166
Ami autós game az jöhet
-
#166 igen:) -
Sharkhunter #165 na hátha még vki felnéz ide:
még réges régen volt egy játékom, amiben ha ütés érte a kocsikat, ak a horpadások maguktól kikalapálódtak, és tele volt a játék pepsi reklámmal.
a másikban pedig fegyverekkel kellett lőni az ellent (rakéta, golyószóró, olaj, akna tb.), és lehetett benne tankolni egy benzinkútnál. ha vkinek mond vmit, ak arra még emlékszem, h a kocsi állapotjelzője a bal alsó sarokban volt (nem a death race-re gondolok, ez rendes 3D-s játék).
mind2 amilyen régi, annyira a kedvencemmé vált anno, és jó lenne újra előkapni ezeket :D
nagyon megköszönném, ha vki csak a nevüket megemlítené. -
#164 egy kis csemege
link
http://mohus4.tvn.hu/GT4/BMW.avi
92mega! 16:9! -
#163 Burnout 3 Crash - 15MB - MPEG4 -
#162 -
#161 -
#160 TVR Cebera
-
#159 A kis drágák:
-
#158 GT5 - video - 25 MB -
#157 Mohus digit videó: Chevy 54' - 17MB - MPG -
#156 Mohus digit videó: Chevy 54' - 17MB - MPG -
#155 GT4 - Chevy 54' (with backfire)
-
#154 Pont az a jó benne, hogy nem az az éles képet adja amit a játékoktól megszoktunk, hanem olyan benyomást kelt, mintha egy fan fényképezte volna a rallypályán. :D -
#153 sztem meg homály:) -
#152 Most vettem észre, hogy van egy képem amit még nem mutattam be (szvsz elég jól sikerült darab). :-)
-
#151 VAlyon miert nincs mukodo emulator?
VEnni kell PS2-ot hisz nem olyan nagy osszeg mar!! -
#150 csak hát az engine ne lenne 2001-es:) mert elég kopottka..mindenesetre szimnek jó -
#149 probálkozz a FIA: GTR-el annál jobb élethűbb szimulártotrt nemtalálsz -
#148 probálkozz a FIA: GTR-el annál jobb élethűbb szimulártotrt nemtalálsz -
#147 Hehe az Enthusia szimulációja még a GT4-et is veri szal már azt sem nagyon lehet mondani hogy nincs szimu ps2-re mert erősen van:)
-
#146 De rohadt jó játék ez a GT4, a PS2-esek fulladjanak meg . Azért valami hirtelen ötlettel vezérelve kiadhatnák PC-re :DD -
-
#144 hat sajnos ez van :( -
#143 Majd pont a PS2 egyik legnagyobb húzónevét adnák ki más platformra? Max ha lesz működ emulátor akkor talán lesz játszható PC-n.
(Nem is tudom már hányadszorra írom le ezt. :P) -
#142 hat igazan kiadhatnak PC re is orulnek neki de szerintem sokan masok is :) -
#141 igen -
#140 a gran turismo 4 az csak konzolra letezik ugye?? -
#139 Hát igen, vannak akik nem tudnak túllépni a szkájlájnon. -
#138 #132, #134
nah, végre nem csak a szokásos pár, unalomig mutogatott japó bringát látom ebből a gémből is. -
#137 szerencsére még nyomokban sem hasonlít a GT4 az NFSU nyáltengerre -
#136 ezek a csilli-villi autók nekem baromira nem jönnek be... az nfsu2-t is azért uninstalláltam csípőből (azon kívül, hogy nem teccett :) ), mert minden összevissza csillogott. ;) persze biztos egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, elnézve a nfsu2 topik pörgését is. -
#135 GT4 Duo Drifting - 41MB - thx to TeamFBI -
#134 És a hibás kép (pedig halálpontosan ugyanaz az URL ).
-
#133 És a szokásos 10-es határ miatti kép. Hatalmas gyökérláma aki kitalálta. :P
-
#132 Meglepetéééés...
-
#131 ez nem "tiszta" montoya...ez MAGA MONTOYA:) -
#130 Na ja, nekem is csömöröm van már attol a járgánytól. Még csak nem is szép. Viszont a Mustang jó vásár volt. :D
(Tegnap felhuzattam 340 km/h-ig mert egy erőmű hátszelébe kerültem és az meg teszi a dolgát. Hátszél nélkül "csak" 334-re képes.) -
#129 látom... de eddig általában mindig vmi japó szutykot fényképezgettek, és leginkább szkájlájnt. de látom van a gémben autó is. -
#128 Vazze ez tiszta Montoya -
#127 #122 utolsó három képe.
('67-es Nissan Skyline :P)