video-codec
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
"mpc lejátszó (beépített mpeg2 és asszem ac3 filterrel)" 8)
qt és rmhez hasonló a hozzáállásom mint wmvhez: ha ilyet látok, nem töltöm le...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Viszont esetleg azok helyett feltehetsz egy RealMedia Codecet es Quicktime codecet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egyébként az én player favoritom a ZoomPlayer (és nem azért, mert benne van az ACE pakkban).
Az lenne a gondom hogy van egy filmem. Konkréten: "Acéllövedék".
Ha elindítom BS-player-rel akkor a felirak siet. Eltolom a feliratot (ctrl+nyilak) egy ideig jó de aztán megint eltérül. Fölmenetm a Feliratok.hu-re és leszedtem az összeset mi volt de egyikkel se ment jól.
Most mi afenét csináljak? A film 29FPS. Lehet hogy ez a baj?
tessék kéremszépen elkerülni a kodekpakkokat.
ami kellhet:
mpc lejátszó (beépített mpeg2 és asszem ac3 filterrel)
ffdshow (xvid, divx lejátszáshoz)
+ wm codecek azoknak a perverzeknek akik ilyesmit töltenek le.
alinek nem elég jó az mpc mint lejátszó, azoknak +
ac3filter
xenorate mpeg2pack
linkek lejjebb.
hogy miért óvunk mindenkit a kodekpakkoktól szintén alább.
tudom, rossz vagyok, de aki ennyi fgyelmeztetés után is kodekpakkot tesz fel, vessen magára. mást sem ugatunk itt, mint hogy tessék az ilyesmit elkerülni.
g.
Az egyik barátom, most írt, hogy ha mpeg-et néz a képernyõn egy kis négyzet szaladgál.
Ua. a codec-et használja, mint én (ace_mega_codec_pack_5.91_player_edition)+Elecard Mpeg codec).
Neki WINXP-je van nekem WIN2k-m.
Nállam ez a probléma nem jelentkezik.
Mi okozhatja ezt?
Ha valaki tudja, kérem sürgõsen segítsen( nagyon jó barátomról van szó 😊)!
Köszönettel!
LoCk
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
most boldog vagyok.
segítséget szeretnék kérni.
.mpg fájlokat nem tudok lejátszani. divx playert használom,
pár napja még gond nélkül vitte. a hiba: kb. 5 perc hosszúságú klippet akarok lejátszani ezt beolvassa de csak
40 másodpercesnek ismeri fel és se kép se hang se hibaüzenet nincs.(ugyanezt teszi a médiaplayer is)
XP-t használok, a gépen fent van divx codec, xvid codec.
(meg a winamp)
van ötlet valakinek?
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
a qt pedig itt van:
http://www.apple.com/quicktime/download/standalone/
ffdshow.sf.net
ac3filter
ac3filter.sf.net
Nálam eddig az AceMegaCodecPack volt fönt, mert azt tényleg csak föltettem és ment vele minden. Eddig. De olvastam itt, hogy nem kell codecpack, meg stb..., úgyhogy vettem én is a leb...ást, de most komolyan: mlyen codec-eket tegyek fel, melyik lejátszót, ami DVD-t is játszik és honnan tudom ezeket letölteni? PLZ HELP!!!
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
olyan remek hogy pár hozzászólásonkánt ismételhetjük itt magunkat:
NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT!
Hajrá Dózsa György!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
Azelõtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó mûködik (Windows Media Player,BS Player).
Verzió:5.95 PRO B2
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
Azelõtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó mûködik (Windows Media Player,BS Player).
Verzió:5.95 PRO B2
Vettem fel videot a Fraps 2.0-val, meg akartam mutatni haveromnak, de neki nem volt olyan codec-e, mint nekem és nem tudom pontosan milyen codecek vannak fenn nekem😊 Lécci irjatok le milyen codec kell hozzá, hogy le lehessen játszani. Elöre is köszi...
NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT!
Azért nem kéne az Ace-vel egy kalap alá venni.
Amúgy spaciel a Divg400 is tud galibákat okozni. P
Egyszó mint száz ezt az alig öt megás codec-et nyugodtan ajánlom minden kezdõnek és néhány "haladó"-nak is.
K-lite re még senkise mondta, hogy összegányolta a rendszert és a basic kb 2 mega!
Az elején nem volt jó, de vmi állítgattam, hogy mit magam sem tudom... mindenestre megy...
Köszönöm szépen

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Divx legújabb (asszem most 5.11)
valami feliratozó (én Divx g00-at használok)
AC+ filter (az asc3-as hangokhoz)
XVid
MPEG
Intel Indeo
Ennyi.
A különbözõ packok (ace, klite stb... ) nem kellenekek. Azok akkor kellenek ha filmeket tömörítesz, vágsz, editálsz.
Sajna sokan arra használják: hogy úúú milyen fasz minden le tudok játszani velük. Azt már nem nézik, hogy ezek a packkok 30-40 nem hasznáélt szûrõt, kódeket és mindenféle szert felraknak a gépre, felülírva akár az újabb verziókat is...
Mert még mindig nem jó... az agressive removert nem találtam sehol
na mindegy majd ha "elkopik" a Win98 teszek fel XP-t azon hátha jólesz....
hmmm... építõ hozzászólás...
ugyanolyan mint volt... gyorsítva játsza le még mindig sajnos... pedig a K-liteon kívül semmi sincs fenn....
Erre magamtól is rájöttem, csak ha vennéd a fáradságot, és visszaolvasnál, akkor megtudthattad volna miért is kérdezem...
Mit tegyek fel, hogy mûködjenek a DivXes filmek...
Leszedek minden progit ( videolejátszással kapcsolatost )
és mit tegyek fel...?

a felérõl azt se tudom mire jó 8). mind1, nekem ez jött be a legjobban, legfeljebb vannak olyan képességei amit nem használok...