video-codec

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

regeten kívül még mivel lehet ilyeneket letölteni?
egyébként sokadjára már bejött képpel együtt😊
azért köszi a segítséget!

TommoT

[Jakuza]
Nalam siman megy letoltes utan Media Player Classic-al.
Igaz, hogy Reget Deluxal toltottem le az meg felismeri a streamet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hi
ha az atv.hu -ra felmentek ott található egy videó az adsl/kábel (450k)-ra kattintva
megtudnátod mondani, hogy mi okozhatja azt, hogy nincs képe a videónak? sajna letölteni nem tudom az oldalról, csak az oldalon keresztül nézni
egy másik gépen megpróbáltuk és ott volt hang meg kép
itt sajna csak hang
jetaudioval és wmp 10-el próbáltam
szóval van ötletetek?<#kacsint>

TommoT

Ugyanazokat a videofájlokat nyitottam meg most, mnit amiket régebben. Amúgy elég sok lejátszó automatikusan 'lekorlátozza' az fps számot, ezt be is lehet állítani. De most hiába állítgatok, 25 marad az azonnal lejátszásnál. Persze videoszerkesztésnél mikor elõveszem, meg marad az 50es képkocka, de az "azonnal megtekintésekor" csak 25el jeleníti meg.
Normális filmekrõl beszélek, amik 50fpsel vannak tömörítve. Pl. DV-avi, tunerrel felvett-mpg, stb... Eddig mniden lejátszóval 50el néztem, de most vmiért mnitha le lenne korlátozva 25re. Szóval nemértem most mivan...
bertino
50 FPS ?
milyen videofájl ?
mert ha játékból felvett 50 FPS, azt a kutya se veszi észre, de 50 FPSre állított kamerával felvett vmi, jó "sodrós" képet nyomathat 50 FPSel

mellesleg ha eddig 50 volt, akkor nem a lejátszó a hibás, hanem a fájl
vagy csak rosszul emlékszel, mondjuk én még nem láttam olyat, hogy vmit 50 FPS-el renderelek le és minden csak 25el viszi...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Halee! Az én problémám nem feltétlen kodekkel kapcsolatos, csak nem találtam a gondomnak megfelelõ témát, ezért gondoltam itt megprobálkozom. Szal, csak az az apró problémám van, hogy mikor megnyitok egy filmet (melyrõl tudom, hogy 50fpsel rendelkezik), és mnidegyik lejátszó csak 25el jeleníti meg. Engem ez egy kicsit zavar, mert eddig mindig 50el nézhettem a videokat (azóta volt xp telepités párszor...).Persze nem halok bele, de ha vkinek van vmi tippe, vagy volt már ehhez hasonló probémája, jelezzen PLS! thx!

http://www.winportal.net

Evin
pl.: AutoGordianKnot

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok,

Milyen progival lehet egybõl dvd rip-et készíteni xvid -be? Illetve mi erre most a legjobb?

köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Császtok! Mér van az ha elakarok indítani egy filmet, azt írja ki, hogy a fájl forrásszûrõje nem tölthetõ be!

Eddig minden ment, mostmeg csak jetaudioval tom lejátszani õket!

Tegnap még jó volt, azt mostmeg hirtelen nem! Mi lehet a baj?<#rinya>.
Felvan rakva Ac3FIlter, CoreCodec és Haali media splitter is, de eddig jó volt ezekkel együtt is azt most meg egyik pillanatról a másikra nem 😞

bertino
ühüm
ilyesmivel én még nem játszogattam

Met
6 monó wavból DTS wavot kódol (ez a verziója)

Találtam torrenten egy leírást, hogy csináljunk DTS audió cd-t.
Adobe Auditionnal megcsinál a 6 sáv és SurCode-al összerak. Namost a DTS wav file-t pc-n csak a VLC Player játsza le a többivel csak sistereg, az asztali lejátsza ha kiírom és DTS hangsávként kezeli.
2 gépen 3 különbözõ hangkártyával kipróbáltam de mindíg sistereg.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bertino
mire jó ?

Met
SurCode progit használt már valaki?

BBird
Nem kell segíteni. Ismét bebizonyosodott, hogy elõbb kérdezek, aztán cselekszem... Próbára megpróbáltam a legfrissebb nvidia drivert a hivatalos honlapról, s az már orvosolta a problémám.
BBird
Üdv!

Nem tudom, hogy codec hiba, mindenesetre gondoltam tán a codec osztályon tud valaki segíteni. Frissen telepítettem a gépet, egyelõre csak friss DivX, Xvid codec van fenn, ami nem tudom, hogy számítha-e még: dx9c, és friss nvidia driver a geforce 3 -as kártyámon.
A format/telepítés elõtt simán futottak a DVD filmjeim, Ace Megapack valahányadik régi verziójával.
Most is futnak a wmv -k, mpegek, DVD filmek, csak a többségnél a színek valahogy furcsák. A piros talán túl élénk, ahogy a sárga is. Például a Warner Bros logónál az ismert logó nem szép aranysárgás, hanem narancssárgás, abból is a rondább fajta.

Ez codec hiba lenne, vagy Nvidia driver? Gondoltam a mostani telepítésnél kihagyom az Ace-t, mert mindig-mindenki kiabált, hogy azt nem szabad, sok szemetet felrak, ami elrontja a gépet (bár többször használtam régen, s nekem sosem volt bajom vele), gondoltam a mostani telepítésnél tényleg csak a szükséges codeceket rakom fel.
[Jakuza]
Linket nem adunk elvbol. 😛
Amugy real media formatum.
Vagy real media player kell hozza, vagy a Real alternative codec, ha MPC-t hasznalsz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

császtok
kellene egy kis segitség, van néhány videjóm RM kiterjesztésben.
Milyen codek kell hozzá, és ha lennétek olyan kedvesek kitenni egy linket <#wink><#vigyor3>
Köszi elõre is
Evin
Nem is mondtam, hogy el kell mennie ezen. De mondjuk az mkv-nak kellene, mert az csak egy konténer, és az MPC lazán lejátsza.
Az ogm-hez kell valami oggmediacodec (most fejbõl nem tudom).
Felirathoz meg elég a Vobsub, de az ffdshow-ban is meg lehet adni, hogy töltse be, de a MPC-vel is lehet feliratozni.

Met
google

Daniel Brandon
Hello nem tud vki a Xilisoft 3GP video converter 3.0-hoz License code-t és nevet? Nagyon kellene! Nézzetek szét légyszi!

Tetsuo
Szerintem azzal nem megy el: "ogm", "mkv" videó; illetve "ssa" felirat.. se.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

[Jakuza]
Hat az meglehet.
Amugy szvsz ez a legjobb ilyen winfosos progi.
Beepitett mpg2/AC3 codeccel, feliratozoval.

A feliratozoja a Vobsubra epul.
Elocsalogatasahoz az Options> Playback>Output menuben a VMR9 renderless beallitast kell bekapcsolni.
Utana eleg ha a felirat file egy konyvtarban van a filmmel azonos nevvel.
Tehat ha a film cime film.avi akkor a feliratnak film.srt (sub, stb) nevvel kell bent lennie a konyvtarban.
Utana automatikusan megjelenitti a feliratot.
DVD-t is lejatszik.

Proview
Nagyon jó, köszi<#eljen><#wave>
Még állítani se kellett semmit, ez jól idõzíti a hangot...lehet, hogy mégse a file-al van a baj-Crystal Playerrel csúszik a hang <#nemtudom>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

[Jakuza]
Media Player Classic.
Talan a legjobb Windowsos mediaplayer, es ez tud timeshiftinget a sok szolgaltatasan kivul.

BaliBoy
Jah, fenn van. 😞
Sima lejátszó progikkal (bsplayer, win media player) van hang.
Csak a Nandubban nem leeht mit kezdeni vele.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

http://spider-tracker.tx.hu <<< Uj Torrent Lap REgisztráljatok és adjátok tpvább az oldal címet !

Proview
Olyan lejátszót ismertek, amivel menet közben állítani lehet a hang késleltetést-siettetést a képhez képest? Synchronisert ismerem, de nem akarok minden ilyen videót újra átszámíttatni.<#nemtudom>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Evin
Felraktad az AC3filter-t?
Talán segít. http://www.free-codecs.com/

BaliBoy
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni, hogy a NanDub mi a frászért írja ezt ki ha AC3-as hangot teszek be:

Sem lejátszani, sem wav-ba menteni nem tudom.
Viszont normál lejátszó progik simán decodolják az AC3-as hangot.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Met
alternatív megoldásként dvd-vé konvertálom a filmet😊

bertino
Norton Ghost

Borgi
nekemis ez szokott a bajom lenni, nincs vmi ojan progi amivel lehet renistallonoi, de nemkell ujjrasetuplolódni mindent utánna? :$

porki fagyok fállalon

bertino
így sose fogsz dülõre jutni azzal a hanggal... :\

Met
nem a win install a sok idõben, hanem az utána levõ minden más felrakása és beállítása, PS, Corel, Illustrator, játékok stb. ráadásul alig 2 hónapja volt reinstall

bertino
hát ez kész 😄D
hallod... format, 4 szükséges codec fel, örül, néz...
2 órádba nem tellne az egész

Met
azt úgy nagyjából tudtam, hogy mit jelent
A kérdés az, hogy esetleg valami ac3 vagy egyébb filterrel normalizálható e a jelenség.

[Jakuza]
Variable az itt inkabb valtozo ill valtakozo-t jelent nem varialtat.
De a lenyeg az valoban az, hogy nem (constant) allando a bitrate.

bertino
VBR=variable bit rate

tehát a számban variált(vagyis nem végig 1féle) a kbps minõség...

CBR=constant bit rate
azaz az egész hangfájl egy minõség, nem ugy, mint a VBR

konvertáld át a hangfájlt CBR 128/192kbps-re és próbáld ugy, hogy milyen...

Met
A pc van rádugva a házimozira.
Úgy néztem, hogy a VBR-es mp3 hangu filmekkel van gond.
De, hogy ez mit jelent azt nemtudom😊

Evin
5.1es rendszered van?
Na ahhoz nem értek, nekem nincs. 😞
(akár mindkettõ lehetséges)

Met
megtörtént
ffdshow kellett mert nem volt kép csak hang 😊
annyit haladtam, hogy most már a 2 hátsóból szól
ez beállítás hiba (mit állítsak?)
vagy inkább kódek hiány (melyik?)

Evin
Akkor csak ezt csináld:
Szedj le minden kódeket a programok eltávolításával.(gondolom ez még nem gond)
Feltelepíted ezt: ACE Mega CoDecS Pack Professional v5.93
2x dob ki ablakot, az elsõre nemet nyomj(víruskeresés), a másodikra igent( elõzõ kódekek agresszív törlése).
A custom telepítést választod, de kiszedsz minden pipát!
Csak ezeket hagyd meg(sorban): Divx3.2, MPEG Layer3 Professional Audio codec, Cyberlink, intel, microsoft. Amiben több van, abból mind rakd fel.
Ezután még külön felrakhatod ezeket: AC3filter, divx, xvid meg ami még tetszik.
DE NE rakj fel mellé másik csomagokat, csak ezt!
És a legvégén még jöhet az ffdshow. Ha így sem megy minden normálisan, windows reinstall ajánlott.

Minden friss kódek innen leszedhetõ: www.free-codecs.com/

bertino
nembaj, szenvedjél csak a packokkal és a rossz videóiddal, ha neked jólesik 😉

Met
hát ne is, az utóbbi idõben értelmes hozzászólásod nem volt
azzal meg, hogy néha beböfögsz valamit nem segítesz és vicces sem vagy

Dj Faustus
Itt, és itt már adtam programjavaslatokat.

de én nem ugy gondoltam hogy egybe lejátsza 1 winamp vagy ne mtom mi akármi hanem uy hogy konkrétan összefûzni tehát 2-bõl 1 et csinálni 1 filmet!!!

Nálam ezzel megy minden, esetleg lehet mellé Real Alternative, QuickTime Alternative illetve Ac3filter. A különbözõ "pakkokat" szvsz el lehet felejteni.

ffdshow

http://www.winportal.net

bertino
no comment