video-codec

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1ebkent #152-re vki?

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Jo lenne ha csak 1 feliratot latnek.

Sima .avi-nal feliratozott duplan a MPC. G400at ugytom alapbol nem is rakja fel a k-lite.

ne hasznald. mpc mindenre megfelel.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Mplayernel be lehet allitani, hogy wmv9 -s megjelenitesnel kirakja a feliratot. Ha van fent vobsub, vagy g400, akkor ebben az esetben ketszer fog megjelenni a felirat. Megoldas egyertelmu, vagy atallitni overlaybe, vagy kikapcsolni a kulso progikat.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Meg1: alap vindozos mediaplayer9ben hogy lehet letiltani hogy inditas utan ne toltogessen semmifele oldalt? Rohadt idegesito hogy minden film elott arra kell varni hogy eszhezterjen es egyaltalan meg lehessen nyitni vmit.

Ez mind szep es fasza, csak az embernek mar fingja sincsen hogy epp milyen dodecekre, filterekre, extra kiegeszitokre van szuksege hogy MINDEN filmet le tudjon jaccani, igy hat fog 1 codec pakkot, remelve hogy celjanak megfeleloen pont ezt a problemat veszik le a keszitok a vallarol. En is olvasom itt soxor hogy csak ilyen olyan 3-4 cucc kell hogy fennlegyen, csak aztan mindig kene meg valami masik is, mert nem indul a film.

K-litet hasznalok (most epp 2.25), az abban levo mediaplayer clasiccal. A gond csak az hogy duplan feliratoz. Ha megnyitja a filmet, csak 1 laccik, de amint kirakom egesz ablakosra, vagy csak siman nyujtom az ablakot, egybol 2szer lesz rajta a felirat, 1 alapmereten, a masik meg nagyitott meretben. Kurvara zavaro. Vmi megoldas?

hadd idézzem magamat:
"mpc lejátszó (beépített mpeg2 és asszem ac3 filterrel)" 8)
qt és rmhez hasonló a hozzáállásom mint wmvhez: ha ilyet látok, nem töltöm le...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

[Jakuza]
Ha MPC-t hasznalsz nem kell sem a mpeg2 codec se az AC3 codec.
Viszont esetleg azok helyett feltehetsz egy RealMedia Codecet es Quicktime codecet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PetruZ
Én is ugattam már eleget, hogy a codec pakkokkal tkp. semmi baj, csak nem szabad automatikusan felrakni mindent, hanem csak azt, ami biztosan kell. 😊
Egyébként az én player favoritom a ZoomPlayer (és nem azért, mert benne van az ACE pakkban).
HI.
Az lenne a gondom hogy van egy filmem. Konkréten: "Acéllövedék".
Ha elindítom BS-player-rel akkor a felirak siet. Eltolom a feliratot (ctrl+nyilak) egy ideig jó de aztán megint eltérül. Fölmenetm a Feliratok.hu-re és leszedtem az összeset mi volt de egyikkel se ment jól.
Most mi afenét csináljak? A film 29FPS. Lehet hogy ez a baj?

ennyi ugatásom után is próbálom finoman:
tessék kéremszépen elkerülni a kodekpakkokat.
ami kellhet:
mpc lejátszó (beépített mpeg2 és asszem ac3 filterrel)
ffdshow (xvid, divx lejátszáshoz)
+ wm codecek azoknak a perverzeknek akik ilyesmit töltenek le.
alinek nem elég jó az mpc mint lejátszó, azoknak +
ac3filter
xenorate mpeg2pack

linkek lejjebb.
hogy miért óvunk mindenkit a kodekpakkoktól szintén alább.

tudom, rossz vagyok, de aki ennyi fgyelmeztetés után is kodekpakkot tesz fel, vessen magára. mást sem ugatunk itt, mint hogy tessék az ilyesmit elkerülni.
g.

LoCk
Hi all!

Az egyik barátom, most írt, hogy ha mpeg-et néz a képernyõn egy kis négyzet szaladgál.

Ua. a codec-et használja, mint én (ace_mega_codec_pack_5.91_player_edition)+Elecard Mpeg codec).

Neki WINXP-je van nekem WIN2k-m.

Nállam ez a probléma nem jelentkezik.

Mi okozhatja ezt?

Ha valaki tudja, kérem sürgõsen segítsen( nagyon jó barátomról van szó 😊)!

Köszönettel!

LoCk

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

az elecard mpeg2 decoder megoldotta a problémát.
most boldog vagyok.

hali.
segítséget szeretnék kérni.
.mpg fájlokat nem tudok lejátszani. divx playert használom,
pár napja még gond nélkül vitte. a hiba: kb. 5 perc hosszúságú klippet akarok lejátszani ezt beolvassa de csak
40 másodpercesnek ismeri fel és se kép se hang se hibaüzenet nincs.(ugyanezt teszi a médiaplayer is)
XP-t használok, a gépen fent van divx codec, xvid codec.
(meg a winamp)
van ötlet valakinek?

A Blöff c. szinkronos filmhez milyen codek szükséges,mert nem megy!!!

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

asszem a vdubmod vagy a mediaplayerclassic sf-es fórumából láttam linket (márha tényleg csak vmi filter kell).
a qt pedig itt van:
http://www.apple.com/quicktime/download/standalone/

ffdshow
ffdshow.sf.net
ac3filter
ac3filter.sf.net

dikki*yysw
Vki quicktime codecet adjon má nekem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

jimmyjoint
Uninstalláltam a CodecPack-et, úgyhogy most nincs fönt semmilyen codec, de igy is újraindul állandóan, akkor is, ha nem csinálok semmit. Nem tudjátok mi lehet ez?

jimmyjoint
Hi all! Tudnátok nekem segíteni? Valahányszor elindítok egy filmet, 5-10 percig megy, aztán újraindul a gépem, és mikor bejelentkezik a Windows, ezt írja(és mikor az alábbi képet be akartam illeszteni, akkor megint csinálta), szóval ezt írja:

Nálam eddig az AceMegaCodecPack volt fönt, mert azt tényleg csak föltettem és ment vele minden. Eddig. De olvastam itt, hogy nem kell codecpack, meg stb..., úgyhogy vettem én is a leb...ást, de most komolyan: mlyen codec-eket tegyek fel, melyik lejátszót, ami DVD-t is játszik és honnan tudom ezeket letölteni? PLZ HELP!!!

bs playert hasznalok,gordian codec is fenn van,eddiig nem volt problema,de a Blöff . filmnel unknow flieformatot ir,valami div4 ,mi kell,hogy menjen?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

O0D:
© galocza 2004. feb. 03. 22:59 | Privát | Válasz | #129

olyan remek hogy pár hozzászólásonkánt ismételhetjük itt magunkat:
NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT!

Hajrá Dózsa György!

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
Azelõtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó mûködik (Windows Media Player,BS Player).
Verzió:5.95 PRO B2
jok ezek a kodek packok, csak nem kell esz nelkul felinstallalni az osszeset. Tuti valami szarul sul el valahol, tedd fel azt ami kell, es csao.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, acemcp-ot lekellet törölnöm, mert egy játék nem indult el. A játékot befejeztem és vissza telepítetem a acemcp-ot, de a Media Player Classic nem indul el. Milehet a gond?
Azelõtt nem volt vele gondom. A többi lejátszó mûködik (Windows Media Player,BS Player).
Verzió:5.95 PRO B2
Rage47
Sziasztok!
Vettem fel videot a Fraps 2.0-val, meg akartam mutatni haveromnak, de neki nem volt olyan codec-e, mint nekem és nem tudom pontosan milyen codecek vannak fenn nekem😊 Lécci irjatok le milyen codec kell hozzá, hogy le lehessen játszani. Elöre is köszi...
olyan remek hogy pár hozzászólásonkánt ismételhetjük itt magunkat:
NE TEGYETEK FEL KODEKPAKKOT!

Azt szeretném kérdezni,hogy mi okozhatja azt,ha bizonyos filmeken egyáltalán nincs hang!Ace megapack és xvid codec van fenn!köszi
Breki33
nm

amúgy az agressive remover az ace XP-ben van P
ez az egy jó dolog benne
Breki33
a k-lite pont ezeket rakja fel illetve opcionálisan gspot-ot és BSPLayer-t

Azért nem kéne az Ace-vel egy kalap alá venni.
Amúgy spaciel a Divg400 is tud galibákat okozni. P

Egyszó mint száz ezt az alig öt megás codec-et nyugodtan ajánlom minden kezdõnek és néhány "haladó"-nak is.

K-lite re még senkise mondta, hogy összegányolta a rendszert és a basic kb 2 mega!
plas
Köszi Breki33 mostmár megy... és K-lite- tal
Az elején nem volt jó, de vmi állítgattam, hogy mit magam sem tudom... mindenestre megy...
Köszönöm szépen

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

NeoMaN
Divx g400
ac3

bocs...

NeoMaN
csak és kizárólag a következõk kellenek:
Divx legújabb (asszem most 5.11)
valami feliratozó (én Divx g00-at használok)
AC+ filter (az asc3-as hangokhoz)
XVid
MPEG
Intel Indeo
Ennyi.
A különbözõ packok (ace, klite stb... ) nem kellenekek. Azok akkor kellenek ha filmeket tömörítesz, vágsz, editálsz.
Sajna sokan arra használják: hogy úúú milyen fasz minden le tudok játszani velük. Azt már nem nézik, hogy ezek a packkok 30-40 nem hasznáélt szûrõt, kódeket és mindenféle szert felraknak a gépre, felülírva akár az újabb verziókat is...

plas
Hát akkor úgynézem gány a rendszerem... Mert még mindig nem jó... az agressive removert nem találtam sehol na mindegy majd ha "elkopik" a Win98 teszek fel XP-t azon hátha jólesz....

Breki33
AGRESSIVE REMOVERREL SZEDTED LE?

Amúgy mennie kell, hacsak nem gány a rendszered.
plas
hmmm... építõ hozzászólás...

O0D:
Kapcsold ki a turbót a gépeden 😄D

Hajrá Dózsa György!

plas
K-lite- tal se megy Breki...
ugyanolyan mint volt... gyorsítva játsza le még mindig sajnos... pedig a K-liteon kívül semmi sincs fenn....

plas
MrZool ne röhögtess már... szerinted hülye vagyok?Erre magamtól is rájöttem, csak ha vennéd a fáradságot, és visszaolvasnál, akkor megtudthattad volna miért is kérdezem...

Hogyhogy mit? Szerinted mi kell egy divx-es filmhez? Marha nehéz kitalálni, hogy divx kodek... www.divx.com

Breki33
k-lite

még hányszor mondjam?
plas
Akkor most ha megkérhetném... szájbarágóssan...
Mit tegyek fel, hogy mûködjenek a DivXes filmek...
Leszedek minden progit ( videolejátszással kapcsolatost )
és mit tegyek fel...?

Breki33
most mirõl beszélünk? P
kb.
a felérõl azt se tudom mire jó 8). mind1, nekem ez jött be a legjobban, legfeljebb vannak olyan képességei amit nem használok...

Erzsinéni
gondolom azt jelenti van vagy ezer gomb, meg beállítási lehetõség benne....

Breki33
hm?
én azt használom és szertem is, de kicsit pilótavizsgás 8)

Breki33
k-lite ember

az agressive remover meg az egyetlen jó dolog az ace-ban

elinditod leszedeted vele a szemeteket majd kilépsz és felrakod a felsõt

lejátszásra meg használd a classic media player -t