166
Ami autós game az jöhet
  • sohrking
    A Midnight Club 2 ilyesmi. Bár árkádos az irányítása, és idő mire megszokod, de iszonyatosan jó...
  • Ruffi
    a twin 190! LEgjobb kocsi
    0-100 5,7 sec
    max spped én 4-esben tudtam belöle 236-ot kihozni iszonyat jo
  • Tufa16
    na én go to sleep...
  • Tufa16
    a mercedes-es game megvolt nekem is. csak 160ramal +32Mb-os geforce val meg 733megahertzel nem túl élvezhető. bár cheatoltam egy cöppet és ugy kiprobáltam az összes autót. az a jó amikor a CLK-GTR-el elakarsz indulni az off-road pályán. (hinta-palinta)
    de kis A osztályos Amg nem rossz. asze, 230-250es végsebb. az már durva! :-)
  • Ruffi
    ez a mercedeses játék csinálok pár képet majd játékbol...
  • Tufa16
    alex! ez a mercedes benz world racing vagy ez is Gt4?
    Nagyon szép képek! még még még!
  • Ruffi
    ez nagyon jo ez a gt4
    mennyi lesz maga a játék 20-on belül??
  • Ruffi
    na szal ezzel én is játszok...egyik gyerek jött ma hozzám kiprobálta kormánnyal aszittem asztallal együtt szabja ki a kormányt...aszittem megölöm..
  • Ruffi
    beirtam vmit ki is irta utolso üziként de itt nem jelent meg nekem
  • Alexease
  • Alexease
  • Alexease
  • Alexease
  • Tufa16
    Gangstarr. ugyanugy kitudod kötni Tv-re mint a pc-t csak a Tv fülhalgató kimenetébe dugd a hifi izéjét. de scart kábelel is meglehet oldani...
  • Ruffi
    Kidobnám én de akko én is repülnék sztem:D
  • Alexease
    Ez hulye valasz volt:))

Persze hogy ki lehet T-rol is. Ha nem, akkor dobjatok ki azt a szutykot:))))))))))) Ranezesre 1,5 evi fizetesem;))
  • Ruffi
    Azt tudom...de tv-röl lehet?? mert azt akarom h km-es körzetbe ne legyen szomszéd miután játszok...:D
    most feleslegesen kö venni még egy kormányt mert ami most van az pc-hez van pedig használnám okos kis gép(Momo force)
  • Alexease
    Ha szamitogepen jatszol akkor is ki lehet erositeni.
  • Ruffi
    Alexease..azt tudom h neked a kivülröl nézet az doboz tologatása
    de legalább látom a szép kocsit :D
    Nekem édes mind1 h belülröl vagy kivülröl...
    Amugy ha tv-n játszom akko erösitöre ki lehet tolni a hangot és onnan hangfalra???
  • Alexease
    De tudsz rola, hogy igy kivulrol kell tologatni, mert belsonezet az nincs benne? ;)))
  • Ruffi
    hát végülis dolgoznak szüleim:D
    De szerencsére nem kéményseprök
  • Ruffi
    Most én is beszerzek egy ilyen ps 2-t aztán izombol tolom ezt a gt 4-et komolyan nagyon bejön föleg h ennyi kocsi
    Na meg láttam h a logitech ps2 kormány 25 ezer forint.Drágábbra számitottam.Egy ps2 olyan 50-60 nem??
  • Alexease
    Lassan mar fogadni fogok magammal, hogy ahogy egy autos topic feluti a fejet, Mohus mikor jelenik meg a GT-jevel. :))))
  • Alexease
    Gondolom akkor ti sem a munkasosztalyt erosititek? ;))
  • Ruffi
    nekünk olyan tv-nk van ami van a képen:D most látom
  • mohus
    -ebben már 500 db autoka feletti darabszám van(lesz), ami videot láttam belole engem is hamar meggyozott...a még szebb még jobb jegyében...
    -online (reméljuk ide is elér a kábel vége:))
    -és az a kis faszányos 50rugo korul vesztegetett uj kormányka már 2,5 szer megtekerhető a tengelye körül...

a tobbit a GT4 topicba lehet meglesni...szinten a konzolosok forumaban...

megjelenés jovore...
    addig GT3 + GT3 concept-et mindenki tekerje végig
  • mohus
    azt pontosan nem tudom...

ezt a kérdést cheapboy tudná megválaszolni...az olcso konzol stb....topicban a konzolosok foruman
  • Taranov
    Hűűű, Gran Turismo 3 és 4 is baromiatom gamma lenne, ha lenne PC-re, a Gran Turismo 2-vel is marha jókat játszottam annak idején PS1-gyel, úgy 2002 ősze táján.
  • Tufa16
    hol kerül 10ezerbe?
  • Tufa16
    ajaj! aszem mostmár lessz mivel álmodnom! a képek jók! főleg a fenti képen a 5. "autó" teccik! (Pod Rulzz)
  • mohus
    10ezer
  • mohus
    de hol a kép?

• Tufa16
    nem tudtam feloldani ezért már letöröltem. egyéb? ja amugy néztem a ps2ös hozzásszolásod lejjebb! nem tod véletlenül mennyiér van a legolcsóbb chip ps2-re?
  • mohus
    PC-re?
    Live for Speed (X%-os készultségu gamma, de nagyon ígéretes)
  • Tufa16
    nekem vmi reális autós game kéne. amiben nem muszály gyorsan menni (és nem is az a feladat) de mondjuk oda lehet nyomni a gázt. pl a Midnight Club 2 bejön csak naon szaggat! nincs ötletetek mit lehetne csinálni? Kamionos Game is érdekel.
  • mohus
    Gran Turismo 4...PS2 Kiadás:2004 első felében
  • Taranov
    hát PC-re vannak jó autós játékok?
  • WiZZaRD
    most jelent meg egy eleg bizalomgerjesztoen hangzo cikk a Richards Burns Rallyrol az xbox365-on:)
  • Atiii
    Ami autós gamekkel foglalkozo játék létezik és kérdés vagy infó érdekel hát ne habozz