424
Ki milyen keverõk használ,tapasztalatok...
  • Holy
    sorry de bacardi rulla :]
  • Holy
    es persze maradnak hozza az 1000-es lejaccok :):):)

lattad a cdj 200 bemutatojat ?

azt mondjak az lesz a jovo dj lejaccoja.. sajna nem hiszek benne => no scratch funkcio
    a jovo pedig a scratch lejatszoka

a tesztek szerint a legjobb a Numark CDX1
    veri a technicset meg a pio1000et is..
  • Holy
    hamarabb beszolnak a pio miatt ja, met azt ismerik

de le kell szarni !

nekem i sokan szoltak mar be a cuccom miatt hogy anyu apu igy meg ugy..

leszarom!

en tudom, hogy magam kerestem meg ra a penztr, kellokeppen becsulom is, a tobbiz leszarom
    tascamnak eddig ez az elso hibaja, 2-3-4e huf lesz a javitasa, szerencsere nem grizes

azert maradok a pio mellett, mert barmilyen nagy helyre elmesz, azt a keverot latod, nem a tascamot
    bekerultem most itt egy uj meno klubba rezidensnek, gyakoriak a meghivott dj-k, ok iws csak a piot ismerik....
    nameg olcsobb is :)))
  • mstummer
    Hmm...mostanság sokat gondolkodtam hogy lecserélem a Pio 500-ast a nyáron Tascam-ra...de most elbizonytalanodtam.Végülis bőven jó az 500 is....csak egy dolog miatt zavar...rohadt sokan leszólják azokat akiknek Pio van...azt hiszik hogy a szülők tolták oda neki. Pedig az én esetemben egy egész nyár munkája fekszik benne.A Tascam-ot meg nem ismerik annyian...legalább úgy nem szólnak be...hiába drágább jóval.
  • ThePartyFace
    [ő már kevert pio 600ason]
  • Holy
    ki beszel itt errol ?

faszt kell kotekedned ha nem tudod azt, ami a hatterben volt ?
  • VinylToy #218
    jaj de sajnállak, hogy egy "kis szaros" DJM 600-ast kell majd használnod....

[mit nem adna ha egyszer keverhetne olyannal]
  • Holy
    ugynezki marad nekem is a DJM 600 :]

mult penteken vmi behalt a tascam keveron... egyik "poti" megadta magat :/
  • mstummer
    Szerintem azt a Hercules Console-t felejtsd el.Nagyon sokan szidják. Egyébként van egy hirdetési oldal ahol láttam eladót.
  • truck driver
    LÉGYSZI MONDJON VALAKI NEKEM OLYAN INGYEN LETÖLTHETŐ DJ PROGRAMO(KA)T AMI(K) NAGYON JÓÓÓÓ(K)!!!
    ELŐRE IS KÖSZI
  • af27
    Hai, ilyen kellene nekem:
    Numark DMC1 vagy
    Numark DMC2 vagy
    Hercules DJ CONSOLE
    Ha valaki tud olcsón egyet akkor írjon.
    Thank.

• neuro
    Magadnak kell eldöntened, hogy amit csinálsz, azt bemered-e vállalni. Ha igen akkor tökmindegy hogy égő vagy nem, nem kell azzal foglalkoznod, hogy az emberek mit gondolnak. De ha te is érzed, hogy ciki, akkor már gáz van...
    Találkoztam már olyan sráccal, aki pc-ről nyomatta a zenéket és mivel volt benne lelkesedés, elszántság és tudta is mit csinál, egyáltalán nem volt égő. De ismerek olyan diszkóst, aki a legújabb gagyi slágereket játsza minden hétvégén, úgy, hogy lövése sincs miről is szól a dj-zés.
  • VinylToy #212
    De Ő nem emelte ki külön, én eddig csak számítógéppel mixeltem, sehol nem játszottam, nem tartom dj-nek magam, 3-szor mégis meghívtak már a helyi rádióba, bemutatni a cd-imet?!

Ez ÉGŐ?
  • neuro
    Azért a Final Scratch nem ugyan az mint DJ Gipsz Jakab és az ő Pentium 4-ese a sulidiszkóban :)
  • VinylToy #210
    Milyen szerencse hogy a fikázás az megy!

A Final Scratch és társairól szerintem az életedben nem hallottál, te dévényitibi
  • Holy
    ment a privi :)
  • mstummer
    No azt igazán elárulhatnád privibe hogy mennyiért hozod a tascam-ot, és hogy honnét...lehet lecserélném arra a pio 500-amat.
  • Holy
    az mp3-akat is fel lehet azert javitani ;)
    ozone plugint pl ismered ? sound forgehoz van, nagyon komoly, isteni minoseget lehet vele varazsolni

ja amugy elvalt milyen cd-k lesznek :) februar eleje korul megyunk berlinbe, hozunk 4 darab pioneer cdj 1000-et, ebbol 2 az enyem lesz
    ja es hozok melle egy tascam-et is ;)
    a piok odakint nagyon jo aron vannak
    lattam olyat is, hogy 2 hasznalt 1000-es egybe 800$
  • mstummer
    Hát szerintem nem lehetetlen...de mindenképpen rosszabb mint rendes keverőről és lemezjátszóról.Őszintén én is először gépről kezdtem... de mióta rendesen nyomom az ipart a hátam közpébe se kivánom a számítógépet...Meg az mp3-at se...bár sok zenét kénytelen vagyok ugy beszerezni...de utálom.Bakelit forever!
  • ChillShota
    a keverőkről meg annyi hogy: Stanton vagy Vestax!!!
  • ChillShota
    Szerintem Számítógéppel ÉGŐ és lehetetlen diszkózni!!!!
    Aki számítógéppel diszkózik (és házibulikban) az soha nem is volt, és nem is lesz senki ezen a téren!!!
  • ady92
    Felraktam a cracket és a magyarosítást.

CRACK

MAGYAROSÍTÁS

A crack fájlt kicsomagolod, és bemásolod a program főkönyvtárába, és fuutatod.

A magyarosítást (LANGUAGE.xml-t)is a főkönyvtárba kell bemásolni, de itt megkérdezi, hogy felülírod-e? IGEN

Ja, és még annyit, hogy a magyarosítást (ha lehet) Flash Gettel töltsd le! (ez egy letöltő progi) (jobb egérgomb, Letöltés Flash Gettel)

A progit letöltheted itt.

Sok szerencsét!
  • BránerMaister
    kösz
  • ady92
    Ajánlom a VDJ-t (Virtual DJ) letöltheted az EJAYhonlapjárol 8Dj MixStation feat.Virtual DJ (vagy vmi hasonló) ez 30 napig használható.Az AdY.hu-ról letöltheted (ez az én weblapom) hozzá a crack -et 8így Virtual DJ v1.08 lesz belőle.
    AdY
  • Holy
    VDJ
  • BránerMaister
    hello valaki tudna ajánlani egy DJ keverő programot a számítógépre, amit ingyen le lehet szedni ( nem baj ha demo) . A Dj Mixer megvan csak valami regisztrációs kulcsot kér. Aki tud segítsen. Köszi.
  • Tetsuo
    Az az igazság h nem mértem ki (pedig PCvel könnyen lehet), szubjektíve jó a 3 EQ szűrő(-30, +15dB), csak én néhány dBnyit mozgatom de azt hirtelen & pontosan tenném, ezekkel a forgópotikkal nehezen.. bár valszínű h a többi keverőn is ilyenek vannak.
  • stone
    Mélyvágása milyen, vesz le a középből is?
  • Tetsuo
    Nekem egy pici kétcsatis van, (Omni DJ-50). Nem überfasza de 30 rugóért 2éve megérte, zajszint tűrhető. Már néha reccsennek a potik, diszkóba, állandó bulizáshoz nem ajánlom.
  • stone
    Omnitronic-al van tapasztalatod? Én elég rosszakat hallottam róla.
  • Tetsuo
    Vestaxot vennék v Denont. Azok sem rosszak.. de itthonra jó az Omnitronic is. A Tascamhoz király lehet a pedál!
  • Holy
    tascam power :)
  • stone
    Elhiszem
  • mstummer
    Okés....nem mintha Reloopot akarnék...elégedett vagyok a Pioneer -al :)
  • stone
    Reloop lehet jó, én csak külsőre itélem, mert még nem próbáltam, a Behri jobban bejön. Nem hiszem hogy tökéletes lenne abban az árfekvésben, szerintem is olyasmi lehet minőségben mint a Behringer.
  • Holy
    reloop minosegben = behringer

ismet kiemelnem, hogy ezzel nem fikazni akarom a markakat !!!
    otthoni hasznalatra kivaloak, valamint egy kezdo keveronek boven eleg, hisz azt tudja, amire egy kezdonek szuksege van
    viszont komolyabb helyekre mar komolyabb kevero kell
  • mstummer
    A Reloop-al mi a probléma?Csak mert sokan érdeklődnek nálam róla... de semmit nemtudok mondani a Reloop-okról,mert sosem próbáltam. A Behringerekkel viszont sok jó és rossz tapasztalatom van.
  • stone
    A Behringert mellesleg sokan fikázzák, de szerintem a full vca-s változatai otthonra tökéletesek, és ebben az árfekvésben inkább ez mint a Reloop. Az apróbb hibáktól eltekintve (pl. mély vágás) én meg vagyok vele elégedve, a bpm számlálót mondjuk kihagyhatták volna belőle nyugodtan mert semmi értelme :P
  • stone
    Neked milyen Behringered is van? Gondolom full vca-s.
  • mstummer
    No ezzel én is igyvagyok...de ettől a kis kellemetlenségtől eltekintve tökéletes.