video-codec

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plas
Ez minden filmnél így van... sajnos
Ma leszedek minden lejátszással kapcsolatos progit, ha hazaérek, és akkor csak a ffdshowt, meg a WindowsMediaPlayer-t telepítem fel...
kipróbálom mi lesz...
Tényleg Breki33 mi az agressive remover????

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

lck
Breki33!

Mi az a "agressive remover" ?
O0D:
Ez csak egy bizonyos filmnél van, vagy mindegyiknél?
Divx 511 et is leszedheted ha fennt van az ffdshow.
és használj tré média pléjert ha mással gondod van.

Hajrá Dózsa György!

Breki33
minek kérdezel, ha nem azt csinálod amit mondunk?

amúgy az ffdshow nem rossz

de az elõzöeket agressive removerrel szedd le

és talán megfogadhatnád amit ajánlok
plas
jah a filmet WinDVD-vel játszom le...

plas
nah feltettem az ffdshow-t... az eredmény annyival, jobb, hogyha beletekerek, akkor kb 2mp-ig jó, aztán megint elkezd "szaladni" a film ( mondom mintha tekerném )
A morgan COdeckpac-et, XviD-et leszedtem, csak a DivX511 van fenn, meg a winDVD plusz a ffdshow... szal sajnos nem sok minden változott. Valami ötlet esetleg??

Breki33
k-lite

classic mp
morgan mire kell?
amúgy ha nem tömörítesz, divxet xvidet kiválthatod ffdshow-val, svcdt pedig nézhetsz mert windvd tartalmazza a mpeg2 filtert

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

zakika
en egyszeru media playerrel nezem (6.4)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

M@TriX
hát ehhez csak annyit tudok mondani, hogy a "Morgan Multimedia Codec 3.0.0.9"-et nem ismerem így esetleg az lehet bibi.
Amúgy milyen lejátszóval nézted a filmet?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

plas
Segítsetek plz!!!
Szeretnék a gépemen DivX-es filmeket nézni. A gondom csak annyi, hogy amikor elindtom nagyon gyorsan játsza le a filmeket, kb 2-3x gyorsabban, mint kellene. A hang is ugyanolyan gyors. Szal olyan mintha tekerném😊
Ami fent van:
-WinDVD
-Morgan Multimedia Codec 3.0.0.9
-Xvid
-Divx 511
A gépem egy Barton 2500+, Ati radeon9600
Szóval, ha valaki találkozott már ezzel a problémával, vagy tudná orvosolni, kérem segítsen, hogy milyen CodecPack-kal, vagy lejátszóval lenne érdemes próbálkoznom...

KranaZoli
Most elkezdtem böngészgetni a DVDZóna weboldalt és ott is v.mi hasonló programot írnak.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

zakika
te masolsz? marmint copy?
szerintem ott a baj, mert inkabb valami ripp progival (smartripper pl) csinalsz egy backupot a HD am kiiktatja a vedelmet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

KranaZoli
Sehol-senki?

A HDD-rõl történõ DVD nézést úgy néz ki sikerült megoldani.
Most áttértem a PowerDVD-rõl az Intervideo WinDVD 5-re (Platinum) szerintem sokkal jobb a hang.

Itt is van olyan, hogy DVD HDD-rõl.

Ez elõször 1általán nem nyitotta meg a DVD-t, kapásból hibaüzenetet adott, hogy a mappa nem DVD?!

A PowerDVD legalább elkezdte lejátszani, csak szarakodott.

Mire rájöttem, hogy az a gáz, hogy én csak a Video_ts mappa tartalmát szoktam felmásolni RIP-eléshez, de DVD nézéshez szükséges a megfelelõ mappa struktúra megléte is:

Audio_ts
Video_ts

No, így már 1bõl nyomta a WinDVD.
PowerDVD-t nem prószáltam, de gondolom az is jó lenne így.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Mi az a DivX Fix?

O0D:
Divx Fix ?

Hajrá Dózsa György!

KranaZoli
Ill. van egy még1 problémám:

A PowerDVD 5.0-val vannak gondjaim.

1.) Ha HDD-rõl próbálok DVD-t nézni, akkor szétesik a kép, kifagy a program.

2.) Bizonyos idõközönként hibaüzenettel nyitja csak meg a DVD lemezeket, ilyenkor újra kell installálnom a cuccost.
A hibaüzenetre nem emléxem pontosan, de ha újra jelentkezik, akkor felírom.

Általában akkor szokott elõfordulni, ha DVDx-el rippeltem egy DVD-t és utána akartam elindítani a PowerDVD-t.

* ffdshow,
* AC3 Filter
* DivX 5.1 van telepítve.

Van v.kinek v.mi 5lete?
(most töltöm le a PowerDVD-hez a legfrissebb Patch-t)

KranaZoli
Hi!

Megoldást keresek a következõ problémára:

Eddig a feliratos DVD filmeket a DVDx-el szoktam rippelni, így a kimenetnek szerves részét képezi a felirat.

Azt szeretném elérni, hogy a felirat külön fájlban legyen, hogy a lejátszóval tudjam állítani a felirat színét, méretét, ... és a formátuma is általános legyen.

Tudna nekem ebben v.ki segíteni?
(a szükséges programon kívül a program használatában is kellene segítség)

Köszi: KZ

Rincewind
Hali!

Valami olyan codec kellene nekem, aminek a telepítése után lehetne WMP-vel (vagy más elterjedtebb lejátszóval)futtatni Canopus DVavi formátumot. Létezik ilyen codec?
moonlight/elecard szeret összeakadni más kodekekkel, én ezt javaslom:
http://xenorate.com/?page=releasedownload&lang=de&rid=13
ez a fraunhoffer (bocs sose tudom hogy kell írni) mpeg2 dekóder installer formában.

M@TriX
😉 Na ezt is megszültük... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Leszedtem minden rohadt kodeket, és újra raktam a fontosabbakat, minden jó. Most már megy a win media-val és a power dvd-vel is.
Köszi a segítséget!

M@TriX
na, ezt az elején is beírhattad volna, mondjuk én is kérdezhettem volna a hibaüzit. 😉

lck
Win DVD vag Power DVD - vel játszd le.
Ezt írja ki a win media player:
*To play .mp2v files, you must have a software or hardware
DVD decoder installed on your computer.
(power dvd sem viszi)

Még ez sem viszi egyik video cd-t sem. Azt írja ki hogy unsupported file.

M@TriX
na elhúztam aludni majd írd be, hogy ez volt-e a megoldás...
holnap bekukkantok... azaz ma. 😉

M@TriX
Na ok, de itt is van:
http://www.moonlight.co.il/download/EMpgPlayer_21.zip

Itt meg többi flancot is letölthetsz, decodereket meg stb:
http://www.elecard.com/download/

Ok, keresem.

M@TriX
ezt nézted már?
Valami Elecard player vagy mi van erre a célra vagy egyszerûen keress rá a neten úgy, hogy "mpeg-2 player download"...

M@TriX
hmm.. akkor lehet..., ja igen persze, hogy nem jutott eszembe, valószínû, hogy mpeg-2-es kódolású..

Mpg fájl, de nem viszi semmi.

M@TriX
a video CD az .dat formátumú nem?
Azt pedig egy win95-ös MediaPLayer-nek is vinnie kellene minden codec nélkül...
De persze attól is függ, hogy mit jelent nálad a VideoCD.
dat? mpg? avi? kiterjesztésû?
ha avi akkor lehet xvid is.. az mostanába elterjedt (mondjuk sztem semmivel sem jobb, mint a Divx)

Sziasztok!Milyen kodek kell video cd-hez?
Nálam nem mennek.Már próbáltam mindent.A power dvd nem viszi. A media player,kodeket keres.Most a gépen (divx,xvid,divxg400 és ffdshow) van.
Próbáltam az ace mega csomaggal is és úgy sem viszi. A havernál simán megy vele. Mi lehet a gubanc?

Pempő
Van valahol lista, hogy mi az a minimálisan szükséges codec-összeáálítás, ami kellhet videózáshoz? Codec packet nem akarok feltelepíteni, csak egyenként levadászom a legfrissebbet ami kellhet.

kurvanyu jó-johánzon!!44

VinylToy
Akkor milyen codecet rakjak fel a filmek elindulnak, csak néha a kép megáll és remeg a hang megy tovább tökéletesen, mit telepítsek, codec pack-nél kipróbáltam minden variációt...külön programokat is (divx, xvid stb.) és semmi, valami ötlet esetleg?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Volt nálam a hétvégén egy notebook p3 633, 256mb ram, 8 megás videokártyával és simán futottak rajta a filmek.

marsu
Elég gyenge, szakadozni fog.
VinylToy
Sziasztok nem tudjátok megmondani hogy 8 megás videókártyával lehet filmet nézni, vagy nem számít semmit a filmnézésnél ez?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

marsu
Sziasztok.

Nérohóz keresek néró mpeg2-õt, verzió 5.5.7.6
segítsetek.
SEGÍTSÉG nem tudok lejátszani DVD-t a gépemen semelyik programmal, pedig régen szépen ment minden. Sztem az as sok buzi codec tett be, amit felpakoltam. Kérlek segítsetek mit csináljak!
Hello, bocs, tudom rossz helyre írok, de segítség kellene. Vettem egy web kamerát, feltelepítettem de a biosba nem tudom mit hol kell beálítani, tudnátok segíteni, elöre köszi.
#26nak szerintem töredéke kell, de nem koptatom tovább a billt. úgy látszik hiába terjesztem az igét (saját rossz tapasztalatok alapján, mindenki a saját kárán tanul.

PetruZ
A "bik" a Bink Video formátuma, a különféle codec pakkokban nem nagyon szokott lenni erre codec. Én arra tippelnék, hogy neked fel van telepítve egy friss RadTools, ami gyorsabb / szebb / jobb / optimalizáltabb codec-et biztosít, mint a játékban lévõ saját dekóder és a játék nem hajlandó, csak a sajátját használni. Mondom, ez csak tipp.
nem csak én mondom 8). sõt nem csak mondom.
most van fenn xvid, mert kódolok. de nem mindig volt, tesómnál, 2 haveromnál csak ffdshow van. tehát CSAK LEJÁTSZÁSRA teljesen ok. aki kódolni akar, annak persze nem elég, de az is jobban jár, ha a megjelenítésre ezt használja (legalábbis a divx5.00/5.01 idõkben ez volt a helyzet 8).

ollie
azt mondod, hogy nincs feltéve más codec és mégis decode-ólja?

ja, annyi igaz, hogy _más_ filterek kimenetét is tudja befolyásolni, nem csak azokat, amelyeket õ jelenít meg (postprocessing).

tévedés 8). az ffdshow lejátssza az említett formátumokat, (próbáld ki!) ez benne a szép. ha nekem nem hiszel (bár használom vagy 1 éve):
ffdshow project page:
ffdshow is DirectShow decoding filter for decompressing DIVX and XVID movies using libavcodec or xvid with rich set of video postprocessing filters.
afterdawn:
FFDSHOW is a DirectShow decoding filter for decompressing DivX, XviD, WMV, MPEG-1 and MPEG-2 movies. (wmvvel nekem volt bajom, ha jól emlékszem, de nem is nagyon van rá szükségem)
doom9:
general purpose DivX/XviD decoding filter

CSOCSO
tedd fel az új bpslaxert.. majd jobb kill a filmre (tehát nem a konzorla) és ott van hogy beállítások.. majd szûrõ és ac3..ott állítgass
ollie
Hát nem elég, mert az ffdshow csak egy filter, ami módosítja a már kikódolt képet.