166
Ami autós game az jöhet
-
#82 ;) most vagy én nem értem hogy mit írtál, vagy te nem értetted én mit írtam ;)) én arra értettem hogy a kocsi kb. mennyibe kerul az eletben ;))
egyebkent mennyi most egy hasznalt ps2? lehet hogy vennek egyet. mar csak a GT3 miatt is. -
#81 "kb. mennyibe ? :))"
nem vagyok kereskedő...17ezer lesz sztem. Cheapnél...valamivel olcsóbb
"egyebkent legalabb hatso kerekes? vagy osszekerekes ?"
a Shelby ...hátsó
-
#80 Egy kétszázesres szekér a legjobb... :) -
#79 Pont ugyan ez a gáz nálam is! Segitsetek! Amugy hány kamion van a játékban és melyik a legjobb? a legdrágább? nekem eddig a 120ezres nem csőrős kamion volt a legerősebb... -
#76 Ez Wrc 3 ps2-re? -
Johnny85 #75 Megszereztem a Mercedes Benz World Track Racinget,viszont valami gáz lehet a Detonatorommal,mert nem látom az autókat,csak az árnyékokat.Melyiket szedjem le?Ja ASUS V7700 Gef. 2 GTS-em van,xp alatt.Köszike -
#74 kb. mennyibe ? :)) egyebkent legalabb hatso kerekes? vagy osszekerekes ? -
#73 WRC3...PS2
-
#72 miért lenne 20 felett?
ez is csak egy játék...és elvileg már nem kellett a gépet kiismerni és egy csomó verda a GT3-ban már szereplő, tehát gondolom azokat nem modellezték le újra
én a GT3-at 16-ért...jobban mondva 16990-ért...ami 17 ugye:) vettem vagyis kaptam:)
a GT Concept meg másolva és eredetiben is megvan az csak 8990HUF volt...
20-ért holt ziher, hogy nem veszem meg....annyit nem ér -
#71 Jolvanna, csak a dolgomat végzem. :-) -
#70 mii csak 16 lesz a gt4???
aszittem 20 fölött -
#69 :DD
respect! -
#68 na akkor az nem 16 ropiba fog fájni, mint a GT4:) -
#67 :)))) -
#66 felejtsd el lényegtelen...az is jó amit te írtal a hangszoro kimenetre...de az olyan gagyin néz ki, hogy elol madzag log...mondjuk jobb TV-ken van hátul RCA kimenet onnan is le lehet lopni a hangot -
#65 "Amugy ha tv-n játszom akko erösitöre ki lehet tolni a hangot és onnan hangfalra???"
ahogy Tufa írta
de a PS2-n van optikai kimenet is...onnan is nyalhatod a hangot
MOHUS! ezt nem értem! mire mondtad? én nem kérdeztem semmit hangfalal kapcsolatosan
-
#64 na akkor ilyen autom lesz :) -
#63 Bazd meg, tudod, miért hívta fel a figyelmeg az a kis üzenőablak a kereső használatára? Ezért hülyegyerek:
Topic 1
Topic 2Topic 3
Topic 4 -
#62 igen...az egy lexus akar lenni -
#61 de legalább a közönség nincs laposra gyalulva 2003-ban:) -
#60 még etnikum barátunk is rákattant
-
Nyiri #59 A videot megnezve, a gumifus elegge GagyiBT kategoria. Hihetetlen, hogy egy rakas lovet raolnek a erre es ilyen "aprosag"-t elbasznak. Nezzek meg a NASCAR-t Ha keresztbefordulzz 160mph-nal akkor olyan fustot vag, hogy latni nem lehet semmit. Itt meg mintha szar sprite-k lennenek. -
#58 GT4 Tokyo Game Show 2003 -
#57 azert van jo konzolos autos game, a burnout2 pl igen jo a maga nemeben. Csak azt kar ra eroltetni ami ugysem fog menni... -
#56 "...jelenleg nincs nála jobb...ennyi a helyzet..."
Igen nincs, es ezert is hasznalhatatlan a konzol autosjatekokra, mert ez a legjobb. -
#55 a szurke felett a kek ami eppen a balos kanyarra forul ra, igaz egy ALtezza RS 200? Ha jol emlekszem az Opposite lock drift videoban az is benne van. Egyebkent az eletben is ez a neve nem ? -
#54 nem, csak kontroller volt. Az a betonbol felszallo hoeffekt van az f1gp4-ben is -
#53 de miért nem sokat?:) remélem kormánnyal tetted az a kicsit...
tudod mennyit el lehet bíbelődni azzal ,hogy a Midfield pálya célegyenesének a végen a maximumot nyomja egy verda?:) -
#52 Dodge vs Lotus (betonból felszálló hőeffektel)
-
#51 ps2-on nyomultam kicsit a 3. reszevel, de nem nyugozott le. Tenyleg semmi extra, csak a szamok, az valoban monumentalisnak mondhato. -
#50 jelenleg nincs nála jobb...ennyi a helyzet -
#49 jaja, csak ugy vagyok azzal is, mint az nfs5pu-val anno. a porschekat se birom, meg a merciket se:)))
de valoban nagy a hasonlosag, raadasul a MBWR igen jol konfiguralhato minden teren, igy mindenki megtalalja a neki tetszo beallitasokat elobb-utobb. -
#48 :))
kiváncsi lennék hova duzzadna PC-s GT4 topic, ha lenne PC-re a gamma...
MBWR egy tipikus árkád gamma, irreális környezeti, kinézeti és hangulati elemekkel.
a gt széria közelébe sem ér
amiről természetesen nem igaz a totál árkád állítás....az csak egy játékmód a kezdő és gyorsan játszani vágyó játékosoknak
a játék szimulációs részében jönnek elő az érdekesebb részek..ajánlom mindenkinek a Shelby Cobra nevű járgány tesztelgetését szim körülmények között
és ezt a kis videó bátran lehet szemezgetni -
#47 "Amugy ha tv-n játszom akko erösitöre ki lehet tolni a hangot és onnan hangfalra???"
ahogy Tufa írta
de a PS2-n van optikai kimenet is...onnan is nyalhatod a hangot
vagy a AV kábelen van egy leágazás RCA kábeleknek..onnan is.. -
#46 ... csak kulsonezet, arkad jatekstilus es AI.
Aki hasonlo jatekot szeretne PC-n, annak most a Mercedes World Racing ami nagyon hasonlo. De van benne nagyon jo belso nezet, eleg jo/elvezetes a fizika, szimulacio, es franko az autotores.
Ez sem egy szimulator, de nagyon jol emesztheto mindenki szamara. -
#45 nem maradsz le semmi kulonosrol, az a game csak a szamok tkinteteben tud felmutatni valamit (sok kocsi, blabla), utana semmi extra, konzerv mozgas, flippergolyo fizika (tm:)) utkozeseknel... -
#44 **zzeg
akkor itt a linkkep1kep 2 -
#43 Midnightclub2...
Mindenkinek csak ajánlani tudom -
#42 Nincs, nem is lesz. -
#41 grand turismo van pc-re is??