628
Trainz Railroad Simu 2004
  • Faterx
    Autók, buszok, kamionok, traktorok etc csak mint tárgyként vannak leginkább, ill. van 1-2 "vezethető" is, sőt helikopter pl, de csak kötött pályán, mintha mozdonyt vezetnél... Ha olyan érdeklődést mutatsz a vasútmodellezés iránt mint a kamionok i. érdemes megvenned én (egyenesen Ausztráliából rendeltem), ha nem inkább felejtsd el.
  • gumikacsa
    Sziasztok! Járművek vannak valakinek? (autók, buszok, kamionok). Ill. az auran oldalán láttam profin kidolgozott váltókat, azt nem lehet másképpen megszerezni?
  • Charly
    És folyamatossan lehet rendelni!!
  • Charly
    Igen Mo-n csak ök forgalmazzák és 2nap alatt megkapod
  • 12346
    12 ezerért??? új gamék nem kerülnek már ennyibe. ne már..:)
  • Charly
    Kiegészités de csak az eredeti progival müxik!!Nincs hozzá crack!A SP2-höz.
  • PLackó
    Hi.Pályákat honnan lehet letölteni???
    Amúgy engem az idegesít a játékban hogy átmegyek vagy 100-szor a jelzőlámpán akkor is zöld marad.Kár hogy sima Drivernél nincs forgalom.:(
  • Charly
    Csak szólj időben!
  • Charly
    Biztos hogy megtudod onnan rendelni!
  • Danny L
    Ha nem lesz crack, és ha lesz rá pénzem akkor megveszem, már ha még meglehet a trainz.hu-n.
  • Charly
    sP2 CRACK NEM VALÓSZINÜ HOGY LESZ!
  • Danny L
    Tudom, hogy meg lehet venni 12e-ért, de most éppen nincs annyim rá, sőt másra sem.
  • Charly
    Nincs hozzá de meglehet venni a eredeti cd-t.
  • Danny L
    A TRS2004 menü jobb alsó sarkában lévő build számot jegyezd fel és annak alapján töltsd le a megfelelő cracketinnen. Ha jól sejtem a 2035-ösök lesznek jók. A TRS2004\Bin könyvtárába kell kitömöríteni. Előtte azért csinálj egy biztonsági másolatot az eredeti fájlról. Valaki tudja honnan lehet beszerezni az SP2-höz a cracket?
  • Schlemmi
    Hali!

Kérdésem az lenne h egy trs2004-et sp1el hogyan lehetne elindítani??? Felteszem a gemét, hozzá az sp1et, majd rossz cdkulcsal kilép. Akinek van crackje az plíz kóldje el.
    Előre is thx
    Schlemmi
  • Danny L
    Hali!

Nagy szívások után végre elindult a TRS2004+SP2 (a script fájlok nevei egy nagy része DOS-os formában voltak). De nincs hozzá crackem. El tudná valaki tömörítve küldeni nekem? Megköszönném.
  • sWaTCh
    Az alábbi két progit keresem a TRS2004-hez:

Paint Shed (mozdony, stb átfestő)
    Bridge It (hídtervező)

Köszönöm.
  • Guriga
    Ja, az SP2-ről annyit, hogy ami fent volt az ftp-n, az egy béta változat volt. A végleges kb 5-6-szor nagyobb lesz.
  • Guriga
    Sziasztok!

12000 HUF. Rendelhető a [email protected] vagy [email protected] címen. Jövő héten részletes oldal mutatja be a magyarországi vásárlással kapcsolatos tudnivalókat.

Bye!

Guriga
  • Davidka
    a trénz mennyibe kerül?
  • Faterx
    off
    ok end
    on
  • Charly
    Nem kötekszem nem szoktam de nemszertném ha látatlanba egy EMBER azt állitja rólam hogy meghazudtolom!!!
  • Davidka
    ok, megtaláltam a trénz.hu-n
  • Davidka
    mijaza SP2?
  • Faterx
    Ezt nem én állapítottam meg, másrészt ez nem az a topik, harmadrészt remélem nem kötekedsz, negyed... ezen ne vesszünk össze!
    Szia megyek, offline munkám van
  • Charly
    A kommunizmus és a fasizmus egy tőről fakad!Ezt miból állapítottad meg?
  • Charly
    Bocs ha úgy érzed hogy meghazudtoltalak de szerintem nem én csak feltettem egy kérdést.A másik dolog az Sp2 INGYEN LETŐLTHETŐ LESZ!!
  • Faterx
    Most olvasom hogy nem csoda hogy nem találtam mivel leszedték az ftp-ről
  • Faterx
    Bocs de látatlanba ne hazudtolj meg -orig. A mocsok Auran most azt találta ki hogy pub. tett egy linket, ahonnan majd letölthető lesz. Majd ha Neked is orig lesz, nem leszel ilyen nyugodt, hogy ti. amit most ígérget hónapok óta, annak az előzetes leírás szerint már eleve benne kellet volna lennie.[b/] Olvasd el az auran.com-on a TRS2004 dumát
    Különben kösz a segítőkészséget, majd csak kibírom a hátralévő 1-2 hónapot
    Másrészt a hó végéig lejár a first tickettem, úgyhogy mire kijön az SP2, megi nt fizetnem kéne a jó q a-kat. Ekkora inkorrektséget eddig csak itthon tapasztaltam.
    Ha megnézed az Auran-fórumot, nem vagyok egyedül a háborgásommal a különben moderált topicokban
  • Charly
    http://www.akasha-rail.de/
  • Charly
    Szia szerintem csak a teszterek kapták eddig meg meg azok akinek first ticket-je van.De szerintem a Gyula igazat mond nem lehet hogy nem eredeti TRS2004-ed van?
  • Faterx
    Szia csak a Béta. De ha megtudnád valahonnan az ftp letöltési útvonalát megköszönném! Nekem orig van, úgyogy le tudnám tölteni, de az ftp-én nem találom. Ahogy a Bagyula mondja ott nincs {a gyökérkönyvtárban}, nem tudom mire ez a nagy titkolódzás, ezért nem vagyok HOTTRAINZ-os fórumtag
  • Charly
    Hajrá csak lekéne tölteni.
  • Charly
    Sziasztok kijött a sp2!!!!!!!!!!!!!!
  • dtk1985
    Köszi
  • Zola NFK
    Fennt van, mellékelve az nfo.

Először az EREDETI Trainz.exe-t másoljátok vissza, indítsátok az SP1-et, és utána írjátok felül a krekkelt exe-vel...
  • 12346
    újságokat nagyon rég nem olvasok. régen vettük a pc gurukat, de azt is abbahagytuk. meg aztán nem volt nehéz rájönni, hogy mivel ezek havi lapok, eléggé le vannak maradva mindig. gémsztár néha kzembe kerül és lol tud lenni. bár pc guruban is voltak lollerságok, szal mind1
  • dtk1985
    ugyis torlom, csak emiatt csinaltam, de legyszi ha valaki tud, segitsen
  • gumikacsa
    ftp-t nem gáz így nyilvánosan megadni?
  • dtk1985
    Ha valakinek megvan a trainz 2004 sp1-hez a crack, legyszi toltse fel nekem erre az ftp-re: ftp.uw.hu user:trainzsp1/pass:125cbbfb Koszi