video-codec
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
. dat kiterjesztésû állományokat nem nyitja meg, pedig ki van pipálva az opciók-beállítások-fájl tipusok-hozzárendelhetõ kiterjesztések-DAT
A lenyíló ablak azt írja ki: "Can't open file"
Mi a bajom?
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Ezekkel a kodekekkel az újabb gépemen nem mennek a filmek, x-aktás eset.
Ezért felraktam az ace kodekcsomagot xp pro telepítéssel.
Wmp-t használok, a kép jön, csak hang nincs. Próbáltam más lejátszót is de ugyan ez a helyzet.
Windvd-m nincs, csak powerdvd-m.
Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.
A kodekvizsgáló kipipálja, hogy a gépen van hozzá kodek,de még sincs hang. Mitõl van ez?
Ha kép van meg hang is, akkor elindul.
Lehet nem codec baj, hanem lejátszó beállítás.
Valami ötlet van? Ja és megnéztem a filmek adatait (szükséges codec stb) és mindegyikhez azt írta, hogy van hozzá minden. Tanácstalan vagyok.[...] Te romboló állat! Te sátán!
Kövesd Tetsuo-t! Nállam az új ffdshow van fent és semmi más. Amit küldtem azzal a Bsplay is lejátsza az mpeg-et. Go.
+ minden filmhez külön leszedtem a kódekeket. /Ligos mpeg2, DivX 3, -5, Xvid, stb.
Semmi problémám nincs. /Régen kódekpakkokkal sok gondom volt. De lehet h van olyan pack ami pont jó lenne..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Megkaptam a "cucc"-ot. Köszi.
Ha követem a leírást és az összes kodekemet laszedem, akkor,hogy fogom az összes tömbbi (avi, wmw, wma, mov,waw,mp3, stb) állományt lelátszani? Föleg, hogy a bsplayert is le kell szednem. A bsplayerhez egyébként a feliratok kezelése miatt is ragaszkodnék. MIt nemértek?
Küldök mást, de lehet ott valami más gubi van.
Hiába telepítettem a DecoderPack2.0.316.zip-et, továbbra is: "Unknown file format"
http://sourceforge.net/projects/guliverkli/
Van benne subtitle, Mpg1-2, AC3,DTS!!!! decoder es a Mediaplayer 6.x (Win95-98ban volt)-ra hasonlit De az uj ffdshow mindenkeppen ajanlott.
http://athos.leffe.dnsalias.com/
Nekem is kedvencem a BsPlayer( meg még sokunknak).
Letöltöttem a Passio-t, ami MPEG, de lejátszani nem tudom,
"Unknown file format". Nincs egyjó MPEG2 codeced?
Véleményem szerint a legjobb Divx lejátszó a BSplayer 1.00, mellé codec az ffdshow (most a legújabb 2004. jún.7., ebben van minden XviD, DivX, MPEG,...), hang: ogg vorbis, és Ac3. Ennyi, és semmi más! - Ez fontos hiszen több lejátszó ütközni szokott egymással és akkor van a gubanc.
Elég régen ez a felállás nállam, de minden .avi megy! Mpeg-et is lejátszik, ehhez kellenek még külön codec-ek, - ez viszont macerásabb - nem hiába DivX lejátszó.
Így biztos ha valami lejátszásakor nem klappolna, az 99%, hogy codec probléma.
regsvr32 /u "C:\Program Files\Intervideo\Common\Bin\MP4VDEC.ax"
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Van egy filmem, az nfo-ja szerint xvid-es, és az kodekvizsgáló szerint is.
Mitõl van az hogy a gépemen fent van az xvid és még sincs kép?
Csak a pirossal írt telepítõ fájl kell hozzá:

Persze minden ezzel sem megy. pl.: Nero Recode-os mp4 filmnek nincs vele hangja, de egyébként sztem jó.
+ Win DVD vagy Power DVD.
+ Frissített Win Mediaplayer 9 - a codecei miatt.
és kész
Nekem az lenne a problémám, hogy 1ik napról a másikra a DivX player nem játszik semmit, csak zöld baszással van teli a kép.
A BSplayer lejátsza az AVI file-okat, de nincs hangjuk!
Letöltöttem az MPlayert, ami mindent zsírul lejátszik, csak nem lehet film közben megállítani, vagy beletekerni, ami baromira idegesítõ! Nem tudjátok mi a gáz?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
2.Vannak olyan codec-ek amik összeakadnak.
3.Némelyik játék is haragszik rá. Ha jól emlékszem pl.:Colin 3.
Én ilyen tapasztalatokat szereztem velük kapcsolatban.
A #184-ben leírt útmutatásod szerint telepíttettem a codeceket a a számítógépemre.Mennek rendesen, minden oké.
Néhány sorban elmagyaráznád egy gyakorló, de nem szakembernek, hogy ti, profik miért ellenzitek a codecpakkok használatát? Természetesen nem fogok rájuk visszatérni, csak szeretnén tudni.