratebay-en van, de nem seedeli senki 😞/
SMS-es oldalról nem nagyon szeretnék tölteni, mert azzal akkorát lehet bukni, mint az ólajtó.
Köszi!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Van ehezz olyan a game-hoz olyan oldal,ahonnan a játékhoz lehet letölteni cuccokat?
Kiegészitések!:uj pályák,keritések,stb
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
mit jelent ez (Uninstalláld a divx feliratozó progidat amivel a subokat jeleníted meg). Végig olvastam a topikot és már csak abban bizom, hogy ez a problémám az inditásnál. A menü bejön és ott ha valamire rá megyek mondjuk driver-re akkor bejön az oldal de de nem tudok választani semmit mert nincs semmi felirat amiböl választhatnák. A bin könyvtárban felül írtam train.exe-t.
Segitsetek!!!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
tudtommal az 1700-es celnek csak 128-van!
Havernál a 2,4-es Pentium procival (1M😎 ment 3200 pontot de a CPU tesztet nem csinálta meg valamiért...
Ja amúgy nem tom miért nincs vonatos játék pedig királyok a vonatok!!
Nagybetûvel írd a szerialt....
A tied hogy ment 3549 pontot??????????
még Scenariok sincsenek nekem.
semmi<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1><#wow3>#wow3>
Még fû textúra sincs
Höhöhöhöhöhö ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ miggyá sirok