166
Ami autós game az jöhet
-
#40 A Midnight Club 2 ilyesmi. Bár árkádos az irányítása, és idő mire megszokod, de iszonyatosan jó... -
#38 a twin 190! LEgjobb kocsi
0-100 5,7 sec
max spped én 4-esben tudtam belöle 236-ot kihozni iszonyat jo -
#37 na én go to sleep... -
#36 a mercedes-es game megvolt nekem is. csak 160ramal +32Mb-os geforce val meg 733megahertzel nem túl élvezhető. bár cheatoltam egy cöppet és ugy kiprobáltam az összes autót. az a jó amikor a CLK-GTR-el elakarsz indulni az off-road pályán. (hinta-palinta)
de kis A osztályos Amg nem rossz. asze, 230-250es végsebb. az már durva! :-) -
#35 ez a mercedeses játék csinálok pár képet majd játékbol... -
#34 alex! ez a mercedes benz world racing vagy ez is Gt4?
Nagyon szép képek! még még még! -
#33 ez nagyon jo ez a gt4
mennyi lesz maga a játék 20-on belül?? -
#32 na szal ezzel én is játszok...egyik gyerek jött ma hozzám kiprobálta kormánnyal aszittem asztallal együtt szabja ki a kormányt...aszittem megölöm.. -
#31 beirtam vmit ki is irta utolso üziként de itt nem jelent meg nekem -
#30 -
#29 -
#28 -
#27 -
#26 Gangstarr. ugyanugy kitudod kötni Tv-re mint a pc-t csak a Tv fülhalgató kimenetébe dugd a hifi izéjét. de scart kábelel is meglehet oldani... -
#25 Kidobnám én de akko én is repülnék sztem:D -
#24 Ez hulye valasz volt:))
Persze hogy ki lehet T-rol is. Ha nem, akkor dobjatok ki azt a szutykot:))))))))))) Ranezesre 1,5 evi fizetesem;)) -
#23 Azt tudom...de tv-röl lehet?? mert azt akarom h km-es körzetbe ne legyen szomszéd miután játszok...:D
most feleslegesen kö venni még egy kormányt mert ami most van az pc-hez van pedig használnám okos kis gép(Momo force)
-
#22 Ha szamitogepen jatszol akkor is ki lehet erositeni. -
#21 Alexease..azt tudom h neked a kivülröl nézet az doboz tologatása
de legalább látom a szép kocsit :D
Nekem édes mind1 h belülröl vagy kivülröl...
Amugy ha tv-n játszom akko erösitöre ki lehet tolni a hangot és onnan hangfalra??? -
#20 De tudsz rola, hogy igy kivulrol kell tologatni, mert belsonezet az nincs benne? ;))) -
#19 hát végülis dolgoznak szüleim:D
De szerencsére nem kéményseprök -
#18 Most én is beszerzek egy ilyen ps 2-t aztán izombol tolom ezt a gt 4-et komolyan nagyon bejön föleg h ennyi kocsi
Na meg láttam h a logitech ps2 kormány 25 ezer forint.Drágábbra számitottam.Egy ps2 olyan 50-60 nem?? -
#17 Lassan mar fogadni fogok magammal, hogy ahogy egy autos topic feluti a fejet, Mohus mikor jelenik meg a GT-jevel. :)))) -
#16 Gondolom akkor ti sem a munkasosztalyt erosititek? ;)) -
#15 nekünk olyan tv-nk van ami van a képen:D most látom -
#14 -ebben már 500 db autoka feletti darabszám van(lesz), ami videot láttam belole engem is hamar meggyozott...a még szebb még jobb jegyében...
-online (reméljuk ide is elér a kábel vége:))
-és az a kis faszányos 50rugo korul vesztegetett uj kormányka már 2,5 szer megtekerhető a tengelye körül...
a tobbit a GT4 topicba lehet meglesni...szinten a konzolosok forumaban...
megjelenés jovore...
addig GT3 + GT3 concept-et mindenki tekerje végig -
#13 azt pontosan nem tudom...
ezt a kérdést cheapboy tudná megválaszolni...az olcso konzol stb....topicban a konzolosok foruman -
#12 Hűűű, Gran Turismo 3 és 4 is baromiatom gamma lenne, ha lenne PC-re, a Gran Turismo 2-vel is marha jókat játszottam annak idején PS1-gyel, úgy 2002 ősze táján. -
#11 hol kerül 10ezerbe? -
#10 ajaj! aszem mostmár lessz mivel álmodnom! a képek jók! főleg a fenti képen a 5. "autó" teccik! (Pod Rulzz) -
#9 10ezer -
#8 de hol a kép?
-
#7 nem tudtam feloldani ezért már letöröltem. egyéb? ja amugy néztem a ps2ös hozzásszolásod lejjebb! nem tod véletlenül mennyiér van a legolcsóbb chip ps2-re? -
#6 PC-re?
Live for Speed (X%-os készultségu gamma, de nagyon ígéretes) -
#5 nekem vmi reális autós game kéne. amiben nem muszály gyorsan menni (és nem is az a feladat) de mondjuk oda lehet nyomni a gázt. pl a Midnight Club 2 bejön csak naon szaggat! nincs ötletetek mit lehetne csinálni? Kamionos Game is érdekel. -
#4 Gran Turismo 4...PS2 Kiadás:2004 első felében
-
#3 hát PC-re vannak jó autós játékok? -
#2 most jelent meg egy eleg bizalomgerjesztoen hangzo cikk a Richards Burns Rallyrol az xbox365-on:) -
Atiii #1 Ami autós gamekkel foglalkozo játék létezik és kérdés vagy infó érdekel hát ne habozz