1057
video-codec problémákkal ide
  • Borgi
    letötöltem kodekpakkot, de hogytudom tutira kiirtani midnen ijet, mer még mindig lejáccca a videokat.. és még mindig fejtetőn van :$
  • bertino
    nekem xvid/DivX, mpeg1-2,wmv 9 azt csá, másra nincs szükség
  • Attis55
    aha, igen. ott is jártam, csak ott mindegyikhez kiírja hogy ha ezt letörlöm akkor a rendszer összeomlik. Meg tudnád mondani (mutatni) hogy Neked mi van fenn?

Köössszze!
  • bertino
    akkor nézd meg a Sajátgép/tulajdonságok/hardverkezelő és ott vmelyik menüben vannak olyanok, hogy video és audio codec, nézd meg ott tudsz-e vmit törölni
  • Attis55
    hi! Képzeld nincs a programok között. Se a Start menüben, se Vezérlöpult/Programok telepítése, törlésében. Mondjuk több ilyen alkalmazásom is van, nem csak a kodekek.

Magyarul: Nem látom ezt a kodeket. Egy internetes videó lejátszásához felajánlotta a kodek telepítését a honlap, én hülye meg elfogadtam... Azóta nem indul egy-két dolog...

• bertino
    uninstall bahzeg ?!
  • Attis55
    Sziasztok! Nem indul egy csomó játékom. Hibaüzivel kilép. Hogyan tudok codecet törölni? Letisztítani? Szerintem felraktam egy hülyeséget...

kössz
  • bertino
  • [Jakuza]
    Flip monitor or flip picture :P
    Viccet felreteve sok codec beallitasanal van ilyen lehetoseg, hogy 180 fokos elforgatas.
    De szerintem jobb megoldas ha azt a szaros codec packot amit feltettel leszeded es egy szimpla a filmhez valo codecet teszel fel.
  • Borgi
    hej fiullányok, szeretnék segitséget kérni.
    olyan or mi a teendő amikor csak NÉHÁNY avi file fejtetőn van?!
    régen is ovlt ijenem, akkor régi volt a kodek de akkor az összes ijen volt.
    ötlet? :$
  • TommoT
    regeten kívül még mivel lehet ilyeneket letölteni?
    egyébként sokadjára már bejött képpel együtt:)
    azért köszi a segítséget!
  • [Jakuza]
    Nalam siman megy letoltes utan Media Player Classic-al.
    Igaz, hogy Reget Deluxal toltottem le az meg felismeri a streamet.
  • TommoT
    hi
    ha az atv.hu -ra felmentek ott található egy videó az adsl/kábel (450k)-ra kattintva
    megtudnátod mondani, hogy mi okozhatja azt, hogy nincs képe a videónak? sajna letölteni nem tudom az oldalról, csak az oldalon keresztül nézni
    egy másik gépen megpróbáltuk és ott volt hang meg kép
    itt sajna csak hang
    jetaudioval és wmp 10-el próbáltam
    szóval van ötletetek?
  • Gaboros
    Ugyanazokat a videofájlokat nyitottam meg most, mnit amiket régebben. Amúgy elég sok lejátszó automatikusan 'lekorlátozza' az fps számot, ezt be is lehet állítani. De most hiába állítgatok, 25 marad az azonnal lejátszásnál. Persze videoszerkesztésnél mikor előveszem, meg marad az 50es képkocka, de az "azonnal megtekintésekor" csak 25el jeleníti meg.
  • Gaboros
    Normális filmekről beszélek, amik 50fpsel vannak tömörítve. Pl. DV-avi, tunerrel felvett-mpg, stb... Eddig mniden lejátszóval 50el néztem, de most vmiért mnitha le lenne korlátozva 25re. Szóval nemértem most mivan...
  • bertino
    50 FPS ?
    milyen videofájl ?
    mert ha játékból felvett 50 FPS, azt a kutya se veszi észre, de 50 FPSre állított kamerával felvett vmi, jó "sodrós" képet nyomathat 50 FPSel

mellesleg ha eddig 50 volt, akkor nem a lejátszó a hibás, hanem a fájl
    vagy csak rosszul emlékszel, mondjuk én még nem láttam olyat, hogy vmit 50 FPS-el renderelek le és minden csak 25el viszi...
  • Gaboros
    Halee! Az én problémám nem feltétlen kodekkel kapcsolatos, csak nem találtam a gondomnak megfelelő témát, ezért gondoltam itt megprobálkozom. Szal, csak az az apró problémám van, hogy mikor megnyitok egy filmet (melyről tudom, hogy 50fpsel rendelkezik), és mnidegyik lejátszó csak 25el jeleníti meg. Engem ez egy kicsit zavar, mert eddig mindig 50el nézhettem a videokat (azóta volt xp telepités párszor...).Persze nem halok bele, de ha vkinek van vmi tippe, vagy volt már ehhez hasonló probémája, jelezzen PLS! thx!
  • moonman
    FairUse Wizard
  • Evin
    pl.: AutoGordianKnot
  • peter31
    Sziasztok,

Milyen progival lehet egyből dvd rip-et készíteni xvid -be? Illetve mi erre most a legjobb?

köszi
    p
  • MagyaR
    Császtok! Mér van az ha elakarok indítani egy filmet, azt írja ki, hogy a fájl forrásszűrője nem tölthető be!

Eddig minden ment, mostmeg csak jetaudioval tom lejátszani őket!

Tegnap még jó volt, azt mostmeg hirtelen nem! Mi lehet a baj?.
    Felvan rakva Ac3FIlter, CoreCodec és Haali media splitter is, de eddig jó volt ezekkel együtt is azt most meg egyik pillanatról a másikra nem :(
  • bertino
    ühüm
    ilyesmivel én még nem játszogattam
  • Met
    6 monó wavból DTS wavot kódol (ez a verziója)

Találtam torrenten egy leírást, hogy csináljunk DTS audió cd-t.
    Adobe Auditionnal megcsinál a 6 sáv és SurCode-al összerak. Namost a DTS wav file-t pc-n csak a VLC Player játsza le a többivel csak sistereg, az asztali lejátsza ha kiírom és DTS hangsávként kezeli.
    2 gépen 3 különböző hangkártyával kipróbáltam de mindíg sistereg.
  • bertino
    mire jó ?
  • Met
    SurCode progit használt már valaki?
  • BBird
    Nem kell segíteni. Ismét bebizonyosodott, hogy előbb kérdezek, aztán cselekszem... Próbára megpróbáltam a legfrissebb nvidia drivert a hivatalos honlapról, s az már orvosolta a problémám.
  • BBird
    Üdv!

Nem tudom, hogy codec hiba, mindenesetre gondoltam tán a codec osztályon tud valaki segíteni. Frissen telepítettem a gépet, egyelőre csak friss DivX, Xvid codec van fenn, ami nem tudom, hogy számítha-e még: dx9c, és friss nvidia driver a geforce 3 -as kártyámon.
    A format/telepítés előtt simán futottak a DVD filmjeim, Ace Megapack valahányadik régi verziójával.
    Most is futnak a wmv -k, mpegek, DVD filmek, csak a többségnél a színek valahogy furcsák. A piros talán túl élénk, ahogy a sárga is. Például a Warner Bros logónál az ismert logó nem szép aranysárgás, hanem narancssárgás, abból is a rondább fajta.

Ez codec hiba lenne, vagy Nvidia driver? Gondoltam a mostani telepítésnél kihagyom az Ace-t, mert mindig-mindenki kiabált, hogy azt nem szabad, sok szemetet felrak, ami elrontja a gépet (bár többször használtam régen, s nekem sosem volt bajom vele), gondoltam a mostani telepítésnél tényleg csak a szükséges codeceket rakom fel.
  • [Jakuza]
    Linket nem adunk elvbol. :P
    Amugy real media formatum.
    Vagy real media player kell hozza, vagy a Real alternative codec, ha MPC-t hasznalsz.
  • hgerg
    császtok
    kellene egy kis segitség, van néhány videjóm RM kiterjesztésben.
    Milyen codek kell hozzá, és ha lennétek olyan kedvesek kitenni egy linket
    Köszi előre is
  • Evin
    Nem is mondtam, hogy el kell mennie ezen. De mondjuk az mkv-nak kellene, mert az csak egy konténer, és az MPC lazán lejátsza.
    Az ogm-hez kell valami oggmediacodec (most fejből nem tudom).
    Felirathoz meg elég a Vobsub, de az ffdshow-ban is meg lehet adni, hogy töltse be, de a MPC-vel is lehet feliratozni.
  • Met
    google
  • Daniel Brandon
    Hello nem tud vki a Xilisoft 3GP video converter 3.0-hoz License code-t és nevet? Nagyon kellene! Nézzetek szét légyszi!
  • Tetsuo
    Szerintem azzal nem megy el: "ogm", "mkv" videó; illetve "ssa" felirat.. se.
  • [Jakuza]
    Hat az meglehet.
    Amugy szvsz ez a legjobb ilyen winfosos progi.
    Beepitett mpg2/AC3 codeccel, feliratozoval.

A feliratozoja a Vobsubra epul.
    Elocsalogatasahoz az Options> Playback>Output menuben a VMR9 renderless beallitast kell bekapcsolni.
    Utana eleg ha a felirat file egy konyvtarban van a filmmel azonos nevvel.
    Tehat ha a film cime film.avi akkor a feliratnak film.srt (sub, stb) nevvel kell bent lennie a konyvtarban.
    Utana automatikusan megjelenitti a feliratot.
    DVD-t is lejatszik.
  • Proview
    Nagyon jó, köszi
    Még állítani se kellett semmit, ez jól időzíti a hangot...lehet, hogy mégse a file-al van a baj-Crystal Playerrel csúszik a hang
  • [Jakuza]
    Media Player Classic.
    Talan a legjobb Windowsos mediaplayer, es ez tud timeshiftinget a sok szolgaltatasan kivul.

• BaliBoy
    Jah, fenn van. :(
    Sima lejátszó progikkal (bsplayer, win media player) van hang.
    Csak a Nandubban nem leeht mit kezdeni vele.
  • BitSpider
    http://spider-tracker.tx.hu <<< Uj Torrent Lap REgisztráljatok és adjátok tpvább az oldal címet !
  • Proview
    Olyan lejátszót ismertek, amivel menet közben állítani lehet a hang késleltetést-siettetést a képhez képest? Synchronisert ismerem, de nem akarok minden ilyen videót újra átszámíttatni.
  • Evin
    Felraktad az AC3filter-t?
    Talán segít. http://www.free-codecs.com/