1057
video-codec problémákkal ide
-
mate317 #1017 Nem tud valaki olyan codecpackot vistára, ami "észrevétlen", nem rakja tele lejátszókkal és fájlokkal a vinyót, csak annyit látok hogy mennek a filmek? -
#1016 Nincs mit. Örülök, hogy segíthettem. -
SgtDavid #1015 igen ez a rendereléses baj volt! köszönöm a segítséget ááá egy rendszer újratelepítéstől mentettél meg! isten vagy:DD köszönöm mégegyszer!!! -
#1014 Először is nézd meg a lejátszó progidban, hogy milyen rétegre renderel. Aztán ellenőrizd a vid kari driverben, hogy nincs-e bekapcsolva, hogy az overlay réteget a másodlagos displayre tegye.
Esetleg próbáld ki a kmplayer nevü lejátszót hátha az megoldja a problémáidat. -
SgtDavid #1013 hát nemigazán értek hozzá! ahogy olvastam itt az előzőket codec problémára gyanakodtam de a Gspot azt írta codec rendben! de ha az amit te írtál azzal hogyen lehet megbírkózni?:DD nem nagyon értek hozzá sajnálom:S -
#1012 Milyen rétegre renderel a video? Ha overlay, akkor véletlenül nincs kitéve a másodlagos display-re? -
SgtDavid #1011 üdvözlet!!
lenne egy hatalmas problémám! akármilyen filmet vagy egyéb kisebb videót vagy Dvixet akarok lejátszani a videónak hangja van de a képernyő csak fekete...már szinte minden codecet feltettem ami elképzelhető..a videokártya drivere a legfrissebb azt is ellenőriztem! még a hatalmas codec packokkal se jó :S remélem valaki tud segíteni hogy mi lehet a probléma! előre is köszönöm!!! -
#1010 Három dolog lehet sztem. Vagy valamelyik kodek pack bekavart a win-nek. (uninstalálással nem javítható) vagy videokártya driver, vagy más lejátszó progit próbálj ki. -
#1009 Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy valamiért a gépem ha filmet nézek lehet az divx vagy DVD némely filmnél kb minden 3. esetében a szélessávot lefelezi és az 1ik fele fekete a másik világos barna! Próbáltam már codec nélkül mindenféle codec packal és ugy is hogy 1enként tettem fel a codeceket! Mi a megoldás? -
#1008 Nah meg van az en hibam a
videokartya volt a hibas
de kosz mindenkinek aki
segitett; -
#1007 De szerintem ne menjünk bele a részletekben. Te azt az oldalt képviseled, gondolom tapasztalatból, én meg ezt, ugyanazon okból. -
#1006 Mert olyanhoz is kell, mint mkv, ogm, ogg, ac3, mpeg2(ami a Winben van az semmire sem jó, már ha van), mp3-Frauenhofer(videótömörítésnél nem elég, ami alapból van). Most hirtelen fejből ennyi.
És 10évig semmi bajom nem volt a csomagokkal, nem hiszem, hogy pont most lesz. Sőt, korábban ACE Megacodecpack-ot használtam, és tudom, hogy sokaknak összeakadt a játékkal. És nem csak feltúrtam, hanem csak azt ami kellet, és soha gondom nem volt vele. Ez azért több, mint szerencse. -
#1005 Az a te bajod. És ami késik nem műlik. Meg amúgy is minek neked több kodek? Max. x.264 kellhet még. -
#1004 Ez baromság. Ha tudod mit érdemes felrakni a csomagból, sokkal praktikusabb, mintha egyesével rakod fel. Nekem meg nem elég divx meg xvid. És a több év alatt, mióta kódekcsomagot használok, sosem okozott semmilyen gondot. -
#1003 Akkor valahol máshol keresd a hibát mert nem kodekekkel van a gond. -
#1002 nah a z helyzet h telepitettem
a km playert es csak ugy megy mint a tobbivel
szal nem tom:( de en nagyon meg koszonom neked
kitarto segitseget koszi szepen.... -
#1001 Kodekek
KmPlayer -
#1000 halas koszonet
de meg csak annyit h honann
a lessz a leg jobb ha letoltom?
-
#999 Fel kell telepíteni 1 db divx-et, 1 db xvid kodeket. Semmi mást. Az avi filmek 95%-ának mennie kell így rendesen. Vagy ha nem akarsz külön kodeket feltelepíteni akkor ajánlom a KmPlayert mert beépített kodekjai vannak. Így lesz egy olyan lejátszód ami mindent (de tényleg) lejátszik és a windowsban sem fog káoszt okozni a sok különféle kodek.
Ha ezek után még mindíg fenn áll a probléma akkor inkább rossz videokártya lesz a bűnös. -
#998 kosiz elore is mindenkinek....
Nah hat pontosabban az van hogy
nem is lehet nagyon el mondani mert ugy
latszanak a filmek mint mikor fenykepezzel
es ki valasztod a negativ modot, mondjuk annal
egy kicsit szebb...:(:(:( -
#997 Ne őrülj meg! Fel ne tegyél kodek packot. CSak a lúzerek és azok akik nem értenek hozzá tesznek fel kodek packot. -
#996 Szedd le az összes kódeket, és rakd fel a K-lite kódekcsomagot. -
#995 Az nem ártana ha pontosabban kifejtenéd, hogy mi az, hogy nem mennek rendesen. -
#994 Segisen rajtam is valaki:|
Moat telepittem uhra a windws,
es mostsem mennek a filmek rendesen
:(:((:((...meg probaltam minden
fele player meg codec es nem sikerult
ha valaki tudna segiteni nagyon meg koszonem....
-
#993 ha csak azzal az egy filmmel van gond, akkor 99% -
DJ BP #992 elvileg dvdrip, de én is afelé hajlottam, hogy maga az avi ilyen hibás, akkor biztos az -
#991 Hát ez erőssen digitális hibára vall. Digitális tv felvétel? A legegyszerübb úgy kideríteni, hogy ha mindíg ugyanott, ugyanúgy ugrik, akkor biztos, hogy maga az avi a hibás. -
DJ BP #990 nem tudom ide tartozik e, de segítség kéne, adott egy kb. 1GB-os dvdrip film. Az a gondom, hogy kb. félpercenként, van, hogy sűrűbben (mintha akkor történne amikor relatíve nagyobb hanghatás van) egy pillanatra szétesik a kép, és a hang is pár tizedmásodpercet ,,ugrik". Ugyanolyan, mint amikor egy dvdfilm a lejátszóban néha akad egyet, de ez folyamatosan, mindegyik lejátszóban (szoftver). Kérdésem, hogy mit lehetne tenni, hogy meg lehessen normálisan nézni? Vagy lehet, hogy maga az avi ,,selejtes"? -
Colonel Fox #989 Sziasztok! Az a problémám, hogy egy ideje a videókban a kontúrok és az árnyákolt felületek nagyon homályosak lettek. Ez minden lejátszónál megvan. Tehát ha van egy árnyékolt felület, az homályos lesz, a kontúrok egyáltalán nem élesek és a fény és az árnyék határán mindig egy zöldes-kékes sáv húzódik. Valami a codec-emmel lehet, mert azóta csinálja ezt, mióta kiírta, hogy lejárt a trial-verzió. Csakhogy már letöröltem a régit és feltettem újat, mégsem változott semmi. Bocs a sok rizsáért, de megpróbáltam minden tünetet leírni. Segítsetek könyörgök.. -
Pochok #988 köszi! -
#987 camstudio jo erre, ha a windows asztalrol szeretnél felvenni, fraps pedig játékbol valo felvétel készítésére alkalmas -
Pochok #986 Hello!
A következő lenne a kérdésem.
Sokszor láttam olyan videot, hogy a monitor lett felvéve és arról mutogatja az ember a dolgokat. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt milyen progival lehet megcsinálni? Azt tudom, hogy Fraps-szel lehet felvenni, de azzal csak játékban és filmeknél, de ha én az egész monitort szeretném felvenni, akkor azt milyen programmal lehet?
Előr is köszi
Pöch -
#985 üdv mindenki.van 1 kisnagy bajom:) a filmeket nem tudom rendesen lejátszani,vagy full zöld az egész vagy teljesen kivehetetlen.már sok féle kodekkal próbálkoztam.ace mega,klite,,divx.mindegyiknél ugyan ez a problémas.egyedül a xp codec pack-al tudok lejátszani filmet rendesen,de ezzel meg néhány filmet nem lehet végig nézni,és nagyon lassan lehet csak keresni a filmekben.szóval mit ajánlanátok? -
#984 köszönöm szépen -
David Coulthard #983 Ffdshow (Cél mentése másként)
-
#982 Sziasztok... lenen egy aprócska krédésem, jelenleg ace mega copdec pack 6600-as van fent, esetleg ennél van valami jobb meg nem bekavaróbb? mert ha létezik akkor inkéább azt dobnám fel...
Köszi előr is -
#981 Hát az lehet mert csak egy 3 gigás egymagos P4-esem van 1 giga RAMmal. -
#980 Szvsz. gyenge a géped az 1080p-hez. Nálam is ez van, és az enyém is "gyenge". (megjegyzem ha végre optimalizálnák a KMplayert dupla magra, akkor nem lenne gond. most az egyik mag 100-on van a másik meg 2-3% :S) -
#979 Nektek nem szokott elcsúszni a hang a HDs 1080p filmeknél?
KMplayerrel játszom le... -
#978 jol mondtad:D és thx tényleg szar volt a hangkari drivere..ez poén pár honapos géphez adták az asus lapomhoz...és msot mi a szart csináljak???mert nekem kell a Sound max Controll panel..mert kell az 5.1 hangzás..most az nincs fent és igy jo is a hang....de az 5 böl csak 2 szol:S