628
Trainz Railroad Simu 2004
-
#228 Ja. Tudom, hogy a legbénább hazai lap, de ha azt vesszük, ithon elég szar a felhozatal. Mind kritikán aluli. DE hogy a híreket így elírják?! -
#227 Privátba elküldtem neked az ftp címet ahova fel kéne töltened. Big THX -
#226 FTP elérést adjatok, és feltöltöm a crack-elt exe-t.... -
#225 gumikacsa a gamestar mindig is a legszarabb újság/gamés onlájn lap volt. nem szabad az ő véleményükre adni soha. sőt a gamestaron forumozók véleményére se nagyon..:) hasonszőrűek általában -
#224 Mar mindehol kerestem sp1 cracket de sikertelenul. Legyszives kuldje el nekem valaki az sp1 crack fajlt, mert igy nem tudok jatszani vele es mar nagyon szeretnek. Elore is koszi -
#223 TAURUST és DESIROT nem tud senki? -
Joey #222 már köszi igen megvan! -
#221 Jó helyre raktad a crack file-t?
-
Joey #220 hali all!az sp1 crack felrakása után, sincs jelentősebb változás a játékban,nem rakja be a drivernél a routékat, illetve, a játék indulásakor azt írja ki,hogy "your cd key is invalid, or railroad simulator 2004 is damaged, please reinstall it!.. ez mi? -
#219 A TRAINZ-hez létezi DESIRO? TAURUST azt találtam, de az auran oldalán. A MÁV-ost nem lehet letölteni sehonnan? -
#218 Hi. Nagyon megkoszonnem ha valaki el tudna nekem mailezni a Trainz 2k4 SP1 cracket. DC-n nem talaltam semmit es nagyon szeretnek mar jatszani. -
#217 Ja. Elolvastam. A következő játékukban vonatozni és kamionozni lehet, és nem trainz lesz a címe. -
#216 Akkor hogy igaz? Én nem tudom, csak a gamestarban olvastam. Ez az újság is kezd átmanni gamesar-ba. -
davos80 #215 Olvass csak vissza! -
davos80 #214 Ilyennel nagyon rá lehet b*aszni!
killer/morder -
#213 blackgamer:DD mekkora loller vagy:))) -
#212 Ez a hír ebben a formában nem igaz!!!! -
#211 Senki? -
#210 Üdv!
A Gamestar olyasmit írt, hogy a TRAINZ készítői azon dolgoznak, hogy a játékban kamionozni is lehessen. Tudtok erről valamit? Egyáltalán igaz? -
#209 Hi!
Hamarosan SP2 (Passenger Expansion) a TRS2004-hez! Bővebb infót róla a Trainz.hu-n olvashattok.
Üdv
kBagyula -
#208 Minden képpen eredeti kell a letöltések miatt!Különben nem enged be a szerver. -
blackgamer #207 Hello!
itt 400 Ft-ért (2 cd 800ft+200ft postaköltség) elküldi a game-t postán, én is isnnen rendeltem!!!!!
http://isoburning.uw.hu -
Holti #206 Charly ha nekem meglesz mondtam hogy szólni fogok !! És ha meg lessz akkor elküldöm cd-n!! -
#205 Nem talált senki semmit? -
#204 Ok vettem akkor aból sem lesz semmi. -
#203 mondom, hogy dc-ről szedtem -
#202 Holti merre vagy? -
#201 Csak a 200 ért. -
#200 Nem talált senki semmit? -
#199 Akkor egy pontos cimet légyszives ahonnan le lehet tölteni. -
#198 nagy ahoz sajna -
#197 hol vagytok? -
#196 Sehol senki?? -
#195 Nem tudnád elküldeni a [email protected] cimemre? -
#194 bocs, ritkán lesek forumot. most meg nem otthon vagyok.
a dc nem oldal:D ez egy file cserélő. a warez oldalak a legritkább esetben használhatók akármire is.
dc-ről info + dc letőttés. innen talán el lehet indulni. -
Holti #193 majd szólók mivan vele! Ha meglessz küldöm
-
#192 Ha letudod tölteni légyszives küld el vagy linkeld be -
Holti #191 Köszike -
#190 http://fsdwarez.uw.hu/ Bocs ez a jó cim -
#189 http://terradc.uw.hu ez a cime