1057
video-codec problémákkal ide
-
#497 hmm,én a classic media player-el szoktam nézegtni videt,és ha bibi van kiirja a hibát és ad linket a codec-hez (igaz csak 10böl 9cer:P).
De milyen film ez?
AVI,MKV,? -
Bircsike #496 Nem jött be. -
#495 Gspot nem segitene?
kiirja van-e telepitve hang vagy videokodek adott filmhez (igaz pontosan nemtom hogy mindent csip-e), probát megér -
Bircsike #494 Sziasztok! Letöltöttem egy videót, de semmi sem játsza le! A media Player ezt az üzenetet adja ki:Ez a pin nem tudja kezelni a megadott médiatípust. Mi lehet a gond? mit tegyek? -
#493 ja bocsi VirtualDubmod al csináltam edddig és most nem műxik -
#492 üdv.
tud vki segiteni abban h: ogg szinkront hogy tudok egy ogm fájl alá rakni?
én vobsub-al csináltam eddig de a hangsávok mp3 ban voltak és most már ogg formátumúak. ha megcsinálom ugy mint régen az mp3 nál akor nemjo mert az egész filmben nincs hang.
mi lehet a baj? -
GixEr #491 Javaslom kiprobalasra ezt a codec-et a codec pakk helyett:
ffdshow
Soha tobbet nem kell pocsolni a kodekekkel. Egy probat meger. -
keeper2 #490 Én régebben mindig ace megát használtam, és igazából nem is volt semmi extra különleges problémám, amíg nem frissítettem 6.03-ra (azthiszem, még a 6.0 is okés volt). Akkor viszont megjelent olyan gond, hogy egy adott lejátszási idő után véletlenszerűen kiválasztott fájlok lejátszásából kilépett hibával minden lejátszó. De korábban (és azóta újra) tapasztaltam, hogy hibátlanok az adott fájlok. Emellett ráadásul, mindig adott (de minden fájlnál különböző hosszúságú) idő után hibázik. Tehát, ha beletekertem, akkor a filmben annyival késöbb jött a hiba is. Azóta leszedtem ezt, de még sokat kellett szívnom, amikor csak divx+xvid kodeket használtam, mert sok film nem ismerte fel, hogy le tudná játszani a telepített kodekkel. Aztán, amikor végre megejtettem egy windows reinstallt is, és utánna csak a divx+xvid párost raktam fel, azóta minden tökéletesen megy. -
#489 Valaki ezt ajánlotta, talán egy próbát megér! -
#488 jha, és néha videó után a játék is elkezd akadni! ezt nem mondtam -
#487 hellosztok!
figyi, van hogy pl játék közben megakad a játék, vagy elkezd akadozni, vagy meg-megáll a videó! meg néha nem tudok tekerni videót! gondolom codec hiba, de ezekhez nem igazán értek...ACE Mega CodecsPack 6.03 van fennt, sztem ez nem vmi jó, de nem én telepítettem az az igazság! ez a K-lite ez jó? 2.60 vagy hányas, érdemes feltenni a az ACE mega helyett? könyörgöm segítsetek!!!! -
isi #486 az ac3 nem jó? -
Roll #485 Sziasztok!
Mit tudtok az smp4 kodekről? Ez kéne egy filmhez, de nem találom.
Légyszi aki tud segítsen. -
#484 np :)) -
isi #483 thx -
#482 Ha a nVidia drájvert nem találtad, akkor tessék: nVidia 71.89 driver (klikk a downloadra)
Ha K'Liteot nem találtad, akkor tessék a pontos link... -
isi #481 kerestem de nem találtam exet.plz pontos linket -
#480 Én még mindig a 71.89es drivert használom, mert a legutolsó is szar volt, csúszott vele a SWAT4, ugyhogy lehet, hogy a te késős problémádat is az okozza..Keress rá neten a 71.89es driverre, és azt tedd fel, utána sztem nem árt a #472es hszben ajánlott K'Lite pack feltétele..Bár volt, aki szerint faszság feltenni, de nekem tökéletesen megy minden video... -
isi #479 nha most meg késik a film vagy a zene túl gyors? -
isi #478 öhömm.szal mos leszedtem az nvidás drivert vagy mit de most a codecet is szegyem le?
-
#477 #472?? -
isi #476 hello!
az a problémám lenne hogy mikor lejátszok egy videot vagy dvd-t akkor oylan elmosodott vilűgos szar az egész hogy nemigaz már nagyon sok codecet rakatam fel külön-külön is meg egybe az egézet de még egyszer sem volt jó kérlek titeket seitsetek!!! -
#475 Hali!
Sony digitális videokameráról hogyan lehet legkönnyebben lementeni a videokat? -
#474 ha ennyire okos vagy, akkor talán elárulhatnád azt is, hogy miért ez a véleményed? Más ezt ajánlotta.Neked mi bajod vele.Gunyolódás helyett inkább írtad volna le a tapasztalataidat -
izb #473 Tudod a legnagyobb probléma hogy ilyen szarokat raksz fel..
K-Lite Codec Pack, Standard..........
-
#472 nem tetted fel véletlenul a nvidia legujjab driverét? Mert nekem az b***ta el a filmeket..Már Winfos reinstallom is volt, és csak utána jottem rá, hogy az a b**i nVidia driver a felelős, és hál Istennek megvolt a régebbi verzió is..Mióta visszatettem azt*, azota minden nagyon gromek ;)
*(+K-Lite Codec Pack, Standard)
Bár most nézem, hogy azota adtak ki még egy uj verziót(77.77, 08.11.), ami nekem bezavart az a 77.72 volt, amit 08.08-án adtak ki... -
#471 ja, elfelejtettem,h azota rányomtam a rendszerre a létező összes divix és xvid kodecet, a változás csak annyi,hogy néha foltokban bőrszinűek az emberek
más szinekkel fura mod nincs baj,csak és kizárolag az emberek... -
#470 nahh, van 1 kérdésem
tehát eddig tökéletes volt számomra a 13 MB-s XP codec pack :)
ma hajnalig :)
ma hajnal ota általam ismeretlen okbol kék szinű minden ember minden létező filmben, kiterejesztéstől függetlenül
a változásom össz vissz annyi,hogy feltettem a cfosspeed 2.11-et + a pop sot -ot nosztalgiábol
szal mi lehet az oka? -
#469 Hát előfordul mostanában...
Már mások is írták, hogy valami nem stimmel vele.
Nálam pl. beszaggatott a kép és hang DVD-lejátszás közben. -
#468 Ez nem igaz..Mivel a kép normális volt, gondoltam, vmi mostanában telepített cucc lehet..Ekkor jutott eszembe, hogy nemrég telepítettem a nvidia 77.72-es drájverét, és gondoltam, mivan, ha amiatt van.És uninstall után visszatettem az előzőt(hál'Istennek megvolt) és most jó! Tudok filmet nézni, és minden tökéletes..Azért ezt nem hittem volna, hogy a nvidia drájvereket nem lehet telepíteni..Most emiatt volt egy win reinstallom, mert ez sajnos csak a végső elkeseredésemben jutott eszembe(mármint a drájver reinstall)! -
#467 Feltettem, de sajnos nem segített.. Nem tudom, mi lehet a gáz. Mikor kimentek egy képet a film közben, akkor a kép tökéletes, színnel teli, de a film nem olyan, sőt az az egy képkocka sem, mert mikor csinálom a kimentést, akkor is a színtelen képet látom(vagyis nem színtelen, hanem inkább sárgás) -
#466 A BSPlayer csak egy lejátszó progi,a windows-ra telepített kodekek szűrőit használja a filmek lejátszásához - mint minden más lejátszó.
Tedd fel a DivX 5.2.1-et vagy a 6-ost, és a Koepi XviD-et. -
#465 ezt nem hiszem el...Win reinstall után még mindig jelentkezik a problémám! Egyenlőre csak a divXpro5.05-ös kodeket tettem fel, plusz a BSPlayer pro(nem tudom, hogy abban van-e beépített kodek)!
A problémám a következő: a filmek elindulnak, és hang is van, de a szinek nagyon szarok, szinte csak egy-két szin van.. nem tudom, hogy ez vmi beállítási hiba lehet-e, de már kurvára idegesít, hogy ujratettem az Xp-t, és még így sem jó..
Vki segítsen rajtam pls.. -
#464 Köszi -
#463 Free-Codecs.com :: Download x264 Video Codec rev. 281 -
#462 Kis help kellene. Most belefutottam pár filmbe ami valami x.264-el van tömörítve milyen codec kell a lejátszásához és hol találok olyat? -
CoffBoy #461 Hello,kipróbáltam mindent amit tanácsoltál de sjna eredménytelenül,a folyamatok futásába nem nyúltam bele mert nem tudom melyik mit csinál,de azért köszönöm a tippeket! -
#460 Először is próbáld meg az összes kodeket letelepíteni - kitörölni a gépből.
( Ha másként nem megy win reinstall ).
Nézd meg esetleg azt is hogy mennyi és milyen háttérben futó folyamataid vannak. - Ha túl sok ramaty fut az is megfoghatja a gépet.
Spyware és vírusellenőrzés sem árt.
Aztán ha úgy gondolod hogy tiszta a géped, tegyél fel 1 windvd-t vagy powerdvd-t. Ezek tartalmazzák a dvd lejátszáshoz szükséges kodekeket is. Akkor nézd meg hogy szaggat e. Ha igen akkor még máshol kell keresgélni ( vidokártya driver , hardware gond - de ez kevésbé valószínű. )
Aztán ha jó, nagyon óvatosan tegyél fel 1-2 kodeket ( ne 30-40 Megás kodekpack-et ) pl.: ffdshow, vagy Theorica codecs. A lényeg hogy keveset.
Aztán ennyi.
Egy ilyen gépen menni kell simán. -
CoffBoy #459 sziasztok,segitségre lenne szükségem,ha tudtok segitsetek!egyetlen egy dvd lejátszó progival sem tudok dvd-t nézni a gépemen.A kép és a hang is szaggat,akadozik.Nagon sok kodeket kipróbáltam már,eredménytelenül.Ha tudtok segiteni nagyon megköszönném.A gépem röviden:Cel 2.8Ghz,Ati 9800Se,1Gb ram,Audigy2 Hk. -
#458 Ez olyasmi, mint a katonaságnál: mindig a legutolsó parancs az érvényes...