166
Ami autós game az jöhet
-
#126 zsíír. végre nem szkájlánt mutogat vki... -
#125 Nemhinném, hogy valaha is megjelenne PC-re a PS2 egyik legnagyobb húzóneve. -
steweee #124 s gt 4 mikor jelent meg pc-re? lemaradtam vmiről?jól néz ki az egyszer biztos -
#123 Naszóval, ezt a drágát ma nyertem. :-)
-
#122 Nah két darab Mustang GT és három darab '67-es Skyline.
-
#121 No, ezeket megrendelésre csináltam, de ha már megvannak ,akkor ennyi erővel fel is tölthetem őket. :-)
-
#120 van....a shotok csak úgy repkednek belőle:)
GT4 - Audi RS6
-
#119 Az utolsó ami kimarad a gyökér 10-es képkorlát maitt... :P
-
#118 Noh, mai termés, only Mustang (alá kellene képzelni a Yello "Oh, Yeah" számát :D)
-
#117 Van/lesz mostanában valami jó kis autós game amiben van/lesz valami normális carrier mod? -
#116 GT4 - Honda S500 63'
-
#115 GT4 - Gran Turismo Skyline
-
#114 GT4 - PAL
-
Sanya52 #113 Sziasztok!Bocs,ha off!
Keresem a Leadfoot Stadium Off Road Racing játékot.Segítsetek!Köszönöm. -
#112 no problem -
#111 Azt nem is figyeltem...jó kelendő ez a topic.:) -
#110 azt még 2003 októberében írta....vaksikám -
#109 Miért a 2-t szeded amikor már a 3 is kint van 1/2 éve..:))))))))))) -
#108 Friss digitek:
Intro1
Intro2
GT Nürburgring egyenes -
#107 GT4 - PAL - megjelent
Golf - videó - 6MB
Golf Art - videó - 11MB
-
#106 Amugy ez az autos tema mindig vitakat szul, teljesen feleslegesen;))) -
#105 Tegyuk hozza, hogy szerinted, es konzolon.:)) Egy szep, kulsonezetes, autotologatos gammma;)) -
#103 A trónörökös előszele: GT4 Prologue
-
#102 Nem akarok nagy kepet betenni itt a linkje:
MERCEDES BENZ
WORD RACING
Hat ahhoz kepest hogy ez csak egy autoszimulator, tulajdonkeppen akarmiylen szimulatort csinalhattak volna belole :)
-
#100 a legjobb autós game a Gran Turismo 3, bárki bármit is mond... sok autó, sok extra, mégtöbb pálya és kihívás! egyszerűen ez a játék megunhatatlan! igazából a game akkor lenne 100%-os, ha lehetne optikai tunungot is rakni a gépekre, de azt majd a 4. részben :) -
#99 hát hangulatból jeles az NFS:UG..nyomom én is:)
de a "mindennyálas" grafix gyomorforgató:)
aki teheti ugorjon a GT4 Prologue-ra...dec 3-tól japáni verzió már leledzik -
#98 -
Atiii #97 Nekem eddig az nfs hot pursuit 2 jött be a legjobban...nagyon jó gépe van a gamnek, alig-alig bugg , graafo is a magamódján megálja a helyét és a multija csodálatos -
#96 nálam most a favorit autos game az az F1 Challange és a ford racing 2 ((csak a régi batárok miatt és az uj jeepekért...) Bár most egy kicsit elfáradtam miután 4kor leültem F1-ezni és most hagytam abba... na mind1... nagyon jó az a game. meg a hozzá lévő BMW M3 mod is klasz! -
#95 "Mercedes_Benz_World_Racing jó autós game?
VÉleményeket kérek"
jó...sok Merdzsóval...
a sebességet nem értem, nekem kicsit gyorsnak tűnt (konzol verzió) ettől, meg az egész tálalástól árkádos jellegű és a grafika meg szépnek mondható -
#94 Mondtam;))) -
#93 Akkor neked, valami loodozoos, super arkad autos jatek valo szerintem. Akkor probald az NFS sorozat valamelyik darabjat. Ott van irrealis sebesseg, meg ami kell. -
Atiii #92 nekem a legjobban az nfs hot pursuit 2 tetszett a legjobban.Az tényleg egy nagyon jó game -
Atiii #91 most játszottam vele és nekem nem tetszett. Valahogy nem mennek az autók. Lomhák lassúak. Graffo ja se valami jó de még elmegy.Hang az szerintem pocsék.
Egyszóval nem egy nagy game -
#90 Szerintem az ev meglepetese abban a kategoriaban. Kulso-belso nezetek, jo tores, jo fizika/szimulacio, az eredeti autok parameterei, rengeteg auto fajta(143) es rengeteg palya (117). -
Atiii #89 Mercedes_Benz_World_Racing jó autós game?
VÉleményeket kérek -
#88 Ha most szedtem le a teljes verziót akkor minek a demo?
-
#85 ford racing 2 ről vélemény? most szedem le! képeket nyomjatok már be ha van vkinek! -
#84 ja és hátsó -
#83 Cheap 30 rugo korul vesztegetett használt és garanciálisat...
bótban 50e
ja bocs:)
a Lexus kb 20000-40000 dollár..sztem tíz milla környékén itthon is találsz...