video-codec
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- K-Lite-ot nem szedte le.
- filmet megnyitva hibaüzivel elszállt a BsPlayer és a MPClassic (a K-Lite-os és az Ace-es is)
- K-Lite-ot uninstalloztam de ugyan úgy hibaüzizett
- Ace-t uninstalloztam, már lejátszotta a filmet de ugyan úgy rosszul szólt
- Felraktam az XP Codec pakkot mert azt írták a film topicjába, hogy azzal jól szól, persze nálam nem😞
Ebbe a codec pakkban van olyan, hogy Codec Detective, ha azt elindítom akkor kidob egy ablakot, hogy egy rakás Codec nincs vagy sérült (és az elérési útjukat), azokat törölhetem kézzel, hogy elhárítsam a hibát?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Melyiket tegyem fel?
Azért az 5.93, mert a 6.03 már túl sok mindent tartalmaz, és abban nem is tudom, van-e ez a törlési mehanizmus.
huje divix elálitgatta, ha valakinek hasonlo problémája lenne, akkor
Nvidia Con trol Panel-be, a video-nál bekell álitgatni a szinbeálitásokat
vége a hisztimnek, köszönöm szépen az együttmüködést <#banplz>#banplz>
porki fagyok fállalon
direkx kellet neki, fölraktam, de most meg megint sõtét. gondoloma direktX miatt..a csuda vigye el.
porki fagyok fállalon
Ahogy a #739-ben írtad?
Miért az 5.93-as? Asszem láttam belõle 6.03-ast.
A PC rá van kötve a házimozira és némelyik film hangja csak a bal hátsóból szól.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gondolom, mindenfle hipergigamegakodekpakkot feltettél a PC-re. Mert kb. 5 ha kell a normál mûködéshez. XviD, DivX, AC3, LAME, és amit a Windows telepítésekor felrak.
Töltsd le az ACE Megacodec Pack-ot. Telepítéskor feldob egy ablakot, ahol megkérdezi, hogy az eddigi kódekeket törölje-e. Szerintem mindet letakarítja.
Fontos még, hogy az ACE-ból ne rakj fel mindent, csak pl Cyberlink, Intel, Microsoft, MP3 professional.
És ezek után az ajánlott kódekeket: Xvid, Divx...
Ha ezek után is rossz, tényleg nem kódek gond.
és rohadt lassan mennek.
lehet nemis kodek probléma, ötlet? :$
porki fagyok fállalon
reinstalloltam, most jo a video, ffdshow-al,
deha filscreen-be van, akkor akadozik.
és mondjatok egy jo feliratozo progit, mer nekem egyik nem akart müködni.
porki fagyok fállalon
azér kösz.
másnak egyéb ötlet?
tuti nincs ijen kodek kiirtó program? :$
porki fagyok fállalon
formatálj, ha végképp nem tod
mer programok hozzáadásából midnent kiirtottam.
avikat már nem jácca le, de mpeg-k még mindig sötétek és csunya szinük van :/ :\
porki fagyok fállalon
hogytudom ki-imádkozni (kitörölni) a feltett kodekeket? :$
porki fagyok fállalon
MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128
MSI 845PE-max lapocska Intel chipsettel - 2.66 MHz Intel P4 - 1 GB DDR 333 - ATI Radeon 9800 Pro 128
DivX 5
XVid
AC3
Elcard mpeg-2
ez a 4 codec az otthoni gépemen ellát minden feladatot. IGaz a wmv-k ott is szivárványszinben jelennek meg a winmplayerben de a sima mplayer meg mindent játszik. Itt ezen a gépen se pack, se egyéni codec. most ráálltam csak az mpg-re, 4 féle csakmpg codec járt ma a gépen, egyik sem oldotta meg a problémát.
Azt nem tudom, hogy lehet belõle bármit is csinálni, de ha DAT, akkor video CD. Minden ugyanugy lejátsza, mint bármilyen filmet. Célszerû úgy hagyni 😊
A PC rá van kötve a házimozira. Nem mindegyik filmnél csinálja.
Esetleg felrakhatod még mellé ezeket:
ac3filter
QuickTime alternative