Trainz Railroad Sim 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
reggelj

http://goo.gl/gd6Zi5

Azon belül????mert én nem találok sehol plyákat!

kBagyula
itt? 😄D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hi!
Nem tudja valaki honnan lehet leszedni a TRS 2004-hez magyar pályákat???

csgery
KÖszi😊 <#worship>
kBagyula
Paint Shed

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

csgery
Nah,akko megint egy kérdés😊
Mi annak a programnak a neve, amivel át lehet festeni a modelleket? Ha vki tudja,lécci segíccsen<#rinya>
Hello all!!!

Ez milyen játék inkább stratégiai és utasítod a mozdonyokat hogy honnan hová mikor mit, vagy beülsz és a te feladatod irányítani õket????

csgery
Biztos? Nem találta...<#nemtudom>
kBagyula
Benne van alapból a modell.

csgery
Halihó mindeki!!! Nem tudja valaki, honna lehet egy SD70 - es típúsú mozdonyt leszedni? Bátyónak kellene😊. Elõre is kösz!
Segtítene valaki az ügyben hogy a leszedett magyar mozdonyokat hogy kell feltenni hogy mûködjenek?
NAgyon megköszönném...A V 43 1070-est szedtem le de az is eleve több fileból áll...
Boxer HUN
Hali Gyula: Most mikor írok nem megy a trainz.hu!!! Ez elött 1-2 nappal pedig ismeretlen okból kifolyólag elveszett az ottani fórum írás jogom??? <#fejvakaras> why?? Utánna néznél?

<#worship>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

honnan tudok letölteni a trs2004 játékhoz kiegészitöket?
sziasztok hogyan tudok vonatokat letölteni a demo játékhoz
?
totti10
hi
a játékhoz kijött már vmi patch?

hajrá,lilák!

HI all!
Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Trainz Railroad Simu 2004-et?
Választ elõre is kösz!
Hello all!
Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni ingyenesen a Trainz Railroad Simulator 2004-t?<#vigyor2><#nemtudom>
Faterx
Nekem sincs😊
Csuhai G
Igazad van, de szerintem azért kérte itt mert nincs pénze! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Faterx
5 K-ért orig. és nincs több gondod...
Szevasztok. Szeretnék egy nagy szívességet kérni. Aki regisztrálta magát az auran dls-en, az nem tudná egy napra a regisztrációs nevét és kódját odaadni, mert a bpmotot csak onnan lehet letölteni. Csak egy napra kellene és aztán vissza is adnám, esetleg tudnék neki pár ritka cdp-t küldeni. Ha valaki úgy érzi, hogy egy napot kibír a dls nélkül, az küldjön el lécci a regisztrációját az [email protected] címre. Vagy ha letöltené és a cdp-ket elküldené, nekem az is kiváló lenne.

Üdv,
SzThoma
Tarajos Sül
Köszi!

Még nem olvastam,át hogy el ne felejtsem megköszönni,de biztos hasznos a linked!
kBagyula
Szia!

Szabályt (rule) kell létrehoznod. Bõvebben itt olvashatsz

Üdv,
kBagyula

Tarajos Sül
Én is kérnék egy segitséget!

Ha telepitek egy uj megállóhelyet,vagy várotermet(állomást) behuzok oda egy passenger kocsival,meg állok és egyszerûen nem tudok szállitani utast!

Ez tulajdonképpen azért van,mert nem áll senki a peronon!
Hogy lehet az megcsinálni,hogy uj állomásnál,személyvagonnal,lehessen szállitani embereket,és eggyáltalán hogy magam által telepitett állomáson legyenek is emberek!
Amit majd én a másik állomásra elszállitok!
12346
áp

12346
kérnék egy kis segítséget😊

még vmikor múlt évben nyitottak egy külön topicot egy pályának. vmely hazai vonal volt lekoppintva, kb 300mb. ennyi maradt meg róla sajna😊 meg, hogy igényes. talán vki tudja melyikre gondolhatok. viszont merre lehet megtalálni? trainz.hu-n pálya letöltési lehetõséggel nem is találkoztam, vagy vak vagyok. más ötletem meg nincs.
pls help😊

nagykispeter
Ha pedig elakarnak kapni akkor úgyis elfognak,lehet az SMS vagy torrent vagy bármi.Ebbe nyugodt lehetsz,de a megosztással jobban megütöd a bokádat.Az olyan mintha árulnád a cuccot

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Arrol nem is beszélve hogy van Telecardos oldal is

nagykispeter
Aha akkor nézz szét hányan álltak bíróság elé fájlcserélõk miatt.Gondold el ott se hülyék vannak egy pár dolgot kell csak nekik tõlteni aztán már csak az IP.-ket kell azonosítani.Nem véletlen hogy a fájlcserélõsöket fogják meg.Arról nem is beszélve hogy ott megosztassz és PONT EZ A LÉNYEG

[HUN]FaTaL
torrentel? egy vasat nem buksz te lami😊

http://goo.gl/gd6Zi5

nagykispeter
Torrentel mégnagyobbat

halihó!

Tudtok privátban olyan torrentoldalakat mondani,ahonnan le lehetne tölteni a Trainz 2004-et? /torrentspy-on, thepiratebay-en van, de nem seedeli senki 😞/

SMS-es oldalról nem nagyon szeretnék tölteni, mert azzal akkorát lehet bukni, mint az ólajtó.

Köszi!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Tarajos Sül
Szyasztok

Van ehezz olyan a game-hoz olyan oldal,ahonnan a játékhoz lehet letölteni cuccokat?

Kiegészitések!:uj pályák,keritések,stb
A trainz.hu híreit és cikkeit ajánlom. Ott olvasható, hogy mi lesz a jövõ... Talán...<#vigyor0>
beeboci
Lesz-e vajon még ennél is érdekesebb, és kitartóbb vasut szimulátor???

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

Zogu
Kiürült a fórum?<#email>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Charly
Vedd meg az eredetit az jó😄

cicai
Sziasztok!
mit jelent ez (Uninstalláld a divx feliratozó progidat amivel a subokat jeleníted meg). Végig olvastam a topikot és már csak abban bizom, hogy ez a problémám az inditásnál. A menü bejön és ott ha valamire rá megyek mondjuk driver-re akkor bejön az oldal de de nem tudok választani semmit mert nincs semmi felirat amiböl választhatnák. A bin könyvtárban felül írtam train.exe-t.
Segitsetek!!!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

beeboci
Thanks!!

MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR

DJ Skyline
beeboci
A Hottrainz fórum címét valaki.. légyszi. Az üzemel egyáltalán??

PLackó
aha

A procim 1100Mhz Tualatin celeron 256kiló másodlagos cacheval
tudtommal az 1700-es celnek csak 128-van!
Havernál a 2,4-es Pentium procival (1M😎 ment 3200 pontot de a CPU tesztet nem csinálta meg valamiért...
Ja amúgy nem tom miért nincs vonatos játék pedig királyok a vonatok!!

Hi!
Nagybetûvel írd a szerialt....
PLackó
szerintem a procim miatt,mert az gyenge.neked milyen a procid?
múgy tudod a választ a #329-re?😊

Charly
Ezt ugye poén nak szántad?😊

Te az én Abit R9600SE VGA kártyám ment 3500 pontot a 3dmark 2003 on
A tied hogy ment 3549 pontot??????????

Hi én letöltöttem a Trainz Simulator 2004-et nincs benne semmilyen tereptárgy vagy vonat semmi.
még Scenariok sincsenek nekem.
semmi<#falbav><#szomoru1><#wow3>
Még fû textúra sincs
Höhöhöhöhöhö ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ miggyá sirok

PLackó
mostanában nem készül egy új,kafa vonatos játék?(train simulator,trainz tipusú és nem pl.railroad tycoon)