video-codec
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma leszedek minden lejátszással kapcsolatos progit, ha hazaérek, és akkor csak a ffdshowt, meg a WindowsMediaPlayer-t telepítem fel...
kipróbálom mi lesz...
Tényleg Breki33 mi az agressive remover????

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Divx 511 et is leszedheted ha fennt van az ffdshow.
és használj tré média pléjert ha mással gondod van.
Hajrá Dózsa György!
amúgy az ffdshow nem rossz
de az elõzöeket agressive removerrel szedd le
és talán megfogadhatnád amit ajánlok

aztán megint elkezd "szaladni" a film
( mondom mintha tekerném )
A morgan COdeckpac-et, XviD-et leszedtem, csak a DivX511 van fenn, meg a winDVD plusz a ffdshow... szal sajnos nem sok minden változott. Valami ötlet esetleg??

amúgy ha nem tömörítesz, divxet xvidet kiválthatod ffdshow-val, svcdt pedig nézhetsz mert windvd tartalmazza a mpeg2 filtert
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Amúgy milyen lejátszóval nézted a filmet?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szeretnék a gépemen DivX-es filmeket nézni. A gondom csak annyi, hogy amikor elindtom nagyon gyorsan játsza le a filmeket, kb 2-3x gyorsabban, mint kellene. A hang is ugyanolyan gyors. Szal olyan mintha tekerném😊
Ami fent van:
-WinDVD
-Morgan Multimedia Codec 3.0.0.9
-Xvid
-Divx 511
A gépem egy Barton 2500+, Ati radeon9600
Szóval, ha valaki találkozott már ezzel a problémával, vagy tudná orvosolni, kérem segítsen, hogy milyen CodecPack-kal, vagy lejátszóval lenne érdemes próbálkoznom...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
szerintem ott a baj, mert inkabb valami ripp progival (smartripper pl) csinalsz egy backupot a HD am kiiktatja a vedelmet
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
A HDD-rõl történõ DVD nézést úgy néz ki sikerült megoldani.
Most áttértem a PowerDVD-rõl az Intervideo WinDVD 5-re (Platinum) szerintem sokkal jobb a hang.
Itt is van olyan, hogy DVD HDD-rõl.
Ez elõször 1általán nem nyitotta meg a DVD-t, kapásból hibaüzenetet adott, hogy a mappa nem DVD?!
A PowerDVD legalább elkezdte lejátszani, csak szarakodott.
Mire rájöttem, hogy az a gáz, hogy én csak a Video_ts mappa tartalmát szoktam felmásolni RIP-eléshez, de DVD nézéshez szükséges a megfelelõ mappa struktúra megléte is:
Audio_ts
Video_ts
No, így már 1bõl nyomta a WinDVD.
PowerDVD-t nem prószáltam, de gondolom az is jó lenne így.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A PowerDVD 5.0-val vannak gondjaim.
1.) Ha HDD-rõl próbálok DVD-t nézni, akkor szétesik a kép, kifagy a program.
2.) Bizonyos idõközönként hibaüzenettel nyitja csak meg a DVD lemezeket, ilyenkor újra kell installálnom a cuccost.
A hibaüzenetre nem emléxem pontosan, de ha újra jelentkezik, akkor felírom.
Általában akkor szokott elõfordulni, ha DVDx-el rippeltem egy DVD-t és utána akartam elindítani a PowerDVD-t.
* ffdshow,
* AC3 Filter
* DivX 5.1 van telepítve.
Van v.kinek v.mi 5lete?
(most töltöm le a PowerDVD-hez a legfrissebb Patch-t)
Megoldást keresek a következõ problémára:
Eddig a feliratos DVD filmeket a DVDx-el szoktam rippelni, így a kimenetnek szerves részét képezi a felirat.
Azt szeretném elérni, hogy a felirat külön fájlban legyen, hogy a lejátszóval tudjam állítani a felirat színét, méretét, ... és a formátuma is általános legyen.
Tudna nekem ebben v.ki segíteni?
(a szükséges programon kívül a program használatában is kellene segítség)
Köszi: KZ
Valami olyan codec kellene nekem, aminek a telepítése után lehetne WMP-vel (vagy más elterjedtebb lejátszóval)futtatni Canopus DVavi formátumot. Létezik ilyen codec?
http://xenorate.com/?page=releasedownload&lang=de&rid=13
ez a fraunhoffer (bocs sose tudom hogy kell írni) mpeg2 dekóder installer formában.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Köszi a segítséget!
*To play .mp2v files, you must have a software or hardware
DVD decoder installed on your computer.
(power dvd sem viszi)
holnap bekukkantok... azaz ma. 😉
http://www.moonlight.co.il/download/EMpgPlayer_21.zip
Itt meg többi flancot is letölthetsz, decodereket meg stb:
http://www.elecard.com/download/
Valami Elecard player vagy mi van erre a célra vagy egyszerûen keress rá a neten úgy, hogy "mpeg-2 player download"...
Azt pedig egy win95-ös MediaPLayer-nek is vinnie kellene minden codec nélkül...
De persze attól is függ, hogy mit jelent nálad a VideoCD.
dat? mpg? avi? kiterjesztésû?
ha avi akkor lehet xvid is.. az mostanába elterjedt (mondjuk sztem semmivel sem jobb, mint a Divx)
Nálam nem mennek.Már próbáltam mindent.A power dvd nem viszi. A media player,kodeket keres.Most a gépen (divx,xvid,divxg400 és ffdshow) van.
Próbáltam az ace mega csomaggal is és úgy sem viszi. A havernál simán megy vele. Mi lehet a gubanc?
kurvanyu jó-johánzon!!44
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
most van fenn xvid, mert kódolok. de nem mindig volt, tesómnál, 2 haveromnál csak ffdshow van. tehát CSAK LEJÁTSZÁSRA teljesen ok. aki kódolni akar, annak persze nem elég, de az is jobban jár, ha a megjelenítésre ezt használja (legalábbis a divx5.00/5.01 idõkben ez volt a helyzet 8).
ffdshow project page:
ffdshow is DirectShow decoding filter for decompressing DIVX and XVID movies using libavcodec or xvid with rich set of video postprocessing filters.
afterdawn:
FFDSHOW is a DirectShow decoding filter for decompressing DivX, XviD, WMV, MPEG-1 and MPEG-2 movies. (wmvvel nekem volt bajom, ha jól emlékszem, de nem is nagyon van rá szükségem)
doom9:
general purpose DivX/XviD decoding filter