video-codec

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi...olya kérdésem lenne..hogy valamiért sok videot.meg filmet..nemtok normális képpel lejátszani..semilyen lejátszóval..régebben jó volt..de újraraktam a gépet..és most nem jó..mi lehet a baj??(van codecem is)
ilyen vagy túl színes vagy csak egy színû szóval ilyenek..

Program választása,Tallózás,MPlayer megkeres,Az ilyen fájlok megnyitása mindig ezzel-pipa be.OK.Legközelebb benn kell lennie.Vagy a következõ restartnál.
j0nNyKa
nem erted a kerdesem, en azt akarom megoldani, hogy

itt defaultban bentlegyen az mplayer is, ne kelljen minden tarsitaskor ujra es ujra ratallozni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

batman
Intézõben jobb klikk a file-ra és társítás. Ott megkeresed az exe-t (lehet, hogy hozzá kell adni a listához), és elvileg úgy mûködnie kéne.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

zakika
oggmux a megoldas

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

j0nNyKa
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy a windowsban hol lehet abba beleturkalni, hogy adott filetipusokhoz a tarsitas menuben defaultkent miket lehessen valasztani? A konkret, es ertheto problema, hogy az mplayer ugyebar egy sima tomoritett allomany, es igy nem kerul se registrybe, se sehova, ezert akarhanyszor mplayerrel akarok filmet megnyitni, mindig ra kell tallozni az exere.

Szoval erre vmi megoldas?

Elore is koc

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kirol
Megvan valakinek a SoftEncode progi?

Próbáld meg ezta kis segédprogramot.
Ez egy AVI lenne és kb. 19 perces videó (245Mb) De mikor elindítom akkor meg valami 4 órás idõtartamot ír ki. Feltettem az XP Kodeket és akkor már akadozva volt hang, de kép még mindig nem, nagyon sok féle lejátszóm van de egy se vitte, majd a Classikot kipróbálom.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Evin
Általában mindenki ezeket a codeceket használja:
Divx, Xvid, Ogg
Nézd meg, mind megvan-e(legalább).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Banyapapa
hmm,én a classic media player-el szoktam nézegtni videt,és ha bibi van kiirja a hibát és ad linket a codec-hez (igaz csak 10böl 9cer😛).

De milyen film ez?

AVI,MKV,?

Nem jött be.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Banyapapa
Gspot nem segitene?

kiirja van-e telepitve hang vagy videokodek adott filmhez (igaz pontosan nemtom hogy mindent csip-e), probát megér

Sziasztok! Letöltöttem egy videót, de semmi sem játsza le! A media Player ezt az üzenetet adja ki:Ez a pin nem tudja kezelni a megadott médiatípust. Mi lehet a gond? mit tegyek?

vigyori14
ja bocsi VirtualDubmod al csináltam edddig és most nem mûxik

vigyori14
üdv.
tud vki segiteni abban h: ogg szinkront hogy tudok egy ogm fájl alá rakni?
én vobsub-al csináltam eddig de a hangsávok mp3 ban voltak és most már ogg formátumúak. ha megcsinálom ugy mint régen az mp3 nál akor nemjo mert az egész filmben nincs hang.
mi lehet a baj?

Javaslom kiprobalasra ezt a codec-et a codec pakk helyett:

ffdshow
Soha tobbet nem kell pocsolni a kodekekkel. Egy probat meger.
Én régebben mindig ace megát használtam, és igazából nem is volt semmi extra különleges problémám, amíg nem frissítettem 6.03-ra (azthiszem, még a 6.0 is okés volt). Akkor viszont megjelent olyan gond, hogy egy adott lejátszási idõ után véletlenszerûen kiválasztott fájlok lejátszásából kilépett hibával minden lejátszó. De korábban (és azóta újra) tapasztaltam, hogy hibátlanok az adott fájlok. Emellett ráadásul, mindig adott (de minden fájlnál különbözõ hosszúságú) idõ után hibázik. Tehát, ha beletekertem, akkor a filmben annyival késöbb jött a hiba is. Azóta leszedtem ezt, de még sokat kellett szívnom, amikor csak divx+xvid kodeket használtam, mert sok film nem ismerte fel, hogy le tudná játszani a telepített kodekkel. Aztán, amikor végre megejtettem egy windows reinstallt is, és utánna csak a divx+xvid párost raktam fel, azóta minden tökéletesen megy.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Döglött Kacsa
Valaki ezt ajánlotta, talán egy próbát megér!

mucsácsó
jha, és néha videó után a játék is elkezd akadni! ezt nem mondtam
mucsácsó
hellosztok!
figyi, van hogy pl játék közben megakad a játék, vagy elkezd akadozni, vagy meg-megáll a videó! meg néha nem tudok tekerni videót! gondolom codec hiba, de ezekhez nem igazán értek...ACE Mega CodecsPack 6.03 van fennt, sztem ez nem vmi jó, de nem én telepítettem az az igazság! ez a K-lite ez jó? 2.60 vagy hányas, érdemes feltenni a az ACE mega helyett? könyörgöm segítsetek!!!!<#shakehead><#shakehead><#zavart2><#szomoru1>
az ac3 nem jó?

Sziasztok!

Mit tudtok az smp4 kodekrõl? Ez kéne egy filmhez, de nem találom.
Légyszi aki tud segítsen.

shrek82
np 😊)

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

thx

shrek82
Ha a nVidia drájvert nem találtad, akkor tessék: nVidia 71.89 driver (klikk a downloadra)

Ha K'Liteot nem találtad, akkor tessék a pontos link...

kerestem de nem találtam exet.plz pontos linket

shrek82
Én még mindig a 71.89es drivert használom, mert a legutolsó is szar volt, csúszott vele a SWAT4, ugyhogy lehet, hogy a te késõs problémádat is az okozza..Keress rá neten a 71.89es driverre, és azt tedd fel, utána sztem nem árt a #472es hszben ajánlott K'Lite pack feltétele..Bár volt, aki szerint faszság feltenni, de nekem tökéletesen megy minden video...

nha most meg késik a film vagy a zene túl gyors?

öhömm.szal mos leszedtem az nvidás drivert vagy mit de most a codecet is szegyem le?

shrek82
#472??

hello!
az a problémám lenne hogy mikor lejátszok egy videot vagy dvd-t akkor oylan elmosodott vilûgos szar az egész hogy nemigaz már nagyon sok codecet rakatam fel külön-külön is meg egybe az egézet de még egyszer sem volt jó kérlek titeket seitsetek!!!

Stann
Hali!

Sony digitális videokameráról hogyan lehet legkönnyebben lementeni a videokat?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

shrek82
ha ennyire okos vagy, akkor talán elárulhatnád azt is, hogy miért ez a véleményed? Más ezt ajánlotta.Neked mi bajod vele.Gunyolódás helyett inkább írtad volna le a tapasztalataidat

Tudod a legnagyobb probléma hogy ilyen szarokat raksz fel..
K-Lite Codec Pack, Standard..........
<#wow1><#wow1><#wow1><#guluszem1><#guluszem1><#taps><#taps>

shrek82
nem tetted fel véletlenul a nvidia legujjab driverét? Mert nekem az b***ta el a filmeket..Már Winfos reinstallom is volt, és csak utána jottem rá, hogy az a b**i nVidia driver a felelõs, és hál Istennek megvolt a régebbi verzió is..Mióta visszatettem azt*, azota minden nagyon gromek 😉
*(+K-Lite Codec Pack, Standard)

Bár most nézem, hogy azota adtak ki még egy uj verziót(77.77, 08.11.), ami nekem bezavart az a 77.72 volt, amit 08.08-án adtak ki...

soulhunter
ja, elfelejtettem,h azota rányomtam a rendszerre a létezõ összes divix és xvid kodecet, a változás csak annyi,hogy néha foltokban bõrszinûek az emberek

más szinekkel fura mod nincs baj,csak és kizárolag az emberek...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
nahh, van 1 kérdésem

tehát eddig tökéletes volt számomra a 13 MB-s XP codec pack 😊
ma hajnalig 😊
ma hajnal ota általam ismeretlen okbol kék szinû minden ember minden létezõ filmben, kiterejesztéstõl függetlenül

a változásom össz vissz annyi,hogy feltettem a cfosspeed 2.11-et + a pop sot -ot nosztalgiábol

szal mi lehet az oka?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

ibrik
Hát elõfordul mostanában...
Már mások is írták, hogy valami nem stimmel vele.
Nálam pl. beszaggatott a kép és hang DVD-lejátszás közben.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

shrek82
Ez nem igaz..Mivel a kép normális volt, gondoltam, vmi mostanában telepített cucc lehet..Ekkor jutott eszembe, hogy nemrég telepítettem a nvidia 77.72-es drájverét, és gondoltam, mivan, ha amiatt van.És uninstall után visszatettem az elõzõt(hál'Istennek megvolt) és most jó! Tudok filmet nézni, és minden tökéletes..Azért ezt nem hittem volna, hogy a nvidia drájvereket nem lehet telepíteni..Most emiatt volt egy win reinstallom, mert ez sajnos csak a végsõ elkeseredésemben jutott eszembe(mármint a drájver reinstall)!

shrek82
Feltettem, de sajnos nem segített.. Nem tudom, mi lehet a gáz. Mikor kimentek egy képet a film közben, akkor a kép tökéletes, színnel teli, de a film nem olyan, sõt az az egy képkocka sem, mert mikor csinálom a kimentést, akkor is a színtelen képet látom(vagyis nem színtelen, hanem inkább sárgás)

ibrik
A BSPlayer csak egy lejátszó progi,a windows-ra telepített kodekek szûrõit használja a filmek lejátszásához - mint minden más lejátszó.
Tedd fel a DivX 5.2.1-et vagy a 6-ost, és a Koepi XviD-et.

shrek82
ezt nem hiszem el...Win reinstall után még mindig jelentkezik a problémám! Egyenlõre csak a divXpro5.05-ös kodeket tettem fel, plusz a BSPlayer pro(nem tudom, hogy abban van-e beépített kodek)!

A problémám a következõ: a filmek elindulnak, és hang is van, de a szinek nagyon szarok, szinte csak egy-két szin van.. nem tudom, hogy ez vmi beállítási hiba lehet-e, de már kurvára idegesít, hogy ujratettem az Xp-t, és még így sem jó..
Vki segítsen rajtam pls..

Luiprima
Köszi <#eljen>

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

ibrik

Luiprima
Kis help kellene. Most belefutottam pár filmbe ami valami x.264-el van tömörítve milyen codec kell a lejátszásához és hol találok olyat?

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Hello,kipróbáltam mindent amit tanácsoltál de sjna eredménytelenül,a folyamatok futásába nem nyúltam bele mert nem tudom melyik mit csinál,de azért köszönöm a tippeket!

lck
Elõször is próbáld meg az összes kodeket letelepíteni - kitörölni a gépbõl.
( Ha másként nem megy win reinstall ).

Nézd meg esetleg azt is hogy mennyi és milyen háttérben futó folyamataid vannak. - Ha túl sok ramaty fut az is megfoghatja a gépet.

Spyware és vírusellenõrzés sem árt.

Aztán ha úgy gondolod hogy tiszta a géped, tegyél fel 1 windvd-t vagy powerdvd-t. Ezek tartalmazzák a dvd lejátszáshoz szükséges kodekeket is. Akkor nézd meg hogy szaggat e. Ha igen akkor még máshol kell keresgélni ( vidokártya driver , hardware gond - de ez kevésbé valószínû. )

Aztán ha jó, nagyon óvatosan tegyél fel 1-2 kodeket ( ne 30-40 Megás kodekpack-et ) pl.: ffdshow, vagy Theorica codecs. A lényeg hogy keveset.
Aztán ennyi.

Egy ilyen gépen menni kell simán.
sziasztok,segitségre lenne szükségem,ha tudtok segitsetek!egyetlen egy dvd lejátszó progival sem tudok dvd-t nézni a gépemen.A kép és a hang is szaggat,akadozik.Nagon sok kodeket kipróbáltam már,eredménytelenül.Ha tudtok segiteni nagyon megköszönném.A gépem röviden:Cel 2.8Ghz,Ati 9800Se,1Gb ram,Audigy2 Hk.

ibrik
Ez olyasmi, mint a katonaságnál: mindig a legutolsó parancs az érvényes...