166
Ami autós game az jöhet
  • ÁjjLe BoBBi
    ;) most vagy én nem értem hogy mit írtál, vagy te nem értetted én mit írtam ;)) én arra értettem hogy a kocsi kb. mennyibe kerul az eletben ;))

egyebkent mennyi most egy hasznalt ps2? lehet hogy vennek egyet. mar csak a GT3 miatt is.
  • mohus
    "kb. mennyibe ? :))"

nem vagyok kereskedő...17ezer lesz sztem. Cheapnél...valamivel olcsóbb

"egyebkent legalabb hatso kerekes? vagy osszekerekes ?"

a Shelby ...hátsó

• Carlos
    Egy kétszázesres szekér a legjobb... :)
  • Tufa16
    Pont ugyan ez a gáz nálam is! Segitsetek! Amugy hány kamion van a játékban és melyik a legjobb? a legdrágább? nekem eddig a 120ezres nem csőrős kamion volt a legerősebb...
  • Ombika
    Ez Wrc 3 ps2-re?
  • Johnny85
    Megszereztem a Mercedes Benz World Track Racinget,viszont valami gáz lehet a Detonatorommal,mert nem látom az autókat,csak az árnyékokat.Melyiket szedjem le?Ja ASUS V7700 Gef. 2 GTS-em van,xp alatt.Köszike
  • ÁjjLe BoBBi
    kb. mennyibe ? :)) egyebkent legalabb hatso kerekes? vagy osszekerekes ?
  • mohus
    WRC3...PS2

• mohus
    miért lenne 20 felett?

ez is csak egy játék...és elvileg már nem kellett a gépet kiismerni és egy csomó verda a GT3-ban már szereplő, tehát gondolom azokat nem modellezték le újra
    én a GT3-at 16-ért...jobban mondva 16990-ért...ami 17 ugye:) vettem vagyis kaptam:)

a GT Concept meg másolva és eredetiben is megvan az csak 8990HUF volt...

20-ért holt ziher, hogy nem veszem meg....annyit nem ér
  • Hmuda
    Jolvanna, csak a dolgomat végzem. :-)
  • Ruffi
    mii csak 16 lesz a gt4???
    aszittem 20 fölött
  • dikki*yysw
    :DD
    respect!
  • mohus
    na akkor az nem 16 ropiba fog fájni, mint a GT4:)
  • mohus
    :))))
  • mohus
    felejtsd el lényegtelen...az is jó amit te írtal a hangszoro kimenetre...de az olyan gagyin néz ki, hogy elol madzag log...mondjuk jobb TV-ken van hátul RCA kimenet onnan is le lehet lopni a hangot
  • Tufa16
    "Amugy ha tv-n játszom akko erösitöre ki lehet tolni a hangot és onnan hangfalra???"

ahogy Tufa írta

de a PS2-n van optikai kimenet is...onnan is nyalhatod a hangot

MOHUS! ezt nem értem! mire mondtad? én nem kérdeztem semmit hangfalal kapcsolatosan
  • ÁjjLe BoBBi
    na akkor ilyen autom lesz :)
  • Hmuda
    Bazd meg, tudod, miért hívta fel a figyelmeg az a kis üzenőablak a kereső használatára? Ezért hülyegyerek:

Topic 1
    Topic 2Topic 3
    Topic 4
  • mohus
    igen...az egy lexus akar lenni
  • mohus
    de legalább a közönség nincs laposra gyalulva 2003-ban:)
  • mohus
    még etnikum barátunk is rákattant

• Nyiri
    A videot megnezve, a gumifus elegge GagyiBT kategoria. Hihetetlen, hogy egy rakas lovet raolnek a erre es ilyen "aprosag"-t elbasznak. Nezzek meg a NASCAR-t Ha keresztbefordulzz 160mph-nal akkor olyan fustot vag, hogy latni nem lehet semmit. Itt meg mintha szar sprite-k lennenek.
  • mohus
    GT4 Tokyo Game Show 2003
  • WiZZaRD
    azert van jo konzolos autos game, a burnout2 pl igen jo a maga nemeben. Csak azt kar ra eroltetni ami ugysem fog menni...
  • Alexease
    "...jelenleg nincs nála jobb...ennyi a helyzet..."

Igen nincs, es ezert is hasznalhatatlan a konzol autosjatekokra, mert ez a legjobb.
  • ÁjjLe BoBBi
    a szurke felett a kek ami eppen a balos kanyarra forul ra, igaz egy ALtezza RS 200? Ha jol emlekszem az Opposite lock drift videoban az is benne van. Egyebkent az eletben is ez a neve nem ?
  • WiZZaRD
    nem, csak kontroller volt. Az a betonbol felszallo hoeffekt van az f1gp4-ben is
  • mohus
    de miért nem sokat?:) remélem kormánnyal tetted az a kicsit...

tudod mennyit el lehet bíbelődni azzal ,hogy a Midfield pálya célegyenesének a végen a maximumot nyomja egy verda?:)
  • mohus
    Dodge vs Lotus (betonból felszálló hőeffektel)
  • WiZZaRD
    ps2-on nyomultam kicsit a 3. reszevel, de nem nyugozott le. Tenyleg semmi extra, csak a szamok, az valoban monumentalisnak mondhato.
  • mohus
    jelenleg nincs nála jobb...ennyi a helyzet
  • WiZZaRD
    jaja, csak ugy vagyok azzal is, mint az nfs5pu-val anno. a porschekat se birom, meg a merciket se:)))
    de valoban nagy a hasonlosag, raadasul a MBWR igen jol konfiguralhato minden teren, igy mindenki megtalalja a neki tetszo beallitasokat elobb-utobb.
  • mohus
    :))

kiváncsi lennék hova duzzadna PC-s GT4 topic, ha lenne PC-re a gamma...

MBWR egy tipikus árkád gamma, irreális környezeti, kinézeti és hangulati elemekkel.

a gt széria közelébe sem ér

amiről természetesen nem igaz a totál árkád állítás....az csak egy játékmód a kezdő és gyorsan játszani vágyó játékosoknak

a játék szimulációs részében jönnek elő az érdekesebb részek..ajánlom mindenkinek a Shelby Cobra nevű járgány tesztelgetését szim körülmények között

és ezt a kis videó bátran lehet szemezgetni
  • mohus
    "Amugy ha tv-n játszom akko erösitöre ki lehet tolni a hangot és onnan hangfalra???"

ahogy Tufa írta

de a PS2-n van optikai kimenet is...onnan is nyalhatod a hangot

vagy a AV kábelen van egy leágazás RCA kábeleknek..onnan is..
  • Alexease
    ... csak kulsonezet, arkad jatekstilus es AI.
    Aki hasonlo jatekot szeretne PC-n, annak most a Mercedes World Racing ami nagyon hasonlo. De van benne nagyon jo belso nezet, eleg jo/elvezetes a fizika, szimulacio, es franko az autotores.
    Ez sem egy szimulator, de nagyon jol emesztheto mindenki szamara.
  • WiZZaRD
    nem maradsz le semmi kulonosrol, az a game csak a szamok tkinteteben tud felmutatni valamit (sok kocsi, blabla), utana semmi extra, konzerv mozgas, flippergolyo fizika (tm:)) utkozeseknel...
  • sohrking
    **zzeg
    akkor itt a linkkep1kep 2
  • sohrking
    Midnightclub2...

Mindenkinek csak ajánlani tudom
  • cenobite
    Nincs, nem is lesz.
  • sohrking
    grand turismo van pc-re is??