DJ keverõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
hát ez így egyáltalán nem igaz :)
Minden esetben a dj azt a zenét játsza, amit õ akar. Nagyon elvagytok ti tájolvan szerintem mert összekeveritek a sulidiszkókat/diszkókat a klubokkal. Lehet, hogy a 11b-ben Gipsz Jakab megmondhatja, hogy mit játszon a haverja a Traktorral, de egy olyan helyen, ahol az emberek a ZENE miatt mennek be, soha nem fordul elõ ilyesmi...
Én is mindig azt játszom, amit én akarok/szeretek, mégsincs pangás.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
, mert nem látom át pedig könnyen megoldható lenne. Hagyom a frrancba az egészet mert nagyon szét kéne bombázni a panelt(rca csatik leforrasztása, néhány lyukgalvanizált pont meg pont a 4580 alatt van és nem látszik hova megy stb.) hogy átlássam.

A kapcsolási rajz nem jött össze sorry...deh a srác leirta hogy mi van benne...ide copyzom hátha segit:
ssm2164 VCA ra épül ebbõl van benne kettõ
innentõl le lehet vezetni a dolgokat.
4580as mûveleti erõsítõkbõl vannak a ki és bemeneti áramkörök .
A mikorvezérlõ /MBxxxx/ látja el az egész keverõ vizuális dolgait, ugy mint a csatornánkénti kivezérlés, master kivezérlés, a BPM és a hozzá tartozó kijelzõk.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
, az nagyon jó lenne nem baj ha napokba kerül csak akkor is írd már ide légyszi ha nem tudsz, ne várjak hiába.
A 0dB csatornánkénti erõsítés azt jelenti, hogy a gain maximális jobbratekerésénél az erõsítés 0. Nemtudom neked hogy mûködhet erõsítés ha az érték nállad is ennyi, talán cd lejátszónál nézted (annál nállam is jó de annak a kimenete egy jól megírt track-nál +3 +8dB, és mivel a decibelskála logaritmikusan növekszik így ez már elég jól használható), vagy végfokos hangkártyával próbáltad, esetleg egy kicsit túl volt vezérelve a hangkari és nem mutatkozott a torzítás jól hallhatóan.
Azt viszont nemértem h a gainnel hogyhogy nem lehet emelni a kivezérlést...a DJX700-al lehet.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Szerinted kapcsolási rajzot be lehet szerezni netrõl ehhez a keverõhöz???
A bemenetek 0db-sek,gain-el aliithato,csakugy mint a vmx-en. Nem lehet hogy a hangkártya gyengus?
Amugy viszonylag olcsón hozzá lehet jutni cd lejátszóhoz is, én nemrég vettem 2db használt pio500s-t 150E-ért...de pio100-at már 50-60E/db áron tudsz szerezni.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Pontosan ezt tapasztaltam amit leírtál, ha túllépem a hangkártya kimeneten a 0dB-t egybõl észrevehetõ a torzítás, de nem tudtam hogy ez technikailag is így van digitális rendszereknél, thx. Egyébként a Bpm Studioba az AGC lenne a limiter? Mert ez nekem nem mûködik, akármit csinálok vele. Külsõ jelerõsítõt csak a legvégsõ esetben fogok venni, ill. csinálni, mert az plusz zaj és brumm forrás (külön trafó stb. miatt), de azért köszi a tippet. Szerinted a neten valahol létezik kapcsolási rajz ehhez a keverõhöz (bár nem tartom valószínûnek, legalábbis hivatalos oldalon tuti hogy nem)? Én még arra gondoltam hogy nagy valószínûséggel a bemeneti jelet mûveleti erõsítõ fogadja (az összes keverõ amivel dolgom volt az ilyen felépítésû volt), és ennek az erõsítésén tudnék változtatni. Egyébként láma nem vagyok a dologhoz, nincs semmilyen bemeneti átkapcsoló csak a phono, az meg mV nagyságrendü jeleket fogad (erõsítése +40dB).
Probáld ki CD playerekkel a keverõdet...szerintem nem lesz ilyen gondod.Nálam is észrevehetö volt egy kis különbség a szintek között...deh a számitogépes megoldásnál is 0db környékén volt a kivezérlés jelzö...gain középen.
CDvel meg +4 körül.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Számítógépbõl 0db-nél nagyobb jelet soha nem fogsz tudni kíhúzni mivel a digitális techika a legkisebb túlvezérlést sem tolerálja. Éppen ezért a legmagasabb jelszint 0db. Minda a digitális mind az analog rendszerek 0db fölött elkezdenek törzítani.
A te keverõddel valszeg az baj, hogy nincs benne belsõ jelerõsítõ. Erre a problémára 2 megoldás kínálkozik:
- veszel külsõ jelerõsítõt
- olyan progit használsz ami képes normalizálni az mp3-akat és limitálni a kimenetet. Erre én 2 progit tudok ajánlani: Alcatech BPM Studio v4.8 Professional vagy Native Instruments Traktor DJ Studio v2.5.3. Jómagam a Traktort ajánlom.
Nincs a keverõn valahol bemeneti jelszint állító kapcsoló?
(nem feltétlen az elõlapon!!!)

), magyarul a Gain fullra tekerésénél a vonalbemeneti kijelzõ 0-án van. Kipróbáltam, és sajnos tényleg így van. Összekötöttem a Gemini amp kimenetét, a Behringer vonal bemenetével és amikor a Gemini masterét 0-ra vezérlem akkor a Behringernél is 0-át mutat (gain fullon). Az óriási hátrány a dologban hogy mp3-nál a gyengén kivezérelteknél nem tom kihozni 0-ra így átkeverésnél csökken a hangnyomás és kurva hülyén hangzik.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Milyen progit használsz hozzá?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
üdv.
Az igazság az, hogy a Gemini jobban erõsített. Az alapvetõ probléma az hogy egy 0dB-re kivezérelt zenénél a gain 3/4-en áll. Ez a Gemininél 1/4 volt. Ez azért volt jó mert egy gyengén kivezérelt mp3-at ki tudtam húzni 0-ra normálisan, de ha egy kicsit gyenge a kivezérlése, akkor sokszor fullra húzom a Vmx-300-nál és még akkor sem éri el a 0-át. Remélem érthetõen írtam
. A tapasztalatom a következõ ezzel a keverõvel (leírom ha már errõl szól a topic): A BPM számláló szart sem ér (nekem mondjuk nem is kell
), a potik viszont nagyon faszák
, a kivezérlésjelzõk egy kicsit lomhák de ez nem feltétlen hátrány, a hangszin és kill kapcsolók hibátlanok
.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ez egy nagyon király topic
, kár hogy ilyen kihalt.
Nekem egy Behringer VMX-300-asom van és az a problémám vele, hogy a hangkártya kimenete egy kicsit gyenege neki és a Gain-t sokszor fullra kell tekerni. Van olyan hangkártya aminek a kimenete nagyobb mint 0,775V? Az elõzõ keverõm Gemini Ps-727 volt és annak tökéletes volt a jelszint (lehet hogy nem a hankártya hibája).
Amugy bõven elég az effektek száma.
Tény hogy a pio 100at szinte csak akkor lehet megugrasztani ha földhöz vágod.Azon meg hogy a 16x-orosan irt cd-n nem tucc cue-t állitani ne csodálkozz.Audio cdt 4x-nél gyorsabban nem ajánlott irni...részben ezért.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ami effekt van a 100-ason, az nekem eleg, nomeg majd ha megveszem a behringert, azon is van nehany, nem eleg? :)
a 100-ast probaltam, hogy kezembefogtam es elkezdtem razni, de egyet nem ugrott...
ugyanakkor volt olyan is, hogy 16*-osan irt cd-n nem tudtam a cue-t rendesen beallitani mert ugralt
Ha figyelsz akkor nem lehet probléma.Bár tény hogy van 1-2 effekt ami odafigyeléssel is használhatatlan.
De mint mondtam az elõzõekben is,a keverõ része kiváló... semmi probléma sincs vele,lassan fél éves a cucc,és használom rendesen...nem jelentkezett a többi berinél tapasztalt recsegés.Egy teszten összehasonlitottuk egy 500-as pioval...s az effekteket leszámitva nem kellett szégyenkeznie,ugyanolyan szépen vág...persze a hangzás se teljesen olyan jó....de hallottam már 1000x-er rosszabbakat is.
80E-ért nem kapsz ennél jobb 4 csatis keverõt.Persze ott vannak a Numarkok,de azoknak a vágása nem a legjobb. Meg nem szólnak igy.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Túlvezérli magát amint ráadsz egy kis effektet,betorzít...
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Viszont ha nemsikerül az üzlet akkor mindenképpen a 100-as marad.
E.Gy.B.E. Airsoft Team