DJ keverõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arra emlexem, hogy a bakelitet berlinbol, de hogy a keverot honnan ...
a cd-k kozul meg nem probaltam en sem egyiket sem, de januarba mindenkepp kiprobalom mind2-t :)
szimpatikusabb ugyan a technics, jobban is nez ki, de ha a numark tobbet tud, akkor az marad..
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
a technics cdjaccok valami 140 korul vannak/darab
haver 1 eve hozott maganak bakeliteket, 2 darab MK5-t (nem II es nem III), 270e huf volt a 2 lejatszo !!!! (es nem pedig darabja, mint itthon ...)
2 lehetoseg van :
Numark CDX-1
Technics SL-DZ1200
ugye itt mindenki egybol ravagja, hogy technics... kozbe nem biztos hogy jobb ...
pl a tesztek soran a technics-et hoztak ki a leggyengebb scratch-es cd lejatszonak (es a numark nyert!!!)
velemenyek errol ?
Amugy nálunk nagyon elvannak szállva az árakkal.Pl a pio 500 is 250 körül van,én 165ért vettem kintrõl...de ezexerint annyiért jobbat is kaphattam volna.
E.Gy.B.E. Airsoft Team

kezdonek mindenkepp jo kevero, alairom
kb fel eve haverral bementunk nehany dj shopba pesten, hogy vegignezzuk a keveroket... kezdtuk a pakoban
kikertuk a behringer djx700-at, kiprobaltuk, aztan felajanlotta a srac hogy melleteszi nekunk a pio djm600-at, osszehasonlitaskepp
ott rogton elhataroztuk, hogy behringer keveronk soha nem lesz...
mentunk tovabb, kikotottunk a zajban
nezzuk a piot meg mindig, erre mondja a gyerek hogy van itt egy uj prof keverojuk, ami most erkezett, probaljuk ki : Tascam X-9
es akkor itt eldolt, hogy milyen keveronk lesz :)
3 kort ver a pio djm600-ra...
2 kulon effektproci
2 sampler (8-8 sec)
frekis potik
es meg sorolhatnam...
az akkori 450e huf-os arhoz kepest kimentunk nemetbe es behoztuk 150-ert :)
Pioneer DJM-500at vettem helyette...hát hogy is mondjam,sokkal jobb, aki használt már Pioneer-t az tudja mirõl beszélek.És a Pioneer még korántsem a legjobb minõségü cucc,de nekem ennél több nem kell.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
pontosabban egy igazi kezdo szamara tokeletes
de egy olyannak, aki komolyabban szeretne foglalkozni a temaval, annak mas kevero kell :)
reszemrol a tascam x-9 mellett dontottem, es nem bantam meg :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nemtom melyik traktort szedted le,de 2 féle mód létezik a kamu érték beállitására tiputól függõen.1 jobb gomb a bpm számlálón és kijön a lista h milyen intervallumban akarod mérni,a másik az újabb verziónál meg van hozzá gomb a számláló alatt vagy felett...pontosan már nemtom.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ja meg mégegy kérdés: A cue pontot egér nélkül lehet állítani?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team

A syncet én ugy oldottam meg hogy kamu értékre állitottam a bpm számláló számlálási tartományát,és akkor a sync is hülyeséget mutat.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Megfogadtam a tanácsod és feltettem a Traktor DJ Studio 2.5-öt. Hát nem mondom elég szokatlan fõleg egy dologgal vagyok nagyon bajba ami visszatart a használatától hogy nemigazán sikerül keyboard-ra bekonfigolni mert nem engedi valamiért. Ja meg mégegy: A sync-et hogy lehet kikapcsolni hogy ne menjen a kijelzõje, mert akarva-akaratlanul is segít. Help pls, jó kis progi lenne ha ezek megoldhatóak.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ill. a gemini PS 626 pro keverõt magyarországon újonnan lehet kapni?-, mert én nem találtam sehol...
Köszi a segítséget!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
-A Vestax saját potija télleg jobb mint a többi?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Kösz!
aszt a baziklafásat vidike voltam
Valahogy nem tudom magam elképzelni, hogy kitolom a széket a színpadra, leülõk a laptop elé, fejemre rakom a fülest és egész este a kis tft képernyõt bámulom. A DJ-zés sokkal több annál, hogy egyik számot átkevered a másikba, sokkal energikusabb, sokkal pörgõsebb dolog, hogy az egészet az egér tologatásával kelljen átélni.
Otthon vagy egy kísérletezõs estén lehet számítógéppel játszadozni (én is tudnék sorolni rengeteg zenész, aki számítógépet használ - igaz nem dj szettekhez) de minek szenvedjek egy pc-vel, ha a két technics lemezjátszó jobban szól, könnyebb kezelni, lehet vele scratchelni, rewindolni, ráadásul nem megy tönkre, ha valami sutyerák leönti sörrel :P
Ja, a Stanton meg megvette DJ Craze-t és Richie Hawtin-t, hogy a Final Scratch-et reklámozzák, de az biztos, hogy Craze nem azzal nyert három DMC-t egymás után.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Na majd a Tiesto is magától kezdett el CD-zni!Faszt a Pioneer megfizette hogy az akkor kijövõ CDJ 1000-en kevrjen.
Amugy a Native Instruments jópár DJnek fizet hogy képviseljék õket...nem lennék meglepve ha az alábbi DJ-k is ilyenek lennének.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Jahh és akkor az a szerencsétlen NEO is egy amatõr zenekar....
egyébként a zajokat a gépbõl ki lehet szûrni, mivel a modern TECHNIKA ugyebár fejlõdik... figyelmetekbe ajánlom ECHO INDIGO DJ: 4 csatornás interface-ét laptopokhoz... most fogok ilyet venni... már barátom kipróbálta, és NAGYON jól szól!! (olvassátok el az adatait!!) szóóóval, én még mindíg nem érzem cikinek a gépet.... (bõvebb kifejtésem a #104es hozzászólásban!!):: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Mongyjuk én is annyira használom spec ésn a MixVibesProt
hogy van 2 uj számom ami illik 1másra megnézem hogy hol keverjem amugy másra nem alkalmas esetleg remixet vagy néha bootleget csinálni!
E.Gy.B.E. Airsoft Team